Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

DVLA hoopt op woeste WHU-verzamelaars

Laatste update:

Altijd al gedroomd van een kenteken van je favoriete club? In Engeland biedt de DVLA (Driver and Vehicle Licensing Agency) deze mogelijkheid aan de echte gedreven West Ham United-supporters. Later deze maand kan namelijk vanaf een kleine zesduizend euro een bod gedaan worden op het kenteken WE57 HAM.

“Supporters van West Ham United staan bekend als gepassioneerde supporters”, vertelt een woordvoerder van de DVLA. “Het nummerbord leest lekker weg en de kans is groot dat hiermee een record wordt verbroken.”

De woordvoerder doelt op het record van drie jaar terug, toen de DVLA voor een slordige 53.000 euro het kenteken AR53 NAL van de hand deed. Overigens zijn transacties tussen particulieren, te denken aan het kenteken 1 UTD, niet meegerekend.

Supporters van The Hammers kunnen vanaf 1300 euro ook het kenteken LOS 3R bemachtigen, die op het moment van de veiling de huidige situatie kan beslaan van hun favoriete club: drie nederlagen op rij. De Londense club heeft momenteel twee opeenvolgende nederlagen geleden.

De tien duurste geveilde kentekens door de DVLA

Kenteken Bedrag
AR53 NAL 53.000
V1 LLA 52.000
ALB 10N 28.000
DER 8Y 21.000
S41 NTS 17.000
PRE 570N 14.000
1 WBA 12.000
W1 GAN 11.000
EVR 70N 9.000
S9 URS 7.000
Bedragen zijn afgerond en vermeld in euro’s.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren