Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Graafschap meldt kwaadwillenden aan voor lange stadionverboden

Laatste update:

De Graafschap geeft de supporters die zich hebben misdragen rond het thuisduel met Go Ahead Eagles lange stadionverboden. De spelers van bezoekende club werden na het allesbeslissende nacompetitieduel aangevallen op het veld. De Graafschap heeft dinsdag een plan van aanpak gepubliceerd op de clubwebsite.

/

“Eenieder die de beelden goed heeft bestudeerd, ziet vooral een hele grote groep supporters die enkel en alleen de eigen spelers weer overeind hielp en op de schouders nam na de degradatie. Helaas besloot een kleine minderheid verhaal te gaan halen bij het uitvak en de Go Ahead-supporters op de hoofdtribune”, communiceert De Graafschap. Omdat de fans uit Doetinchem zelden voor problemen zorgen kwam het gebeuren tegen Go Ahead ‘pijnlijk en keihard binnen bij de club en haar achterban’.

“Besloten is om alle overtreders in vier verschillende categorieën in te delen, waarbij de zwaarste categorie (geweldpleging) bij de KNVB zal worden aangemeld voor lange stadionverboden, en waar mogelijk ook strafrechtelijke vervolging”, zo meldt de club.

Om herhaling te voorkomen gaan de Superboeren de huisregels kritisch bekijken en waar nodig aanpassen. Ook is er gesproken op de aanwezigheid van uitsupporters op de hoofdtribune. Fans van de bezoekende partij zullen, bij het dragen van clubkleuren, erop aangesproken worden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eeuwig stadionverbod lijkt me zeer gepast

Gewoon voorgoed verbannen van ieder stadion. Zulk schorem moet uit stadions geweerd worden. Wat een stelletje debielen!

Heeft aardig lang geduurd voordat ze met dit statement naar buiten zijn gekomen. Werkelijk waar beschamend deze club.

Regel nr 1. Van de spelers blijf je af!
Zo denkt iedereen erover, ook de fans van elke club dan ook.
Dus daarom denk ik dat het gepast is om te zeggen dat dit geen fans van het voetbal zijn, maar gewoon schorem dat naar een stadion gaat om te onrust te veroorzaken (nog zacht uitgedrukt).
Ik hoop dat deze mensen nooit meer een voetbalwedstrijd mogen bijwonen, en een boete of een andere gepaste straf voor het overtreden van minimaal 2 wetten!
Dit zijn geen fans, dit zijn mensen die onrust zaaien!

19 juli 2016 om 12:26

De Graafschap is veel te laat met dit bericht. Het indelen in 4 categorieën is ook onzin, goed of fout is het criterium.

Eerst maar eens een paar seizoen in de 1e divisie spartelen ...

''ook is er gesproken op de aanwezigheid van uitsupporters op de hoofdtribune. Fans van de bezoekende partij zullen, bij het dragen van clubkleuren, erop aangesproken worden.
Lees meer op www.voetbalzone.nl''

Neenee, men moet juist eens gaan stimuleren dat dit gewoon kan.

Vroeger vaak zat in mijn AZ shirtje tussen het thuispubliek gezeten. Nooit gedoe mee gehad. De Graafschap lijkt mij verder een prima club waar dat ook gewoon kan.

Men moet juist stimuleren dat dit soort dingen kan en niet juist het tegenovergestelde.

19 juli 2016 om 16:17

Dit moet uiteraard gewoon kunnen.
Maar als er 2 tot 3 vakken van de ''businessclub'' 90 minuten lang GAE aanhangen, dan kan je irritaties verwachten.

De reactie van de thuis''supporters'' is uiteraard erg triest.

En het niet daadkrachtig optreden van de club. Wordt daar nog wat aan gedaan door Knvb?

Het was gezellig tussen de Graafschap supporters. En hebben gezellig over het voetbal gehad zoals het hoort. Nee, degene die van de tribune afkwamen, die zijn compleet fout. Waarom zou je geen uitsupporters tussen het thuis publiek mogen hebben? De wereld op zijn kop.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren