Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Di Matteo wil oude bekende naast óf op plek van Huntelaar zetten’

Laatste update:

De Duitse krant BILD stelt dat Schalke 04 zich in januari wil inzetten om Fernando Torres naar Gelsenkirchen te halen. Twee weken geleden stelde de club Roberto Di Matteo aan als nieuwe hoofdtrainer en met hem aan het roer moet men de jacht op een Europees startbewijs vervolgen. Di Matteo zou graag zien dat Torres in de winterstop de gelederen komt versterken.

/

Di Matteo en Torres kennen elkaar nog van Chelsea. In juni 2011 werd de Italiaan assistent-trainer van André Villas-Boas op Stamford Bridge en in maart 2012 kreeg hij het op interim-basis voor het zeggen, toen Villas-Boas was ontslagen. In de maanden die volgden wonnen the Blues de FA Cup én voor het eerst in hun bestaan de Champions League. Di Matteo kreeg een vast contract, maar in november moest hij toch inrukken.

Met Di Matteo als zijn trainer kende Torres een voor zijn doen redelijke periode bij Chelsea: 38 wedstrijden en 14 doelpunten. Na Di Matteo kregen de andere trainers in Londen de Spaanse spits niet beter aan de praat. Wellicht zit er nu een nieuwe samenwerking in het vat, al hangt dat ook erg sterk af van AC Milan. De Italianen huren Torres op dit moment namelijk van Chelsea en de huurperiode loopt in principe twee jaar: tot de zomer van 2016.

Als Milan in januari het idee heeft dat het niks wordt met El Niño, is de kans groot dat Schalke 04 ertussen springt en met Chelsea wil praten. Di Matteo zou bij zijn komst de nadruk hebben gelegd op zijn wens weer met Torres samen te werken en de clubleiding wil graag zijn best doen. Onduidelijk is wat voor gevolgen de eventuele komst van Torres zou hebben voor Klaas-Jan Huntelaar. Die is al ruim vier jaar de eerste spits van Schalke 04 en maakte in 107 competitieduels 62 doelpunten. Mogelijk wil Di Matteo juist dat Torres en Huntelaar samen gaan spelen, voorin.

Zou Fernando Torres bij Schalke 04 passen, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk het dat hij en Huntelaar niet in een team past. Dan speel je met 2 killers wat weer voor problemen zorgt op de flanken.

22 oktober 2014 om 07:00

Torres een killer noemen, hahaha ik kan niet geloven wat ik lees hier

22 oktober 2014 om 07:01

Nounou, wat een killer is die Torres hee

22 oktober 2014 om 07:29

Huntelaar is de man daar, dit gaat er niet gebeuren dus Klaas jan blijft lekker staan. Top 3 beste afmakers die wij in nl ooit hebben gehad. Met zo weinig minuut in nl zo'n redenment en hij laat het wekelijks zien in Duitsland. Wat een fenomeen!

22 oktober 2014 om 07:48

Huntelaar als killer en torres als meevoetballende spits ernaast, want dan kan Torres wel. En je weet het nooit, voor alt. Madrid en liverpool heeft hij genoeg gescoord.

22 oktober 2014 om 08:19

Die bal die hij gisteren binnenschoot heeft van persie in oranje vanuit die positie vaak op de keeper geschoten, zowel vanaf links als vanaf rechts. Je kunt gewoon aan alles zien dat Huntelaar meer een echte spits is. In het Ajax en oranje uit de jaren zeventig had men ook een Johnny rep nodig.

22 oktober 2014 om 09:31

Hahaha
Torres een killer die is leuk!!
Miss kan hij beter achter een spits spelen

Dat zou alleen kunnen als 1 van de twee een 'andere' rol accepteert in het team. En goede voetballers moeten altijd samen kunnen spelen. Maar hoe groot zijn de ego's van beiden?

In het verleden hebben bijvoorbeeld Romario en Ronaldo bewezen dat het wel kan.

Als back-up zou mooi zijn, maar same wordt lastig. Liever nog iemand als Draxler die ook gewoon prima een actie kan opzetten. Als zijn die tegenwoordig moeilijk te vinden.

Als hij ze samen wil laten spelen moet er wel wat veranderen in de formatie denk ik. Je kan als trainer zijnde Huntelaar niet zo even naar de bank halen, maar Torres is wel een ander soort spits dus misschien dat di Matteo iets effectiefs kan bedenken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren