Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Dertig miljoen voor Hirving en twintig voor Steven, dat gaan wij niet betalen’

Woensdag, 19 december 2018 om 11:10Tim Siekman • Laatste update: 11:10

Hirving Lozano en Steven Bergwijn worden regelmatig in verband gebracht met een uitgaande transfer bij PSV, waarbij verschillende Europese topclubs als volgende bestemming worden genoemd. Marcel Brands, sinds afgelopen zomer technisch directeur bij Everton, stelt dat de top van Engeland wellicht te hoog gegrepen is voor het tweetal.

"Ik denk dat als Hirving Lozano en Steven Bergwijn in de Premier League direct naar de absolute top gaan, ze het heel lastig krijgen", zegt Brands gedecideerd in een uitgebreid interview met Voetbal International. “Kijk naar Keita bij Liverpool. Die wordt voor ruim vijftig miljoen euro van Leipzig gehaald, maar die zit gewoon op de bank."

Brands erkent dat Lozano en Bergwijn interessante spelers zijn. "Maar dertig miljoen voor Hirving en twintig miljoen voor Steven, dat gaan wij niet betalen. Voor Richarlison hebben wij inderdaad veel geld betaald, maar hij is 21 jaar en heeft het al in de Premier League laten zien (bij Watford, red.). Hij gaat waarschijnlijk het dubbele opleveren. Bij Lozano en Bergwijn weet ik dat nog niet."

"Als Lozano twintig miljoen zou kosten, zou ik het overwegen. Bij hogere bedragen kijken wij naar spelers die het al hebben bewezen in de Premier League of in een andere grote competitie”, aldus de sportbestuurder. Lozano en Bergwijn liggen momenteel nog tot respectievelijk medio 2023 en medio 2022 vast in het Philips Stadion.Gerelateerd

Meer sportnieuws

81 reacties (laatste reactie door solandecabras)

Mooi dat Brands het zelf wel zou vragen maar het nu teveel vind...

19 december 2018 om 11:15

Zo werkt het toch altijd in bijna elke business?

19 december 2018 om 11:16

Hij zit nu bij Everton... waarom zou hij rekening moeten houden met PSV??

19 december 2018 om 11:33

In zijn positie bij Everton zou hij die bedragen niet betalen, misschien bij een andere club wel. Hij zegt ook niet dat hij die bedragen teveel gevraagd vindt, hij zegt alleen dat hij, als technisch manager van Everton, het er niet voor over heeft.

19 december 2018 om 11:35

dat Marcel zelf deze spelers niet wil kopen, vind ik prima, naar mijn bescheiden mening zijn ze ook te goed voor Everton...maar om dan ook heel stoer iets over de waarde en hun slagingskans te gaan roepen, vind ik niet chique.
Hij had ook iets kunnen roepen over, " ik zou niet weten wat hun plafond of marktprijs is, maar ik ben blij dat de potentie die wij in ze gezien hebben, er nu uitkomt" .

19 december 2018 om 12:08

Te goed voor Everton? Net als dat Depay goed genoeg was voor United? Klaassen ook Everton wel even zou gebruiken als springplank? En Janssen bij de Spurs de concurrentie met Kane wel even aan zou gaan? Man, een paar leuke seizoenen in de Eredivisie zegt tegenwoordig echt helemaal niets meer. Laat die twee inderdaad maar eens iets op niveau gaan bewijzen voordat we weer eens zo hoog van de toren gaan blazen.

19 december 2018 om 12:19

Klopt maar United en spurs is dan ook een heel andere categorie clubs dan met alle respect everton natuurlijk. niet heel de PL Is van wereldniveau. Snap sowieso niet waarom de td van everton zich moet uitlaten over de transferwaarde van psv spelers.

19 december 2018 om 13:17

Klopt, maar Klaassen is toch wel echt zwaar geflopt. Captain bij Ajax en onwijs dragende speler, en ineens een heel seizoen op de bank bij Everton. Mij maak je dan niet wijs dat een Bergwijn het daar wel even gaat maken met doelpuntenfestijnen tegen de City's en United's. Zie Locadia ook maar eens ploegen bij Brighton, Bergwijn is echt niet 3 keer zo goed dat hij bij Everton wel even de kar gaat trekken.

19 december 2018 om 14:30

John terry, Je trekt obv 2 geflopte spelers een veel te negatieve conclusie , want waarom neem je robben, van nistelrooy, Virgil van dijk, wijnaldum niet mee in je top of flop verhaal?
Ook dat ophemelen van buitenlandss clubs altijd maar.. als ik kijk naar de wedstrijden van PSV en Ajax in de CL dan denk ik dat zij het Everton echt wel heel lastig maken in een tweestrijd. Waarom zouden de veruit beste speelrs van PSV in dit geval dan niet te goed zijn voor die middelmatige en saai voetballende club?
Ik vind Lozano en Bergwijn klaar voor de subtop van Europa en vind Everton daar verre van bij horen. Daar doet een individueel geval als van Klaassen bij mij niks aan af.

19 december 2018 om 18:03

Bijna alle spelers die jij noemt hebben via geleidelijke stappen de top bereikt. Op die manier zie ik dat zeker ook niet uitgesloten zijn voor Bergwijn/Lozano, maar om ze nu al bij de Europese (sub)top te plaatsen is link. De laatste jaren hebben de toppers uit de Eredivisie steeds grote stappen gemaakt, en op Davinson Sanchez na is letterlijk iedereen gewoon geflopt. Bij Ajax dachten ze dat Fischer nu zo'n beetje de Ballon D'or zou hebben, Bazoer zou Oranje komen redden, Dolberg mocht voor 50 mil nog niet weg etc etc.. En ook De Ligt en De Jong wil ik eerst in een degelijke competitie zien voordat ik daarover oordeel. Ik ben niet negatief, enkel realistisch: PSV heeft welgeteld 2 punten gehaald in de CL en als beide heren echt al zo ver waren dan hadden ze zeker tegen dat armoedige Inter meer moeten laten zien.

19 december 2018 om 11:35

Andere baan, andere verantwoordelijkheden.

Klinkt niet onlogisch wat hij zegt. Hij reduceert gewoon zijn risioc's

19 december 2018 om 12:07

Brands heeft dus interesse, maar wil de prijs laag houden. Zelfde tactiek als toen hij bij psv werkte. Ik denk persoonlijk dat ze veel meer waard zijn.

19 december 2018 om 17:55

Er is toch niets mis mee dat Everton spelers uit een goedkoepere categorie wil halen? Spelers als Bergwijn en Lozano zijn op termijn toch meer iets voor de echte (sub)toppers dan de Engelse middenmoot

Lekkere backstab van je vorige directeur

19 december 2018 om 11:15

Want?

19 december 2018 om 11:21

Wat een onzin, zo gaat in elke business wereldje. Heeft daar absoluut niks mee te maken.

En realistisch reactie lijkt me, kijk maar naar de voormalige topspeler van az die doet het bij Brighton ook zo goed..., Maar toch schat ik de waarde van bergwijn op dit moment hoger in dan lozano die lijkt beetje in een gat te vallen.

19 december 2018 om 12:09

Vanwege de 10 doelpunten en 6 assists in 16 wedstrijden met PSV?

19 december 2018 om 15:15

Vanwege zijn zeer geringe rol in de wedstrijden die PSV in Europa speelde. Dat is misschien niet helemaal eerlijk om zo te stellen aangezien dat veel te maken had met de geringe sterkte van het team waar hij in speelt, maar dat is wel waar buitenlandse clubs naar kijken. En naar interlands, want de Nederlandse competitie is een slechte graadmeter en prestaties die daarin gehaald worden hebben niet zo heel erg veel waarde meer.

19 december 2018 om 12:23

Lozano laat het al een stuk langer zien dan Bergwijn. Bergwijn doet er verstandig aan om nog minimaal 1 jaar bij PSV te blijven. Misschien wel 2.

Dat is mooi, want PSV gaat ze niet wegdoen voor 20 en 30 miljoen.

19 december 2018 om 11:17

Hoeveel denk jij dan dat ze gaan opleveren??? Vind het best realistische bedragen...

19 december 2018 om 11:39

Ik vind er niks realistisch aan. Een Kluivert werd verkocht voor 18 miljoen (22 miljoen met bonussen) met een 1-jarig contract. Bergwijn staat tot onder 2022 onder contract en ik vond ze op het moment dat Kluivert verkocht was gelijkwaardig. Dus ja op dit moment is Bergwijn een betere speler geworden dan vorig seizoen en daarbij heb je ook nog een langer contract. Dan vind ik 20 miljoen voor Bergwijn helemaal nergens op slaan.

Lozano voor 30 miljoen verkopen en dat terwijl hij een van de beste spelers is in de selectie van Mexico lijkt mij allesbehalve slim.

19 december 2018 om 13:46

Feit blijft wel gewoon dat er weinig hype is rond PSV zoals dat wel rond Ajax is, al maanden berichten over mogelijke transfers van Frenkie en Matthijs voor bedragen die door het plafond schieten. Daarnaast zijn er ook zat verhalen over transfers van Ziyech, Tagliafico, Neres en van de Beek in de media geweest.

Rond spelers van PSV heerst er niet zo'n hype, jij kan wel leuk vinden dat Lozano veel meer dan 30 miljoen waard is maar de clubs vinden dat duidelijk niet, zelfde geldt voor Bergwijn, je vergelijking met Kluivert gaat volledig mank, de situaties zijn namelijk totaal anders.

Of je het nu leuk vindt of niet, het is gewoon zo dat onder contract staan bij Ajax nog steeds net iets meer voor je kan doen dan onder contract staan bij Psv, zeker nu Ajax in de CL indruk maakt en we een Golden Boy in onze selectie hebben, allemaal zaken die de hype verder omhoog duwen en dus ook de prijzen .

19 december 2018 om 14:07

Ik zeg ook niet dat Bergwijn en Lozano voor beide 80 miljoen per stuk pas weg mogen, maar als een 20 miljoen voor een Bergwijn al te veel geld is dan sorry hoor dan blijf maar lekker thuis met je aanbieding. Dat Ajax net iets meer kan doen dan Psv zegt mij niet zo veel. Neymar ging ook voor een bedrag van bijna 60 miljoen uit een nietszeggende competitie naar Barcelona.

Als je speelt in een competitie waar de weerstand weinig tot nietszeggend is, blijft het voor een Europese topclub een risico ongeacht hoeveel golden boy awards je gewonnen hebt. En ik wil daar Ajax helemaal niks tekort mee doen, want ik gun ze al die miljoenen van harte want dat is allemaal ten goede van de eredivisie. Maar nu net doen alsof spelers van Ajax drie niveaus beter zijn dan van PSV is natuurlijk grote onzin.

19 december 2018 om 17:09

Kwaliteit en populairiteit zijn twee diverse dingen. De Ajax spelers zijn nou eenmaal populairder ook bij buitenlandse topspelers. Dat helpt. En een golden boy award al helemaal. Dat weet jezelf ook wel. Daarnaast laten ze het in de cl zien. De ligt beste rcv in de groepsfase. Tsja vind je het gek dat er gekke bedragen de rondte ingaan.

19 december 2018 om 11:18

@stefano360 psv mag blij zijn met dje bedragen denk je nou echt dat ze 50 mil voor lozano krijgen doe normaal zeg

19 december 2018 om 11:32

Als we 10 jaar terug in de tijd waren, zou ik zeggen ja 20 en 30 miljoen mooie hoofdprijs zeker doen, maar de prijzen voor spelers lijken ieder jaar substantieel te stijgen. Waarom zou PSV dan nog haar beste spelers voor een met alle respect een 'fooi' te moeten verkopen.

19 december 2018 om 11:32

PSV kan best 50 miljoen krijgen voor Bergwijn. En Lozano misschien ook wel ja.

19 december 2018 om 12:38

Jahanbaksh ging voor ca 19M, geloof ik. Een speler van een Nederlanse topclub, met CL-ervaring en international van Nederland zal toch wel wat meer waard zijn? Desalniettemin: laat Berwijn nog maar een jaar bij PSV blijven en als echte topper vertrekken.

19 december 2018 om 13:22

AZ is geen Nederlandse topclub nooit geweest ook

19 december 2018 om 14:55

Veel meer dan 35 zal lozano niet opleveren lijkt me. Dat het een populaire speler in mexico is zegt de topclubs niets. Heb hem nou ook niet veel.zien shinen tegen de topclubs dit seizoen. Bergwijn vind ik moeilijk in te schatten maar zal toch wel min 25 mil in deze markt moeten opleveren. Maar denk toch wel max 60 zou moeten worden voor beide. Zou niet weten op basis van wat het meer zou moeten zijn. De topclubs in t buitenland kijkijken denken ik eerder of een team in de champions league overwinteren, dan dat ze het interessant vinden wie kampioen is geworden in respectievelijk de eredivisie.

19 december 2018 om 15:21

Je hebt zijn reactie verkeerd geïnterpreteerd, hij bedoelt dat een speler van een topclub etc meer waard zou zijn dan Alireza.

19 december 2018 om 11:35

Lekker nog anderhalf seizoen in Eindhoven blijven,volgend seizoen overwinteren in de C.L,en je laten gelden en de grote clubs komen dan vanzelf.

Voor Bergwijn kan je rond de 40-50 miljoen vragen denk ik, idem voor Lozano.

19 december 2018 om 11:19

Denk je dan dat ze naar de echte top gaan? Of dan een subtop club zoveel betaald voor deze spelers?

19 december 2018 om 11:36

Waarom zouden we genoegen nemen met zulk weinig geld voor Bergwijn en Lozano? Deze bedragen die Brands noemt zijn lachertje. Bergwijn is de buitenspeler van oranje de komende jaren. De markt is op hol geslagen en PSV moet nooit met zulk weinig geld genoegen nemen.

19 december 2018 om 11:45

Achja, Ondertussen ben ik t wel gewend vooral hier op t forum. Feyenoord en psv mogen niet meer dan 20 miljoen vragen voor hun beste spelers, want dat is belachelijk en ajax kan ff 80 miljoen vragen voor een frenkie. Die niet eens hun beste speler.

19 december 2018 om 12:28

Zelfs bedragen als 30 miljoen voor van der Beek kwamen langs.

19 december 2018 om 13:19

Jaouadamhaouch
PSV en Feyenoord mogen voor hun spelers van mijn part 50 miljoen vragen. Probleem is dat buitenlandse clubs dat niet willen betalen aan spelers van psv en feyenoord.
Voor welke speler van psv of feyenoord van de afgelopen 5 jaar zou jij meer dan 30 miljoen betalen?

Karsdorp? die bankzit bij roma. Kongolo die het leuk doet bij een middenmoter als hudersfield?
Depay? die gefaalt heeft bij man utd?
Alleen wijnaldum heeft het waargemaakt maar die had wel een tussenstap nodig bij newcastle en die leggen geen 30 mil neer.

19 december 2018 om 13:46

@PSVer, Bergwijn is nog niet de vaste buitenspeler van Oranje. Misschien wordt hij dat in de toekomst maar nu is hij dat nog niet.

19 december 2018 om 13:47

Achteraf weet je pas of iemand geslaagd is of niet. Dat Depay niet of wel zou slagen bij Manchester weet je gewoon niet. Hij vertrok als topscoorder bij de kampioen van Nederland. Op een veel beter moment kun je bijna niet gaan.

Dat een Frenkie de Jong het nu geweldig doet is mooi en hij laat het ook gewoon zien in Europa en bij Ajax. Maar Depay had ook gewoon gespeeld op dat WK daarvoor en gewoon een hele goede indruk achtergelaten.

Het blijft gewoon een gok als je een speler koopt die maar een handvol wedstrijden heeft gespeeld op het hoogste niveau ongeacht of je naam.

En als de internationale transfermarkt dan zo op hol slaat qua prijzen, dan zou ik niet weten waarom die exceptionele prijzen alleen voor Ajax moeten gelden?

19 december 2018 om 11:37

Waarom dan? Potentie van een speler is nummer een overweging om hem uit de eredivisie te halen. Nummer twee overweging is jaast net zo belangrijk: je wilt je investering waar mogelijk terugverdienen. Brands legt het zelf simpel uit met het voorbeeld van richarlison: ze hopen daar het dubbele voor te vangen na verkoop. Bergwijn wordt echt wel top, maar 50 miljoen? Voor een club als everton zouden ze hem dan mindtens voor 75 moeten verkopen om een financieel gunstig plaatje te creeren. Wellicht dat bergwijn dat gaat opleveren maar op dit moment is het risico voor de kopende partij gewoon te groot dat dit niet gebeurt. Denk dat bergwijn eerder voor rond de 25 gaat en lozano iets meer en dan mag psv in zijn handjes knijpen.

19 december 2018 om 12:20

pantalic

Prima! Maar dan is Everton dus niet de club waar PSV de genoemde spelers aan gaat verkopen. Simpel zat.

Wat Brands hier doet is gewoon op een hele simpele manier duidelijk maken onder welke omstandigheden hij bij Everton werkt. Hij zegt verder helemaal niets over wat hij denkt dat Lozano en Bergwijn 'waard' zijn, hij geeft puur een inzage in wat zijn afwegingen zijn bij het aantrekken van spelers. Met Lozano en Bergwijn dus als voorbeelden. Nou, wat hij zegt klinkt bijzonder logisch en begrijpelijk.

Maar je kunt natuurlijk evengoed hier de namen De Ligt en Frenkie de Jong invullen. Daar gaat Everton óók geen 75 miljoen voor betalen, snap je?

Verder prima natuurlijk dat jij denkt dat Bergwijn en Lozano voor ongeveer 25 miljoen weggaan. We gaan het wel zien dan.

'

Weet niet wat ik hier van moet vinden. Engelse clubs betalen soms idiote bedragen voor Engelse spelers die er helemaal niks van kunnen maar puur omdat ze engels zijn. Dan koop ik liever Lozano voor 20. Wat zal zo’n Lozano ook op moeten leveren? Vind hem vrij wild en heb ook het gevoel dat hij een beetje voorbij word gestreefd door Bergwijn op het moment, ben misschien ook niet objectief want ben meer fan van Bergwijn dan van Lozano.

Hij bewijst zijn oude werkgever niet echt een dienst. Niet helemaal netjes om de 2 jongens die voor PSV het meeste moeten opleveren zo neer te zetten. Wil natuurlijk niet zeggen dat er geen club is die 30 + betaald voor 1 van deze spelers. Het nadeel kan inderdaad zijn dat ze te duur worden voor de subtop, niet goed genoeg geacht worden voor de absolute top. Real en Barca kopen dan ook liever zekerheidjes uit topcompetities.

19 december 2018 om 12:25

Jeroen Amf

Is het de taak van de TD van Everton om een oude werkgever 'een dienst te bewijzen'?? Rare suggestie. Zijn salaris wordt door Everton betaald, niet door Psv!

Daarnaast noem jij dit niet netjes, maar hoezo dan? Hij zegt toch gewoon hoe zijn club, Everton, met hun budget en financiële ruimte hiernaar kijkt? Zonder iets af te doen aan de kwaliteiten van die jongens én ook nog eens door niets te zeggen over de vraag of die spelers dat geld waard zijn of niet. Hij zegt alleen dat zijn club, voor dat soort spelers uit kleine competities, geen bedragen van 35 miljoen of meer kan betalen. Omdat het risico te groot is. Nou, daar zit toch geen woord Chinees bij? Is toch duidelijk. Wil toch verder niet zeggen dat United, City, Chelsea, Psg, Barca of Real geen fikse bedragen voor die spelers over zouden hebben (even daargelaten of zij ie spelers zouden willen)??

Haha spelletje begint al bij Brands. Bergwijn wegdoen voor 20 miljoen is natuurlijk belachelijk.

Dit zijn gewoon spelletjes van brands. Richardson, heeft wel geteld 1 jaartje in de premier league gespeelt. Waarvan een half jaar heel matig. Lozano laat zien, dat hij zelfs voor topverdedigers te snel en behendig is. Nee, ik begrijp anders niet wat die hier bedoeld. Bergwijn vind ik minimaal 40 miljoen als die zo doorgaat en lozano door de hype ect 60 tot 50 miljoen

19 december 2018 om 11:24

Ik denk toch echt dat Brands er een betere kijk op heeft dan jij, Brands loopt al een tijdje mee in dit wereldje. Daar van weet hij echt wel hoe het werkt.

19 december 2018 om 11:30

Dat weet ik wel zeker, maar vertelt hij de waarheid? Je ziet toch wat ik probeer te zeggen? Tis gewoon een praatje zoals die bij psv ook altijd deed. Je ziet toch duidelijk dat bergwijn veel meer waard is dan 20

Best realistisch wat Brands hier zegt. Hij geeft hiermee eigenlijk wel een beetje het probleem van de Engelse competitie aan. Ze durven niet de gok te nemen op een speler uit een mindere competitie voor 20 a 30 miljoen, maar wanneer dezelfde speler het in de premier league laat zien dan betalen ze er wel makkelijk 50-60 miljoen voor. Ik vind dat Everton die ruim 50 miljoen voor Sigurdsson en Richarlison betaald dan wel weer zwaar overtrokken. Ik snap ook niet wat Richarlison dan helemaal bewezen had in de premier league. Hij begon sterk bij Watford en vervolgens amper meer wat van gezien. Volgens mij maakte hij ook maar 6/7 goals.

Als je Lozano voor 20 miljoen kunt oppikken ga je het niet "overwegen", dan mag je je in de handen wrijven...

Volgens mij zegt Brands: 'kijken wij naar andere spelers". Hij bedoelt dat Everton ze niet koopt voor die bedragen. Hij zegt niet dat dit ook voor alle andere clubs zo is...

Zelfs als Ajacied vind ik deze houding van Brands denigrerend. Serieus, de Engelse clubs betalen onderling voor gemiddelde houthakkers soms waanzinnig hoge prijzen. Lozano en Bergwijn hebben talent en in een competitie waar zo wat iedere club een grotere begroting heeft dan die van onze top vind ik deze houding stuitend. Ik vind het moeilijk in te schatten wat het PSV duo gaat opleveren, maar Lozano is echt wel meer waard dan dertig miljoen euro. Als Brands het risico niet wil nemen dan is dat ok, maar hij hoeft niet zo denigrerend te doen.

19 december 2018 om 11:50

Compleet hier mee eens. Zul je zien over 5 jaar, lozano bij real madrid tot de beste speler en vervolgens roepen ze daar in liverpool. Ja, Het scheelde niks tot dat die bij ons speelde. die 50 miljoen was hij zeker waard (Ik zeg niet dat het gaat gebeuren hoor, weinig kans, maar om een voorbeeld te noemen)

Lozano zie ik eerder naar de Lidl gaan dan naar Everton. Barcelona was toch geinteresseerd ?

Richarlison had helemaal niks bewezen in de Premier League toen Brands hem kocht.

Het zal waarschijnlijk nog wel meer worden dan 30 en 20.
Dus ja Brands je kan niet altijd voor een dubbeltje op de eerste rij zitten.

Als je ziet dat Kluivert 18 koste, vind ik 20 voor Bergwijn echt een habbekrats. Die is dubbel zo goed.

19 december 2018 om 14:45

Misschien wel, maar niet 2x zoveel waard ;p. Neemt niet weg dat ik 20 miljoen voor Bergwijn ook een beetje aan de lage kant vind. Maar daarbij weet ik ook niet wat zijn salaris en contractduur op dit moment is. Dat heeft natuurlijk ook invloed op de prijs. Daarbij heeft hij ook niet echt weten te overtuigen in de CL. Hoewel dat natuurlijk wel wat moeilijk was in de poule van Psv wordt daar weldegelijk naar gekeken.

Je zou PSV wel een dienst kunnen bewijzen door die bedragen neer te tellen voor Lozano en Bergwijn. Dan word het verschil tussen de begroting van Ajax en PSV in ieder geval iets minder groot. Je moet soms een gokje wagen om een groeibriljant voor een relatief gunstig bedrag binnen te halen. Als je wacht totdat ze zich seizoenen achter elkaar bewijzen dan zijn ze waarschijnlijk het dubbele waard en helemaal onbetaalbaar voor een club als Everton. Kijk maar naar de Ligt. Die gaat echt geen tussenstop meer maken naar een flutclub als Everton, maar die gaat gelijk naar Manchester City of Barcelona. Wat Brands zegt is allemaal niet zo handig. Hij maakt anti reclame voor PSV en het Nederlands voetbal. Dat Locadia mislukt is was te verwachten, maar dat betekent niet dat alle spelers uit de eredivisie bij voorbaat al zouden mislukken als ze naar een topclub in het buitenland gaan.

19 december 2018 om 12:14

Klaassen en Depay ook mislukt dus de terughoudendheid van Brands is begrijpelijk. Wijnaldum lijkt het te volgen voorbeeld. Eerst een tussenstap maken.

19 december 2018 om 12:43

Everton is een tussenstap.

Met andere woorden, je hebt dus niet de vertrouwen in deze spelers die je ze wel gaf toen je nog bij PSV zat?

tsjonge jonge. 100 miljoen voor De Ligt en 80 voor Frenkie is normaal maar 30 en 20 miljoen voor Lozano en Bergwijn is marktcomfort? wat een onzinreacties van sommige zeg!

Is wel een beetje het punt op dit moment, Bergwijn en Lozano zijn volgens Brands (en die heeft toch een voorkeur voor ze aangezien hij van PSV komt) samen nog geen 50 miljoen waard, terwijl clubs zonder blikken of blozen 75 miljoen bieden voor Frenkie.

Ajax heeft echt het momentum in hun voordeel op dit moment, door enerzijds de prestaties in Europa (eerst al met de EL finale) en aan de andere kant de vele talenten waar half europa achter aan zit, zo'n Golden Boy award helpt daar ook weer bij.

Dat maakt dat ik durf te zeggen dat Ajax financieel al een gaatje heeft geslagen, maar dat dit gat de komende jaren alleen maar groter wordt.

En natuurlijk kan het zo zijn dat Lozano en Bergwijn uiteindelijk wel voor meer dan 50 miljoen verkassen, maar zet dat af tegen de bedragen die genoemd worden voor Frenkie en Matthijs en je weet dat daar een flink gat tussen zit, en dan hebben we ook nog jongens als Neres, Ziyech, enz die ook veel op gaan leveren.

19 december 2018 om 12:53

"is wel een beetje het punt op dit moment, Bergwijn en Lozano zijn volgens Brands (en die heeft toch een voorkeur voor ze aangezien hij van PSV komt) samen nog geen 50 miljoen waard, "

Dat zegt Brands dus echt helemaal nergens! Sterker nog, juist het gegeven dat hij helemaal geen uitspraak doet over 'waarde' maakt juist zijn uitspraken een stuk sterker. Hij geeft puur aan hoe hij, als TD van Everton, aankijkt tegen deze spelers en wat hij, als TD van Everton, daarin als financiële mogelijkheden heeft. En dat het voor zijn club dus onverantwoord zou zijn om bedragen van meer dan 30 miljoen op te hoesten. Maar nergens zegt hij dat die spelers, dus, in zijn ogen dergelijke bedragen niet waard zijn. Check nog even exact wat hij zegt, wat dat betreft.

Vergelijk het met de TD van Sevilla of van Leverkusen of van Marseille. Als die zouden zeggen 'wij betalen geen 80 miljoen voor De Ligt' zou dan jouw conclusie ook zijn 'hij vindt dat De Ligt dus geen 80 miljoen waard is'?

Nee hoor, Brands is hier gewoon hoffelijk jegens Psv, zonder zijn eigen club en werkgever schde te berokkenen. Gewoon puur realistisch wat hij te melden heeft.

19 december 2018 om 13:36

Je mag roepen wat je wilt, je voelt je duidelijk aangevallen door de dingen die ik schrijf, is niet de eerste keer dat je dat laat blijken.

Feit is gewoon dat in de media er al vanuit meerdere richtingen bedragen genoemd worden voor spelers van Ajax waar PSV absoluut alleen maar van kan dromen.

Bergwijn en Lozano zijn de enige 2 spelers van PSV waar op dit moment echt miljoenen voor geboden kunnen gaan worden, maar als er dan bedragen genoemd worden dan zijn het dit soort bedragen, nog steeds geen kattepis, maar niet te vergelijken met de waanzin rond de Ligt en de Jong.

Mag je van mij allemaal gaan ontkennen, maar het is gewoon zo. Brands zegt hier dat hij het er niet voor betaald en dat zegt absoluut wat, Everton is een kapitaalkrachtige club, zoals de meeste clubs in Engeland tegenwoordig belachelijke bedragen kunnen uitgeven.

En je lult slap uit je nek, want Brands zegt dus dat hij wel bereid is zulke bedragen te betalen voor jongens als Richarlison, omdat hij het had bewezen in de PL, hij vind Bergwijn en Lozano dat niet waard omdat ze het nog niet bewezen hebben, als je wil beweren dat Brands dit niet zegt en dat hij daarmee dus niet aangeeft wat het verschil is tussen wat men van de Ajax talenten denkt en wat men van de PSV talenten denkt dan zit je hier ontiegelijk uit je nek te zwammen.

Het is gewoon een feit dat Ajax er financieel beter voor staat, het is gewoon een feit dat er bedragen genoemd worden voor spelers van Ajax die Bergwijn en Lozano samen nog niet gaan opbrengen, omdat er nergens in het circuit ook maar enigszins gerept wordt over mogelijk interesse voor die jongens met bedragen die ondenkbaar hoog zijn. Stuur mij de linkjes maar door waar Bergwijn 40 miljoen waard geacht wordt of waar een club Lozano 50 miljoen waard vindt....

Don't worry, I'll wait!!

19 december 2018 om 14:03

Foebele

"je mag roepen wat je wilt, je voelt je duidelijk aangevallen door de dingen die ik schrijf,"

Geen idee waar je heen wilt en wat je nou exact bedoelt, maar dat mensen hier reageren omdat ze zich 'aangevallen voelen' is denk ik vooral het gevolg van het feit dat jij teveel uitgaat van je eigen karakter. Ik zit karanterologisch heel anders in elkaar dan jij. Maar als jij echt wil denken dat ik me 'aangevallen' zou voelen, be my guest.

Maar, laten we even terug naar waar we het over hebben en niet allerlei zijwegen inslaan waar het nu even niet over ging.

Jij zegt: 'brands zegt dat Bergwijn en Lozano geen 50 miljoen waard zijn'. Ik zei: "hoezo? Dat zegt Brands nergens." Jouw reactie: Je voelt je aangevallen......???

Sorry, maar ik wijs, terecht, op een gegeven dat iedereen die kan lezen kan vaststellen en jouw reactie is 'je voelt je aangevallen'? Het enige dat jij behoeft te doen is de zinsnede aanwijzen waarin Brands zegt 'ik vind Bergwijn en Lozano geen 50 mijoen waard' en dan zijn we klaar. De enige reden dat je dat niet doet, en begint over aangevallenvoelen, is dat Brands dat dus nergens zegt. En dát is mijn punt.

En dus niet wat er in andere dagbladen staat over andere mensen die Bergwijn én Lozano geen 50 miljoen waard vinden. Of dat Ajax wél heel veel biedingern zou krijgen voor andere spelers, of niet. Dát is niet de discussie. De discussie is jouw visie op wat Brands zegt, en mijn reactie daarop. Dat je dan gaat extrapoleren naar discussies over 'de waanzin rond De Jong en De Ligt' en "ajax staat er financieeel beter voor', leuk gedaan, maar daar ging het helemaal niet over. Iedereen weet dat Ajax er op dit moment beter voor staat dan Psv, financieel. Daar hoef je geen Einstein voor te zijn en als jij de suggestie wek dat ik dat ontken, dan lijkt het mij beter dat jij direct de citaten er even bij pakt waarin ik dat gedaan heb. Dus waarom begin je daar uberhaupt over eigenlijk? Is dát jouw frustratie? Andere PSV fans die dat ontkennen? Dan stel ik voor dat jij die mensen aanpreekt en niet mij. Of wil jij aangesproken worden op onzin die andere Ajaxfans uitkramen? Uiteraard niet!

Back to basics dus: Het gaat over wat jij zegt over wat Brands zei. Dat klopt niet. Brands zegt nergens dat de spelers het niet waard zijn! En ijn je ractie blijkt ook niet dat het tegendeel waar is, want dat gaat puur over andere zaken dan jouw stelling.

Als je in staat bent daar alsnog op een volwassen en normale manier nog op terug wilt komen, graag. Maar als het neerkomt op alwéér 'je lult uit je nek' dan stel ik voor dat je het er, wat dit onderwerp betreft, verder bij laat.

Everton is ook geen top van Engeland, dus dan passen ze toch uitstekend in het Everton team?

Ik vind lozano de laatste tijd echt slecht presteren hoor.. maarja hij heeft de naam mee.

19 december 2018 om 13:33

Ik denk dat spelers van ajax voor het buitenland over het algemeen interessanter zijn. Dat ze daarom ook iets meer op kunnen leveren. Los daarvan, ook.ik.vind dat lozano helemaal niet zo geweldig presteert. Hij blinkt echt niet wekelijks uit. Rent vaak nogal blind met n bal en kijkt zelden over de bal. Ik zou geen club kunnen bedenken in het buitenland (subtop) waar hij er meteen zal staan

Wat een onzin van Brands.
Dat hij het niet wil betalen is prima maar dat zegt niks over andere clubs.
Denk dat Bergwijn wel 45 miljoen moet kunnen opleveren en Lozano is niet per se beter maar door zijn naam en het WK enzo schat ik hem wel op 55 a 60 miljoen.
Dus Psv gaat ook zo.n 100 miljoen vangen voor hun 2 en dan gaat Pereiro ook nog weg en die brengt wel 15 a 20 miljoen op. Dus Psv gaat aankomend zomer ook +-120 miljoen vangen komend zomer.
Tuurlijk gaat Ajax het dubbele vangen maar dat is gewoon marktwerking en ik hoop dat alle nederlandse clubs zich niet meer de kaas van het brood laten eten door de PL clubs die voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten.

19 december 2018 om 13:54

Echt onzin.... de bedragen die je noemt zijn echt veel te hoog. Dat zijn de bedragen ook voor de ligt en de Jong. Echter, die bedragen worden betaald aan een club als ajax. De spelers van ajax worden in het buitenland met meer interesse gevolgd en zijn qua waarde hoger. Ik denk dat voor n lozano in zn huidige vorm net geen 30 betaald wordt...

19 december 2018 om 14:18

"denk dat Bergwijn wel 45 miljoen moet kunnen opleveren en Lozano is niet per se beter maar door zijn naam en het WK enzo schat ik hem wel op 55 a 60 miljoen."

Niemand praat nog over het WK, dus hoezo dat iets zou moeten veranderen is mij een raadsel. Bovendien heeft hij daar 1 echt goede wedstrijd gespeeld dus welke naam denk je dat hij in het buitenland heeft?!

Bergwijn kan zeker veel geld op gaan leveren, echter zul je hem dan toch nog een jaar moeten behouden. Zodat hij er met kop en schouders bovenuit kan steken, en dan pas ga je onderhandelen. Dát lijkt mij de manier om dat extra geld eruit te persen, bovendien kan je dan nog een jaar genieten van een geweldige speler.

Wat een onzin. Hij probeert gewoon de prijs naar beneden te praten. Zie werkelijk geen enkele reden dat zij het niet zouden gaan maken bij een club van het kaliber Everton.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Everton

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
17.Luton Town9-14
18.Everton7-5
19.Burnley 7-18
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
D. McNeilAanvaller111
Youssef ChermitiAanvaller70
I. WoanUnknown
B. CrellinKeeper00
A. LonerganKeeper00
J. PickfordKeeper140
Voor de complete selectie: Clubpagina Everton.

50 fans
Aanvaller, 26 jaar
SeizoenClubW
2023/2024 Ajax 12 6 4 0
2022/2023 Ajax 32 12 0 0
2021/2022 Tottenham Hotspur 25 3 1 0
2020/2021 Tottenham Hotspur 21 1 3 0
2019/2020 Tottenham Hotspur 14 3 2 0
Laatste voetbalnieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip moet drie wijzigingen doorvoeren

Ajax speelt woensdagavond de eerder gestaakte wedstrijd tegen RKC Waalwijk uit. De ploeg van trainer John van ‘t Schip verdedigt een 2-3 voorsprong, terwijl de wedstrijd vanaf de 84e minuut wordt...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren