Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dallinga lijkt eindelijk los en verschijnt voor 3e keer op rij in statistieken

Laatste update:

Thijs Dallinga heeft na zeven speelronden eindelijk zijn eerste competitiegoal van het seizoen te pakken. De Toulouse-spits verzorgde zondag de 2-0 in het thuisduel met FC Metz. Het was de derde keer op rij dat Dallinga in de statistieken belandde: afgelopen twee wedstrijden was hij minimaal goed voor een goal of een assist.

Bijzonderheden
De bal wilde er begin dit seizoen maar niet in bij Dallinga. Afgelopen week kwam daar in de Europa League een einde aan. Dallinga verzorgde de enige Franse treffer in het treffen met Union Sint-Gillis (1-1) en drie dagen later noteerde hij een assist tegen RC Lens in de competitie (2-1 verlies). Nu lijkt de Groninger helemaal los.

Als een duveltje uit een doosje reageerde Dallinga in minuut 43 op een voorzet van Mikkel Desler. Daarvoor had Niklas Schmidt de openingstreffer al verzorgd. Uiteindelijk tilde Frank Magri de marge nog naar drie. Toulouse, waar naast Dallinga ook Stijn Spierings aan de aftrap verscheen, stijgt daardoor in één klap van de zestiende naar de achtste plaats. Zakaria Aboukhlal, de andere Toulouse-speler met Eredivisie-ervaring, ontbrak wegens zwaar blessureleed.

Toulouse - FC Metz 3-0
31' 1-0 Niklas Schmidt (assist: Aron Dønnum)
43' 2-0 Thijs Dallinga (assist: Mikkel Desler)
82' 3-0 Frank Magri (assist: Mamady Bangré)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me duidelijk, die is rijp voor een selectie bij oranje! Koeman kijk je mee?

Dit is nou een fatsoenlijke speler voor Ajax. Is er een NL spits met meer potentie en betere cijfers?

1 oktober 2023 om 21:22

Luuk de jong

1 oktober 2023 om 22:18

Meer potentie op zijn oude dag? Luuk is een ervaren rot maar die gaat niet beter worden. Wat mij betreft wel de beste targetman van Nederland.

2 oktober 2023 om 11:57

Dat was niet de vraag. Ik ben het wel eens dat Dallinga goede cijfers heeft

2 oktober 2023 om 00:29

Rijkhoff en Zirkzee wellicht

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren