Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driessen reageert op uitspraak van Mislintat: ‘Hij weet niet wat Ajax voorstelt’

Laatste update:

Sven Mislintat ‘weet totaal niet wat Ajax voorstelt’, zo zegt Valentijn Driessen in een video-item van De Telegraaf. De directeur voetbalzaken van de Amsterdammers zei tijdens de presentatie van Josip Sutalo dat de Kroaat ‘in alle opzichten de ultieme Ajax-verdediger’ is, maar dat gaat er bij Driessen absoluut niet in.

“Dan weet Mislintat niets van het verleden van Ajax”, reageert de chef voetbal op de uitspraak van de Duitse beleidsman van de Amsterdammers. “De ultieme Ajax-verdedigers zijn Frank Rijkaard en Matthijs de Ligt, dat zijn échte Ajax-spelers achterin. Mislintat weet totaal niet wat Ajax voorstelt. Zowel hij als Sutalo weet dat niet. Ze roepen dit soort dingen en hopen daar dan de achterban mee te paaien.”

Dat lukt ‘aardig’, stelt Driessen. “Aangezien de achterban nog weinig kwaads ziet in wat er bij Ajax gebeurt. Ze spelen gelijk tegen Excelsior (2-2, red.) en er zijn alleen maar aankopen gedaan waar je tot dusver niet vrolijk van wordt.” De Amsterdammers gaven deze zomer tot dusver ruim 67 miljoen euro uit aan acht versterkingen. Naast Sutalo werden ook Carlos Forbs, Chuba Akpom, Benjamin Tahirovic, Diant Ramaj, Anton Gaaei, Jakov Medic en Branco van den Boomen binnengehaald.

Daarnaast is de komst van Gastón Ávila slechts een kwestie van tijd. Ajax betaalt naar verluidt ruim 12,5 miljoen euro voor de back van Royal Antwerp. “In Amsterdam ligt de lat een stuk lager dan vroeger. Sutalo is een goede verdediger, maar om te roepen dat hij de ideale verdediger is moet hij ook Jorrel Hato tientallen miljoenen meer waard laten worden en de rest op sleeptouw nemen. Dat wil ik nog weleens zien bij iemand die acht keer bij het eerste elftal van Kroatië heeft gezeten en voorlopig niet verder is gekomen dan Dinamo Zagreb, dat in de voorronde van de Champions League is uitgeschakeld door AEK Athene.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alsof Driessen Sutalo zo goed kent om nu al conclusies te trekken!

22 augustus 2023 om 17:19

Kan de directie van de telegraaf niet ingrijpen tegen Valentijn voor deze hetze? Dit gaat van kwaad tot erger en is toch geen professionele journalistiek meer te noemen?

22 augustus 2023 om 18:39

Ik heb dit al een paar keer aangegeven bij het Mediahuis. De Limburger had vroeger de beste sportredactie van alle NL kranten olv Jean Nelissen. Altijd scopes en echt transfernieuws. Nu moeten we die zooi van Verwey/driessen lezen. Als pleister op de wonde worden hun namen niet meer genoemd maar staat er "van onze verslaggever". En blinde ziet nog dat die stukjes van die duimzuigers komen. Zet ze toch in een box.

22 augustus 2023 om 17:21

Daar gaat het niet om? Het is echt te bizar voor woorden dat de supporters niet massaal in opstand komen. Iedereen lijkt wel vergeten te zijn waarom Ajax weer terug in Europa kwam. Dat is namelijk de jeugdopleiding. Een back koop je niet, die komt uit de opleiding. Zodat je geld hebt voor een topspits. Sinds Ajax de klappers van Frenkie en Matthijs gemaakt heeft, is het totaal afgestapt van haar filosofie. Met als gevolg dat Ajax afgelopen seizoen met de grootste budgetten 3e werd en ook dit jaar niet de grote favoriet is. Terwijl er genoeg spelers waren bij Jong Ajax die klaar waren om te rijpen in het eerste. En voor iedereen die roept dat het lichtgewichten waren, de 1e pot van de Jong en de Ligt waren ook geen fenomenale wedstrijden, daar groei je in. Hopelijk komt er snel weer een coup van oud spelers/legendes om Ajax weer te renoveren. Tijd voor een revolutie. Ik vind het bizar dat ik als niet Ajax fan me hier drukker om maak dan de Ajacieden hier. Maar goed ik vind het Nederlands voetbal belangrijk, wie weet speelt Groningen dan weer eens per ongeluk Europees. Dat lukt alleen als de topclubs presteren.

22 augustus 2023 om 17:28

Jij als niet Ajax fan begrijpt er niet veel van , ga eens kijken hoeveel spelers die dit seizoen tot de eerste selectie behoren uit de jeugd komen? Linksback Salah Edine ook, maar helaas te ligt bevonden, Aertssen bakte er weinig van dus daar moet gewoon iets gekocht worden. Op links dus ook. Op het middenveld zitten Vos en Misehouy eraan te komen maar er moesten directe versterkingen komen. Ga de eigen jeugd nou maar eerst tellen die er ook dit seizoen gewoon is. En maak je vooral niet zo druk om Ajax als niet Ajacied. Ik en volgens mij de meeste Ajacieden zien dat er (misschien wat laat) goed werk geleverd word. Sutalo en die Avila zijn toptalenten en directie versterkingen. Met hun twee erbij staat er gewoon een prima selectie. Een opstand van supporters of coupe van oud Ajax spelers, jij lijkt wel niet goed wijs. Op 1sept heeft Ajax “gewoon” de sterkste selectie van Nederland, en dáár gaat het om.

22 augustus 2023 om 17:29

De backs uit de opleiding nu fungeren niet. Dan maar zonder spelen?

22 augustus 2023 om 17:32

@strandje Larse Ajax kwam weer terug in Europa door een combinatie van een goede lichting talent en hele gerichte aankopen met ervaring en een hele goede coach. Onana en Frenkie zijn relatief laat in de jeugd pas bijgekomen, maar zonder spelers te halen als Tadic, Ziyech, Tagliafico, Neres en Blind was je in Europa niet zover gekomen. Jouw opmerking over dat je een back niet koop maar zelf op moet leiden slaat ook nergens op. In de laatste 20 jaar waren Maxwell en Tagliafico de beste op de linksbackpositie, met daarachter Blind. Daaronder bestond uit pure middelmaat als Boilesen, Dijks, Koppers en nu Salah Edinne. Op rechts hebben we meer geluk gehad, maar op Mazraoui en vd Wiel na waren spelers als Van Rhijn, Tete en nu Rensch ook niet spectaculair in het Ajax-shirt.

Spelers als De Ligt en Frenkie zag je vanaf het eerste moment dat het speciale spelers waren. Spelers als Rensch, Taylor en Salah Edinne na minstens 2 seizoenen ED kan je wel concluderen dat ze niet tot die categorie horen.

22 augustus 2023 om 17:35

Ik denk dat je je als niet Ajax fan drukker maakt omdat je Ajax niet zo goed volgt en overduidelijk geen flauw idee hebt waar je het over hebt. Ik hoop echt dat je bewust zit te trollen. Ajax kwam terug in Europa door de jeugdopleiding? Zeker, De Ligt was goed. Frenkie ook, al heeft die maar een jaartje in de opleiding gespeeld en vind ik het wel luxe om die mee te rekenen. Verder waren de belangrijkste spelers jongens als Ziyech en later Tadic, Neres, Blind (kwam uit de opleiding, maar werd op zijn 28e teruggekocht voor 18 mil), Onana etc. Daarna jongens als Martinez, Sinds Ajax de klappers van Frenkie en Matthijs gemaakt heeft, is het nog 2x kampioen geworden en heeft het een nog grotere klapper gemaakt met de aangekochte Antony.

En het 'backs leidt je op'. Ajax heeft net twee rechtsbacks opgeleid die daarna aan respectievelijk Barcelona en Bayern Munchen zijn verkocht, dus waar heb je het wederom over?

22 augustus 2023 om 17:41

Dat zal Niels. Maar je gehele historie bestaat uit dat filosofie. Iedere succes. En ja je kan wel doen alsof je als supporter van andere club het niet belangrijk kan vinden dat een ander club presteert.

Successen van Ajax zijn relevant voor de eredivisie. Groeit iedere club door. En dan is het wel zorgwekkend dat er bij Ajax haar filosofie niet meer heilig is. En dat je het accepteert is eigenlijk lachwekkend. Waarom is vd Boog toen weggegaan? Of was je toen nog voor een andere club? Die is weggegaan omdat Ajax terug moest naar haar filosofie. De Cruijff revolutie. Johan zou draaien in zijn graf als die ziet wat er met de club gebeurt. AZ is de club die de Ajax filosofie uitdraagt. Ik heb bij Jong Ajax genoeg spelers gezien die in de tijd van Frenkie of Rafael gewoon doorgebroken waren. Geld heeft de club blind gemaakt. Jammer.

22 augustus 2023 om 17:49

Ewoud, waarom ben je ooit Ajax supporter geworden? Iedere echte ajacied, is verliefd geworden op de filosofie van Ajax. Namelijk de mooiste filosofie die je in Europa kan vinden. Die Bayern en Barca hebben gekopieerd. Je stopt bewust je hoofd in het zand om de goede dingen te benoemen. Maar Ajax begint gewoon een koopclub te worden. Je weet wel, waar jullie altijd de grootste mond richting Eindhoven over hebben. En nu opeens alles verbloemen? Ik vind het ergens hypcoriet.

Als je kijkt naar de opstelling zaterdag stonden er 3 jeugdspelers in de basis (die niet tussentijd zijn vertrokken). Alle 3 verdedigers. Waarvan er 1 sowieso komend weekend al zijn plek kwijt is. Ik noem een Naci Unuvar. Die had 10 jaar geleden gewoon zijn minuten gemaakt. Die verhuur je nu. Maar goed zelf weten. Teleurstelling komt altijd achteraf, het is zo jammer dat jullie het nu nog niet zien. En nee niet iedereen die je tegenargumenten geeft is een trol. Ik weet dat heel veel mensen denken dat meningen feiten zijn. Maar mijn mening is een mening. en die van jou overigens ook.

22 augustus 2023 om 18:00

Ik zei niet dat je zat te trollen, ik zei dat ik dat hoopte. Als je echt denkt wat je hier schrijft vind ik dat treuriger dan als je voor de grap zit te zuigen. Maar ook deze reactie voelt redelijk trol. Je gaat op 0 dingen die ik schrijf in en knalt er een paar oneliners in die je niet kunt onderbouwen in de hoop dat er iets blijft plakken. Je hebt geen flauw idee waarom ik ooit een Ajax supporter ben geworden, en je hoeft ook niet te bepalen wat een Ajax supporter moet vinden om een Ajax supporter te zijn. Ik heb PSV nooit een koopclub genoemd, als je me kunt laten zien waar ik dat wel heb gedaan geef ik grif toe dat ik hypocriet was. Maar ik denk niet dat je dat kan. Zoals ik in mijn 1e post netjes aangeef en waar je niet op reageert is dat Ajax de afgelopen 30 jaar ook gewoon een koopclub is geweest. Ik durf zo te beweren dat nagenoeg alle profclubs in de afgelopen decennia koopclubs zijn geweest. De succesvolle periode van de afgelopen jaren werd er gewoon heel stevig ingekocht. Het enige dat er het afgelopen jaar anders was is dat er slecht werd ingekocht.

Ook is je definitie van jeugdspeler wat vreemd. In je 1e post vind je Frenkie de Jong een jeugdspeler, terwijl die tot zijn 17e bij Willem 2 heeft gespeeld. Maar Brobbey, die van zijn 6e tot zijn 18e bij Ajax heeft gespeeld telt niet als jeugdspeler want die was 1 jaar weg.

'ik weet dat heel veel mensen denken dat meningen feiten zijn'. Ik denk eigenlijk dat je zelf niet zo goed weet wat het verschil tussen een feit en een mening is. Als jij beweert dat de Europese successen van Ajax puur door de jeugdopleiding kwamen is dat geen mening. Dat is een feit, en in dit geval een onwaarheid. Ik waardeer je zorgen om de club Ajax enorm, lief dat de club je zo enorm aan het hart gaat. Maar ik denk dat je je voorlopig iets te druk maakt.

22 augustus 2023 om 18:03

En als de backs uit de jeugd niet volstaan Strandje Larse? Stug toch blijven proberen en zesde worden, of ingrijpen als je de mogelijkheid ziet?

Iedere Ajacied ziet liever 11 jeugdspelers Europa domineren, maar deze lichting is gewoon niet goed genoeg. Hato als zeldzaam lichtpuntje, en Vos en nog wat anderen die op de deur kloppen. Je zag het aan Aertssen, die begaf het gewoon onder de druk.

Wat stel jij dan voor te doen?

22 augustus 2023 om 18:14

Ik vraag me in af hoe ik in hemelsnaam verliefd kon worden op de filosofie van Ajax aangezien ik ben opgegroeid met het Ajax van rond de eeuwwisseling. Toen we 1 goed talent hadden (Van der Vaart) en er echt sprake was van een flinke hoeveelheid buitenlandse spelers.

Dat oudere Ajax fans telkens over Cruijff, Van Basten, Bergkamp of de periode Van Gaal praten alsof dit is waarom iedereen fan is geworden : Nee. De jongere generaties hebben dat niet meegemaakt en dat betekent ook dat hun supporterschap daar niet aangekoppeld is. Niet dat er geen steun is voor eigen jeugd, aanvallend en aantrekkelijk voetbal. Maar er heerst wat meer pragmatisme en realiteitszin.

Realiteit is dat we 3de zijn geworden en dat we weer moeten bouwen. En jammerlijk genoeg is de doorstroom kwalitatief onvoldoende op dit moment. Dan moet je investeren.

22 augustus 2023 om 18:14

@strandje Larse,

jij begrijpt er bar weining van. Je kan niet seizoen na seizoen na seizoen alles wat weggaat opvangen met eigen jeugd. Dat stokt gewoon een keer. Echt niet normaal wat die opleiding heeft moeten produceren de afgelopen jaren. Het is van echt van Tete tot aan Rensch rechtsbacks afleveren, waarbij de een nog beter is dan de ander. Die dest waar ze zo blij mee zijn bij PSV, ook gewoon afgeleverd door de jeugdopleiding, Die werd na een seizoen weggeplukt. Ja dan heb je wel eens de pech dat een Rensch niet goed genoeg is en je echt verder moet kijken.
Centrumverdediger, die worden ook in record tempo afgeleverd. Van de veel uitgelachten Veltman tot nu Hato. Die is 17! alle talentvolle verdedigers voor hem, hebben reeds in het eerste gespreeld en zijn verkocht.

De opleiding is geen fabriek waar je elke twee jaar het volgende toptalent op dezelfde positie hebt klaar gestoomd. Je hebt te maken met mensen, die krijgen blessures, dipjes , gestokte ontwikkeling enz. Dan heb je ook nog de buitenlandse clubs die je grootste talenten proberen te roven en ben je ook nog een topclub waarvan prestaties worden verwacht.

Ga er maar aanstaan. Zelfde met die onzin van, van Basten. Er komen geen aanvallende talenten meer door. Nee van Malen tot aan Julian Rijkhoff zijn de bovengemiddelde aanvallende talenten gewoon opgeslokt door buitenlandse clubs. In sommige gevallen had je ze misschien kunnen behouden met slimmer handelen, maar zeker niet in alle gevallen. Echter wordt daar niet naar gekeken, nee we produceren zogenaamd niets meer in de jeugdopleiding. Ter vergelijking een Gravenberch is een jaar ouder als Bakayoko van PSV en was op de leeftijd van Babadi onbetwist basisspeler in een Ajax wat vele malen verder was dan het huidige Ajax. Die Gravenberch is alweer meer dan een jaar geleden vertrokken bij Ajax. Zo hou je inderdaad niet veel over en hebben talenten heel weinig tijd voordat ze klaar moeten staan. Als je dan eens een Unuvar hebt die wat meer tijd nodig heeft of een taylor die niet tot de toptalenten categorie behoort dan lijkt het heel snel dat er niets meer doorkomt.

22 augustus 2023 om 18:15

@Nielsfleuren: “ Op 1 sept heeft Ajax weer gewoon de sterkste selectie van Nederland”. Waar baseer je dat op, omdat ze net zoals vorig seizoen het meeste geld hebben uitgegeven? Nou, misschien moet ik jou uit je droom helpen, maar dat zegt dus niet altijd wat, dat hebben we vorig seizoen gezien. Een team koop je niet, die creëer je. Maar goed, blijft dat lekker elk seizoen roepen, dat maakt de frustratie alleen maar groter op het eind van het seizoen, ook dat hebben we gezien en gemerkt. Laat ze eerst maar eens zorgen dat er rust in de tent komt, binnen alle gelederen. Dat geblaat koop je helemaal niets voor.

22 augustus 2023 om 18:29

Strandje toch, Je naam doet me vermoeden dat je Groningen supporter bent. Kan je je niet beter met je eigen club bezig houden ? Je spreekt over de Eredivisie, maar daar doet Groningen niet aan mee. Er staat teveel onzin in je betoog, lees de reacties van de andere mannen die op je reageren nogmaals misschien ga je het nog begrijpen. Het enige waar ik je dan gelijk in moet geven is Naci Unuvar. Die had ik graag meer minuten in 1 zien maken . Al zat hij bij Trabzon en zit hij nu bij Twente(zelfs met een aantal blessures) gewoon op de bank dus misschien niet zo goed als wij van buitenaf denken ? Je hebt het over jeugd en Ajax filosofie, je weet dat die filosofie vooral over het inpassen van eigen jeugd inpassen gaat toch ? Ik heb ze zelf maar voor je geteld. 6/7 basis spelers en bijna de gehele bank was in de eerste competitie wedstrijden jeugdspeler.

22 augustus 2023 om 18:34

Universum, We hebben de beste selectie. Of Steijn daar het beste team van kan maken is iets anders. Rust in de tent vind ik altijd z’n vreemd begrip. Denk je dat Bergwijn en Berghuis opeens minder gaan ballen omdat er ruzie is op kantoor ? Ik denk van niet, en volgend mij valt de onrust ook reuze mee trouwens(enkel de Telegraaf doet anders vermoeden). Mislintat heeft ervoor gezorgd dat er afgeschreven aankopen voor verbazingwekkende bedragen verkocht zijn. Heeft in mijn ogen goed ingekocht. Met de laatste twee aankopen(Sutalo, Avilla) staat er gewoon een hele goeie selectie, de beste van Nederland. Je hebt met Bergwijn, Brobbey, Berghuis.Branco, Kudus, Tahirovic.Avilla, Hato, Sutalo, Rensch, Gorter. Gewoon een team staan dat kampioen MOET worden. Welke selectie vind jij beter ? Nogmaals beste Selectie en beste team zijn niet hetzelfde.

22 augustus 2023 om 18:38

@Ewoud: Weet je wat triest is? Dat een groot deel van de Ajax supporters totaal niet tegen kritiek kunnen, als het hun clubje betreft. Het is Ajax wat jaartjes voor de wind gegaan en toen was het vanuit de media voornamelijk hosanna en werden andere clubs afgezeken. Nu het Ajax betreft waar het op het moment wat minder gaat en daar iets van word gevonden, zitten veel Ajacieden gelijk in de hoogste boom, want dat kan natuurlijk niet. Word er geclaimd dat er een hetze word gevoerd door de media en voornamelijk deTelegraaf en zitten er mensen hier te piepen dat de club daar iets aan moet gaan doen. Hoe sneu is dat? Neem het zoals het is en toon maar aan op het veld dat de gene die dit roepen ongelijk hebben ipv met z’n allen te janken als een groep wolven in het bos.

22 augustus 2023 om 18:52

De filosofie van Ajax is eigen jeugd inpassen wanneer aankopen niet hebben bewezen significant beter te zijn. Dit is altijd al zo geweest. Een echte Ajacied plaatst kwaliteit ten allen tijden boven het sentiment eigen jeugd. Aankopen als Litmanen, Petterson, Blind, Trabelsi, Chivu, Tagliafico en Tadic zijn allemaal uitgegroeid tot publiekslieveling. En zo zullen van deze aankopen ook weer een aantal potentiële publiekslievelingen tussen zitten.

22 augustus 2023 om 18:55

@ Nielsfleuren: Mijn vraag was, waar is dat op gebaseerd? Daar heb je geen antwoord op gegeven. Dat is misschien wat jij denk, maar zeker niet de realiteit. Ik ben niet iemand zoals jij die roept dat PSV of Feyenoord een minstens net zo’n goede selectie of misschien nog wel een betere selectie hebben, want dan zou ik net zo arrogant zijn als jij, daar laat ik mij niet toe verleiden, maar de argumenten die jij aanvoert zijn niet heel erg steek houdend. Blijkbaar heb je ook weinig verstand van teams. Een team bestaat in dit geval niet alleen uit de spelers die op het veld staan, die moeten het alleen uitvoeren. Een team binnen een organisatie word gevormd binnen alle gelederen. Daar behaal je de grootste successen mee. Het is niet toevallig dat toen het op directie niveau en bij de raad van commissarissen begon te rommelen, alles als een kaartenpakhuis in elkaar viel. Misschien moet jij je daar eens wat meer in gaan verdiepen, ipv dat je pretendeert er alle verstand van te hebben.

22 augustus 2023 om 18:56

De backs uit de jeugd zijn op het moment inderdaad niet goed genoeg. Daarentegen wordt er een buitenspeler voor veel geld gekocht, terwijl daar een ander talent (bijvoorbeeld Godts) ook had kunnen spelen. Idem bij Tahirovic en Vos. Aankopen zijn tegenwoordig gewoon nodig, maar ik denk ook dat Ajax er goed aan doet om de jeugd ook kansen te geven.

22 augustus 2023 om 19:03

Alle succes jaren onder ten Hag werd die nog steeds non stop afgezeken door de Telegraaf. Juist toen het slecht ging onder Schreuder waren ze nergens te bekennen.

22 augustus 2023 om 19:04

Universum, Ik heb je de hele basis 11 voorgeschoteld, daaraan had je direct kunnen zien dat er geen enkele Eredivisie selectie aan zoveel kwaliteit kan tippen, gaandeweg het seizoen kunnen we dan ook beoordelen of Steijn hier een team van heeft kunnen maken. Dat mijn antwoord jou niet aanstaat is niet mijn probleem. En dan over de onrust op kantoor bij de RVC/Directie: allereerst welke onrust ??? Die is er niet. Eigenlijk haal ik met deze ene zin jou hele onderbouwing al onderuit. Maar stel er was onrust, waarom denk jij dan dat de spelers minder gaan voetballen omdat het bovenin het bedrijf Ajax even niet gaat zoals het zou moeten gaan ?

22 augustus 2023 om 19:17

Een back koop je niet. Okay. Tagliafico, Maxwell, Bogarde en zijn er nog we een paar. Beetje vergeetachtig geworden?

22 augustus 2023 om 20:11

@Nielsfleuren: Dus door een aantal namen te noemen, pretendeer jij dat Ajax de beste selectie heeft. Wat zeggen die namen dan? Ja, dat Ajax veel geld voor ze heeft betaald, mogelijk blijkt aan het einde van het seizoen dat ze weer tevee hebben betaald, net zoals vorig seizoen. Dat is dus nog maar afwachten, of kende jij al deze spelers al voordat ze naar Ajax werden gehaald? Vorig jaar riep de media en veel Ajax supporters exact hetzelfde, maar jij gaat niemand meer wijs maken dat Bassey, Timber, Klaassen, Wijndal, Taylor, Sanchez, Bergwijn, Brobbey, Berghuis de beste spelers waren van vorig seizoen. Ja, kerel het is 1 en al rust bij Ajax, geloof je het zelf? In welk ei heb jij geleefd het afgelopen jaar? Ik heb jouw wel meer betrapt op onzinnige commentaar, dus ga verder ook niet met jou in discussie. Geloof jij maar lekker in je eigen waarheid, dat verzacht misschien de werkelijkheid van de droomwereld waar je in leeft.

22 augustus 2023 om 21:24

Zet daar zelf de basis van PSV en Feyenoord naast en je zult me daarna gelijk geven. Op 1 september heeft Ajax de beste Selectie van de Eredivisie. Of de beste selectie ook kampioen wordt is een andere vraag, voor de derde keer. Ik heb genoeg beelden gezien van een aantal nieuwkomers, alleen van Tahirovic niet dat zal ik toegeven. Maar wat hij in z’n eerste wedstrijden laat zien is dat hij met 120% inzet speelt en makkelijk voetbalde, verdedigend sterk, goede pass vooruit dat soort dingen. Ook de rust bij Ajax is een mooi verhaal. Er zitten nieuwe mensen op de belangrijkste plekken en die doen tot nu toe goede dingen. Mislintat heeft zoals beloofd goede spelers aangetrokken en er gebeuren geen gekke dingen. Dus welke onrust ? Je hoeft ook geen verloren discussie te voeren, dat Ajax de beste selectie had durf je over 32 wedstrijden vast wel toe te geven.

22 augustus 2023 om 17:23

Ik trap er ook weer in, maar die 2 gaan pas weg als we massaal stoppen met op hun berichten te klikken.

22 augustus 2023 om 17:33

Het gaat er om dat die twee oprotten bij de Telegraaf, heb daar al jaren geen abonnement meer op omdat die twee onzin figuren daar zitten.

Erger me ook kapot als ik dat domme gezicht weer bij VI zie zitten, verwijder die aflevering dan snel van de recorder.

Verkopen alleen onzin.

22 augustus 2023 om 17:24

We weten inmiddels toch al dat Driessen de hoofdscout van Ajax en Mislintat is? Ik bedoel, nergens vind je iemand die zo'n uitgebreide rapportage van nieuwe spelers kan geven als hij.

22 augustus 2023 om 17:28

Hij heeft laatst letterlijk gezegd dat hij de speler niet kende, om vervolgens zulke uitspraken te doen. De man is echt niet serieus te nemen maar goed, dat weet inmiddels half Nederland. Ik vraag me af of ze bij de Telegraaf wel eens evalueren, het lijkt er namelijk sterk op dat deze twee simpelen vrijbrief hebben om zoveel mogelijk onzin de wereld in te slingeren.

Wat een ongekende schande het duo Verweij/Valentino. Lekker boycotten die troep die zij de wereld in slingeren.

22 augustus 2023 om 17:18

Ja maar zolang wij, negatief of positief, toch massaal op de artikelen klikken blijven ze komen.
Boycotten is idd het enige dat werkt.
Maar ja, iedereen wil.laten weten hoe irritant ze deze gasten vinden..ik helaas ook.

22 augustus 2023 om 17:43

Ik zou zeggen begin door niet erop te klikken of reageren.
Ik ga er lekker voor zitten. Ajacieden schuimbekkend over wat Driessen nu weer te zeggen heeft. Zou hem zelf niet zo serieus nemen. Het is geen journalist maar een opiniemaker/podcaster geworden. Die zeggen soms ongenuanceerde dingen om relevant te blijven. En dat lukt hem geweldig.

22 augustus 2023 om 18:09

Boycotten? Het strategisch partnerschap tussen Ajax en de Telegraaf is net verlengd.

22 augustus 2023 om 18:14

? Dat is niet verlengd. Wel met het moederbedrijf. Het is maar een nuance… 😉

22 augustus 2023 om 19:01

Nou inderdaad. Gisteren doodleuk zeggen "we geven hem een transferperiode de kans" en nu is het "de aankopen worden we niet vrolijk van". Wisselen sneller van gedachte dan mijn vriendin.

22 augustus 2023 om 19:05

Als je ze wilt boycotten moet je vooral niet reageren.

Och och.. droeftoeter Driessen weet het natuurlijk allemaal weer beter. Al is Ajax mijn club niet.. Ik erger me echt groen en geel aan types als Driessen en Verweij. Lekker makkelijk om altijd te schreeuwen vanaf de zijlijn!

Wat een moe maker die vent! Iedereen hekelt hem en toch mag die blijven zitten.

22 augustus 2023 om 17:19

Die vent genereert wel clicks en views (al zijn het voornamelijk mensen die clicken om daarna hun gal te spuwen) en daar gaat het helaas om.

Vanuit een marketing perspectief zal de Telegraaf wellicht heel blij met hem zijn.

Hij moet het nog zien, maar heeft wel weer z’n oordeel klaar. Als je het nog moet zien, wacht dan een keer tot je het gezien hebt en hou tot die tijd die irritante klep een keer dicht.

Zucht........ het houd niet op, niet van zelf...

22 augustus 2023 om 17:21

Misschien wordt Driessen per getypt woord betaald

"dat wil ik nog weleens zien bij iemand die acht keer bij het eerste elftal van Kroatië heeft gezeten en voorlopig niet verder is gekomen dan Dinamo Zagreb, dat in de voorronde van de Champions League is uitgeschakeld door AEK Athene.”

Lekker denigrerend en best wel dom. Als hij bij Real Madrid speelde en al naam had gemaakt was hij onhaalbaar...

Dit begint echt ongekende vormen aan te nemen. De man kan werkelijk niks goeds zeggen over Ajax. Hij weet toch wel dat Mislintat bedoelt een voetballende opbouwende verdediger die in kan schuiven. Wat een figuur

Valentijn, Valentijn toch, de ultieme Ajax verdediger is Ruud Krol!

22 augustus 2023 om 17:17

Danny Blind, winnaar van elke clubsprijs die je met Ajax kon winnen!

22 augustus 2023 om 19:45



Ouwe lul als ik ben. Velibor Vasovic, Horst Blankenberg. Waren echt Ajax verdedigers. Ruud Krol kwam daar direct na. Rijkaard is nooit een echte verdediger geweest. Danny Blind dan weer wel, maar die noemt hij niet

22 augustus 2023 om 20:54

Ik ben ook een ouwe lul en weet daarom dat Blankenburg en Vasovic uit dezelfde periode zijn als Krol en met hem samenspeelden. Velibor verliet Ajax in 1971 en Ajax won de Europacup I in 71, 72 en 73. Krol speelde 12 jaar bij Ajax en daarom noemde ik hem, Krol begon overigens als linksback. Misschien had ik Barry Hulshof moeten noemen. Vasovic is overigens maar 62 geworden.

Of het nou Marco van Basten, Valentijntje of Pierre is. Iedereen weet altijd precies hoe ze bij Ajax te werk moeten gaan of het beter kan. Eigenlijk snapt iedereen het behalve de mensen bij Ajax zelf

En ja hoor, zat er al op te wachten, het dagelijkse negatieve riedeltje van Valentijn.
Want Valentijn weet precies wat Ajax inhoud?
Alles wat Valentijn aan Ajax vervloekt heeft is in het verleden succesvol gebleken, en alles wat hij opgehemeld heeft, heeft er weinig van gebakken.
Dus heb het vermoeden dat Mistinlat beter dan onze broeders Driessen en Verweij in de gaten heeft wat een voetbalclub nodig heeft.
Of het goed genoeg is moet blijken.
Maar je kan Ajax nog niet beoordelen met zoveel nieuwe spelers die op het laatste moment ingepast moeten worden.
Met de kerst kunnen we de eerste conclusies trekken.

Ik als Ajax supporter ben juist blij met eat er gehaald is.
Elke linie is er meer concurrentie inplaats van alleen maar buitenspelers.
En sommige zijn mu al door de media afgeschreven. En als deze nieuwe verdediging die nog nooit samen heeft gespeelt wat tijd samen krijgen gebeuren er hopelijk veel goede dingen.
Tahirovic is een echte aanwinst een aanjager op het middenveld die nodig werd gemist zoals Galasek of Gabri.

Laten we nu eens binnen heel VZ met zn allen niet meer reageren op de berichten van onze Valentijn en Verweij, wie doet er mee?? Ik word echt zoooo moe van die gasten!

Alsjeblieft Valentijn, flikker alsjeblieft nou eens een keer op met je smerige gezeik. Dit is een ongekende wraakactie voor het buiten de deur zetten van de Telegraaf. VZ... plaats alsjeblieft geen berichten meer van dit gedrocht.. het leidt tot niks anders dan irritatie van medegebruikers van dit platform.. Het is schaamteloos.

Aldus de man die ooit zei dat je niet hoeft te vrezen voor Lucas Moura, want die zou never nooit scoren.

Ipv Valentijntje nog een Artikel gunnen. Heb ik eigenlijk liever nog een Artikel over ons. Wij spelen vanavond uit bij de Rangers. Belangrijker dan zuurpruim Valentijntje.

22 augustus 2023 om 17:30

Levert helaas minder clicks op ben ik bang. iig veel succes vanavond

22 augustus 2023 om 17:32

In het Feyenoord transfergeweld van vandaag en de continuerende Ajax-Telegraaf fittie, zou je bijna vergeten dat het hele spel om het verplaatsen van een bal gaat en deze tussen drie palen (waarvan er een lat wordt genoemd) te krijgen.

Succes vanavond !

Ik ben zo benieuwd of Valentijn en Mike dit soort uitspraken doen omdat ze 1) dit echt vinden, 2) een hekel aan Mislintat hebben of 3) omdat ze het doen voor de aandacht en clicks.

Persoonlijk zou het mij zo langzamerhand niets verbazen als het optie 3 is.

Hoe kan een mens zo negatief zijn?

22 augustus 2023 om 18:50

Strategie om aan informatie te komen. Geef je informatie door? Dan wordt je volledig gespaard ook al zet je historisch slechte resultaten neer (schreuder). Doe je het niet? Dan wordt met de grond gelijk gemaakt ook al haal je halve finale CL (Ten Hag). Je weet nu al dat Mislintat en Steijn niks meer goeds kunnen doen.

Opzich vind ik de huidige situatie best grappig. Die twee krijgen geen informatie meer en vissen constant achter het net. Als je weet waar het gezeik achteraf vandaan komt is het best grappig. Gruwelijk slechte verliezers. Heerlijk!

Driessen heeft geen idee wat Ajax betekent, hij snapt niet dat het voor voetbal, spelers en sport staat en niet voor media en gelul over de club. Lekker voetballen en we zien wel wat het wordt einde seizoen en hoe Sven bijstuurt in de winter als het niet helemaal bevalt.

De enigste die niet weten wat Ajax voorstelt zijn Fabeltijntje en FEBO Mike!

Ajax leid de spelers op of ontwikkelt ze verder. Ajax is geen Real Madrid die de beste kant en klare spelers koopt.
Een ideale verdediger bij Ajax is snel en kan uitstekend met veel ruimte in de rug spelen. Is verdedigend goed en kan prima passen en indribbelen.
Sutalo voldoet toch aan heel veel van deze eisen!

Kan Ajax niet het voorbeeld van Steijn volgen en die twee clowns aanklagen voor imagoschade?

Beste voetbalzone. Kunnen jullie kappen om meervoudig artikelen te plaatsen van mensen, die 1 geen journalist zijn en/of 2. TOTAAL niet boeien. Maak desnoods een lose pagina met "voetbalclowns" en zet daar de berichten over of van de voetbalclowns. Enkele voorbeelden:

-verweij/driesen
-heel voetbal inside/offside/ of wat er ook van Genee en derksen afkomt
-zeurende bejaarden, die vroeger alles beter vondem, zoals swart, die psv broertjes of een van hanegem
-oud voetballers met rare meningen zoals een van Basten, van Hooijdonk, maar ook van der Vaart en sneijder

Werd je eigen journalisten en bedrijf journalistiek, zoals het is bedoeld. Stop met deze riool publicaties.

Bedankt voor de genomen moeite en het opschonen van jullie nieuwspagina

22 augustus 2023 om 17:46

VZ is nooit een hoogstaande website geweest (al was het wel beter dan nu).
Als je puur de feiten wilt weten en interviews van spelers, daar heb je de nos en nu.nl voor.

Het was natuurlijk wachten op dit soort reacties, nadat Mislintat sprak over een boulevardkrant. Helaas lopen er geen dubbelgangers van Rijkaard en de Ligt rond.

Worden ze nou echt niet eens vreselijk moe van zichzelf? Als er een duo is die niet snappen wat er gaande is dan is het duo rioolrat wel met hun rioolbladje waar de Story nog een punt aan kan zuigen.

Dit gaat helemaal goed komen dus met satulo, kan men een uitspraak herinneren van dhr Driessen over ene davidson schanzes was ook geen ajax verdeliger volgens onze Telegraaf kenner, go wat heb ik genoten toen van deze krijger, en hij werd Ajacied van het. Jaar

Ik kan echt genieten van dit moddergooien in de hoofdstad Oud-Ajacieden (van Basten oa) raken in paniek door het beleid wat er gevoerd wordt. De huiskrant is kritischer dan ooit, mede omdat ze niks aangevoerd krijgen. En het is allemaal nog afwachten wat het team gaat presteren dit seizoen.
Wordt een leuk jaartje!

22 augustus 2023 om 17:43

En ondertussen gaat iedereen bij Ajax gewoon rustig door met bouwen. Laat de buitenwacht maar hysterisch doen.

22 augustus 2023 om 17:45

Wat van Basten aanbrengt snap ik.... Mislintat doet waar hij voor gekomen is. Huiskrant is geen huiskrant meer, vandaar deze aanvallen.

22 augustus 2023 om 20:37

V Basten haalde zelf ook veel miskopen binnen. Jongens die niet eens bij Ajax passen zoals die spits uit Argentinië ( paste beter in 2 spitsensysteem).

Zo makkelijk.

Geef gewoon kans aan Sven en Steijn.

Altijd positief, die Valentijn

Frank Rijkaard was bij Ajax jarenlang de ultieme verdedigende middenvelder. Haalde in die rol bij Ajax, Oranje en AC Milan de wereldtop.
Nadat hij het rustiger aan wilde doen, werd hij in de nadagen van zijn carriere verdediger bij Ajax.

Andere neemt Valentijn de maat maar hier schiet zijn kennis zwaar tekort. Genant gewoon.

Mislintat heeft zich meer verdiept in Ajax dan Valentijn in al die jaren ooit heeft gedaan. Kan die gast z’n smoel niet eens houden met die hetze elke dag?

Mislintat weet wellicht niet wat Ajax is, maar heeft perfect in de smiezen wat voor krantje Telegraaf is. Hij zegt nog netjes Boulevardblad maar Driessen en Verweij houden zich bezig met riooljournalistiek.

Deze "tegenaanval" slaat kant nog wal.

Wie is Valentijn Driessen ?

VZ. Jullie zijn af. Plaatsen alleen nog maar voor de clicks en niet meer voor de nieuwswaarde. De Story van de voetballerij geworden. Jammer

Word tijd dat Driessen , een keer op zijn nummer word gezet , zal thuis ook wel een zeikerd zijn , hij komt een keer de verkeerde tegen met stemming makerij.waardeloze vent , ook weren op tv , hij hits de supporters op.

Nou, ik bepaal wel voor mijzelf of ik ‘vrolijk wordt van de transfers’. Ik moet zeggen, ik ben best positief gestemd tot dusver. Veelal positieve eerste indrukken en jongens waarvan het voor mij gewoon erg duidelijk is wat zij qua kwaliteiten toevoegen aan de selectie. Ja, ik had wellicht graag iets meer Nederlands gezien, echter moet dat ook niet ten koste gaan van kwaliteit.
Het was ook aangekondigd dat er opgeruimd zou worden, en er dus echt weer overnieuw gebouwd zou worden. Ik ben wel benieuwd hoe het zal gaan wat betreft leiderschap in de selectie, we gaan het zien!

Nou dan moeten Sutalo en de overige aankopen maar het tegendeel bewijzen. Kijken wie er over een paar maanden gelijk heeft…

Wat ik mij afvraag is, wat verwacht iedereen van Ajax. Ik vind de tendens vrij positief rondom de aankopen terwijl de meeste niet echt bij Ajax passen. Je hoort dezelfde meningen, Kieft, van Hanegem, van Basten, allemaal niet onder de indruk. Driessen kijkt daar kritisch naar en word er op afgerekend. Misschien is het de toon of interpretatie maar quotjes woede in allerlei media wel erg uitvergroot en worden niet meer in het juiste daglicht geschetst.Jongens als Dest, Schouten Q. Timber, Frimpong, vd Ven, die hadden de laatste 2 jaar aangetrokken kunnen worden. Magallan werd een paar jaar afgefakkeld dat hij er geen pepernoot van kon, net als Schuurs overigens. Nu komt een Medic en mag je daar je vraagtekens niet bij zetten. In deze selectie zitten op het eerste gezicht geen voetballers die het verschil maken, geen voetballers die diep gaan, geen voetballers die een individuele actie hebben, geen voetballers die gif hebben. Voetballers waar je drie jaar geleden nog geen eens aan dacht. Driessen somt gewoon de feiten op en in zijn toon maakt hij het wat zuurder op zijn tijd. Dat is stijl en smaak. Maar iedereen die Driessen nu affakkelt en blind achter Mislintat aanloopt, die lopen weer het hardste te schreeuwen als Ajax in oktober 7de staat. Je moet die Duitser de kans geven, mee eens, maar met de club cultuur houd hij geen rekening mee. En dat is wat de criticasters blijven benoemen dit seizoen en terecht.

Wat ajax voor stelt? Nou record kampioen Nederland,en 6x winnaar van een europese beker( alleen europacups geteld)..echter is ook ajax ver weggezakt van 2004 tot 2017 ( in europa)..de halve finale cl 2019 was prachtig maar een incident, let op dit is europees! Nationaal kijk ik even niet na ajax stond bekend om eigen talent, maar de huidige voetbalwereld vraagt om iets anders valentijn!! Een minder jaar kan .ajax behoort bij een grote groep subtoppers ( europa) alsof mislintat niet weet wat ajax is...dat deze,valentijn en zijn vriend Mike zoveel aandacht krijgt is bizar

Wie is Ajax vraagt Marco van Basten zich af die de club FC Amsterdam noemt. Hij heeft een punt en maakt zich terecht zorgen. Nog een jaar zonder CL voetbal en de pleuris breekt uit. Valentijn en Mike zullen nog meer olie op het vuur gooien. Ajax is momenteel een tikkende tijdbom. Alles valt en staat met de sportieve resultaten. Met de huidige selectie en vele aankopen van relatief onbekende spelers is het maar zeer de vraag of de resultaten er komen.

22 augustus 2023 om 20:39

Ze gooien geen olie op het vuur. Wanneer je daadwerkelijk naar de podcast zou luisteren dan zou je weten dat het genuanceerder ligt dan dit. Maar 99% hier heeft de panty in een knoop op basis van elkaars mening die geventileerd moet worden. Zitten vast in hun overtuiging over deze gasten. Jammer maar lachwekkend dus vermaak me er prima mee.

Dat hele mysterieuze gedoe rondom de ''ajax filosofie'' komt echt me strot uit. Ajax is succesvol, zeer zeker. Maar hou toch is op met dat overdreven verfraaien iedere keer. Alsof ze het voetbal hebben uitgevonden in Amsterdam en alsof het een zeer complexe en unieke filosofie is die door buitenstaanders niet te begrijpen is omdat het een gecodeerde taal is of omdat het gevoelsmatig alleen te begrijpen is door spelers die het DNA van Ajax dragen. Wat dat ook mag voorstellen.

Ik weet dat deze twee gasten, ja ook Mike, veel kliks en comments genereren voor vz, maar alsjeblieft vz. Stop nou toch met artikelen te plaatsen dat over deze gasten gaat. Je hebt zelden positieve reacties en niemand wilt het

Och och al die droeftoeters hier die elkaar na-papegaaien omdat Verweij/Driessen een mening heeft. Deze mannen leven zonder huur te betalen in zoveel hoofden. Echt grappig, lachwekkend en zielig tegelijk. On: Laten we afwachten wat deze speler gaat brengen en betekenen. Teksten voor de bühne zoals nu door Mislintat gedaan zijn horen er bij en is niks nieuws. Ken de speler niet en laat me verassen, hopelijk positief. Wat ik vreemd vind is dat ik er weinig vertrouwen in heb maar normaliter koopt Ajax ook spelers die ik niet ken, voor het grootste deel dan. En dan heb ik er gek genoeg meer vertrouwen in. Weet niet waar dit vandaan komt. Ben blij wanneer Kroes start dan wordt Ajax hopelijk weer wat meer Ajax. Misschien dat dit het verschil is, al die nobodies in de top van de club die Ajax afbreken. Hendriks voorop, je plek kennen of wegwezen.

We hebben nu "Hato" Driessen. Waarom hoorde we verleden jaar niets van je met de aankopen van Schreuder dat lost Mister data toch keurig op del aankomende lichteng van de jeugd is her net niet. Dat kun je hem dan ook niet in de schoenen schuiven misschien moeten ze bij de telegraaf ook eens jeugd door laten stromen ipv blijven door gaan met meneer Driessen.

@ redactie VZ: waarom krijgen Driessen en Verweij uberhaupt een podium hier? U merkt toch ook dat de meningen van deze twee enkel anti-ajax lijken te zijn? Ongefundeerd, er vind geen hoor en wederhoor plaats, een journalistieke doodzonde. Lijkt er enkel op gericht om aandacht te genereren voor zichzelf. Daar zet VZ zichzelf ook mee te kakken. Het journalistieke gehalte van de telegraaf is eigenlijk sinds WO2 niet verandert. Dat deze krant sowieso nog mag bestaan is dan ook uiterst discutabel. Net als de heren Driessen en Verweij. Daar wilt u toch niet mee geassocieerd worden? Wees veerstandig, toon ballen en ze ze buitenspel op VZ. Ze voegen niets toe...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren