Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dat wil ik ook gaan ervaren, de Champions League in een bomvolle ArenA’

Laatste update:

Mitchel Bakker hoopt op het trainingskamp van Ajax in de Verenigde Staten een goede indruk achter te laten bij trainer Erik ten Hag en zijn staf. De achttienjarige linksback van Jong Ajax heeft al twee keer meegedaan in de hoofdmacht tijdens bekerwedstrijden, maar hoopt in de toekomst vaker aan bod te komen bij Ten Hag.

“De jongens die in het veld staan, doen het ook gewoon goed toch? Daarnaast is het ook druk op de linksachter-positie. Voor mij is het belangrijk geduldig te zijn. En als ik de kans krijg, moet ik 'm pakken”, stelt Bakker op de clubsite. De Ajacied noemt onder meer Marcelo van Real Madrid en Jordi Alba van Barcelona als zijn favoriete spelers.

“Of ik dat niveau ooit kan gaan halen? Dat weet ik niet, geen idee eigenlijk. Je kunt nooit voorspellen hoe het loopt. Je moet ook een beetje geluk hebben, bijvoorbeeld niet geblesseerd raken. We gaan het zien. Ik ga er in ieder geval wel voor. Je moet de lat hoog durven leggen”, aldus Bakker. De verdediger hoopt dat hij vaker gaat acteren in de Johan Cruijff ArenA bij Ajax 1.

''Vanzelfsprekend wil ik graag in de ArenA spelen. Heel graag zelfs. Zeker nu ook, met de wedstrijden tegen Real Madrid die eraan komen en het team dat erg goed draait. Dat wil ik ook gaan ervaren, de Champions League in een bomvolle ArenA en al die mooie wedstrijden in actie komen. Maar ik heb geduld, ik ben pas achttien. Mijn tijd komt nog wel, ik ben niet haastig.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Overtuigt me wel bij jong.. Maar zodra die bij het 'echte' ajax speelt lijkt het alsof hij zich te graag wil bewijzen! Hij heeft redelijk veel potentie, maar moet in belangrijke wedstrijden misschien iets relaxter worden!

9 januari 2019 om 15:26

Hij moet functioneel voetballen.
Dat deedt hij laatst niet.
Alleen maar domme trucjes zonder resultaat.
Ronaldo had dat gedrag in het begin ook.
Na een jaar bij unites werd het minder en beter.

9 januari 2019 om 19:27

Hahaha die trucjes vielen mij ook als eerste op. Verschil met Ronaldo is vooral dat een aanvaller wat meer en sneller trucjes nodig heeft om tegenstanders te passeren, wat niet de core business van een verdediger is. Laten we hopen dat het door de debuut zenuwen komt en deze jongen zich ontwikkelt tot goede linksback voor Ajax.

9 januari 2019 om 20:31

Nee dat ook nog eens.
Maar hij kwam regelmatig in aanvallende positie en dan zo raar doen en het mislukte ook nog vaker dan dat het lukte.

Ik ben toch erg benieuwd naar deze jongen. In de YL wedstrijden vond ik hem niet altijd even sterk spelen, maar hij heeft wel kwaliteiten die hem in het eerste kunnen brengen. Plus dat ik na de doorbraak van Mazraoui helemaal geen voorspellingen durf te doen.

9 januari 2019 om 15:15

Ik voorspel in ieder geval al dat er een heleboel drama komt omtrent zijn contractverlenging. Hopelijk investeert Ajax niet al te veel voordat hij verlengt heeft. Je neemt toch een risico wanneer je talenten speeltijd gunt en dat is natuurlijk helemaal des Ajax, desondanks liever niet bij spelers die straks gratis de deur uitlopen.

9 januari 2019 om 15:35

Talentvolle back met kortlopend contract en Raiola als zaakwaarnemer.. doet aan Tete denken.

Is zowel aanvallend als verdedigend in potentie een prima back, maar rent soms nog als een wild paard heen en weer. Heb ook het gevoel dat hierdoor zijn energie sneller op is.

Denk niet dat hij het gaat halen. Komt heel onrustig over en oogt een beetje lomp. Leuke speler voor de middenmoot gok ik zo

9 januari 2019 om 14:46

Dat onrustige hoort wel bij een jonge speler die ambitieus is. Ik denk dat we er nu nog weinig over kunnen zeggen, er spelen een hoop factoren mee of hij het wel of niet haalt..

Ik vond hem geweldig in de jeugd tot ik hem hoorde zeggen dat Dijks zijn grote voorbeeld is. Sindsdien ben ik hem anders gaan zien. Hoop zo dat het niet een Mitchel Dijks wordt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren