Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Dick Advocaat sneert richting Perez na harde woorden over Peter Bosz

Laatste update:

Peter Bosz heeft veel stof doen opwaaien met de kritiek op zijn ploeg na de nederlaag van PSV tegen NEC (3-1) van afgelopen zaterdag. De trainer van de Eindhovenaren noemde zijn spelers ‘arrogant’ en ‘hautain’, waarop analist Kenneth Perez stelde dat Bosz toneel speelde. Dick Advocaat kon het maandagavond bij Veronica Inside niet laten om een sneer uit te delen aan de Deense analist.

Bosz gaf na afloop van het verloren uitduel met NEC bij ESPN aan dat hij schrok van zijn elftal. “Want zo heb ik mijn ploeg nog niet gezien. Ik vond het bij vlagen ook hautain, bijna arrogant. Nergens op gebaseerd, want wij moeten hard werken en intensiteit in wedstrijden leggen."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Perez kon zich niet vinden in de analyse van Bosz, zo vertelde hij nadat de trainer was weggelopen aan collega Milan van Dongen. “Dat weet je toch van hem, dat spelletje? Het is makkelijke taal, vooral ook omdat je niets van dat gedrag hebt bespeurd bij PSV", weersprak Perez de uitleg van Bosz. “Het is toneel van Bosz, denk ik.”

De trainer van PSV werd maandagmiddag weer gevraagd naar zijn kijk op de woorden van Perez. “Hij moet niet zeggen dat ik een spelletje speel, want ik speel geen spelletjes”, gaf Bosz aan.

“Ik geef gewoon eerlijk mijn mening. Daar hoeft hij het niet mee eens te zijn. Dat mag. Dat ik in zijn ogen een verkeerde analyse maak, dat kan. Ik geef net al aan: ik heb de wijsheid niet in pacht. Maar je moet niet mijn integriteit in twijfel trekken, dat ik een spelletje speel. Ik speel geen spelletjes.”

Sneer van Advocaat


De uithaal van Bosz richting Perez werd maandagavond ook besproken bij Veronica Offside. “Er zit altijd een beetje acteerwerk tussen”, gaf Advocaat aan. “Ik vind Peter Bosz wel iemand die echt zijn verhaal verteld.”

“Er wordt getwijfeld aan zijn integriteit", haakte Wim Kieft in. “Dat wordt gesteld door mensen die er geen verstand van hebben", counterde Advocaat, die doelde op Perez.

Kieft is juist kritisch op Bosz: "Hou op... Peter Bosz moet niet zo zeuren. Waarom maak je je druk om wat Kenneth Perez zegt. Laat lekker gaan, die andere meningen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jeetje, het is echt komkommertijd he. Iedereen moet weer z'n zegje doen over een uitspraak van een trainer net na een nederlaag. We zijn ook wel een super kneuterig landje geworden zeg

2 april 2024 om 10:34

Mooi dat Wim Kieft er in eerste instantie vol tegenin gaat en uiteindelijk als punt geeft dat ie "het lekker moet laten gaan".

Bosz was gewoon chagrijnig omdat PSV een unieke kans om ongeslagen kampioen te worden om zeep heeft geholpen. Ik heb de wedstrijd niet gezien maar wel de voorbeelden die Perez gaf waarop te zien was dat PSVers niet arrogant voetbalde. Het gekke wasdatik daar PSV helemaal niet in herkende. Hij liet een paar keer zien dat PSVers mee terugliepen zoals ook Taylor dat vaak deed. Plichtmatig en niet met volle overtuiging op de bal. Daarnaast een loopje van Luuk de Jong buitenom. Als dat de beste voorbeelden waren van dat het wél goed ging ben ik er van overtuigd dat Bosz gelijk had en dat er absoluut niet de zelfde overtuiging in zat dan veel wedstrijden eerder dit seizoen.

2 april 2024 om 09:12

Ik vond dat die voorbeelden juist lieten zien dat Psv niet hautain of arrogant speelde, maar dat het eerder niet helemaal liep bij Psv zoals Kwakman aangaf. Dat Bosz dan meteen het uiterste aangeeft laat mijnsinziens zien dat hij wel degelijk een toneelstukje opvoert om de groep weer op scherp te zetten. Daarnaast zat er denk ik ook wel een stukje frustratie bij.

Maar dat de spelers zelf de uitspraken al afdoen als onzin zegt wel voldoende. Heb me al vaker aan Bosz geërgert met zijn uitspraken. Na een 7-1 overwinning aangeven dat het allemaal niet best was. Die man probeert op allerlei manieren de groep scherp te houden maar zaterdag sloeg hij wel door naar mijn mening.

Ik begrijp Bosz ook wel je hebt bijna status ongeslagen en dan verlies je het bij NEC. Dan ben je misschien een beetje geirriteerd/teleurgesteld en kijk je wat strenger naar je team. Daarnaast is perez ook gewoon een irritant mannetje die denkt dat die voetbal heeft uit gevonden. Is nu ook wel genoeg over gepraat zo denk ik.

2 april 2024 om 10:14

Die spelers hebben zelf gezorgd voor die ongeslagen status en willen natuurlijk zelf ook graag ongeslagen kampioen worden. Voor hen is net zo teleurstellend en dan krijg je dit soort teksten van je trainer, waar een Schouten zich ook niet eens in kon vinden. Intern kan je uiteraard kritisch naar de wedstrijd kijken en dit soort dingen benoemen. Maar in de media is dat toch totaal onnodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren