Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dat is een lastige, maar dan ga ik voor opwindend, ongelukkig en trots’

Laatste update:

De zomer van 2014 zal er voor Tommy Oar altijd één blijven waaraan hij met gemengde gevoelens terugdenkt. De 22-jarige middenvelder werd door bondscoach Ange Postecoglou opgenomen in de selectie van Australië en kwam in actie in de drie groepswedstrijden tegen Chili (ruim een uur), Nederland (75 minuten) en Spanje (een uur). In dat laatste duel raakte Oar echter stevig geblesseerd aan zijn knie.

/

Na een botsing met Sergio Ramos moest de Australiër de strijd staken en inmiddels zit hij al een tijd in zijn revalidatieproces. Het gaat wel goed met hem, zegt Oar op de clubwebsite van FC Utrecht. “Ik ben alweer een paar weken aan het rennen en werk in het krachthonk aan mijn spiermassa. Elke dag kan ik weer een beetje meer doen”, zegt Oar, die gedreven werkt aan zijn herstel, maar zich niet wil haasten.

Hij was in het verleden nauwelijks geblesseerd, dus moet wennen aan de periode van revalidatie. “Als je profvoetballer bent, weet je dat de kans bestaat dat je een keer met een blessure te maken krijgt. Dat ik nu een gedeelte van mijn herstel al heb kunnen doen tijdens de zomerstop, beschouw ik als een meevaller. Des te minder competitiewedstrijden hoef ik namelijk te missen!”, zegt Oar hoopvol.

Gevraagd naar een omschrijving van het WK 2014 in drie woorden moet de middenvelder goed nadenken. “ Dat is een lastige. Dan ga ik toch voor opwindend, ongelukkig en trots. Opwindend, omdat het natuurlijk het grootste toernooi van de wereld is. Ongelukkig, vooral in teamopzicht. We speelden een paar goede partijen, maar de beloning in de vorm van punten bleef helaas uit. En trots, omdat het een enorme eer en achievement is om voor je land te mogen uitkomen tijdens een WK”, aldus Oar.

Tommy Oar is een van de belangrijkste spelers bij het huidige FC Utrecht

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

tommy oar is opzich wel een redelijke speler alleen ik kan hem niet vaak betrappen op beslissiende momenten terwijl het toch een aanvallende speler is.

Oreely@
Kijk je wel eens Utrecht dan uit je tekst blijkt daar niet veel van.

Coontje? Ik ben het compleet met Oreely eens. Ik kijk alles van FCU en je ziet wel dat hij iets kan. Maar beslissend? Alleen vrije trappen in de diepte kan hij goed nemen en worden dikwijls ingekopt. Hopelijk met 4-3-3 komt hij dit jaar wel goed uit de verf.

in het 4-4-2 systeem komt oar ook niet echt tot zijn recht maar dat ie talent heeft ziet zelfs stevie wonder nog...

ik denk inderdaad dat Utrecht 4-3-3 gaat spelen en dan zou ik voor deze opstelling gaan

Met Zullo op de plaats van Dorda als ie over een half jaar terug is van zijn blessure...
en de Kogel als pinsitter...
en Willem Janssen mocht Toornstra nog verkocht worden voor eventueel mid-mid

Ruiter
Markiet
Leeuwin
Kum
Dorda
Ayoub
Toornstra
Kali
Duplan
Boymans
Oar
30 juli 2014 om 10:54

Rare opstelling creëer jij voor de Fc... De tranen schoten me in de ogen toen ik de verdediging zag... Dodra moet weg, net zoals Markiet. Laat er alstublieft een goede LB komen!! Voor de rest denk ik dat Toornstra en Jansen met Kali gewoon samen op het midden veld spelen. Oar verhuisd naar het aanval positie

30 juli 2014 om 13:07

dan speel je dus met de punt naar achteren want zowel toornstra, als janssen zijn aanvallend ingesteld... ik speel liever met de punt naar voren anders word het wel erg aanvallend allemaal... Dorda en Markiet staan er bij gebrek aan beter aangezien je anders voor Heerings (centrum, en dan kum naar zeikant) en vd maarel moet gaan en dat is nu ook niet echt ideaal lijkt mij.. verder vind ik Boymans wel wat beter dan de Kogel (beiden speelden vorig seizoen jupiler league en daarin deed Boymans het stukken beter) en het is verder kiezen tussen Duplan die laatste tijd alleen maar geblesseerd is geweest of Barazite die enkel een paar wedstrijdjes in Oostenrijk gespeeld heeft... dus dan heb ik toch liever Duplan die zich zelf al bewezen heeft en Barazite moeten we nog maar zien of dat wat is... en Oar, Ayoub en Toornstra waren de beste spelers van afgelopen seizoen (ookal speelde Ayoub niet altijd ivm blessures) dus die zou ik er sowieso in laten... Kali staat er wat mij betreft ook in bij gebrek aan beter... die gaat t nog knap lastig krijgen... elke fout die hij maakt gaat worden uit vergroot en krijgt ie een fluit concert voor van de Utrecht aanhang gezien zijn verleden...

30 juli 2014 om 17:54

En waar zou je Verbeek willen hebben in de opstelling? Vind dat deze heer wel een basisplaats verdient in dit elftal. Ik weet het net zo niet met Duplan meer. Heb wat seizoenen van hem genoten maar zijn beste tijd zit er ook op. Ik heb wel vetrouwen in Barazite, geef hem een paar wedstrijden om in te komen en het kan allemaal goed komen. De Utrechtse verdediging is het zwakst, daar moet versterking in komen

30 juli 2014 om 19:17

Je kan ook met 4 aanvallers spelen
ik ga er nog vanuit dat Toornstra zal vertrekken samen mer Ayoub.
Hellaas doet VZ geen 4-2-4 opstelling dus dan maar zo :
Ruiter
vd maarel---Leeuwin--Kum---Zullo
Kali
|
|
Jansen
Duplan---Barazite-Boymans---Oar
Ik weet dat Zullo geblesseerd is maar als hij fit is schat ik hem hoger in dan Dorda.
En Duplan schat ik hoger in dan Verbeek.

Run Tommie, run... dat kan die goed, maar beslissend... is ie jammer genoeg niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren