Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dybala worstelt met vorm: ‘Jammer dat hij zo ver van doel af moet spelen’

Laatste update:

Claudio Marchisio vindt het jammer dat zijn oud-ploeggenoot Paulo Dybala in een mindere periode zit bij Juventus. Mede door de komst van Cristiano Ronaldo speelt de Argentijnse smaakmaker in een andere rol en heeft hij zijn topvorm van de afgelopen seizoenen nog niet gevonden in het Allianz Stadium. Marchisio speelde vorig jaar nog samen met Dybala en pleit ervoor dat de aanvaller een rol krijgt die hem dichter bij het doel in de buurt brengt. "Juventus gaat daar dan van profiteren", verzekert de 33-jarige middenvelder van Zenit Sint-Petersburg.

Vorig seizoen was Dybala in de Serie A goed voor liefst 22 doelpunten. Deze jaargang staat de teller pas op vier treffers in 25 wedstrijden. "Paulo heeft een aangeboren talent en ik vind het dan ook jammer dat hij zo ver van het doel af moet spelen", vertelt Marchisio in gesprek met La Gazzetta dello Sport. "Ik kan me zijn eerste wedstrijd bij Juventus nog goed herinneren, dat was in de Supercoppa tegen Lazio."Ik zei dat als hij dicht bij de zestien zou blijven, dat hij zou scoren. En dat deed hij ook, hij schiet erg gemakkelijk."

Door zijn vertrek naar Zenit speelde Marchisio niet samen met Ronaldo. De middenvelder is lovend over de Portugees in Italiaanse dienst. "Hij werkt ontzettend hard en neemt zijn voorbereiding erg serieus. Hij is een voorbeeld. Zijn fysiek is ongewoon voor een voetballer, hij lijkt meer op een sprinter", aldus Marchisio, die in Turijn wel op het veld stond met grote namen als Andrea Pirlo, Arturo Vidal en Paul Pogba. "Het was een eer om met ze te spelen. Andrea's genialiteit, Vidal's uitbundigheid, Paul's jeugdigheid en mijn ervaring bleken een goede combinatie."

Marchisio speelde tussen 2006 en 2018 voor het eerste elftal van la Vecchia Signora. Hij maakte dan ook veel trainers mee bij de recordkampioen van de Serie A. "Ze hebben me allemaal nieuwe dingen geleerd. Didier Deschamps gaf me veel advies en onder Cesare Prandelli ben ik veel gaan scoren. Daarnaast bedank ik Antonio Conte. Hij heeft me veel geleerd over mijn manier van lopen. Met zijn vastberadenheid was hij een echte leider", sluit de 55-voudig Italiaans international af.

Denk jij dat Paulo Dybala na dit seizoen gaat vertrekken bij Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

'Mede door de komst heeft hij zijn topvorm nog niet te pakken'? Zegt wie? In ieder geval niet Marchisio, direct tenminste. Het kan invloed hebben, maar een rare aanname om dan niet te onderbouwen

21 maart 2019 om 16:51

Door de komst van Ronaldo*

21 maart 2019 om 16:53

Misschien willen de moderators hem even aanspreken op zijn gebrek aan onderbouwing

21 maart 2019 om 16:55

Door de komst van ronaldo moet hij in een andere rol gaan spelen waarin hij niet lekker kan spelen. Dus vandaar dat dit gezegd wordt

21 maart 2019 om 17:16

Maar hoezo is dat? Ronaldo speelt toch niet op dezelfde positie als Dybala? Laat staan dat het dezelfde type spelers zijn, zoals ze bij Argentinie wel een beetje dat probleem hadden.

21 maart 2019 om 18:27

Normaal zwerfde dyabala om de spits heen. Hij stond overal. Op dit moment doet Ronaldo dit. Waardoor dyabala andere taken meekrijgt dan normaal. Maar wat ook meespeelt is dat hij dit seizoen zeker minder goed speelt. Want hij is vaak onzichtbaar.

Marchisio weet hier precies te duiden waarom Dybala dit seizoen niet rendeert.

Allegri blijft de voorkeur geven aan Mandzukic in de punt van de aanval. Op zich niet onterecht, aangezien hij in de 1e seizoenshelft uitstekend speelde en een goede klik leek te hebben met Ronaldo. Maar de laatste maanden speelt Mandzukic als een natte krant en moet hij het vooral van hard (defensief) werken hebben. Die defensieve arbeid levert Mandzukic wã©l als hij niet in vorm is, in tegenstelling tot Dybala - en Allegri hecht daar veel waarde aan.

Ontzettend jammer natuurlijk, want Dybala wordt nu als rechtsbuiten geposteerd, terwijl hij dit helemaal niet is. Zijn kwaliteiten liggen toch veel meer in de korte combinaties, dribbel en het afmaken. Dat blijkt ook uit zijn cijfers van de laatste jaren waar hij 20 doelpunten scoorde.
Persoonlijk zie ik Dybala dan ook veel liever in de punt van de aanval starten met Ronaldo op links en Douglas Costa / Bernardeschi op rechts. Mandzukic is een ideale breker die je er dan later nog in kan brengen en verdient momenteel geen basisplek, gezien zijn vorm.

Zou een super goede speler zijn om Benzema te vervangen bij Real. Kan als een hangende 9 spelen met veel vrijheid voorin.

Ik vond het altijd wel een leuke speler voor Barça, maar ik geloof dat Messi daar niet zo lekker mee samen speelt dacht ik ergens gelezen te hebben.

Het is jammer dat hij minder presteert, hoewel ik denk dat het komt doordat hij in een andere rol speelt, vind ik wel dat dat eigenlijk geen excuus mag zijn voor een speler van die klasse.

Mooie opvolger voor Dolberg.

21 maart 2019 om 20:44

Hij verdient nu 7 miljoen per jaar, gaat m niet worden

21 maart 2019 om 21:28

Ook al betaalde Ajax 10 miljoen euro netto per jaar, daar gaat Dybala niet heen.

21 maart 2019 om 23:15

Echt wel, die wil heus wel in de eredivisie spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren