Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De situatie is wel vreemd, ineens ben ik overal in beeld geraakt’

Laatste update:
/

Brad Jones kreeg in de winterstop de kans zich aan NEC te verbinden, waar men nog een doelman zocht. De ervaren Australiër greep de kans aan en tekende tot de zomer in Nijmegen. Achteraf bezien een wijs besluit, want Jones deed het prima in het halve seizoen in De Goffert en heeft nu wat te kiezen. De routinier is transfervrij en heeft meerdere aanbiedingen liggen.

Jones hield enkele jaren de bank warm bij Liverpool en stapte vorig jaar zomer over naar Bradford City, maar dat was geen succes: daar was hij ook back-up. Van Ernest Faber kreeg hij te horen dat hij eerste keus zou worden en dat was waar Jones op wachtte. “Op de bank bij Liverpool zit je toch niet voor niets. Maar door te spelen bij NEC ben ik ineens overal in beeld geraakt”, zegt Jones in de Gelderlander.

“Alsof ik ben ontdekt. De Eredivisie is dus een echte opleidingscompetitie, haha”, voegt hij toe in de regionale krant. Hij zegt ook dat hij bij zijn nieuwe club echt perspectief moet zien: tweede keeper wil hij niet zijn en op dat uitgangspunt zal de 34-jarige Australiër zijn keuze dan ook baseren.

Brad Jones zou een goede eerste keeper zijn voor een grotere club dan NEC in de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou een gok zijn om hem te halen met de belofte hem eerste keeper te maken. Heeft het prima gedaan hoor bij NEC maar zag er niet altijd honderd procent goed uit in sommige situaties. En hij heeft maar een half jaar gekeept in Nederland en is al 34.
Kan nog wel wat jaartjes mee maar wordt er biet beter op natuurlijk.
NEC heeft tenminste goede vervangers als Smits en Halldorsson.

28 mei 2016 om 09:39

Maar er zijn toch genoeg drollenvangers in de eredivisie die slechter zijn dan hij. Een contract voor 2 jaar bij een andere club zou ik dus niet gek vinden.

Kan bij elke andere club dan de top 3 1e keeper worden lijkt mij. Ik vind hèt namelijk niet zo speciaal allemaal wat er aan keepers rondloopt momenteel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren