Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driessen: ‘Heb me echt enorm gestoord. Dit is zo goedkoop, zo makkelijk!’

Laatste update:

Valentijn Driessen stoort zich enorm aan enkele uitspraken van SC Cambuur-trainer Henk de Jong. De Friezen rekenden donderdagavond in een zinderend voetbalgevecht na verlenging af met Hercules (3-4). De amateurs, die een ronde eerder voor een daverende stunt zorgden door Ajax uit te schakelen, werden na hun bekeruitschakeling bewierookt door De Jong.

De amateurs van het Utrechtse Hercules wonnen het respect van de oefenmeester van Cambuur. De Jong stapte na afloop de kleedkamer van de tegenstander in en nodigde de selectie en staf van Hercules uit voor de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker tussen Cambuur en Vitesse.

De Jong was voor de camera van de NOS ook vol lof over Hercules. “Geweldig gedaan, een staande ovatie voor de tegenstander", zei de Friese trainer. “Het was een unieke avond, dat had ik ook gezegd als we hadden verloren.”

Het interview van De Jong zorgt voor ergernis bij Driessen. “Ik heb me verschrikkelijk gestoord aan De Jong en dat hele Cambuur. Een staande ovatie voor Hercules… Het is allemaal zo gezocht en zo goedkoop! Ze hadden natuurlijk eigenlijk gewoon moeten verliezen.”

“Dan wil De Jong niet over zijn eigen ploeg praten”, vervolgt Driessen. “Kom op zeg, hé! Hij had al die gasten een schop onder hun reet moeten geven en al die spelers van Cambuur hadden De Jong een schop onder zijn reet moeten geven, want ze wisten toch wat voor tegenstander Hercules zou zijn? Het is echt een zware wanprestatie! Ik heb me verschrikkelijk zitten ergeren.”

Eerder op de vrijdag liet Driessen zijn frustraties ook al de vrije loop in een video-item van De Telegraaf. “Dit was zo goedkoop, zo makkelijk! Naar aanleiding van deze wedstrijd zou je hopen dat ze geweldig op hun flikker krijgen van Vitesse, maar dat is net zo slecht.”

“Het was echt hemeltergend slecht van Cambuur. Dat De Jong dan de aandacht op deze manier verlegt naar Hercules, dat is heel goedkoop”, aldus Driessen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geeft het niveau aan van het betaalde voetbal in Nederland

Heel veel mensen gaan steeds meer ergeren aan Valentijn, hij is zo dom, dat hij niets snapt, hij weet het, ga eerst eens leren Valentijn waarom hij dingen zo zegt, maar jij wil opruien, anders niets

26 januari 2024 om 18:55

Goed verhaal wel, heb het nu 3 keer gelezen, maar er is geen touw aan vast te knopen.

Je zou in dit stukje zo Cambuur kunnen vervangen door Driessen zelf, dan heb je een perfecte omschrijving van hem als journalist.

26 januari 2024 om 19:07

Hier sla je de spijker op zijn kop.
Dat deze man nog een podium krijgt.
Journalist durf ik hem al niet meer te noemen.

Als ik iemand niet serieus neem is het Valentijn Driessen. Het is de grootste domoor op voetbal gebied. Stelt alleen domme vragen om aandacht te trekken en mensen onderuit te halen. Cambuur heeft geluk gehad, maar is wel ontzettend sportief en eerlijke reactie van Henk de Jong.
Het is makkelijk om iedereen af te zeiken als je zelf niks bereikt hebt in het leven en alleen wat zielige collums mag schrijven voor een krant.

26 januari 2024 om 18:44

En het bizarre is, hij verdient er nog een goed salaris mee ook. Mag hopen dat hij de laatste journalist van zijn soort is in de voetbaljournalistiek, want dit begint bijna Trumpiaans te worden hoe opruiend het soms is.

26 januari 2024 om 18:47

Amen. Populisme, alleen maar dingen roepen die clicks opleveren, is precies wat het is.

Die Driessen is niet meer serieus te nemen. Wat een ongelooflijke mafkees. Iedereen is inmiddels wel klaar met deze negatieve, mislukte journalist. Wees blij dat er nog 'echte' mensen rondlopen in de voetbalwereld. Zelden zo'n pessimist meegemaakt. Zelfs zijn eigen vrouw heeft een hekel aan hem. Gewoon negeren zou ik zeggen.

Ja stelt je voor dat je respectvol omgaat met je tegenstander die het gewoon heel goed heeft gedaan. Complimenten uitdelen ...dat moeten we niet willen in deze wereld. Een schande is het

Ik herhaal mijn woorden van eerder deze week op de uitspraak van Driessen over de penalty van Brobbey: Onverantwoord van de Telegraaf om Driessen hier een interview te laten doen, je ziet duidelijk dat hij er nog niet klaar voor is om gefundeerde en informatie-toevoegende uitspraken te doen. Je ziet meteen dat hij hier onder de druk bezwijkt en zulke vreemde uitspraken doet.
ON: Als de Jong dit niet had gezegd was hij daar weer over gevallen, als de Jong zijn eigen ploeg de grond in stampte was hij weer te hard en vond hij dat de Jong te weinig zou genieten van het bereiken van de kwartfinale, en als de Jong niet voor de camera was verschenen was daar weer alles mis mee. Driessen is de budget Maarten van Rossum, en nog flink gedowngrade ook

God, Driessen hoort iemand in de voetballerij een keer wat positiefs zeggen en krijgt er helemaal de rillingen van. Daar moet snel azijn overheen gezeken worden, pis het positieve vuurtje maar weer uit Valentijn.

De voetballerij wordt langzamerhand alleen nog maar iemand compleet ophemelen en zeggen dat het een toekomstige wereldster wordt, of iemand tot op de grond afbranden. De middenweg verdwijnt langzaam, want het verkoopt niet. Helaas zitten mooie mensen in de voetballerij als Henk de Jong dan precies in die categorie.

26 januari 2024 om 18:49

precies en hij haalt ook het niveau van de telegraaf omlaag. Die krant is niet meer serieus te nemen met dit soort domoren.

26 januari 2024 om 19:41

Mwa, zo raar is zijn invalshoek in deze toch niet? Het is ook een beschamende prestatie die nog wordt goedgemaakt door de winst. Je wordt bijna uit de beker geknikkerd tegen de nummer 11 van de Derde Divisie. Natuurlijk mag je even naar de goede prestatie van de tegenstander wijzen, maar een staande ovatie? Cambuur zakt zwaar door de ondergrens, zoals wel meer profclubs dit bekerseizoen.

Alles zorgt voor ergernis bij Valentijn. Wat moet die man een zwaar leven hebben.

Van hem wordt ik echt zo moe!

Wat een eikel die Driessen. Snapt er zelf niks van , valt iedere keer weer te lezen

Waarom krijgt deze man nog een podium.
Beste is om er niet op te reageren, daar is hij alleen op uit.

Er is hier maar 1 goedkoop en makkelijk Valentijn... #spiegel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren