Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Del Piero vol lof: ‘Hij heeft de toekomst en gaat de Gouden Bal winnen’

Laatste update:
/

Cristiano Ronaldo en Lionel Messi domineren de verkiezing voor de FIFA Ballon d’Or al jaren. Sinds 2008 is er geen andere speler meer aangewezen als beste van de wereld. Toch komt daar volgens Alessandro Del Piero binnenkort verandering in: hij schuift namelijk Neymar naar voren als winnaar van één van de volgende edities.

“Neymar is nog altijd een hele jonge speler, terwijl Messi en Ronaldo op de top van hun kunnen zitten”, zo vertelt de Italiaan aan Goal. “Hij heeft de toekomst en maakt grote kans om hem ooit te winnen.”

Voorlopig vallen bij de discussie over de beste voetballer van het moment toch vooral de namen van Ronaldo en Messi. Wie er beter is, dat is een vraag die Del Piero niet kan beantwoorden. “Ik heb hier nog nooit antwoord op gegeven, ik vind het te moeilijk om te kiezen. Beiden zijn ze ongelooflijk.”

Binnen vijf jaar heeft Neymar de FIFA Ballon d'Or gewonnen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Daar is zelf geen poll voor nodig. Als er geen messi doorbreekt volgend jaar wint neymar hem 98% zeker binnen de 3j

8 april 2016 om 15:03

Vast en zeker! Misschien Suarez nog eens? Ik zie die jonge spits van Juve hem ook nog wel eens winnen. Hij was echt goed tegen Bayern. Ben zijn naam even kwijt. Help haha!

8 april 2016 om 15:05

Dybala? Ik ben het met je eens, Suarez speelt ook fantastisch en werkt keihard op t veld.

8 april 2016 om 15:06

Paulo Dybala, kwam van Palermo voor 30 miljoen. Hij is echt erg goed. On ik denk inderdaad dat Neymar hem gaat winnen.

8 april 2016 om 15:42

Ja, het verschil tussen de twee is dat neymar 'mooier' voetbal speelt. maar oko hij is een grote kanshebber

8 april 2016 om 20:31

Denk eerder dat hij morata bedoeld, aangezien dybala de tweede wedstrijd niet meespeelde en morata een van de beste op het veld was.

9 april 2016 om 11:40

Ja klopt want Dybala speelde niet. Maar bij deze weet hij dan Dat Morata op de bank gehouden wordt door dybala die 3x zo goed is

8 april 2016 om 15:31

Maar Ronaldo heeft nu met een beslissende goal de Clásico beslist en is hard op weg om de gouden schoen dit seizoen te winnen. En hij kan ook nog stunten op het EK, ik zie hem zomaar de gouden bal voor dit jaar wegkapen voor Messi z'n neus

8 april 2016 om 15:35

Je hebt nog altijd Suarez, die super op dreef is

8 april 2016 om 15:43

Bwa Als Ronaldo nu uitgeschakeld wordt met Real tegen Wofsburg zie ik de kans al heel erg klein dat hij hem wint.

EN als Barca de treble wint maakt het niet meer uit wat Ronaldo doet

8 april 2016 om 15:52

Ek telt denk ik zwaarder dan de Champions league

8 april 2016 om 16:09

Het zou mij ook niet verbazen als suarez hem dit jaar wint, wat is hij op dreef zeg

8 april 2016 om 15:31

Volgens mij gaat Neymar hem ook winnen, maar toch mag je niet te voorbarig zijn met zulke voorspellingen. Als je diezelfde vraag vier jaar geleden had gesteld was je misschien op een lijstje gekomen met Götze, Hazard, James, Isco,... Spelers die in hun huidige vorm totaal geen kans meer maken.

8 april 2016 om 23:00

Misschien moet je eens bij jouw aller Juve kijken Del Piero! Daar loopt een groter talent rond genaamd Dybala!

Ik zie die bal evengoed nog wel naar Messi gaan de komende jaren, al ligt dat natuurlijk puur aan hemzelf. Wil hij nog een aantal jaar op topniveau blijven, of gaat hij naar Argentinië? Als er dan iemand komt die de gouden bal moet winnen dan is dat natuurlijk Neymar. Nu al één van de beste ter wereld en ik kan me weinig spelers bedenken die op dat niveau zitten, zeker rond die leeftijd.

2 jaar terug dacht ik dat Neymar, Isco, Gotze etc. erom zouden strijden, maar Isco en Gotze zitten er nu toch ver achter. Zelfde geldt voor een James, terwijl Neymar echt doorgegroeid is naar de wereldtop.

Neymar, Dybala, Alli, Coman en Pogba zie ik als toekomstige concurrenten (namen die zo even in me opkomen), al is Alli natuurlijk wel wat jonger. Het is echter makkelijk om de wat oudere spelers te vergeten, terwijl deze misschien ook nog 5/6 jaar op topniveau blijven zoals een Suarez bijvoorbeeld.

8 april 2016 om 16:11

Alli en coman spelen pas 1 seizoen echt goed. Dybala weet ik niet zoveel van. Ik zie eerder neymar of pogba em winne

8 april 2016 om 16:39

Dat klopt, maar ze zijn ook beide pas 19. Als ze zich zo door blijven ontwikkelen zullen het zeker kanshebbers worden. Maar goed, Gotze was op 19 jarige leeftijd ook geweldig, net zoals genoeg anderen die het uiteindelijk niet hebben gered.

Dybala, neymar en pogba in de nabije toekomst gok ik.

8 april 2016 om 17:09

Daar zat ik ook aan te denken idd.

8 april 2016 om 17:47

Populariteit prijsje, ontzettend zonde dat dit een onderdeel is van voetbal, als je zoiets doet doe dan eerlijk verdelen.

Alsof er in de tussentijd geen andere talenten zich beter kunnen ontwikkelen dan die drie...

Zoals k al zei: populariteit prijsje..smerig en egoïstisch prijsje ook nog

Ik mis overal de naam van Verratti. Hij krijgt dan niet zoveel media aandacht dan die andere maar naar mijn mening ook 1 van de grootste talenten op aarde. DE ideale vervanger van Xavi

Als Bayern dit seizoen een goed CL resultaat neerzet en Duitsland een goed EK hoort wat mij betreft een Thomas Muller ook gewoon bij de favorieten. Helaas voor hem is hij niet sierlijk genoeg en heeft hij te weinig commerciële waarde...

Bilal is jarig! Gefeliciteerd namens de team gap! #voetbalzone

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren