Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Deceptie voor Villarreal ondanks doelpunt van debuterende Pato

Laatste update:

Villarreal zal een krachttoer moeten leveren om de groepsfase van de Champions League te bereiken. De LaLiga-club verloor woensdagavond in eigen huis met 1-2 van AS Monaco, dat genoegen leek te nemen met een remise in El Madrigal maar uiteindelijk met een overwinning vertrok. Een hard gelag voor Villarreal, dat spelers als Roberto Soldado, Cedric Bakambu, Denis Cheryshev, Victor Ruíz en Jonathan Dos Santos moest missen.

/

Villarreal kon niet slechter aan de wedstrijd beginnen. Na luttele minuten belandde de bal al op de stip, na een overtreding van Alfred N'Diaye op Thomas Lemar. Het was Fabinho die de bal vanaf elf meter achter Sergio Asenjo schoot: 0-1. De ploeg van de debuterende Fran Escribá had vervolgens moeite om terug in de wedstrijd te komen. Meer dan zestig procent balbezit resulteerde niet in grote mogelijkheden voor Villarreal.

Tien minuten voor rust verscheen de gelijkmaker alsnog op het scorebord. Na een voorzet van Rafael Santos Borré zorgde Alexandre Pato met een goede kopbal achter Danjiel Subasic voor de 1-1, in zijn eerste officiële duel voor el Submarino Amarillo. De ploeg van Escribá startte wat twijfelachtig aan de tweede helft, maar liet zich vervolgens meer gelden. Met name Pato probeerde Villarreal aan een voorsprong te helpen, al stond het vizier van de Braziliaan niet altijd op scherp.

Een kwartier voor tijd kreeg Villarreal onverwachts een tweede tegendoelpunt om de oren. Op het moment dat de Spanjaarden goed in de wedstrijd zaten, maakte Bernardo Silva de 1-2. De spelmaker mocht ongehinderd opkomen en zag hoe zijn door Mario Gaspar van richting veranderde inzet tegen de touwen ging. Benjamin Mendy kreeg in de slotminuten nog twee gele kaarten, voor een charge op Gaspar en een mep in het gezicht van Samu Castillejo, maar de bezoekers gaven de overwinning niet meer uit handen.

Wie gaat de groepsfase van de Champions League halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pato die scoort? Niet verwacht, maar denk niet dat hij weer op niveau komt.

18 augustus 2016 om 00:33

Pato scoort altijd bij zijn debuut-wedstrijden dus zou je het wel kunnen verwachten eigenlijk. Hopelijk dat hij dit seizoen heel kan blijven dan zal Villareal echt veel plezier aan hem beleven.

Vreemd toch. Na de interne chaos is Villarreal zo verzwakt. Het was geen schim van de Villarreal van vorig seizoen. Ook de aankopen vind ik niet goed. Het vertrek van Bailly en Suarez is opgevangen met N'Diaye en Soriano. Ook Pato is natuurlijk minder dan Soldado en die Borre kan er ook niet zo veel van. Jammer maar Villarreal zal hier wel uitkomen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren