Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ederson liet ploeggenoten bij City schrikken: ‘Gelukkig ging het goed’

Laatste update:

Ederson Moraes is bezig aan zijn tweede seizoen bij Manchester City en geeft aan volledig op zijn plek te zitten. De 25-jarige Braziliaanse keeper maakte in de zomer van 2017 voor circa veertig miljoen euro de overstap van Benfica naar the Citizens en werd in zijn eerste seizoen direct kampioen. In een interview met Sky Sports vertelt de sluitpost dat hij hard werkt om de Engelse taal onder de knie te krijgen en dat de communicatie met zijn verdedigers ervoor heeft gezorgd dat hij zich nog beter thuis voelt in Engeland.

Ederson is in korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke schakel in de ploeg van manager Josep Guardiola. Hij heeft hard gewerkt aan de communicatie met zijn achterhoede, waardoor zijn band met de verdedigers goed is geworden. “Het is belangrijk om een goede band met hen te hebben”, legt de keeper uit. “Ik heb het hier goed naar mijn zin en voel me op mijn plek in het team. Ik werk aan mijn Engelse vaardigheden en dat helpt me op het veld. Een goede communicatie met ploeggenoten maakt het werk eenvoudiger.”

Ederson staat bekend om zijn flamboyante speelstijl. Hij beschikt over een uitstekende traptechniek en is niet bang om voetballend tot een oplossing te komen tijdens lastige situaties in een wedstrijd. Dat toonde hij onlangs tegen Southampton aan. Terwijl hij onder druk werd gezet in het strafschopgebied, kapte hij zijn tegenstander uit om vervolgens de rechtsback in te spelen. “Hun aanvaller zette druk en dat was snel voorbij”, denkt Ederson terug aan het moment. “Op dat moment was dat het enige wat ik kon doen, en ik deed het goed.”

Zijn ploeggenoten schrokken van de actie. “Toen ik in de kleedkamer kwam, vroegen mijn ploeggenoten hoe ik het in mijn hoofd te halen om zoiets te doen als we maar met 1-0 voor stonden. Ik legde toen uit dat je persoonlijkheid en rust moet hebben om zoiets uit te voeren. Gelukkig ging het allemaal goed”, aldus de sluitpost, die tot slot kort terugkijkt op de overwinning op koploper Liverpool. “Voor ons was het een kwestie van leven of dood. Gelijkspelen of verliezen was geen optie. We gingen vol voor de overwinning en wonnen een geweldige wedstrijd. Het was onze beste competitiewedstrijd tot nu toe.”

Ederson is de beste keeper van de Premier League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ik vind de generatie huidige keepers echt top en je hebt echt een stuk of 10 keepers die in hun rol perfect bij het desbetreffende team passen. Ter Stegen, Oblak, Ederson, Courtois, Neuer, Handovic, Becker en De Gea het ontloopt elkaar allemaal niet veel. Je hebt natuurlijk ook nog Buffon, maar die is momenteel gewoon aan het afbouwen.pickford misschien? Of is dat te vroeg. Ik denk dat de top 10 nog nooit zo dicht bij elkaar heeft gezeten. Per persoonlijk erg fan van Ederson en Ter Stegen.

12 januari 2019 om 14:52

Je mag kepa arrizabalaga er ook wel bij zetten. Dat is ook een geweldige keeper. Fantastische aankoop van chelsea.

12 januari 2019 om 15:58

Ik denk dat je Hugo Lloris dan nog over het hoofd ziet. Maakt de laatste tijd misschien wat fouten, maar is een geweldige keeper. In ieder geval beter dan Pickford

12 januari 2019 om 15:58

Ik denk dat je Hugo Lloris dan nog over het hoofd ziet. Maakt de laatste tijd misschien wat fouten, maar is een geweldige keeper. In ieder geval beter dan Pickford

Ederson werd voor veel geld (ik meen 40 miljoen) gehaald van benfica. Ik vond dat een aanzienlijk bedrag aangezien ze bravo ook nog onder contract hadden staan. In de media werd geschreven dat ze hem mede haalden vanwege zijn trap techniek. Nu ben ik een fervent voetbalfan en kijk ik over het algemeen veel voetbal maar van benfica had ik niet veel gezien en als ik dan eens iets van ze zag lette ik niet zozeer op de keeper. Ik vroeg me dan ook af hoe goed moet die trap techniek van hem dan zijn dat ze hem (mede) daarom halen. Nu weet ik waarom. Hoe achteloos deze man ballen over 80 meter perfect strak in de voeten schiet is ongekend. Vanuit de handen of vanaf de grond het lijkt hem niets uit te maken. Vuurpegels die zowat het hele veld oversteken om dan op de stropdas bij iemand te belanden. Dat niet alleen. Heb je een voetballende keeper nodig? Ederson is your guy. 40 miljoen momenteel is achteraf een koopje. Hij past bovendien perfect in de speelstijl van city en heeft zelfs al assists gegeven. Geweldig.

Ederson en Alisson zijn momenteel de beste 2 als je het mij vraagt. Daarachter komen Lloris en de Gea. De rest is niet relevant.

12 januari 2019 om 15:44

Kepa?

13 januari 2019 om 06:35

Als je het hebt over de PL kan ik je mening begrijpen. Anders zou je Ter Stegen toch op zijn minst moeten opnoemen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren