Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

DFB maakt bekend wie Duitsland succes moet brengen op EK in eigen land

Laatste update:

De Duitse voetbalbond heeft een opvolger gevonden voor Hansi Flick. Julian Nagelsmann is aangesteld als nieuwe bondscoach van die Mannschaft, zo is vrijdag bekendgemaakt. De naam van de 36-jarige oefenmeester zong al een tijdje rond en hij kan nu dus officieel aan zijn nieuwe klus beginnen. Nagelsmann werd eerder dit jaar verrassend ontslagen als trainer van Bayern München.

De keuze voor de nieuwe bondscoach was een belangrijke voor de DFB, daar Duitsland volgend jaar zelf gastheer is van het EK. Nagelsmann heeft een contract getekend tot 31 juli 2024. De Raad van Commissarissen stemde eerder al in met het voorstel om Nagelsmann tot nieuwe coach te bombarderen. De voormalig trainer van Bayern wordt de twaalfde bondscoach van de Duitsers.

Nagelsmann is bij met zijn aanstelling. "We hebben een EK in eigen land. Dat is iets bijzonders, iets dat slechts elke paar decennia gebeurt. Ik maak alles ondergeschikt aan het feit dat we een geweldig toernooi hebben in een geweldig land. Ik kan niet wachten om aan deze uitdaging te beginnen. Het optreden in Dortmund was het begin. Volgend jaar zullen we een hechte groep zijn."

Ook DFB-voorzitter Bernd Neuendorf is blij. “Het EK van volgend jaar is van enorm belang voor het voetbal in Duitsland als geheel. Wij zijn ervan overtuigd dat Julian Nagelsmann er als bondscoach voor zal zorgen dat het nationale team zijn fans inspireert en dat het EK ook een sportief succes wordt. Julian is een uitstekende coach die zijn nieuwe taak gemotiveerd tegemoet gaat. We zullen ons nu concentreren op het toernooi en Julian zo goed mogelijk ondersteunen."

Nagelsmann wordt dus de opvolger van de ontslagen Hansi Flick. Laatstgenoemde stond sinds de zomer van 2021 aan het roer bij de nationale ploeg, maar zijn dienstverband werd geen succes. Op het WK van 2022 in Qatar eindigde Duitsland als derde in de poule, achter Spanje en Japan. Het oefenduel van afgelopen interlandperiode tegen Japan, dat met 1-4 verloren ging, was de druppel die de emmer deed overlopen en resulteerde in zijn ontslag.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tjonge, dat had ik toch niet verwacht. Ik had het idee dat Nagelsmann graag bij een club aan de slag was gegaan.

Heel erg benieuwd, want er staat wel grote druk op Duitsland. Het team speelt belabberd en met het EK in eigen land zal er toch moeten worden gepresteerd. Veel succes Julian, ik hoop dat je je spelletje erin kan krijgen.

22 september 2023 om 12:40

Ik ook niet, maar hij heeft het verassend goed geregeld voor zichzelf. Ten eerste een kort contract tot na het EK. Als hij presteert zullen de topclubs klaarstaan voor 24/25 seizoen (Real, Liverpool, United etc).
Daarnaast deed Duitsland het zo slecht onder Flick dat het eigenlijk niet erger kan. Duitsland is al gekwalificeerd en hij kan dus alle oefenwedstrijden gebruiken om zijn tactiek in te slepen.

Ik kijk ernaar uit en ben benieuwd wie hij zal selecteren en hoe hij zal spelen met deze generatie spelers.

22 september 2023 om 11:48

Haha echt he! Ontzettend knap hoe vz elke keer weer de grootste k foto kan vinden van mannen waar duizenden fatsoenlijke fotos van bestaan...

22 september 2023 om 11:56

Ik vind dit echt te treurig. Het is ook elke dag hetzelfde liedje en dan weer de foto veranderen. Redacteuren zijn vreselijk aan het trollen af en toe. Gelijke monniken, gelijke kappen zou ik zeggen.

Post gewoon serieuze dingen als redacteur. En als het een entertainment stukje is, maak dat dan duidelijk. Nu wordt er met 2 maten gemeten.

22 september 2023 om 12:23

Vind het soms wel grappig, zoals in dit geval.

22 september 2023 om 12:41

Foto veranderd? Want vind deze wel meevallen.

22 september 2023 om 13:22

Het was nog leuker geweest als VZ twee foto's had geplaatst, van een lachende Nagelsmann en een zuur kijkende Louis.

Ten koste van alles willen ze de traditie van een Duitser als bondscoach voortzetten lijkt het wel!

22 september 2023 om 11:46

Nou hier in Nederland niet dan ??

22 september 2023 om 11:53

Wij hebben nog nooit een Duitse bondcoach gehad toch

22 september 2023 om 11:59

Ernst Happel kwam uit Japan?

22 september 2023 om 12:22

Oostenrijk belde net met de melding dat ze geen Duitsland zijn. (Ernst Happel)

22 september 2023 om 12:38

De autoriteiten in Tokyo hebben zojuist gemeld dat Ernst Happel niet uit Japan kwam maar uit het Oostenrijkse Wenen.

22 september 2023 om 13:01

degebetenhond/ Chatgpt zegt hier het volgende over:

Ernst Happel (1925-1992) was een bekende Oostenrijkse voetballer en coach. Hij wordt algemeen beschouwd als een van de meest succesvolle en invloedrijke figuren in de geschiedenis van het voetbal.

Het antwoord op uw vraag is dus 'nee', Ernst Happel kwam niet uit Japan,.

22 september 2023 om 11:46

"ten koste van alles'' ... ten koste van wat precies?

22 september 2023 om 11:54

Ten kostte van wereld vrede, hongersnood en de kans van orkanen neemt nu met 890 procent toe na dit besluit.

22 september 2023 om 11:56

Ten koste van een coach van 35 die ontslagen is bij Bayern. Dan maar Nagelsmann, zolang het maar een Duitser is! Want Bayern heeft hem natuurlijk niet zomaar ontslagen. En daarnaast vind ik dat een bondscoach een ervaren man moet moet zijn, ook qua levenservaring. Van Gaal was veel logischer geweest…

22 september 2023 om 12:00

Ze hadden Peter Hybala ook overwogen...

22 september 2023 om 12:22

Hoezo gaat dat ten koste van Nagelsman?

22 september 2023 om 12:55

Haha dat is wel heel vergezocht Adodenhaag. Nagelsmann is een bekwame manager en het helpt uiteraard dat het een Duitser is.

Hij behoort bij de top, is een goede motivator en tactician. Dit zou op het korte termijn, in toernooi voetbal, perfect kunnen uitpakken.

Trouwens hij was bij Bayern niet ontslagen om zijn resultaten. De clubleiding en sommige bankzitters vonden hem een rare vogel.

22 september 2023 om 15:37

niet ontslagen om zijn resultaten? Uitgeschakeld tegen Gladbach in de beker, uitgeschakeld tegen Villarreal en voorsprong van 10 punten uit handen gegeven. Prachtig niet waar?

Nou ik ben benieuwd, niet echt geslaagd bij zijn laatste clubs.. wie weet

22 september 2023 om 11:46

Deed het best goed toch?

22 september 2023 om 12:33

Tor vorig jaar is hij toch overal geslaagd? En zonder hem gaat het slechter bij Bayern dan met hem..

22 september 2023 om 12:51

Nog iemand die de realiteit niet inziet. Nagelsmann was nooit geslaagd geweest bij Bayern na 2 pijnlijke bekeruitschakelingen tegen Gladbach en Villarreal

24 september 2023 om 12:59

Ik denk dat je me verkeerd hebt begrepen, ik bedoelde dat hij bij zijn eerdere clubs wel is geslaagd. Alleen niet bij Bayern, ondanks dat hij in zijn eerste jaar wel kampioen is geworden.

Wat een foto, alsof er niks beters te vinden was haha.
Hoop dat ie Duitsland weer op de rit krijgt, want tot 2014 was die ploeg echt genieten geblazen.
Samen met Spanje ontzettend attractief voetbal gespeeld tot die periode.

Hahah die foto bij het artikel is toch wel erg slecht gekozen door een "professional". Moest er wel om lachen

Nagelsmann is momenteel toch het prototype clubcoach? Ik zie hier niet zoveel in eerlijk gezegd.

De welbekende laptop trainer de man die met Hoffenheim 3e en 4e werd en ze naar de CL wisten te leiden. De man die van Leipzig een machine maakte met 352 voetbal en de halve finale van de CL wist te halen. De man die bij Bayern goede met slechte resultaten afwisselde, maar ongeslagen was vorig jaar in de CL tegen Barca, Inter en PSG en alle wedstrijden won. Tuchel nam het over en daarna is het eigenlijk veel slechter gegaan met Bayern, met geluk werden ze nog kampioen. De wedstrijden tegen City, de uitschakeling tegen Freiburg in de beker, de dikke nederlaag tegen Leipzig in supercup, allemaal aanknopingspunten dat het alleen maar slechter is gegaan na het vertrek van Nagelsmann.

22 september 2023 om 12:42

Tuchel kent beperkingen, maar je kunt toch niet beweren dat het zijn schuld was. De fysieke problemen die er waren zijn er nu niet meer

22 september 2023 om 12:49

Haha voordat ik het zag wist ik al dat je ging reageren.
Vertel BBayern1990, wat is er zo veel beter sinds Tuchel is begonnen eind Maart. Jouw grootste kritiek punt op Nagelsmann was dat hij teveel gelijkspeelde in (top)wedstrijden. Herr Tuchel heeft een belachlijk record tegen topploegen voor Bayern.

22 september 2023 om 12:54

Nagelsmann speelde veel gelijk tegen kleine teams en gaf telkens een voorsprong uit handen.

22 september 2023 om 13:29

Eerst zeggen dat het niet een trainer z'n schuld is "maar je kunt toch niet beweren dat het zijn schuld was." om vervolgens de andere trainer wel de schuld te geven "nagelsmann speelde veel gelijk tegen kleine teams en gaf telkens een voorsprong uit handen."

Beetje hypocriet vind je niet?

22 september 2023 om 15:07

De timing om Tuchel aan te stellen kwam heel ongelegen. De problemen die er al waren kon hij niet eenklaps oplossen. Zoiets lukt enkel vanaf het nieuwe seizoen. Het feit dat Bayern vorig seizoen problemen kreeg in de tweede helft is helaas te wijten aan de vorige trainer. Hij had de wintervoorbereiding na het WK in Qatar compleet verkeerd aangepakt.

22 september 2023 om 16:08

uitschakeling tegen Gladbach en Villarreal in 2021 en het verspelen van 10 punten voorsprong na de winterstop 2023 is allesbehalve goed. Check de wedstrijden en de uitslagen eens alvorens zo'n onzin te verkondigen

22 september 2023 om 16:48

Tegen Gladbach zat hij niet eens op de bank, wellicht was dat het probleem wel. Tegen Villarreal was het zeer ongelukkig in het afmaken van kansen. Normaliter ga je 9 van de 10 keer gewoon door.

22 september 2023 om 17:33

De uitschakeling tegen Villarreal was destijds verdiend. Villarreal had toen meer moeten scoren in de heenwedstrijd

22 september 2023 om 12:42

Prachtige carriere en is pas net 36 jaar geworden!
Dit is een generational manager/voetbal filosoof en zal gegerandeerd respect krijgen van menig voetbalfans, inclusief BBayern90.

Haha wat is voetbalzone een belachelijke clickbait website. Expres een foto doen waarop Nagelsmann niet blij kijkt zodat het ambigu laat of hij de nieuwe trainer is, of juist geïrriteerd is.

Ook altijd die artikelen ‘Feyenoord speler in interesse van Engelse club’ met dan een foto waarop Hancko, Gimenez en Geertruida met zijn allen een corner verdedigen.

Beetje treurig

Jammer, had gehoopt op nog en jaartje Van Gaal Comedy bij onze Oosterburen.

Nagelsmann gaat Duitsland er niet bovenop helpen. Waren er serieus geen betere kandidaten?!

Mooi! Dan kan van Gaal lekker bij Ajax inspringen.

Deze keuze boeit mij echt niet. Sowieso kijk ik geen wedstrijden meer van de Duitse nationale ploeg met de huidige samenstelling bij de DFB (voorzitter, bestuur, sportief directeur, enz.)

Vast gekozen omdat hij Bayern zo goed aan het voetballen kreeg en de spelers met hem wegliepen. Deels dezelfde spelers die hij nu bij de selectie tegenkomt. Dit wordt een groot succes

22 september 2023 om 16:06

ik weet niet welke matchen je zag, maar het voetbal was verre van goed. Dan kwam de lakse wintervoorbereiding er nog bij na het WK in Qatar.
Een groot succes is twijfelachtig gezien het grote onevenwicht in de Duitse selectie. Het beleid van de Duitse voetbalbond is een regelrechte grap

Zo zie je maar dat het niet aan Nagelsmann zelf heeft gelegen bij Bayern anders maak je hem nu geen coach van Duitsland. Nu zitten we met Tuchel opgescheept (vreselijk). Ik vind het een goede keuze want ik vond het een goede coach

22 september 2023 om 16:04

wat een grap toch. Het bestuur bij DFB slaat al helemaal nergens op. Bij andere clubs is er al twijfel Nagelsmann aan te nemen.
Tuchel kent wel beperkingen op communicatief vlak en de samenwerking met het bestuur, maar is als trainer veel competenter dan Nagelsmann.
Uitschakeling tegen Gladbach, uitschakeling tegen Villarreal en na het WK in Qatar 10 punten voorsprong prijs gespeeld op Dortmund. Dit is helaas verre van goed voor een trainer bij Bayern. Over Tuchel valt enkel dit seizoen te oordelen en niet vorig seizoen na het ontslag van Nagelsmann waarbij de timing te laat was imo.

Nagelsmann heeft een zware klus. Er zijn denk ik ook serieus niet genoeg spelers die goed genoeg zijn om Duitsland erbovenop te helpen. Je hebt 3 wereldtoppers in Kimmich, Musiala en Gundogan en Rudiger is een goeie verdediger (op basis van zijn club-performances). De rest van het team is qua niveau gewoon een stuk minder. Er zitten wel goeie voetballers tussen, maar het is allerminst een goed team. Knieval voor Toni Kroos maken misschien? Hopelijk niet, maar hij zou wel een aanwinst zijn.

22 september 2023 om 17:36

Kroos kreeg genoeg kansen bij Duitsland. Hij kon niet bewijzen dat hij in de bovenste hiërarchie behoord. Hij heeft tot nu toe telkens het geluk gehad te spelen met andere wereldtoppers bij Bayern en Real. Op WK 2018 ontbrak hem een persoonlijkheid als partner die het niveau heeft van Schweinsteiger, Casemiro en Modric

22 september 2023 om 19:09

Kroos verdeelt het spel beter dan welke Duitser dan ook. Met Kimmich naast zich kan hij zeker wel voor een betere lijn in het spel van de Mannschaft zorgen. Maar wat mij betreft is het prima zo hoor, laten we wel wezen.

Bovendien denk ik dat juist spelers als Schweinsteiger, Modric en Casemiro in hun handen mogen knijpen dat ze naast hem (hebben) mogen opereren. Mannen als Zidane, Ancelotti en diezelfde Casemiro en Modric erkennen dan ook de absolute grootheid van TK8. Ik denk wel dat die mensen daar kijk op hebben.

22 september 2023 om 19:37

Rm1335
Hte gaat me om persoonlijkheid en leiderschap en daar komt Kroos te kort. Hij is niet hard genoeg om eens aan de oren te trekken van een andere speler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren