Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Graafschap wil Veldmate huren van FC Groningen

Laatste update:

De Graafschap heeft zich bij FC Groningen gemeld om verdediger Jeroen Veldmate komend seizoen op huurbasis over te nemen. De Doetinchemmers zijn na BV Veendam en SC Cambuur-Leeuwarden de derde partij die interesse toont in de twintigjarige centrale verdediger van de noorderlingen.

Veldmate staat sinds 2007 als prof onder contract bij de Groningers, maar maakt zijn minuten voornamelijk in het beloftenteam. Wel mocht hij negen keer invallen in de hoofdmacht, maar tot een basisplaats kwam het nog nooit. Speler en club denken daarom dat het beter is dat hij elders ervaring op gaat doen.

Volgens het Dagblad van het Noorden heeft De Graafschap zich inmiddels officieel gemeld voor de speler, die momenteel met zijn huidige club in onderhandeling is over een nieuw contract. Ondanks dat hij weinig aan spelen toe komt, is de club namelijk niet van plan om hem te laten gaan. Ook Shkodran Metaj staat op de nominatie om komend seizoen ergens anders speelminuten te gaan maken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit lijkt mij een prima optie.. Nog wel even wachten wat er gaat gebeuren met Sankoh en Granqvist. Ik denk toch dat deze beide heren volgend jaar niet meer in het Euroborg te zien zijn.. (misschien als we europees halen)

Ik zou dit wel een goede vervanger vinden voor Hese.

22 april 2009 om 16:56

Afgelopen weekend nog aanwezig geweest in het uitvak van de vijverberg,lijkt me een Perfecte club en organisatie om je in te ontwikkelen Veldtmate is nog niet klaar om in de Hoofdmacht basisspeler te zijn,laat hem maar mooi naar De Graafschap gaan het liefts samen met Metaj hebben ze in het begin zeker steun aan elkaar,dat lijkt me wel verstandig.veendam lijkt me niks om je daar te ontwikkelen,wel is het zo dat je niet hoeft te verhuizen naar Doetinchem of Leeuwarden.en Groningen kan er ook nog een mooi centje aan verdienen

Voor zo'n jonge speler, is het niets om steeds weer bij de beloftes op te draven, dus lijkt me ook verstandig om meer speelminuten te krijgen bij een andere club. Ja, zeker doen!

Laat maar komen jan het centrum vormen met Keller. En kunnen ze net zo goed Metaj ook meteen meenemen.

Lijkt me een goede zaak voor club(s) maar vooral voor de speler. Ik heb hem nu een aantal keer int stadion aan het grote werk gezien... Soms lijkt het alsof hij er wel komt, maar soms denk ik dat zelfs ik het beter zou kunnen... Wellicht nog een gebrek aan speelminuten (en vertrouwen) Wellicht dat hem een iets grotere carriere dan zijn broer te wachten staan.

Ben benieuwd of er weer wat talent gaat doorbreken of doorstromen volgend jaar. De lichting Nijland, Holla, Hiariej, Veldmate, Van der Laan (vond ik erg goed!) Metaj, Rozema en Ozturk was een van de betere van de laatste 10 jaar...

Schijnt dat Mart Dijkstra en die jonge keeper erg beloftevol zijn... Dit jaar maar weer ff checken op Eurovoetbal toernooi

22 april 2009 om 15:06

Ik snap dat je die lichting goed vindt, maar waarom een van der laan, hiariej Ozturk (notabene zijn contract niet verlengd) en rozema. Snap me niet verkeerd het zijn leuke spelers, maar echt doorbreken doen ze niet. Zelfde voor Metaj, heeft mij dit seizoen absoluut niet kunnen overtuigen!

Op Holla na (en misschien Nijland) is niemand een rechtstreekse versterking van het elftal. Hiariej speelt nauwelijks meer, veldmate mag af en toe eens meedoen. Metaj wordt al helemaal niet meer ingezet. Zelfs bij te kort aan linksbenige spelers! De rest speelt (tijdelijk) niet eens (meer) bij groningen.

Ik moet het nog maar zien of er hier nog jongens van doorstromen. Laten we het vooral hopen!

22 april 2009 om 15:22

Ik ben er van overtuigd dat Hiariej echt nog wel gaat doorbreken, helaas heeft hij een hele goede rechtsback voor zich (de Roover). In Metaj zie ik het wat minder zitten, maar zit toch nog wel potentie in.

Inderdaad Mart Dijkstra is beloftevol, hij is enkele keren geselecteerd voor nationale jeugdselecties, maar is daar geen vaste waarde. De keeper waar jij op doelt heet Leonard Nienhuis, deze jongen komt er wel, hij maakt deel uit van Oranje onder 19 en heeft geweldige reflexes

on: Veldmate komt inderdaad te kort voor het 1e, snel verhuren en Janssen van Cambuur halen of mischien Luirink terughalen van Az

22 april 2009 om 15:27

Luirink zit meer in de ziekenboeg dan dat ie speelt. doe maar niet. En die Veldmate zou er goed aan doen om verhuurt te worden, maar groningen moet eerst maar eens afwachten wat de graafschap gaat doen, handhaven of degraderen. in geval van degraderen zou Cambuur een betere optie zijn als club om de hoek.

Mischien is Sander Keller van Utrecht wel een goede vervanger, die speelt redelijk de laatste tijd, helaas lopen er bij de meeste clubs in de eredivisie niet al te beste centrale verdedigers rond, dus dat wordt maar weer een Zweed halen ;-)

@hansworst eredivisie of jupiler zegt me niet zoveel voor die jongen jongens kijk naar holla 1 jaar zwolle is hij toch byzonder veel gegroeid..
maar ja sinds kort hebben we een samenwerkings verband met cambuur dus dat lijkt me ook meer een logische stap al gun ik het de graafschap van harte lijkt me wat er ook gebeurd een mooie club coor jeroen om wat te leren..

Ik denk toch echt dat Cambuur meer aanspraak maakt op deze spelers Cambuur en Groningen zouden toch samen werken?

Veldmate zou een prima speler voor de Graafschap zijn om te huren denk ook wel dat het voor zijn ontwikkeling beter is als hij iedere week zal spelen! Misschien dat ze Metaj er gelijk bij kunnen huren

22 april 2009 om 18:41

Misschien dat de Graafschap ook wat ervaring in de persoon van Meerdink wil. Deze mag volgens mij ook transfervrij vertrekken bij Groningen. En is geloof ik een graag geziene gast bij de Graafschap. Metaj en Veldmate zijn grote talenten die best goed presteren bij Groningen, maar voor hun groei wekelijks op hoog niveau moeten spelen om te groeien.

Goed plan.
Veldmate vindt ik een groot talent, maar nog niet goed genoeg voor de basiself van Groningen. Lijkt mij een goede zaak om hem te verhuren. De Graafschap lijkt mij een prima club, zeker als ze in de eredivisie blijven.
Groningen zou dan wel in het huurcontract moeten opnemen dat hij zoveel mogelijk aan spelen toe moet komen, anders heb je er misschien weinig aan.
Zie Veldmate het nog wel schoppen, vond hem tijdens zijn invalbeurten dit seizoen vrij sterk invallen.

Veldmate, Riedstra en Haatrecht zijn laatst gespot vlakbij Leeuwarden in een reataurant, zal wel over deze speler gaan... Zou volgens sommige iig een aanwinst zijn voor ons. Denk dat hij naar Leeuwarden komt.

de graafschap zou perfect zijn voor veldmate,
hij heeft het wel inzich om daar tot een basiskracht te komen.
en degredatie of niet het is ook in de jupiler.l goed voor jongens om ervaring op te doen.
en hij blijft ook bij boeren daar bij de graafschap dus het is makelijk aanpassen

@hansworst wat je over meerdink zegt heb je gelijk over dacht ik, best wel geliefd en klapt d'r lekker op als het moet zoals je toen zag bij groningen - heereveen toen die meteen d'rop klapte dat ontbreekt soms hier nog bij paar spelers maar dat heb je zeker nodig bij degradatie voetbal.
Niet veel gezien van Veldmate maar hopelijk een goeie vervanger van Hesé en hopelijk maakt hij toch iets minder grote fouten. We will see.

Veldmate heeft een goede lange bal en kan voetballen. Mist mijns inziens wel de snelheid voor het niveau waar Groningen heen wil. De Graafschap zou een mooie kans voor hem zijn om zich verder te ontwikkelen. Metaj komt op termijn tekort. Bijzonder enthousiaste speler met goede techniek maar steekt er bij het 2e niet bovenuit. Jaar verhuren of wellicht verkopen aan een club als Cambuur.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren