Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driessen zag PSV-Feyenoord: ‘Bij iedere bal voelt hij: ik hoor hier niet thuis’

Laatste update:

Valentijn Driessen vindt dat Andre Ramalho zowel voetballend als qua gedrag door de mand valt bij PSV. De journalist van De Telegraaf blikt in Kick-off onder andere terug op de topper tussen PSV en Feyenoord (2-2) van afgelopen zondag. "Bij iedere bal die hij aanraakt voelt Ramalho natuurlijk dat hij op dit niveau niet thuishoort", aldus Driessen.

In de blessuretijd van de eerste helft werd het even onvriendelijk tussen de verdediger van PSV en Feyenoord-aanvaller Yankuba Minteh. Ramalho en de Gambiaan stonden lijf aan lijf toen de huurling van Newcastle een lichte beweging met het hoofd maakte richting Ramalho. De Braziliaan ging erg gewillig naar de vlakte, zo oordeelde ook de dienstdoende VAR, want Minteh werd niet bestraft.

“Dat was een enorme beuk van Minteh”, zegt Mike Verweij met een cynische ondertoon, waarna de heren het gesprek aangaan. Driessen denkt de oorzaak te weten waarom de Braziliaan ogenschijnlijk makkelijk naar de grond ging. “Dit is gewoon een stuk frustratie van een speler die bij iedere bal voelt dat hij niet op dit niveau thuishoort.”

Het contract van Ramalho loopt komende zomer af en Driessen adviseert PSV vooral om de Braziliaan te laten gaan. “Dan pakt hij ook nog een gele kaart en dan ik echt: neem zo’n jongen alsjeblieft tegen zichzelf in bescherming. PSV moet hem echt lozen.”

Ramalho kwam in de zomer van 2021 voor tweeënhalf miljoen euro over van RB Salzburg. Sindsdien kwam de in São Paulo geboren verdediger 119 keer uit voor de club uit de Lichtstad. Daarin scoorde hij vijf keer en gaf hij even zo vaak een assist.

Ramalho is regelmatig mikpunt van kritiek in de media, toch vormt hij dit seizoen een ijzersterk blok achterin met Olivier Boscagli. De Eindhovenaren kregen pas dertien goals tegen in de competitie en zijn ook na de topper tegen Feyenoord nog altijd ongeslagen in de Eredivisie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Ramalho is van de basiself natuurlijk veruit de zwakste schakel. Echter, hoe Bosz dit managed vind ik grote klasse. Het elftal loopt als een trein, is vrijwel iedere wedstrijd dominant waardoor Ramalho vrijwel nooit in hele lastige situaties komt. Dit in combinatie met een kanjer als Boscagli naast je kun je hem met een gerust hart opstellen tegen alle spitsen in de Eredivisie buiten wellicht de top 4 topscorers dit seizoen. Daarnaast hem wat extra veren in stoppen in de media en zo houd je ook dit soort spelers gelukkig. Zodra Bosz de kans heeft zal hij tegen serieuze tegenstanders natuurlijk altijd de Schouten variant kiezen

4 maart 2024 om 18:28

Ramalho vrijwel nooit in lastige situaties? Letterlijk elke wedstrijd van enig niveau zorgt hij voor meerdere 1 op 1 situaties... dat het niet altijd een goal wordt doet niks af aan zijn blunders, maar aangezien je voor ajax bent zul je niet alles meekrijgen denk ik zo.

Als Feyenoordwr vond ik Ramalho gewoon goed spelen. Ja die jongen heeft zn zwaktes, maar Bosz zorgt ervoor dat hij vaker in zijn kracht speelt en is in zulke situaties wel een sterke speler voor PSV. Zowel bij Feyenoord als bij PSV zie je dat door de aantreding van de huidige trainers dat het verdedigen beter gaat als je door goed spel de druk ervanaf haalt.

Eerste helft speelde hij prima, tweede helft een paar keer dat Gimenez makkelijk weg kon draaien bij hem en het moment bij de goal natuurlijk dat die hem helemaal kwijt is. Uiteindelijk zal Psv hem door moeten selecteren, maar zo slecht als die door media en sommige supporters word neergezet is ook onzin.

Heeft het moeilijk gehad tegen Brobby en Giminez, maar volgens de media moet Brobby vaste spits van het Nederlands elftal zijn en voor minimaal 50 miljoen vertrekken en dat zijn ook de bedragen die voor Giminez vermeld worden. Niet heel gek dat die daar moeite mee heeft.

Je merkt in het stadion ook dat iedereen hem knijpt als Ramalho in de buurt van de bal komt. Al waren er gisteren een hoop blunders van centrale verdedigers en geen een van hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren