Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘De sfeer was de afgelopen tijd niet best, maar dit geeft vertrouwen’

Laatste update:

Internazionale speelde dinsdagavond zijn eerste wedstrijd in zes jaar in de Champions League en die rentree leek voor i Nerazzurri uit te lopen op een domper. Met nog vijf minuten officiële speeltijd op de klok keken de Italianen in eigen huis tegen een 0-1 achterstand tegen Tottenham Hotspur aan, maar late goals van Mauro Icardi en Matías Vecino leidden echter toch nog tot een Milanese overwinning. Dat Inter kon winnen van the Spurs, kwam voor aanvoerder Icardi niet als een verrassing.

“We weten dat we een strong team hebben dat het tegen iedereen op kan nemen. We hebben drie maanden op deze wedstrijd gewacht en dit geeft ons veel kracht voor de competitie”, reageerde de Argentijn tegenover Sky Italia. Inter kent met vier punten uit de eerste vier wedstrijden een teleurstellende start van de Serie A en Icardi hoopt dat zijn ploeg deze meevaller mee kan nemen.

“Een wedstrijd als deze, in de Champions League, geeft je zoveel, maar één wedstrijd betekent ook weer niet zoveel. We moeten rustig blijven, de goede dingen die we hebben gedaan meenemen en de wedstrijd van zaterdag (tegen Sampdoria, red.) met een andere mentaliteit ingaan”, blikt de spits vast vooruit op de volgende competitiewedstrijd van zijn ploeg.

De tegenvallende resultaten leidden tot veel gemor in het Giuseppe Meazza: “De sfeer was de afgelopen weken niet best, maar deze wedstrijd geeft ons vertrouwen. Vecino heeft nu twee keer voor een cruciale overwinning gezorgd, maar het belangrijkst is dat Inter heeft gewonnen”, sloot hij af. Internazionale staat momenteel op doelsaldo op de tweede plek in Groep B van de Champions League, aangezien Barcelona dinsdag met 4-0 won van PSV.

Denk jij dat Internazionale gaat overwinteren in de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was Inter nou zo goed of Tottenham zo slecht? Ik kijk wel uit naar de wedstrijd tegen Inter, thuis moeten we van ze kunnen winnen.

19 september 2018 om 08:06

Inter was niet echt denderend, maar ze gingen wel goed met hun kansen om dat Tottenham.
Dit is echt een mooie groep. Als PSV van Inter wint en Tottenham van Barca of gelijkspel dan ligt alles open voor al de teams.

Maar als Barcelona van Tottenham wint in de volgende ronde dan gaan Tottenham, Inter en PSV uitvechten wie met Barcelona mag doorgaan.

ik hoop echt van harte dat PSV zal overwinteren.
Voordeel voor PSV is dat Tottenham laatste ronde uit gaat spelen bij Barcelona.

Als PSV van inter kan winnen dan maken ze echt een kans.

19 september 2018 om 09:23

Met een beetje pech is Barca dan al lang en breed door en komen ze met een of andere B ploeg. Lijkt me niet ideaal

19 september 2018 om 10:19

Is juist een nadeel dat Tottenham de laatste tegen Barcelona speelt. Je kan beter de laatste dan de eerste wedstrijd tegen Barca moeten. PSV moet gewoon als doelstelling de 3e plek nemen en als ze het beter doen is het mooi meegenomen.

19 september 2018 om 08:08

Jij hebt vertrouwen. Inter heeft best veel spelers met EL of CL wedstrijden ervaring waardoor ik de kans klein inschat dat ze gaan winnen van Inter. Daar bij moet PSV eerst tegen Tottenham en als ze daarvan verliezen zal hun vertrouwen voor een goed resultaat in de CL zijn gekrompen.

19 september 2018 om 08:09

Inter was in het begin de bovenliggende partij. Langzaamaan kwam Tottenham beter in de wedstrijd. Inter gaf in de laatste 20 minuten meer gas en werd beter.
Maar om nou te zeggen dat PSV moet winnen? Sterker nog, je zou wel eens kunnen winnen thuis maar om te zeggen dat je daar vanuit kan gaan...ik ben bang dat je te veel door een rood witte bril kijkt. Toegegeven PSV maakt enige kans thuis

19 september 2018 om 08:12

Ik bedoel moet winnen meer in de zin van als we niet winnen het heel erg moeilijk wordt om europees door te gaan. Ik ga ook niet uit van winst tegen Inter thuis maar als we niet winnen is het over en uit.

19 september 2018 om 14:49

Ah okay, excuus. Zo had ik het niet geïnterpreteerd. Maar dan geef ik je 100% gelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren