Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De transfer van Bart naar PSV is een gemis voor mij en het team’

Laatste update:
/

FC Utrecht verkocht Bart Ramselaar deze week aan PSV. Yassin Ayoub baalt van het vertrek van zijn voormalig ploeggenoot en miste hem zondag tegen AZ. Erik ten Hag posteerde zondag Patrick Joosten op de positie van Ramselaar, maar dat was voor beide spelers wel even wennen, bevestigde Ayoub.

Utrecht wist zondag ook de derde competitiewedstrijd van het seizoen niet te winnen. In de Galgenwaard ging de thuisploeg met 2-1 onderuit tegen AZ. "Het was best lastig zonder Bart. Patrick Joosten heeft het goed gedaan op zijn positie, maar Bart is toch een heel ander soort speler”, zei Ayoub na afloop tegenover ,i>FOX Sports. “Hij is een type zoals ik. Hij zoekt graag de combinatie op en met Patrick is het even wennen. Maar dat komt vanzelf wel goed.”

Bij afwezigheid van Ramselaar had Ayoub het moeilijk op het middenveld. "Ik werd steeds opgesloten en had twee man bij me. Ik moest worstelen om kleine gaatjes te vinden. Dat weten ze bij AZ. Als we dat met z'n tweeën doen, zoals met Bart, dan is dat veel eenvoudiger. Dat gebeurde dus niet. Maar dat mag niet de reden zijn om de wedstrijd te verliezen. De transfer van Bart is een gemis voor mij en het team”, aldus Ayoub.

Als na Bart Ramselaar ook Sébastien Haller vertrekt, speelt Utrecht niet mee om Europees voetbal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan zijn ze echt vrijwel kansloos om Europees voetbal te halen!

21 augustus 2016 om 19:13

Zijn we helaas nu al. Hele as kwijt.

21 augustus 2016 om 23:44

Is toch helaas altijd zo. 2 seizoenen bouwen aan een goed team, goede opleiding, en dan weg hele elftal ( de gangmakers dan). Jammer. Goed voor de financiën denk ik, maar zonde als stad Utrecht zou het toch echt een keer een topclub mogen worden.

22 augustus 2016 om 07:44

knap aangezien je niet weet welke vervangers er komen!

Waarom Haller erbij halen,als ie nog niet eens genoemd wordt?

On:komt wel goed met Utrecht.

Ik vind best wel dat hij hiermee Joosten aanvalt.

21 augustus 2016 om 19:49

Als je goed leest dan kan je de conclusie trekken dat hij dat niet doet.

21 augustus 2016 om 19:51

Dus jij vindt het aanvallen als hij aangeeft dat het wennen is tussen hem en Joosten?

21 augustus 2016 om 23:48

Geeft iemand een keer een heldere open en eerlijke reactie...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren