Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De Hernán Crespo van Ajax’ hoopt dat Lionel Messi zaterdag meekeek

Laatste update:

Nicolás Tagliafico kwam in het gehele vorige seizoen tweemaal tot scoren in de Eredivisie; zaterdag evenaarde hij die productie in één wedstrijd tegen sc Heerenveen (4-1). De linksback van Ajax kopte zijn ploeg op slag van rust op een 2-1 voorsprong, waarna hij in de tweede helft de eindstand bepaalde met een stijlvolle volley. "Een kwestie van veel trainen", vertelt hij aan De Telegraaf.

"Of ik in noodgevallen ook als aanvaller kan spelen? Edwin van der Sar vindt me wel op de Argentijnse ex-international Hernán Crespo lijken", lacht Tagliafico, die ook de bijdrage van zijn ploeggenoten prijst. "Als Hakim Ziyech naar binnen draait, weet ik dat de bal kan komen. De volley was mooi voor de fotografen. Alles klopte: de voorzet kwam, ik strekte mijn been en de bal verdween in de verre hoek."

De Telegraaf noemt het een doelpunt waar landgenoot Lionel Messi trots op zou zijn. Tagliafico hoopt dat Messi zijn doelpunten heeft gezien. "Ik weet niet of Messi deze wedstrijd heeft gekeken. Maar ik hoop dat hij me feliciteert. Dan kan hij een liedje zingen", grapt hij. Zijn doelpuntenproductie is te danken aan het aanvallende voetbal van Ajax, zo vermoedt Tagliafico. "In zeven seizoenen in Argentinië scoorde ik maar vijf keer en hier sinds 2018 al negen doelpunten."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ligt de doelpunten productie ook niet aan de competitie? Acht die in Argentinië sterker dan de Nederlandse

15 september 2019 om 22:05

Ik denk dat het er meer aan ligt dat Ajax 80% van de tijd in de aanval is. Bij zijn vorige club speelde ze wat meer naar achter. Ligt denk ik dus niet aan de competitie maar meer aan de spelopvatting van de 2 clubs.

15 september 2019 om 22:07

Ik niet. Stelt weinig voor, op veel strijd na. Er wordt vooral anders gevoetbald en backs zijn daar verdedigender

15 september 2019 om 22:38

@fcexclusief zelfde verhaal hier natuurlijk. er word in weinig landen zo matig verdedigd als in de Eredivisie. zo een Vleminx bv kreeg in geen enkele competitie en poot aan de grond en die schoot ze in de Eredivisie van alle hoeken en standen erin. in al die jaren is het verdedigen hier er ook niet beter op geworden. spitsen als Guidetti en Jorgensen scoorden ook alleen in de Eredivisie

15 september 2019 om 23:06

Soms valt alles ook gewoon op zijn plek natuurlijk. Een pukki heeft ook nergens gepresteerd en schiet nu haast de premier League aan flarden. Is dat dan ook een laag niveau?

16 september 2019 om 01:41

Andersom kan natuurlijk ook he. Dijks, Garry Rodrigues, Magrao, Soerloth, etc. Hier niets bijzonders, in het buitenland plots succesvol.

16 september 2019 om 09:49

Exact het is de waan van de dag, als we een maand verder zijn en er meerdere clubs de nul houden. Wordt er weer overal verteld dat 'wij' in Nederland het verdedigen hebben uitgevonden.

15 september 2019 om 22:14

Uhm nee, die 9 doelpunten is inclusief CL he. Beste man heeft er tot nu toe 4 in de eredivisie gemaakt in ruim anderhalf seizoen. De rest is beker en CL. En de doelpunten die hij maakt, zijn niet typische eredivisie doelpunten. Veel daarvan zouden ook raak zijn in topcompetities. Bij Hunter en Tadic vind ik het weer een heel ander verhaal. Die maken ook behoorlijk wat doelpunten die onder de noemer bagger verdedigen vallen.

15 september 2019 om 22:29

Waarom zouden dan topspelers uit de Argentijnse competitie naar de eredivisie in Nederland komen?

15 september 2019 om 22:36

Dan kijk jij zelden wedstrijden in de Argentijnse competitie denk ik. Niet ergens wijs over doen als je er niks vanaf weet.

15 september 2019 om 23:33

Ga maar naar de specsavers. De Argentijnse competitie is zo voetbal armoedig. Passie en strijd is er zeker, maar verder is het troep man

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren