Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Corona wacht af: ‘Ik weet dat PSV geïnteresseerd is, dat heb ik gehoord’

Laatste update:

Jesús Corona nam met zijn vaderland Mexico vorige maand deel aan de Copa América. De Mexicanen mochten net als Jamaica als ‘gasten’ meedoen aan het Zuid-Amerikaanse landentoernooi, maar presteerden niet naar wens. El Tri sneuvelde al in de groepsfase en eindigde daarin als vierde achter Chili, Bolivia en Ecuador. Corona bereidt zich nu alweer voor op de Gold Cup 2015 in de Verenigde Staten en Canada.

/

Mexico komt donderdag voor het eerst in actie en treft dan Cuba in Chicago. “We balen ontzettend van hoe het liep op de Copa América, we zijn er niet blij mee”, verwoordt Corona in Medio Tiempo. “We hebben het daar niet goed gedaan, maar hopelijk kunnen we nu beter voor de dag komen tijdens de Gold Cup”, aldus de vleugelspeler, die tijdens de Copa América in alle drie de groepsduels een basisplaats had.

El Tecatito richt zich nu helemaal op de Gold Cup en keert daarna terug naar Nederland, waar hij in de voorbereiding op het nieuwe seizoen aansluit bij FC Twente. Corona weet echter dat hij misschien niet meer voor de Enschedeërs zal gaan voetballen: PSV houdt hem immers in de gaten. “Dat weet ik, dat heb ik ook gehoord. Op dit moment ben ik echter nog speler van FC Twente. Daar begin ik de voorbereiding ook, we zullen zien of ik er blijf of niet”, aldus Corona.

Denk jij dat Jesús Corona na de Gold Cup weggaat bij FC Twente?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

20 miljoen en hij is voor jullie

7 juli 2015 om 17:20

Haha idd ik denk dat hij zo i zo nlijft voor de komende 6 maanden nu martija ook is verkocht en Twente gaf vorige week al aan dat ze niet per se meer hoeven te verkopen dus die blijft gwn

7 juli 2015 om 17:39

"zo i zo" ? Man man man

7 juli 2015 om 17:21

20 miljoen Mexicaanse peso, deal

7 juli 2015 om 22:57

1,1 miljoen euro, deal!

7 juli 2015 om 17:21

20 miljoen Mexicaanse peso, deal

Denk niet dat psv hem nog gaat halen. Verwacht dat het een dezer dagen rond zal zijn met lestienne.

7 juli 2015 om 18:59

Het is ook komkommertijd bij Vi.

De zaakwaarnemer heeft recentelijk nog vermeld dat Corona niet zal verhuizen naar een andere club omdat die niet aan zijn salariseisen willen voldoen.

Wat presteerde Mexico ontzettend slecht, als je naar het materiaal kijkt moeten ze toch echt beter kunnen. Hopen dat ze op de gold cup wel kunnen imponeren. corona leuke speler maar ben nog steeds niet helemaal overtuigd, te wisselvallig

7 juli 2015 om 17:23

Mexico speelde niet eens met hun sterkste team op de Copa ..
Gold Cup is veel belangerijker voor hun.
Guardado , Chicharito , Dos santos , Herrera enz spelen nu allemaal wel mee.
Corona mag lekker bij twente blijven .. is te duur en niet eens echt een topper.
Pereiro gaat vandaag of morgen tekenen bij Psv mark my words.

7 juli 2015 om 17:43

Nog geen topper? Nu Depay weg is, is Corona misschien wel de beste vleugelspeler dat in de Eredivisie rondloopt. Ik kan er in ieder geval geen 1 opnoemen dat ook echt veel beter is dan Corona

7 juli 2015 om 18:02

Jaa in de ED en gelukkig kunnen we ook spelers uit het buitenland halen.

7 juli 2015 om 18:18

Ja, en dan kijkt PSV naar Berghuis wat ook geem slechte speler is, maar toch wel minder dan Corona. Ik heb het vermoeden dat jij niet veel van Corona hebt gezien want hij heeft toch echt veel potentie.

7 juli 2015 om 18:33

Jou vermoedens kloppen niet ..
Ik heb vaak genoeg wedstrijden van Twente gekeken en Corona blonk uit in het missen van kansen .. volgens mij zelfs 2 x voor lege goal.
Ik hoef hem net als berghuis niet bij psv te zien.
Enige normale buiten speler in de ED die Depay zou kunnen opvolgen of met Narsingh zou kunnen concureren speelt bij jullie.

7 juli 2015 om 20:07

Kijk de statistieken er maar op na, Berghuis is op dat gebied op z'n minst gelijk of zelfs beter dan Corona.

Ben ook altijd wel geïnteresseerd in een coronatje. Met een schijfje limoen. Niks mis mee.

On: Goede speler. Maar moet wel enorm inleveren om bij PSV te spelen. En daarom denk ik dat hij geen optie zal zijn.
Zie hem overigens wel graag komen.

Corona: kwaliteits speler, hoge transfersom, uitgeblust door hele zomer voetbal
Berghuis: Kan ie de top aan, relatief goedkoop, meerdere posities
Ola John: klasbak, weinig spelritme, duur, concurrentie engeland
Adje Tighadouini: relatief goedkoop, wel 2 stappen hoger voor m, opportunist
Lestienne: laatste jaar laag niveau gespeeld, transfersom onbekend, Belgen passen zich goed aan

Ik vind het moeilijk. Met het geld van PSV zou ik misschien wel Berghuis en Adje nemen. En dan kijken wie het doet voor je. Welke optie zouden jullie nemen?

7 juli 2015 om 17:24

lestienne en Pereiro.

7 juli 2015 om 18:32

Inderdaad, zo een dure speler die al twee toernooien in de benen heeft deze zomer zou ik niet graag bij PSV zien. Ik hoop echt op de komst van pereiro. Ik hoor toch nog veel berichten dat het mislopen van zijn komst nog allerminst zeker is!

Ik zie hem wel als de perfecte opvolger van depay. Gok dat die zich nog goed gaat ontwikkelen.

7 juli 2015 om 17:39

Corona is een rechtsbuiten he.

7 juli 2015 om 18:22

Heeft bij Twente maar ook bij Mexico ook op linksbuiten gespeeld. Zou bij PSV een zelfde rol als Depay kunnen krijgen als linksbuiten. Ik snap uw punt niet.

8 juli 2015 om 14:36

Ik heb zelden wedstrijden gezien van Mexico dus ik kan niet oordelen over hoe hij het deed op links. Bij Twente speelde hij in ieder geval niet goed op links.

Oh mag hij ook met de Gold Cup mee doen.
Ik dacht ze andere elftallen neer ging zetten.
Of heeft hij zo goed gespeeld dat hij allebei mee mag doen
Psv mag hem wel kopen voor 30 miljoen :P (sarcasme)
Hij blijft toch nog een jaar bij Twente. Knallen 10+doelpunten en dan naar een mooi clubje.

Loopt Corona toch wat achter de feiten aan, want PSV is al afgehaakt en kijkt verder naar andere opties die het al bijna binnen heeft.

Twente ziet geld in deze jongen dus gaan hoog zitten en daarom denk ik dat hij te duur is voor PSV en zal die wss naar Spanje gaan. Ik hoop dat als dat zo zou zijn hij wel aan spelen toekomt want dit kan wel eens een heel lekker spelertje worden als hij zich kan blijven ontwikkelen in wedstrijden

zoiezo 15 mil voor vragen die engelsen kopen ook martina van twente en die bakt er niks van dus gewoon kijken wie er daarna het hoogste bied en als dat ongeveer rond de 10 mil is dan verkoopt twente hem denk ik.

Maar het transferbedrag dat Twente voor Corona ontvangt,mits er een deal komt,moet toch voor een groot deel terug naar de investeerders van deze speler?
Ik hoop daarom dat hij tenminste nog een seizoen in Enschede blijft,hebben we in ieder geval nog iets om naar het stadion te komen.
Als na Corona ook nog een van de andere betere spelers weggaan,kun je alleen nog gokken op een goed collectief team dat knetterhard voor elkaar wil werken denk ik zo.

Nee, ik zie hem niet naar PSV komen hoor.
En als hij straks 2 toernooien achter de rug heeft. Heeft die jongen helemaal geen fut meer. Dan heb je er al weinig aan in de eerste paar maanden.

psv is druk bezig met 2 spelers Lestienne en Pereiro. Komen die niet dan zal Corona in beeld zijn en Ola John. Dus hij zal wel op het lijstje staan als b keus.

Wanneer psv Corona en dadelijk nog Propper haalt dan is psv voor mij kampioens kandidaat
numero uno. En wie weet wat ze nog meer gaan evt in de verdediging.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren