Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dramatisch Arsenal ontsnapt dankzij zeer laat doelpunt aan blamage

Laatste update:

Arsenal is na twee speelrondes nog foutloos in de Premier League. Het team van trainer Mikel Arteta speelde zaterdagavond een zeer matige wedstrijd tegen stadsgenoot West Ham United, maar trok de zege vijf minuten voor tijd uiteindelijk toch uit het vuur via invaller Eddie Nketiah: 2-1. De 21-jarige aanvaller stond op het moment dat hij uitgroeide tot matchwinner pas acht minuten in het veld. Arsenal gaat samen met Everton en Crystal Palace voorlopig aan kop in Engeland; West Ham staat na de tweede nederlaag op rij in de degradatiezone.

Arsenal won vorige week op de openingsspeeldag met 0-3 van Fulham, terwijl West Ham in eigen huis met 0-2 verloor van Newcastle United. The Gunners begonnen de wedstrijd dan ook als torenhoge favoriet, maar het verschil op het veld was minimaal. Het positiespel van Arsenal was matig en West Ham werd amper in de problemen gebracht. Toch wist de thuisploeg halverwege de eerste helft een opening te vinden in de defensie van the Hammers: Alexandre Lacazette zorgde met het hoofd voor de 1-0 na een voorzet vanaf links van Pierre-Emerick Aubameyang.

Na een halfuur voetballen leek Arsenal te ontsnappen aan een strafschop. Gabriel Magalhães kreeg de bal in de eigen zestien ongelukkig op de arm, maar arbiter Michael Oliver en de videoscheidsrechter (VAR) achtten het niet nodig om de bal op de stip te leggen. West Ham kwam desalniettemin steeds beter in de wedstrijd en wist in de laatste minuut van de eerste helft ook daadwerkelijk een gelijkmaker te forceren. Het team van David Moyes zette een prima aanval op, waarna Michael Antonio in de doelmond een lage voorzet van Ryan Fredericks binnen tikte: 1-1.

Kort na de onderbreking was Antonio dicht bij zijn tweede treffer van de avond, maar de spits kwam net tekort om een voorzet van Arthur Masuaku af te ronden. Arsenal speelde dramatisch en ontsnapte halverwege de tweede helft opnieuw: een kopbal van Antonio belandde op de lat. Bernd Leno blunderde in de rebound door de bal los te laten, maar maakte zijn fout vervolgens goed door met de voeten een inzet van Jarrod Bowen te keren. In de laatste twintig minuten zocht Arsenal naar een winnende treffer, maar de ploeg van Arteta oogde ideeëloos en leek genoegen te moeten nemen met een punt. In de 85ste minuut schoot Nketiah Arsenal echter toch nog te hulp: hij kon van dichtbij simpel scoren nadat Dani Ceballos de bal onbaatzuchtig opzij had gelegd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties


Wat was dit slecht, maar ook de slechte wedstrijden moet je winnen. Ben blij dat dit nu wel kan gebeuren. Je ziet dat deze opstelling niet werkt zonder een nummer 10 die tussen het middenveld en de aanvallers speelt. Aouar zou perfect passen, hopelijk gaan we de deal deze week over de streep trekken. Gauw door naar de volgende wedstrijd!

19 september 2020 om 22:58

Helemaal eens! Je ziet gewoon dat er creativiteit ontbreekt, al speelde Ceballos vandaag niet onaardig. Met Partey en Aouar kun je gaan kijken naar een 4-2-3-1 formatie.

19 september 2020 om 23:16

Precies, je kan echt een heel goed elftal neerzetten als je ze binnenhaalt. Dat verkopen duurt gewoon zo ontzettend lang

19 september 2020 om 23:24

Ik verwacht eigenlijk ook niet dat Arsenal zowel Aouar als Partey kan kopen. We hebben gewoonweg niet afdoende liquide middelen om dit te af te dwingen. Zeker gezien het feit dat de verkoop stroef verloopt en we een eigenaar hebben die een dubbeltje investeren nog veel vindt!

19 september 2020 om 23:36

Het zal wel te mooi zijn om waar te zijn. Via betrouwbare bronnen is bekend geworden dat Arsenal €45 miljoen heeft geboden voor Aouar. Is natuurlijk nooit genoeg maar laat wel zien dat ze er wel voor willen gaan. Het is noodzaak dat Kola vertrekt voor 8-10, Torreira voor 22 en Sokratis 3-5 miljoen. Dan nog te hopen dat Psg hun interesse in Guendouzi doorzet na hun 2 verlies partijen. Zou dit allemaal werkelijkheid worden moet je in de laatste week de clausule van Partey wel kunnen betalen toch? Mee eens of is het een te simpele gedachte? Van Kroenke hoeven we niks te verwachten nee..

19 september 2020 om 23:57

Mag ik vragen wat die betrouwbare bron is? Verder weet ik niet wat het besteedbare vermogen precies is. Ik denk persoonlijk dat dit niet gek hoog zal zijn. Gezien het feit dat de geprognotiseerde inkomsten aan verkoop niet in de buurt komen van de kosten aan investering zie ik het een beetje somber in. Uiteraard kan ik er met mijn verwachtingen totaal naast zitten. Kroenke zou zich voor de verandering eens wat guller op mogen stellen. Maar nee, die gaat vrolijk verder met het uitmelken van zijn "cash cow" die Arsenal heet.

20 september 2020 om 11:45

Telefoot heeft dat gemeld, zij waren ook de eerste met Pépé, vrij betrouwbaar dus.

20 september 2020 om 04:49

Inderdaad goed dat ze deze wedstrijd nu wel winnen ,want in het korte verleden hadden ze deze wedstrijd zeker niet winnend afgesloten. Ik kijk overigens niet elke wedstrijd van Arsenal ,maar ze missen echt een creative speler want het gaat elke keer alleen maar via de zijkanten (zo voorspelbaar en traag). Ik heb een aantal keer loopacties gezien dat wanneer je een goede creative 10 hebt hij hem zo alleen voor de keeper zet.

Bedroevend dat zo een Kolasinac nog bij Arsenal speelt. Die man mag nieteens bij West Brom spelen. Zo snel mogelijk die en Lacazette verkopen en Aouar halen. Vandaag weer gebleken hoe weinig creativiteit dat middenveld heeft.

19 september 2020 om 22:59

Waarom was Tierney er niet bij? Die brengt alles waarin Kolasinac tekort inschiet. Hopelijk kan Arsenal hem dumpen bij Leverkusen, dan zijn ze gelijk van dat mega salaris af.

19 september 2020 om 23:00

Tierney raakte geblesseerd in de warming up. Schijnt niks ergs te zijn.

Wat was het slecht maar toch winnen, moet je ook maar doen. Maar Westham liet het ook liggen voor zichzelf. Je kan hier als Arsenal zijnde niet blij mee zijn, erg zwak. Mulder zei het wel, mis je niet die Elneny? Ik weet het niet met Ceba, zovaak onnodig met de bal lopen en matig positie nemen. Elneny waarin hij vorige keren meespeelde, houdt het lekker simpel en snel doorspelen. Nja was niet best van Arsenal. Missen nog heel wat toch.

19 september 2020 om 23:01

Elneny houdt het inderdaad lekker simpel maar een middenveld van xhaka en elneny heeft minder creativiteit dan het middenveld van bijvoorbeeld een Emmen en Fortuna

19 september 2020 om 23:54

Lol nee maar die creativiteit moet dan toch komen van een Willian of een Saka?

Aouar please kom. Saka ondanks een wat mindere wedstrijd toch wel belangrijk en Nketiah viel wel goed in. De rest belachelijk gespeeld. En Pepe mag ook nu eens wat later zien, echt gehad met die gast.

Niet gezien, klinkt niet best. Blij met de punten, morgen eens terug kijken.

19 september 2020 om 22:59

Ik raad het je aan om niet terug te kijken, het was zo inspiratieloos en slecht, elke minuut dat je kijkt is er 1 teveel

19 september 2020 om 23:07

Oké, dat is duidelijk. Wordt een motd dan

20 september 2020 om 00:19

Zonde van je 90 minuten Samcro. MOTD is al te veel. Kijk je vaker wedstrijden terug die al gespeeld zijn? Ik probeer altijd LiveScore te vermijden, omdat MOTD dan een stuk leuker is.

19 september 2020 om 23:00

Bespaar de moeite, het was echt helemaal niks vanavond. Partey en Aouar zijn hard nodig.

20 september 2020 om 17:14

Beetje overdreven ook vind ik, hoezo zou een 1-1 een blamage zijn tegen West Ham. Als je kijkt naar de staat van Arsenal op dit moment. Westham onderkant middenmoot, Arsenal bovenkant middenmoot.

Wat een assist van Ceballos zeg!! Knap dat Arsenal en Everton al 2x hebben gewonnen...

19 september 2020 om 23:03

Helemaal niet knap want dit waren tegenstanders die je hoort te verslaan wil je meedoen om de CL.

Slechte wedstrijd van Arsenal, maar gelukkig toch gewonnen. Dat is wel eens anders geweest. Hoop dat de gedroomde versterkingen nog gehaald worden want het middenveld is niet goed genoeg. Snel vergeten deze wedstrijd en op naar de volgende.

Ik vond het niet perse dramatisch, een aantal goede dingen gezien, zoals de zeer sterke ingrepen van Gabriel, een aantal mooie passes van Saka, de goed uitgespeelde 2-1 en over het algemeen grote periodes met degelijk balbezit. Werden echter moeilijk gevaarlijk doordat het baltempo net te laag lag en er niets door het midden gecreëerd wordt.arsenal wordt veel in verband gebracht met Aouar van Lyon en dit zou ik ten zeerste toejuichen aangezien dat het type speler is die in een wedstrijd als deze vanaf middellijn door het midden combinerend/dribbelend de boel kan openbreken, iets wat Ceballos helaas zelden lukt. Aan de andere kant heeft Ceballos ons vandaag wel gered met zijn verdedigend werk en een belangrijk aandeel in de goal.

19 september 2020 om 23:09

Saka? Die heeft werkelijk geen goede knikker geraakt op die pass naar Ceballos na!

19 september 2020 om 23:18

Hij gaf volgens mij ook de pas naar auba voor de assist op laca. Vond hem niet denderend, maar wel erg belangrijk uiteindelijk!

19 september 2020 om 23:47

Ik vond Saka op de back positie (met 4 mans defensie) veel beter tot zijn recht komen.

Hopelijk heeft Bosz deze wedstrijd trouwens niet gekeken en zet hij zijn interesse in Kolasinac door -- voor 10 miljoen af te halen, schijntje!

19 september 2020 om 23:10

Waarschijnlijk vraagt hij 10miljoen aan Arsenal om Kolasinac over te nemen

Kolasinac mag echt zo snel mogelijk naar Leverkusen. Die man speelt zo vaak de bal terug / breed dat je er moe van wordt. Verder laat deze wedstrijd vooral zien hoe hard Partey en Aouar nodig zijn, want de komende 5 wedstrijden worden loodzwaar

Wat een dramapot was dit van ons kant! We zijn laatste tijd verwend met prima prestaties(ook individueel), maar dit was voor de meeste echt 3x niks. Lage tempo, geen duels, balletjes te zacht en dan weer te hard pff man man man.
Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat we hem winnen.

Je ziet wel hoe erg belangrijk Tierney is voor het opbouw. Snel paar middenvelders halen en vechten voor de top 4.

VAR kan de prullenbak in!! als je Gabriel zn handsbal ziet en die van Lindelof. Ongelooflijk

Hoezo was dit slecht? Vond Arsenal juist volwassen spelen en eindelijk de winst tegen zulke teams. Vorig seizoen ging het juist mis tegen een West Ham. Zakelijk winnen moet geen probleem zijn. Hopelijk vind Arsenal hun weg omhoog gun het hun!

20 september 2020 om 09:18

Omdat West Ham behoorlijk wat kansen kreeg om te winnen en Arsenal weinig tot geen vat op hun hadden.

Het was een magere wedstrijd, maar ik heb niet één keer het gevoel gehad dat we niet zouden winnen. Ceballos is mijn MOTM, leuk dat hij ook de assist gaf op Nketiah na vorige week. Het niveau moet wel omhoog, een creatieve middenvelder die de aanval kan bedienen is nodig. Aouar zou dat kunnen doen. Met Xhaka en Ceballos erachter heb je genoeg werklust en ook voetballend vermogen. Verder tip ik Emile Smith Rowe als talent op 10, liet in de EL altijd al leuke dingen zien en ook in de Championship vorig seizoen.

20 september 2020 om 04:03

We hebben hier met veel geluk gewonnen, en ik zag het echt niet meer gebeuren toen we de 80ste minuut ingingen. Als Antonio zijn kansen had afgemaakt, dan hadden we hier verloren. Maar het zat ons mee vandaag.

De wedstrijd was niet om aan te zien van Arsenal's kant zijnde. Laag tempo, futloos, en totaal geen drive naar voren. Martinez is verkocht maar Leno had behoorlijk wat kuren. Gelukkig dat Aubameyang bij de 2-1 van Lacazette nu niet werd afgeloten als aanvallende partij, wat vroeger altijd wel gebeurde. Als je CL voetbal wilt halen en of ooit kampioen dan win je ook je slechte wedstrijden, kijk naar Liverpool vorig seizoen. Het is nu al een knotsgek seizoen, United verliest van Palace thuis, Spurs van Everton en vandaag om 17:00 is Chelsea-Liverpool waardoor ook minimaal één van hun twee punten gaat laten liggen, nu al. Hammers, jullie hebben jezelf te kort gedaan! Blijf vooral zo spelen alleen dan effectiever worden, en voor je het weet ben je echt wel uit die degradatie zone. Ben blij dat we gewonnen hebben als Arsenal zijnde maar 28e uit bij Liverpool moet echt vele malen beter!! Maar we weten ook dat dat kan, kijk na de Corona hervating afgelopen seizoen toen we van City, Liverpool en Chelsea wonnen. Verder qua spelers, Leno moet duidelijk nog wennen, Gabriel speelde solide maar had eigenlijk pingel tegen moeten krijgen. Kola en Holding dekte lucht bij de 1-1 van Antonio, Lacazette scoorde maar was qua positie spel niet zo goed, Willian speelde niet best en Pepe had geen al te goede invalbeurd. Op naar volgende duell!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren