Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Courtois verklaart absentie: ‘Ik wilde de sfeer in het team niet verstoren’

Laatste update:

Na een lange transfersoap koos Thibaut Courtois er deze zomer voor Chelsea te verlaten voor een avontuur bij Real Madrid. De 26-jarige Belgische doelman zette met die overstap kwaad bloed bij een deel van de aanhang van de Engelse topclub en dat doet hem nog altijd veel pijn, zo laat hij zaterdag weten.

Courtois had naar eigen zeggen in maart van dit jaar reeds zijn zinnen gezet op een transfer. Chelsea weigerde aanvankelijk gehoor te geven aan zijn vertrekwens, maar vorige maand vond men voor naar verluidt 35 miljoen euro toch een akkoord met Real Madrid over een overgang van de keeper. De manier waarop Courtois Stamford Bridge uiteindelijk verliet, leidde tot woede bij de achterban. Zo bleef hij weg op de training, terwijl hij wel verwacht werd. "Het maakt me verdrietig en vanzelfsprekend kennen de fans niet de volledige waarheid", wordt hij geciteerd door Sky Sports.

"Ik had de keuze in maart al voor mezelf gemaakt en ik had verwacht dat de club dat zou accepteren", vervolgt Courtois. "Toen de transfer eenmaal afgerond was, bleef ik weg omdat ik de sfeer in het team niet wilde verstoren. Ik wilde niet als vergif dienen. Het is spijtig hoe het gelopen is, want ik houd van Chelsea. Ik heb er graag gespeeld en ik hoop dat de benadering van de supporters jegens mij ooit weer anders zal zijn."

Courtois stond uiteindelijk zeven jaar onder contract bij the Blues, al speelde hij in die periode nog wel drie seizoenen op huurbasis voor Atlético Madrid. "Ik zal altijd met veel plezier terugkijken op mijn periode bij Chelsea, maar ik had de kans om in Spanje weer dichter bij mijn kinderen te zijn. Dat was voor mij erg belangrijk. Ik weet dat veel Chelsea-supporters mijn beslissing zullen begrijpen. Ik wens hen het beste en het doet me deugd dat de club zijn eerste vier wedstrijden van het seizoen gewonnen heeft. Ik hoop dat ze de titel kunnen winnen.”

Kun jij je de woede bij een deel van de Chelsea-fans jegens Thibaut Courtois voorstellen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaan nu maar voetballen en stop met praten.

Ach man neem jij je moeder lekker in de maling... Wat is deze sukkel gedaald zeg in aanzien, Chelsea supporters overal in Europa walgen van die gozer..

Wees een vent en zeg dat je weg wilt, ipv dat vage gedoe.. In maart wist hij nog zeker dat hjj zou blijven, want hij wilde graag verlengen om maar met Hazard samen te spelen.

Thibautje blijft ook steeds schopjes na geven he? “Ach, het niveau van de training bij Real is zoveel hoger dan bij Chelsea!”.. “Bij Real Madrid hebben ze zo’n groot stadion, dat hebben ze bij Chelsea niet hoor!”.. Wat ben ik blij met Kepa..

8 september 2018 om 16:34

Zit wel erg diep hè.
Aangezien zijn kids in Spanje zitten vind ik dat hij het nog lang heeft volgehouden.

8 september 2018 om 16:50

De kindjes.. Ja, veel over gelezen idd.. Ik geloof er niet zoveel van om heel eerlijk te zijn. Meneer de familieman wilde ook graag vreemdgaan namelijk, als hij dat nou niet gedaan had dan kon hij zijn kindjes elke dag zien: dan waren ze namelijk met vrouwlief met hem meegegaan naar Londen..

8 september 2018 om 18:35

Zou lache zijn als z'n ex vriendin nu besluit om naar London te verhuizen haha

8 september 2018 om 18:49

Dus omdat hij vreemd ging mag hij zijn kinderen nu niet missen? Wie weet waren ze zonder dat vreemdgaan ook uit elkaar gegaan. Het is achteraf de koe in zijn reet kijken. Respectloos dat je nu voordoet alsof hij zijn kinderen niet mis en daarom terug wilde naar Madrid. Je weet ook niet hoe de omgangsregeling voor zijn kinderen met zijn ex is. Misschien wou hij wel doordeweeks wel naar Madrid vliegen bijv maar mocht dat niet van haar. Zo zijn er nog genoeg redenen. Vreemdgaan is fout en misschien zijn de kinderen ook de dupe door zijn daad maar ten allertijden ondanks zijn fout mag hij zijn kinderen missen.

8 september 2018 om 17:23

Lees jij goed? Hij zegt dat Chelsea na vorig seizoen al op de hoogte was. Dat de teansfer zo goed als rond was, toen hij werd terug verwacht!! Dus dat jij zo reageerd geeft gewoon aan dat je Courtois een gemis vind voor Chelsea.

10 september 2018 om 15:36

Wat ook niet snap van die clubs jullie hadden hem ook gekocht van ander club toch? Waarom heb jullie moeiten om ook naar de ander te verkopen hahah

Slangen verdienen niets anders thibaut🐍🐍🐍🐍

Haha die Courtois, wat een leugenaar is dat zeg. Elke week is het wel weer raak met hem, neemt iemand deze jongen nog serieus nu?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren