Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

CSKA verovert ticket voor volgende ronde, Sparta Praag lijkt te volgen

Laatste update:

CSKA Moskou en Sparta Praag lijken Groep F van de Europa League te gaan verlaten als de nummers één en twee. Door een vroeg doelpunt van Massimo Maccarone pakte Palermo donderdag wel de voorsprong tegen de Russen, maar CSKA buitte de man meersituatie die na dertig minuten spelen was ontstaan (na rood voor Antonio Nocerino) snel na rust uit. Keisuke Honda zette zijn team op gelijke hoogte en Tomas Necid liet CSKA uitlopen (3-1). In Lausanne klaarde Sparta Praag de klus door met dezelfde cijfers te winnen. De Tsjechen lijken achter CSKA aan naar de volgende fase door te stoten.

/

CSKA Moskou – Palermo 3-1
Zonder Javier Pastore (geschorst), maar met Fabrizio Miccoli (terug na een blessure) zorgden de Sicilianen voor een sterke openingsfase in Moskou. Miccoli zette vanaf de linkerflank voor en zag hoe Maccarone hoog boven de andere uittorende en binnenknikte. Knap, want CSKA had in de voorgaande drie wedstrijden geen enkel tegendoelpunt hoeven incasseren. Zoran Tosic liet zich gelden namens de thuisclub, maar joeg een poging van afstand over. Eigenlijk was er weinig aan de hand voor Palermo, maar na een halfuur spelen verloor het de rust en pakte Nocerino zijn tweede gele kaart. Hij beging een overtreding op Mark Gonzalez en mocht gaan douchen.

Tosic onderscheidde zich met twee prima pogingen, maar de afronding liet nog te wensen over. Hoe anders was dat na het kwartier rust dat beide teams in acht namen. Binnen tien minuten wist CSKA de 1-0 achterstand te kantelen in een royale 3-1 voorsprong. Honda zorgde al binnen honderd seconden voor de gelijkmaker en Necid zorgde er met twee goals voor, dat CSKA snel en efficiënt wegliep bij de Italianen. CSKA gaat riant aan de leiding in de groep met twaalf punten uit vier duels. Sparta Praag won ook en komt op zeven punten; Palermo vecht straks voor de laatste kansen.

Lausanne – Sparta Praag 1-3
Lausanne was met maar één punt uit drie wedstrijden al vrijwel kansloos in Groep F. Door de verliespartij in eigen huis tegen Sparta Praag kunnen de Zwitsers een vervolg na de winterstop nu definitief vergeten. De Tsjechen daarentegen gaan waarschijnlijk in het kielzog van groepsleider CSKA Moskou naar de volgende fase. Het begin was nog voor Lausanne; Guillaume Katz zorgde al na zes minuten voor 1-0. Wilfried Bony nivelleerde de achterstand echter op slag van rust en een kwartier voor tijd schoot Leonard Kweuke Sparta Praag vaster op plaats twee. Kort voor het laatste fluitsignaal tekende Bony nog voor zijn tweede goal en een iets ruimere uitslag.

Overwintert Sparta Praag in Europa?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk dat Honda scoort. Misschien heeft iemand binnen zijn privéleven toch mijn CE gelezen en Honda flink wakker geschud. Wie zou het zeggen? Ik ben blij dat we in ieder geval door zijn. Hopelijk stuurt Slutsky nu gewoon een B-ploeg naar Praag en thuis Lausanne. De buit hebben we toch al binnen.

Zo, Honda is wel heel erg goed wakker geschud. 1e keer dat ik hem echt heel goed zie spelen en dat meen ik echt. Zijn goal was een prima doelpunt via een fantastische pass van Tosic en hij gaf de assist bij de 3-1 van Necid. Ja mensen, ik kan ook heel erg positief over Honda zijn .

cska kanshebben voor de titel..zker weten spelen mooi voetbal en hebben een heel sterke team!!
Praag daarintegen..had gewoon CL moeten spelen in plaats van zilina..die kansloos met 0-7 verliezen!!

4 november 2010 om 21:31

Ik weet niet wat erger is: Een zwakke Zilina of een zwakke Sparta Praag. Beide vind ik ongeveer even zwak .

4 november 2010 om 21:48

nou..k schat praag hoger in dan zilina..tis dat zij ongelukkig werden uitgeschakeld..maar praag zou normaal gesproken gewoon winnen van zon team!!

4 november 2010 om 21:52

Daar heb je wel gelijk in, maar in de poule met waar Zilina nu zit had ik ze ook wel 0 punten zien halen.

4 november 2010 om 22:49

Ze hebben ook wel 1 van de makkelijkste poules die er is....

Toch verrassend dat Sparta Praag op dit moment 2e staat. Ik schat Palermo hoger in, maar ze komen volgens mij ervaring tekort in Europa League.
Cska Moskou is voor mij 1 van de favorieten, Zenith overigens ook.

Wat zijn die 2 afrikanen in de aanval van sparta praag toch sterk.
Beide maakte een prachtige goal vooral die kweuke uit kameroen maakte een prachtige goal.
Mooi voor trainer chovanec die ooit bij psv speelde.
Het was een leuke wedstrijd om tezien.
Ben benieuwd of sparta praag deze 2de plek kan vasthouden !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren