Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Driouech zet knop om na mislukte PSV-deal: ‘Zodat ze in zomer terugkomen’

Laatste update:

Couhaib Driouech is dankbaar voor de steun die hij zaterdagavond ontving van de fans van Excelsior in de thuiswedstrijd tegen FC Twente (0-3). 'Couhaib, fijn dat je er nog bent' en 'Cees, je bent een topper', viel te lezen op twee spandoeken in het Van Donge & De Roo Stadion. 'Cees' slaat overigens op de bijnaam van de buitenspeler bij de aanhang. De steunbetuiging had overigens te maken met de mislukte transfer naar PSV op Deadline Day.

Driouech krijgt bij ESPN de vraag wat het hoogtepunt van de avond was voor Excelsior, dat dus een ruime nederlaag incasseerde. "Ehhh.... de dertiende minuut", antwoordt de aanvaller na enig nadenken, verwijzend naar enkele spandoeken die dienden als steunbetuiging.

"Het is gewoon de waardering van de supporters, dat is mooi. Alleen konden we het helaas niet opbrengen vandaag. De 0-3 is natuurlijk verschrikkelijk voor onszelf en de supporters. Maar zo zie je maar wat voor club we zijn", is Driouech ondanks alles trots op Excelsior.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

"De spandoeken zijn een steun in de rug, maar het is ook een periode die ik snel wil vergeten. Ik moet gewoon doorgaan en voetballen. Zodat ik in de zomer weer dezelfde situatie creëer en ze allemaal terugkomen."

Het spandoek van de Excelsior-fans voor Driouech, die bij zijn club bekend staat als 'Cees'.

PSV
Driouech was vorige week al in Eindhoven, maar de transfer ketste dus op het laatste moment af. Eerder op Deadline Day zou Feyenoord het bod van PSV ter waarde van ruim vier miljoen euro gematcht hebben.

Enkele uren later trokken de Rotterdammers de stekker uit de onderhandelingen. En ook PSV zette de komst van Driouech uiteindelijk uit zijn hoofd, tot grote teleurstelling van de speler zelf.

Met het aanrijden van de clubfotograaf leek de inkomende transfer slechts een kwestie van tijd, maar die bleek dus voor CJ Egan-Riley te komen. De verdediger werd tot het einde van het seizoen op huurbasis overgenomen van Burnley, met een optie tot koop.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is jammer voor deze jongen maar de PSV trein lijkt me vergaan. Het was een tussentijdse oplossing waar voor driouch eigenlijk alle puzzelstukjes goed vielen (blessure lang, vertrek Vertessen). In de zomer zal PSV de portemonnee gaan trekken voor spelers die er direct kunnen staan.

10 februari 2024 om 22:33

Als dat zo zou zijn is het goed dat de deal geklapt is. Er vanuit gaande dat PSV hem echt wilde hebben, komen ze in de zomer wel terug, als hij zich goed laat zien de komende maanden. Zo goed was Vertessen nou ook weer niet!

10 februari 2024 om 23:08

Tenzij hij er nog 5 inschiet en PSV hem heel interessant gaat vinden.

Ik zie die jongen ook in de zomer graag bij PSV komen, als vervanger van Vertessen zie ik in hem gewoon een prima versterking. Doet hij het boven verwachting heb je gewoon een uitstekende optie voor op de flanken, als hij het wat minder doet kan hij met zijn snelheid en passeerbewegingen altijd nog een leuke invaller zijn.

10 februari 2024 om 22:54

Voor het systeem van Bosz zou dit een hele goede invaller zijn bij een voorsprong, precies zoals Vertessen dat was. Ik zie hem daarom ook graag komen.

Goede gast. Hopelijk schiet hij er nog een paar in en gaat PSV hem heel interessant vinden. Zou zat minuten maken bij PSV.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren