Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Controlfreak’ bloeit op na vertrek bij Ajax: ‘In een warm nest terechtgekomen’

Laatste update:

Thulani Serero maakte afgelopen zomer met de overstap van Ajax naar Vitesse de juiste keuze. Op het middenveld van de Arnhemmers is de Zuid-Afrikaan tot een van de smaakmakers van de Eredivisie uitgegroeid. De spelmaker had in zijn laatste jaar in Amsterdam nauwelijks gespeeld, maar het is bij Vitesse niet aan hem af te zien.

Serero heeft daar geen verklaring voor. "Ik ben bij Vitesse wel in een warm nest terechtgekomen", vertelt de middenvelder aan het Algemeen Dagblad, dat de Zuid-Afrikaan tot de beste speler van augustus en september uitriep. "Vanaf mijn binnenkomst voelde ik mij al op mijn gemak. Daarvoor moet ik iedereen bij de club bedanken. Voor mij is het ook allemaal een verrassing."

"Ik had zelf de overtuiging dat ik nog veel kon brengen. Maar de waarheid ligt wel op het veld." Zijn fanatisme tijdens de voorbereiding speelde een belangrijke rol in zijn opmars, evenals het feit dat hij een controlfreak is. "Ik wil wedstrijden altijd onder controle krijgen. Dat is voor mij nu ook het grote verbeterpunt." Serero blijft het hoogste nastreven. "Bij Vitesse is er ontzettend veel werk te verzetten. Ik wil in de top drie van de Eredivisie blijven staan."

Thulani Serero was goed genoeg voor Ajax

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe kan het dat ze dit in Amsterdam niet gezien hebben? Deze man doet het geweldig voor een man die verdween op de bank.

13 oktober 2017 om 09:07

Met Serero in de basis bij Ajax speel je geen Ajax voetbal meer.

Hij zat gewoon bij de verkeerde club. Bij Vitesse zit hij gewoon op de plek.

Spijkerman is WEL gecharmeerd van Serero maar juist Spijkerman is niet gecharmeerd van Ajax voetbal.

13 oktober 2017 om 09:13

Spelen de spelers die nu in de basis staan dat wel dan? En wat is nu eigenlijk Ajax voetbal dan? Deze jongen had maar 1min puntje en dat was het scorend vermogen. Hij is het typetje Kanté en zorgt ervoor dat bijvoorbeeld een Zyech zijn spel kan spelen.

13 oktober 2017 om 09:15

Juist de huidige technische staf (zelfde als Frank de Boer) zien het Ajax Voetbal niet zitten.

De potentie om Ajax voetbal te bouwen zijn er wel maar de huidige technische staf willen dat niet bouwen.

De huidige elftal heeft er wel de kwaliteit om dezelfde voetbal te laten voetballen als onder Bosz. Maar daar werkt de huidige staf niet aan, helaas. Ze willen gewoon jeugd kansen geven in plaats van wat het beste is voor het elftal.

13 oktober 2017 om 09:17

Serero zijn handelingssnelheid en passing was ook niet goed genoeg. Daar kunnen we het lang of kort over hebben, hij was een publiekslieveling door zijn strijdlust maar hij kwam op bepaalde punten gewoon tekort. Voor een van origine nummer 10 speelde hij ook bizar veel ballen breed en terug toen hij op 6 stond bij Ajax. Had overigens als aanvallende middenvelder ook amper assists, laat staan goals.

13 oktober 2017 om 09:23

Met serero geen ajax voetbal?
Dat is onzin.

Speler met de blik naar voren, bal 1 a 2 keer raken en doorbewegen.

Volgens mij prima ajax speler. Ligt er maar net aan op welke positie hij speelt.

Goede aanwinst voor Vitesse, laat Ajax maar zien wat ze hebben laten gaan!

13 oktober 2017 om 09:31

Serero speelt de bal vaak aan de verkeerde kleur waarna hij hem weer verovert.
Denk aan de EL wedstrijd waardoor een goal werd ingeluid.

13 oktober 2017 om 09:35

Serrero is juist wel ajax!

13 oktober 2017 om 09:35

Helemaal niet waar. Serero heeft bijna nooit bal verlies

13 oktober 2017 om 09:16

Hou aub op zeg, typisch geval van een speler die een niveau lager speelt en dan ineens opbloeit, dan is dit gewoon zijn niveau en niets hoger.

13 oktober 2017 om 09:17

Dit wisten ze bij Ajax wel, onder De Boer deed Serero het ook aardig in deze rol. Maar voor het voetbal dat Ajax wil spelen (en dat onder bijv Bosz deels deed) is hij niet het juiste type. Of de selectie nu dat wel is kun je je inderdaad afvragen, maar dat is geen reden om dan maar meer spelers te houden die er niet bij passen. Voor Serero en Vitesse mooi dat dit wel goed klikt, denk dat iedereen het Serero ook gunt.

13 oktober 2017 om 09:17

Hij heeft er 5 jaar rondgelopen, waarvan 4 jaar bij het eerste en 2 jaar dat ie praktisch elke wedstrijd dat ie fit was mee kon doen. Dan kun je niet zeggen dat hij geen kansen heeft gekregen. Heb ook niet het idee dat Ajax iets over het hoofd heeft gezien, aangezien het vorig seizoen zonder hem toch best wel aardig ging.

Hij had Ajax eerder moeten verlaten. Hij had altijd wel de potentie, maar bij Ajax kwam het er niet meer uit. Werd ook door Voetbal Inside neergemaaid.

13 oktober 2017 om 09:13

Potentie? Ik vind Serero geen Ajax voetballer hoor. In zijn spel zit er totaal geen risico in en heeft ook geen rendement en heeft ook geen aanvallende denkvermogen.

13 oktober 2017 om 10:17

Bij voetbal inside vonden ze hem niet goed genoeg voor Ajax en daar hebben ze gelijk in. En wat ze daar zeggen moeten spelers sowieso met een korreltje zout nemen.

Jammer van de nu al vele blessures. Een gemis in Arnhem.

zo'n verassing vind ik het niet. Toen hij bij aankomst in Amsterdam begon te spelen deed hij het gewoon goed.
Zou niet willen zeggen dat hij nu altijd een vaste waarde was geweest, maar dat is Schone ook niet altijd.
Vitesse heeft er gewoon een goede ervaren kracht bij die misschien nog wel een transfer verdient

Zo jammer dat ie in de laatste thuiswedstrijd niet tien minuutjes heeft gekregen bij Ajax. Echt een van de fijnste persoonlijkheden op de Nederlandse velden.

Ajax is niet netjes met Serero omgegaan. Die jongen heeft altijd alles gegeven en nooit een slecht woord over Ajax naar buiten gebracht. Ik zou me zo maar kunnen voorstellen dat hij de prooi van een machtsspelletje is geweest.

Ik snap niet waarom Serero bij Ajax helemaal niet meer werd gebruikt. Ik vond hem altijd wel iets hebben en al helemaal in de CL wedstrijden tegen de grote clubs. Hij had een zeer hoge handelingssnelheid en helemaal als verdedigende middenvelder. Met hem versnel je het spel. Ik ben er ook van overtuigd dat Bosz beter hem had kunnen gebruiken dan Schöne.

Nu pleit ik er niet per se voor dat hij basisspeler had moeten zijn, maar hoe Ajax met hem is omgegaan...? Alsof hij een rebel was met een JL-niveau. Deze man had/heeft veel potentie. Zeker voor een Ajax.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren