Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Eerste topaankoop van Bayern München voor 2020/21

Laatste update:
/
Lille heeft Bayern München laten weten dat men Renato Sanches op huurbasis wil overnemen. De Duitse topclub verleent medewerking als de middenvelder een contractverlenging accepteert. (O Jogo)
/
Dani Olmo moet de laatste topaankoop van Atlético Madrid worden. De komst van de buitenspeler van Dinamo Zagreb is echter alleen mogelijk als Ángel Correa en Nikola Kalinic verkocht worden. (AS)
/
Bayern München leidt de race om Kai Havertz voor het seizoen 2020/21. De Beierse topclub heeft een grote voorsprong op de concurrentie opgebouwd en lijkt de spelmaker van Bayer Leverkusen voor zich te winnen. (BILD)
/
Barcelona heeft Gideon Mensah bijna binnen. De linksback wordt van RB Salzburg gehuurd, gaat meetrainen met de A-selectie van de Catalanen en zal zijn wedstrijden voor Barcelona B afwerken. (Mundo Deportivo)
/
Benfica is bereid om Sao Paulo achttien miljoen euro voor Morato te betalen. De Braziliaanse club wil de jonge verdediger, die nog moet debuteren, alleen tegen betaling van vijftig miljoen euro kwijt. (Globoesporte)
/
Voormalig PSV’er Oscar Hiljemark gaat Genoa waarschijnlijk inruilen voor Girondins Bordeaux. De Franse club heeft goede hoop dat de vraagprijs voor het aflopende contract van de middenvelder zal dalen. (Le10Sport)
Denk jij dat Kai Havertz naar Bayern München zal gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan Van Bommel zijn contacten met Bayern niet aanhalen om Renato Sanches naar Eindhoven te halen, als Lille een optie is dan is PSV ook niet uitgesloten. Ajax mag het ook proberen van mij, laat maar komen ipv Marin. Al weet ik dat de meeste Ajacieden niets met huren hebben

22 augustus 2019 om 01:30

Zit deels waarheid in: huren moet niet hetgeen zijn waar ze in Amsterdam naar zoeken. Maar, voor iedere club kan een huurspeler te pas komen. Zo heeft Wolfsburg echt geen spijt gehad van het huren van de Bruyne en heeft Chelsea nu ook profijt van de huurconstructie van Kovacic afgelopen seizoen. Sommige mensen sluiten het huren van spelers enkel uit voor de eer.

22 augustus 2019 om 08:04

Was de bruyne iet aan werder verhuurd en heeft wolfsburg hem daarna niet wat later gekocht?

22 augustus 2019 om 08:22

Jij hebt het bij het juiste eind Jamesdean. Inderdaad exact gegaan zoals jij zegt, toen had Wolfsburg ook echt een hele aardige selectie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren