Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Dani Alves bekent penetratie van 23-jarige vrouw in discotheek

Laatste update:

Dani Alves heeft bekend dat hij een 23-jarige vrouw heeft gepenetreerd, zo meldt Marca. Het incident heeft eind december plaatsgevonden in een discotheek in Barcelona. De Braziliaan zou de vrouw daar op de toiletten hebben aangerand. Het is inmiddels al de vierde keer dat de 39-jarige back van verklaring is veranderd.

Journalist van Antena 3, Carlos Quílez, weet dat Alves zijn beschuldigingen kenbaar heeft gemaakt. “Hij heeft erkend dat de seksuele daad is voltrokken door penetratie." Als de informatie van Quílez klopt, is het al de vierde tegenstrijdige verklaring waar de back mee komt. Alle voorgaande verklaringen waren volgens Marca om ontrouw te verbergen in het huwelijk met zijn vrouw Joana Sanz. Zij bezocht Alves onlangs nog in de Brians 2-gevangenis in Barcelona, toelichtend dat ze aan zijn zij zou blijven staan.

De advocaten van Alves zullen na deze vierde verklaring overgaan op een nieuwe strategie, weet Marca. Ze zullen zich nu richten op het argument dat de penetratie met instemming van het slachtoffer plaatsvond. In zijn eerste verklaring beweerde Alves dat hij wel in de club was geweest, maar niet heel lang en dat hij de vrouw niet kende. Daarna gaf hij toe de vrouw gezien te hebben, zonder dat er iets tussen hen was gebeurd. Als derde gaf Alves wel het fysieke contact toe, maar beweerde hij dat juist de vrouw het initiatief had genomen.

Alves kampt naast de aanklachten met nog meer kopzorgen. UNAM Punas, de club waar hij voor het laatst onder contract stond, eist namelijk een geldbedrag van 4,5 miljoen euro van de Braziliaan. De Mexicaanse club ontbond Alves' verbintenis gelijk nadat hij werd opgepakt en heeft naar verluidt contractueel gezien het recht om het bedrag te eisen.

Voetbalzone staat voor meepraten over voetbal, maar sommige onderwerpen zijn minder geschikt voor een inhoudelijke discussie. De comments onder dit artikel staan daarom uit.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren