Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: De Roon staat voor droomtransfer in Engeland

Laatste update:
/
Roman Abramovich heeft Antonio Conte verleid tot een langer verblijf bij Chelsea. Met een belofte van tweehonderd miljoen aan transfergeld deze zomer hoopt de Russische miljardair dat de Italiaanse coach zijn contract gaat verlengen. (The Times)
/
Ronald Koeman grijpt mis in de strijd om Sandro Ramírez. De spits van Málaga verkiest Real Madrid boven een transfer naar Everton. (Onda Cero)
/
Voor Marten de Roon ligt er een mooie transfer in het verschiet. Manchester United heeft een oogje op de middenvelder van Middlesbrough, die voor een bedrag van tien miljoen euro op te halen is. (Diverse Engelse media)
/
Na de komst van Nemanja Matic is Manchester United nog niet klaar. José Mourinho heeft zijn zinnen gezet op Fabinho, die het middenveld van the Red Devils verder moet versterken. (The Independent)
/
Aston Villa heeft John Terry binnen. Het contract van de verdediger bij Chelsea verloopt komend weekeinde, waarna hij direct in Birmingham zal gaan tekenen. (Daily Mirror)
/
Met een verbeterd salaris hoopte Internazionale Ivan Perisic te kunnen behouden. Tevergeefs, want de Kroaat wil desondanks nog steeds naar Manchester United vertrekken. (Daily Mirror)
Marten de Roon is goed genoeg voor Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Martin ging toch weer naar Atlanta?

28 juni 2017 om 18:06

Ja, dat zou je denken. Voetbalzone heeft er de laatste maanden een handje van niet bevestigd nieuws als bevestigd te publiceren. Af en toe is het totaal niet te volgen.

On: Het lijkt mij voor de Roon goed als hij weer naar Atalanta vertrekt. Mooie competitie en is daar meer op z'n plaats dan Engeland. Wordt daar ook meer gewaardeerd, gezien zijn eerdere verleden daar.

28 juni 2017 om 18:39

Hoezo als bevestigd te publiceren? Dit heet niet voor niks de wandelgangen...

28 juni 2017 om 18:50

Gisteren was een artikel geplaatst waarin staat dat de deal rond was.

Haha sandro naar madrid. Om de tribune warm te hpuden zekrr.

Als het van de roon al waar is moet die dat niet doen zeker noet als matic en/of fabinho komt

28 juni 2017 om 18:12

Gaat weg bij Barca omdat hij daar geen kansen krijgt. Wijst Atletico af omdat hij geen zin heeft om half jaar tegen een bal te trappen voor de reserves van Malaga, maar gaat wel bankzitten bij Real?

No worries, Sandro komt naar Everton.

28 juni 2017 om 18:34

Hij kan gewoon naar madrid gaan als morata vertrekt. Maar natuurlijk is everton de beste optie om meer speeltijd te krijgen. Maarja we zien wel waar die heen gaat na de EK onder 21 denk ik.

Dus als ik deze wandelgangen moet geloven komen deze maand Fabinho, De Roon en Matic nog naar Manchester. Dan krijg je wel een druk middenveld ; )

Als je de geruchten mag geloven komt James Rodriguez ook nog en heb je straks 10 middenvelders. Ow ja Perisic kan ook nog middenveld spelers dus dan heb je een 11tal middenvelders

28 juni 2017 om 19:16

Mourinho heeft wel aangegeven dat hij fan was van de Roon (na de wedstrijd United - Middlesbrough). Ik denk dat 1 van deze 3 wel uiteindelijk een transfer zou maken (waarbij ik hoop op Fabinho, maar denk dat het Matic word).

28 juni 2017 om 20:02

Als je goed leest lees je dat Mourinho als nog voor Fabinho gaat ook al komt Matic.

Zou een prima speler zijn voor Palace die De Roon, en wat is nou 10 miljoen!

Wat een grap, Marten de Roon naar United. Met alle respect maar als United het niveau van Marten de Roon nastreeft zijn ze wel héél diep gezonken. Prima speler voor de onderste helft van de PL, maar daarboven komt hij denk ik toch echt wel te kort.

Als de Roon voor 10mil te halen is zou ik hem als Eredivisie club proberen te strikken, al denk ik dat hij daar zelf weinig trek in heeft

28 juni 2017 om 18:57

De enige die klakkeloos 10 miljoen neer kan leggen is Ajax (en Feyenoord nu misschien) en die gaat dat niet doen.

United moet toch niet voor Perisic gaan, die kost 50 miljoen + voor de helft meer heb je Bale, dan kan United beter daar voor gaan.

Hij heeft al getekendbij atalanta toch ??

En gisteren als bevestigd nieuws presenteren dat hij voor 14 miljoen terug naar Italië is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren