Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Cultheld' Manchester City treedt in voetsporen van Agüero en Silva

Laatste update:
/

Manchester City heeft het aflopende contract van Martin Demichelis met een jaar verlengd. De Argentijnse stopper, 34 jaar, kwam dit seizoen al dertig keer in actie voor the Sky Blues en heeft daarmee volgens de technische leiding bewezen nog altijd een belangrijke kracht te zijn. "Ik ben hier erg trots op", zei hij bij de bekendmaking van het nieuws.

Demichelis kwam in de zomer van 2013 over van Atlético Madrid en groeide in anderhalf jaar uit tot een cultheld op de Eastlands. "Manchester City is een club met veel ambitie", zegt hij. Naast het sportieve aspect, bevalt ook het leven in Engeland hem. "Ik heb meerdere jaren in Duitsland gewoond, dus de aanpassing ging vrij soepel. We zijn hier gelukkig, ik en mijn gezin."

Demichelis is na Sergio Agüero, Joe Hart, Vincent Kompany, Samir Nasri en David Silva de zesde belangrijke kracht die zijn contract bij de club verlengt. Hij sluit ook niet uit dat er nog een jaar bijkomt. "Ik geniet nog iedere week van het spel en wil blijven vechten. Je weet nooit wat er in de toekomst gebeurt."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

1 van die spelers waarbij je je echt afvraagt: Hoe krijg je het in hemelsnaam voor elkaar om in zo een grote ploeg te spelen. Arbeloa is er nog zo een. Dit soort spelers zouden niet eens opvallen in de Jupiler League.

12 maart 2015 om 11:33

Ik vind hem anders een erg onderschatte speler. Een beetje als Cahill, doet geen gekke dingen maar is wel zeer degelijk.

12 maart 2015 om 13:30

Eén onderschatte speler ???
Demichelis is echt de man die Kompany in de fout laat gaan door openingen te laten, dit konstateerde analisten op Sporza.
Dit noemt men dan :een fout opbouwen.

12 maart 2015 om 19:53

Heb ik niet gezien maar bij Sporza zullen ze ook net de beelden kiezen waarin Kompany er goed uit komt te zien.

12 maart 2015 om 11:33

Schei uit. Demichelis heeft zelfs betere periodes gehad dan Kompany bij City. Maar het algemene niveau van verdedigers is sowieso laag.

12 maart 2015 om 11:35

Opzich is niet opvallen ook weer niet zo'n slechte eigenschap voor verdedigers.

12 maart 2015 om 11:43

Voor 34 jaar vindt ik hem nog heel erg goed

Pellegrini heeft hem hoog zitten, te hoog als je het mij vraagt. Leuk om als extra man erbij te hebben in een rol zoals Van Buyten had bij Bayern maar dan houdt het ook op. Hij zal echter onder Pellegrini gewoon weer veel gaan spelen ten koste van talenten zoals Nastasic en Mangala.

12 maart 2015 om 11:34

Nastasic is verkocht aan schalke

12 maart 2015 om 11:37

Ja dat weet ik, die is er onder andere dus slachtoffer van geworden dat Demichelis zo vaak mag spelen.

12 maart 2015 om 16:49

Ik snap wel dat Mangala voor nu op de bank zit. Is totaal niet de Mangala van Porto en lijkt te moeten wennen aan de Premier League.

Hier snap ik toch weinig van, is bij vlagen een degelijke verdediger, maar zo traag en toch echt geen topper. Wellicht dat ze er nog een goede verdediger bij halen maar hem willen hebben voor de back-up, heeft wel veel ervaring natuurlijk.

Weet iemand overigens waar dat hele cultheld verhaal vandaan komt? Nooit gehoord dat hij zo'n cultheld was.

12 maart 2015 om 12:13

Zo'n grote cultheld is hij nou ook weer niet, alleen had niemand verwacht dat hij nog meekon op dit niveau. Adam Johnson lijkt me tegenwoordig wel een cultheld in het Engelse voetbal XD

Lekker bezig City, Nastasic verhuren (en vervolgens verkopen) en het contract van een 34-jarige verdediger die niet het gewenste niveau heeft verlengen.

12 maart 2015 om 11:59

En dan vinden ze het gek dat ze jaarlijks weggespeeld worden in de Champions League. Die Engelse competitie is een lachertje. Het is een aantrekkelijke competitie omdat er 7 topploegen zijn die weinig voor elkaar onder doen, maar de top van Engeland ligt mijlenver achter op de top van Duitsland en Spanje. Lachwekkend hoe ze bij City met al dat geld omgaan.

Demicheles valt wel degelijk op, meestal in negatieve zin. Zelfde geldt voor Kompany trouwens, die maakt de laatste tijd ook fout na fout. Ik weet niet wat City van plan is, maar als je het contract van Demicheles verlengt om hem volgend seizoen weer in de basis te laten begiinnen, waarom heb je dan in hemelsnaam Mangala gehaald? Ik denk dat als je Mangala gewoon op de plaats van Demicheles zet en je laat Demicheles op de trainingen leiding geven aan Mangala, dan zal die Mangala stukken beter worden. Ook Kompany is in deze vorm trouwens aan vervanging toe...

12 maart 2015 om 13:47

Dominique443 .
Lees mijn reactie hierboven.
Trouwens,als Kompany zo slecht is (was) had City allang een vervanger gehaald.
Een verdediging bstaat uit bvb vijf man, dan moeten die vijf man 100 % kunnen vertrouwen op elkaar,is er één man die het vertrouwen beschadigd kan de ganse verdediging in de fout gaan
( kijk ff naar United ).
Beter gezegd : als Demicheles in de fout gaat kan hij de ganse verdediging voor lul zetten.

Vraag me af wie blijer zijn met dit nieuws. De City supporters of supporters van andere clubs in de Premier league. Het is een goede/degelijke verdediger, maar niet een speler die angst of paniekaanvallen bij de tegenstanders oproept.

Onbegrijpelijk bericht wat moet zo'n trage verdediger bij City? Snap sowieso niet waarom hij zo vaak de voorkeur krijgt boven Mangala!?

Daar naast word Nastasic nu definitief verkocht aan Schalke. Doet het goed daar en is een stuk jonger en sneller dan Di Michelis

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren