Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ED: PSV bereikt akkoord in Noorwegen over driejarig contract

Laatste update:

PSV heeft zich verzekerd van de diensten van Herman Geelmuyden, zo weet het Eindhovens Dagblad zondag te melden. De zeventienjarige aanvaller, afkomstig van het Noorse Stabaek, heeft overeenstemming bereikt over een driejarig contract in het Philips Stadion. Geelmuyden sluit in eerste instantie aan bij PSV Onder-19, dat onder leiding staat van oud-aanvaller Ruud van Nistelrooij.

Bovengenoemde regionale krant wist in oktober al te melden dat Geelmuyden intensief werd gevolgd door scouts van PSV. Zijn contract bij Stabæk, dat hem afgelopen seizoen liet debuteren in de hoofdmacht, liep eind december af. De jonge aanvaller viert later deze maand zijn achttiende verjaardag en is dan gerechtigd om een profcontract te ondertekenen. De aanstaande komst van Geelmuyden is overigens nog niet bevestigd door PSV.

Geelmuyden liep in het recente verleden een paar keer stage bij PSV en volgens het Eindhovens Dagblad liet de Noor telkens een goede indruk achter op de trainers van de Eindhovense club. Bij PSV Onder-19 was er ruimte voor een extra aanvaller, nu Noni Madueke is aangesloten bij Jong PSV. Laatstgenoemde is zelfs met het eerste elftal van PSV op trainingskamp in Qatar. Geelmuyden krijgt bij PSV te maken met landgenoten Fredrik Oppegard en Mathias Kjölö, die onderdeel uitmaken van PSV Onder-19.

Goede zet van PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op transfermarkt staat dat het een spits is, dat gaat nog druk worden volgend seizoen in de spits bij PSV. Malen komt dan net terug van een blessure, Lammers zal dan ook 100% fit zijn, Romero zit ook nog ergens in Argentinië tegen een balletje aan te trappen, piroe is er ook nog dan en dan komt deze jongen er nog bij.

5 januari 2020 om 17:20

Volgend jaar jong PSV, denk dat piroe weg mag en romero tja dat word hem ook niet meer denk

6 januari 2020 om 10:15

Romero is bij Velez momenteel geen onbetwistbare basisspeler, laat staan regelmatige doelpuntenmaker. Toch denk ik dat die jongen nog steeds potentieel kan slagen als aanvaller, het is alleen dom van PSV om hem niet binnen de Eredivisie te verhuren. Bij pakweg een club als SC Heerenveen of FC Groningen denk ik dat hij prima een Lammers-scenario had kunnen volbrengen. En had PSV hem veel beter kunnen volgen in zijn prestaties. Sowieso is de beslissing om hem te verhuren nu veel te vroeg geweest; had gewoon de ontwikkelingen tot eind augustus afgewacht, dan had PSV Dimitroglu niet hoeven huren. Die is echt niet beter dan Romero. Verder denk ik dat Piroe, die toch als een groot talent bekend staat, opnieuw verhuurd zal worden. En deze Geelmuyden gaat nog niet naar Jong Psv. Hij is pas 17 en sluit gewoon aan bij O19.

5 januari 2020 om 17:22

Volgend seizoen hopen dat Gakpo zich goed heeft ontwikkelt, kijk uit naar Noni Madueke dan zou je het vertrek van Bergwijn best goed opkunnen vangen als hij gaat. Malen en Lammers die centraal kunnen spelen dan heb je ook nog Mauro die terugkeert. Voorin zit het wel goed

5 januari 2020 om 17:32

Ik las toevallig afgelopen week een artikel over Romero. Hij speelt nu op huurbasis bij zijn oude club Vélez Sarsfield en hij begon daar na zijn terugkeer goed, maar de laatste maanden is hij zijn basisplek kwijtgeraakt en is hij op de bank beland. Ik las dat hij de laatste 4 wedstrijden zelfs geen enkele minuut heeft gespeeld en de keren dat hij wel speelminuten kreeg als invaller, maakte hij ook geen indruk. Het waren dus enkel de eerste 4 of 5 wedstrijden bij zijn terugkeer naar Argentinië dat hij het goed deed, daarna eigenlijk niet meer. Ik denk eigenlijk dat Romero ook niet meer door zal breken bij Psv. Bij PSV heeft hij natuurlijk veel blessureleed gehad en nu op huurbasis in Argentinië is hij wel fit, maar speelt hij weinig. Piroe (vond ik bij Jong PSV ook al niet heel goed, ongeveer hetzelfde als Cassierra bij Jong Ajax die het daar goed deed maar in Ajax 1 en op huurbasis bij Groningen geen potten wist te breken) speelt natuurlijk ook niet veel bij Sparta Rotterdam en ook bij hem twijfel ik of hij het zal redden, dus dan vallen Romero en Piroe eigenlijk al weg.

5 januari 2020 om 17:37

Oh, gelukkig, ik was even bang weer een linksbuiten. Heb even verder gezocht en lees dat hij 1m76 is. Best klein voor een centrumspits, maar dan ga ik er vanuit dat hij een klein bewegelijk type is. Hopelijk ook snel!

5 januari 2020 om 20:12

Zoals al meer in de comments is gezegd heeft Piroe niet echt het niveau van Psv. Die kunnen we het beste laten gaan. Beetje van het niveau Leemans en Vloet wat mij betreft. Leuke spelers maar zullen niet bij PSV doorbreken. Wie weet dat ze ooit na een succesperiode terugkeren. Romero zoals gemeld staat de laatste weken niet meer in de basis in Argentinie. Is allemaal erg ongelukkig geweest. Schijnt ook mentaal er helemaal doorheen te zitten en dat hoorde we eigenlijk al in Nederland. Ook die zal voorlopig in Argentinie blijven denk ik zo. Voor volgend seizoen zal Bergwijn vertrekken en hebben we Malen en Lammers in de spits, Doan en Madueke op rechtsvoor, Bruma en Gakpo op linksvoor en Ihattaren, Mauro en Ledezma voor de 10 positie. Geelmuyden is echt een leuk talentje maar zal lekker bij jong gaan spelen lijkt me. Kan zowel in de spits als linksvoor spelen.

5 januari 2020 om 20:55

Ik las pas dat Ledezma ook als centrale middenvelder uit de voeten kan, dat kan nog wel eens goed uit komen.

6 januari 2020 om 09:49

Het is een van de posities waar hij zich op richt. Maar ik zie hem voorlopig niet in het eerste in de basis staan als centrale middenvelder. Daar heeft hij te weinig verdedigende kracht voor. Wie weet over een paar jaar maar hij moet het nu echt volledig van zijn creativiteit een aanvallende impulsen hebben

6 januari 2020 om 12:34

@rombomcu wordt druk? spelen Malen, Lammers, Romero en Piroe allemaal onder 19? Leuke spitsen heeft Ruud tot beschikking

Dit wordt er weer een in de categorie Laursen, Lundqvist. PSV is niet echt gelukkig met scandinaviers de laatste jaren

5 januari 2020 om 17:27

Knap dat je dat nu al weet.

5 januari 2020 om 17:30

Ik weet hoe het gaat met Noorse talenten. De grote talenten spelen op hun 16e al in het eerste zoals Haland en Odegaard. Deze jongen is bijna 18 en heeft slechts 75 minuten op het hoogste niveau van Noorwegen gespeeld, geen goed teken. Kan natuurlijk een laatbloeier zijn maar vandaar mijn voorspelling.

5 januari 2020 om 17:39

Alweer bijna 18 jaar en pas 75 minuten op het hoogste niveau van Noorwegen? Nou verschrikkelijk. Bijna 18 jaar, je zegt het zelf al.

5 januari 2020 om 17:45

Zoals ik al zeg, in Noorwegen is het gebruikelijk dat talenten op hun 16e, begin 17e debuteren. Dus inderdaad, pas 75 minuten.

5 januari 2020 om 17:51

Zoals het in andere media staat beschreven is die na die 75 minuten niet meer in actie gekomen door zn naderende vertrek. Ofwel tijd aan een andere speler gaan besteden

5 januari 2020 om 17:53

Sorry maar ik ga een speler niet afschrijven omdat hij op zijn 17de nog niet veel minuten in het eerste gemaakt heeft.

5 januari 2020 om 20:21

@boadurum: Frenkie de Jong was ruim 18 1/2 jaar oud toen hij bij Ajax kwam, hij had toen 42 minuten gespeeld voor Willem II. Jaap Stam speelde op z'n 20e nog bij een amateurclub. Edwin van der Sar zat op z'n 19e nog bij een amateurclub. De leeftijd waarop je doorbreek zegt lang niet altijd iets.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren