Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'De berichtgeving van een aantal media is voorbarig, er is geen akkoord'

Laatste update:

FC Utrecht rekent erop dat het nog deze week de komst van Erik ten Hag en Jean-Paul de Jong kan aankondigen. De twee oud-spelers werkten bij Go Ahead Eagles al met elkaar samen en moeten nu het nieuwe trainersduo bij Utrecht gaan worden. Ten Hag kan transfervrij worden overgenomen van Bayern München, terwijl De Jong zal worden weggekocht bij FC Eindhoven.

/

Utrecht en Eindhoven hebben al een akkoord bereikt over een transfersom voor De Jong, die er zelf echter nog niet uit is met de Domstedelingen. "De berichtgeving van een aantal media is echt voorbarig", zegt de clubicoon van Utrecht tegen het Eindhovens Dagblad. "Er zijn gesprekken, natuurlijk. Maar er is nog geen akkoord bereikt."

"Ik probeer er met de club uit te komen, maar er moeten nog wat puntjes op de i worden gezet. Dat gaat om mijn toekomstmogelijkheden bij FC Utrecht", benadrukt de 44-jarige De Jong. Eindhoven hoopt dat Ernest Faber De Jong wil opvolgen: Faber was al eens werkzaam bij de club en vertrekt aan het einde van dit seizoen als assistent-trainer bij PSV, omdat hij weer op eigen benen wil staan.

Erik ten Hag en Jean-Paul de Jong: dat klinkt als een goed duo voor FC Utrecht

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zal misschien wel zo zijn, maar waarom zouden twee trainers die echt hoofdtrainer (willen) zijn, nou ineens een duo gaan vormen? Daar zit toch helemaal geen logica in. Lijken me beiden geen mannen die de tweede viool gaan spelen...

20 april 2015 om 11:02

Ik snap die combinatie ook niet helemaal. Het lijkt een beetje op een schip met twee kapiteins.

20 april 2015 om 15:06

die combinatie was er al met Alflen en vd Ham

en komend seizoen met GIO en v Gastel en Wouters

en Zweden als nationaal team heeft dat ook een x gehad, niets nieuws aan

Natuurlijk is het al rond, alleen moet het netjes gepresenteerd worden, dat zal vrijdag wel gebeuren.

20 april 2015 om 15:09

het is niet rond, dat zegt de Jong juist expleciet, de clubs zijn er onderling uit, maar de Jong nog niet met Utrecht en de redenen geeft ie zelf weer hierboven

mooi dat De Jong nog niet rond is, die wil natuurlijk weten of er geinvesteerd kan worden in de spelersgroep

voor mij is alleen Ten Hag voldoende, er is al een sterke 2e man met de oud hoofdcoach van Dordrecht v.d. Ham

Utrecht heeft niet veel te investeren dus waarom geld stoppen in een afkoopsom en salaris van een assistent?

stop liever dat geld in de defensie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren