Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eindhovens Dagblad komt met update over blessures Veerman en Noa Lang

Laatste update:

Het lijkt erop dat de blessure van Joey Veerman meevalt. De 25-jarige middenvelder van PSV viel afgelopen dinsdag geblesseerd uit in de met 0-6 gewonnen EK-kwalificatiewedstrijd van Nederland tegen Gibraltar. Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad meldt donderdagmiddag op X echter dat Veerman komende zaterdag tegen FC Twente mogelijk alweer in actie kan komen. Daarnaast is er ook positief nieuws over Noa Lang.

Veerman bleef tegen Gibraltar na de rust achter in de kleedkamer, en werd vervangen door Tijjani Reijnders. In eerste instantie leek het erop dat bondscoach Ronald Koeman de wissel doorvoerde om ook Reijnders wat speeltijd te gunnen, maar na het duel bleek dat wat anders te liggen.

“Ze probeerden soms heel fanatiek het duel in te gaan”, doelde Koeman bij de NOS op het felle spel van Gibraltar. “Dan moet je oppassen. Er zijn een aantal situaties geweest... Met Xavi Simons, met Mats Wieffer, en ook met Veerman, die geblesseerd raakt. Hij kon misschien wel door, maar het heeft geen enkele zin om dan risico te nemen.”

Veerman raakte geblesseerd aan de voet, waar een tegenstander met de noppen over heen schaafde. De middenvelder ging strompelend naar de spelersbus, zo wist Mike Verweij van De Telegraaf te melden.

Inmiddels lijkt de blessure dus mee te vallen, meldt Elfrink. “De blessure van Joey Veerman lijkt niet al te ernstig. FC Twente-uit is zeker nog haalbaar”, aldus de clubwatcher van PSV op X.

Dat zou goed nieuws voor PSV betekenen, daar Veerman een belangrijke speler voor de Eindhovenaren op het middenveld is. Dit seizoen was hij in 21 officiële duels namens de club al goed voor 4 goals en 10 assists.

PSV won dit seizoen tot dusver alle twaalf Eredivisie-duels die het speelde. De komende weken volgt echter een moeilijk programma: de ploeg van trainer Peter Bosz gaat zaterdag dus op bezoek bij Twente, waarna voor de winterstop onder meer nog uitduels met Feyenoord (3 december) en AZ (17 december) op het programma staan. Ook speelt PSV voor de Champions League nog tegen Sevilla (29 november) en Arsenal (12 december).

Noa Lang
Behalve Veerman is er ook goede hoop dat Lang tegen Twente in actie kan komen. "Als het allemaal meezit, zit Lang dit weekend gewoon bij de selectie", schrijft het Eindhovens Dagblad. Waarschijnlijk staat de buitenspeler niet in de basis, maar bestaat er wel de mogelijkheid dat hij invalt.

Lang raakte op 8 oktober geblesseerd aan zijn hamstring, in het gewonnen uitduel met Sparta Rotterdam (0-4). Sindsdien moest de vleugelaanvaller al zes wedstrijden van de Eindhovenaren aan zich voorbij laten gaan. Sinds deze week traint hij weer mee met de groep bij PSV.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties

Gelukkig maar. We hebben alle spelers hard nodig de komende weken. Komen uitdagende potjes aan.

23 november 2023 om 18:14

Ik had toch gehoopt dat die tegen Feyenoord niet mee kon doen, was in de JC schaal de beste van het veld

O p 21-12 speelt PSV overigens nogmaals tegen Twente maar dan thuis voor de KNVB beker.

Resterend programma PSV 2023

za. 25-11 18:45 FC Twente - Psv
wo. 29-11 18:45 Sevilla - Psv
zo. 03-12 12:15 Feyenoord - Psv
do. 07-12 18:45 PSV - Heerenveen
di. 12-12 18:45 PSV - Arsenal
zo. 17-12 20:00 AZ - Psv
do. 21-12 21:00 PSV - FC Twente

Het zijn de weken van de waarheid voor PSV, waar staat de ploeg nu echt?

23 november 2023 om 19:03

Verliest psv tegen Twente en feyenoord zijn ze gelijk ook die grote voorsprong kwijt. Dan komt er ook wel wat druk bij kijken.

23 november 2023 om 19:14

Die krijgen ze dan later nog thuis, dus dat valt allemaal wel mee.

23 november 2023 om 19:27

Dan is de voorsprong idd zo goed als weg (als feyenoord wel alles wint) maar dan hebben ze alle normaal moeilijke uitwedstrijden wel gehad. Psv verliest vaak bij Twente en feyenoord maar wint thuis dan wel weer vaak van deze ploegen. Dus de voorsprong kan weg zijn, maar toch staan ze er dan wel beter voor

23 november 2023 om 19:29

"Grote" voorsprong 🙄

23 november 2023 om 19:41

Waarom zou het geen grote voorsprong zijn? Afgelopen 10 jaar maar 1 seizoen geweest waarbij de koploper na 12 wedstrijden een grotere voorsprong had op de nummer 2: 2022: 2 punten2021: 1 punt2020: 3 punten2019: 6 punten2018: 5 punten2017: 8 punten2016: 2 punten2015: 2 punten2014: 4 punten2013: 1 punt2012: 1 puntEn ja, PSV heeft een makkelijker programma gehad en krijgt nu pas de échte topwedstrijden. Maar dat neemt niet weg dat op iets meer dan 1/3 van de competitie 7 punten losstaan wel een 'grote voorsprong' genoemd mag worden lijkt me.

Super zeg. Noano gaat weer shinen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren