Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Conceição beslist spektakelstuk tegen Jong PSV met twee heerlijke pegels: 5-4

Laatste update:

Jong Ajax heeft Jong PSV maandag in de Keuken Kampioen Divisie op spectaculaire wijze verslagen. Uitblinker Francisco Conceição hielp de Amsterdamse beloften met twee heerlijke rake pegels op weg. Het regende doelpunten over en weer. Bij Ajax scoorden Lorenzo Lucca en Mika Godts, terwijl bij PSV onder meer Ismael Saibari op het scorebord kwam. Uiteindelijk kwam er een 5-4 eindstand op het scorebord.

Jong Ajax kwam in een versterkte formatie aan de aftrap, met een voorhoede bestaande uit Conceição, Lucca en de uit België geplukte jongeling Godts. De Amsterdamse beloften begonnen weergaloos, want de complete aanvalslinie had binnen 34 minuten een doelpunt op zijn naam. De openingstreffer van Lucca was uiterst frappant. De spits maaide van dichtbij eerst over de bal heen. Via zijn standbeen caramboleerde de bal over keeper Roy Steur het doel in: 1-0.

Even later dribbelde Godts van de linkerflank naar binnen, om de bal keurig in de verre onderhoek te plaatsen: 2-0. Conceição deed er in minuut 34 een schepje bovenop door op nog iets fraaiere wijze te scoren. De rechtsbuiten kwam eveneens met de bal aan de voet naar binnen en kegelde die vernietigend binnen: 3-0. Er leek geen vuiltje aan de lucht voor Jong Ajax, maar de beloften van PSV brachten met twee doelpunten voor rust de spanning helemaal terug.

De eerste treffer aan Eindhovense zijde was afkomstig van Saibari, die verdediger Olivier Aertssen verraste door aan de zijlijn te versnellen met de bal aan de voet. De aanvallende middenvelder van PSV scoorde door beheerst de verre hoek te vinden. Twee minuten voor rust knalde Colyn een vrije trap heerlijk in de kruising: 3-2 bij rust. Het bleef ook na rust doelpunten regenen. Jong Ajax kwam in de 49ste minuut op 4-2 via een eigen doelpunt van Jenson Steelt, die de bal ongelukkig afsnoepte bij de doorgebroken Kristian Hlynsson.

Vijf minuten later maakte Fedde Leysen er met een kiezelhard schot in de korte hoek alweer 4-3 van. Conceição liet het er niet bij zitten en zette in de 59ste minuut de kroon op zijn avond door de bal van zeventien meter heerlijk in de kruising te krullen: 5-3. De Portugese dribbelaar werd vervolgens gewisseld. In de slotfase kreeg Jong PSV-invaller Fodé Fofana in de rebound dé kans op een nieuwe aansluitingstreffer, maar de aanvaller mikte in vrije positie naast. In blessuretijd viel dat doelpunt alsnog. Linksbuiten Isaac Babadi dribbelde het strafschopgebied in en wachtte op het juiste moment om de kruising te vinden: 5-4.

Jong AZ - Jong FC Utrecht 4-0
Halverwege het eerste bedrijf werd de score geopend door Mexx Meerdink, die op de juiste plek stond om uit een voorzet van Zico Buurmeester binnen te knikken: 1-0. Ook de tweede Alkmaarse treffer kwam op naam van Meerdink, al werd het doelpunt ditmaal voorbereid door Lewis Schouten. Na een uur spelen kwam Jong AZ op rozen. Achraf Boumenjal kreeg zijn tweede gele kaart van arbiter Kevin Puts, waardoor Jong FC Utrecht met tien man achterbleef. In het restant van de wedstrijd sloeg de thuisploeg nog tweemaal toe. Eerst zorgde Fedde de Jong op aangeven van Schouten voor de 3-0, terwijl het slotakkoord werd gespeeld door Yusuf Barasi. Laatstgenoemde schoot in de 82ste minuut raak uit een strafschop: 4-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Knap terug geknokt van jong PSV van 3-0 naar 3-2, hopelijk kunnen we een resultaat halen, dit is wel meer Saibari zijn Niveau ook Jong PSV. lekker z'n wedstrijden daar laten spelen.

Het is inmiddels 5-3 voor jong Ajax een resultaat gaat niet meer lukken.

17 april 2023 om 21:06

Inderdaad, bij psv 1 komt hij zwaar te kort. Nog weinig goeds van hem gezien.

17 april 2023 om 21:09

Bij PSV1 wordt hij dan ook misbruikt als buitenspeler terwijl het een middenvelder is

17 april 2023 om 22:19

Ook op het middenveld komt Saibari te kort voor PSV1, zat wedstrijden geweest dat hij ook op het middenveld een kans kreeg.

17 april 2023 om 22:26

Dat is gewoon niet waar. 29 officiele wedstrijden in PSV1 gespeeld, allemaal als aanvaller. Gelukkig hebben we een mooie website genaamd Transfermarkt die dat precies voor ons bijhoudt.

17 april 2023 om 22:27

Ik kan mij geen enkele wedstrijd voor de geest halen waar hij als middenvelder gebruikt werd….?

18 april 2023 om 09:22

Alleen voorbereiding seizoen tijdens een oefenpotje in de allereerste wedstrijd tegen BV Lohne stond hij op het middenveld met v Ginkel en Veerman voor 45 min.

Knap terug gevochten. Saibari doet het goed.Die komt er wel. Mooie toekomst voor hem.

Conceição moet altijd basis. Haal Taylor er maar uit en zet Berghuis op het middenveld.

17 april 2023 om 22:00

Haal Klaassen er maar uit.

17 april 2023 om 22:10

Ga je mond spoelen met zeep. Klaassen moet altijd spelen.

17 april 2023 om 22:15

Waarom moet dat? In topwedstrijden brengt hij altijd wel wat qua strijd, scorend vermogen en energie, maar tegen de kleintjes heb je gewoon voetballers nodig.

17 april 2023 om 22:18

Leg eens uit waarom Klaassen moet spelen.

17 april 2023 om 22:20

@Ajax12321

Klaassen brengt helemaal geen strijd en energie.
Klaassen staat al jaren als een verkapte spits te spelen die balletjes afwacht.

17 april 2023 om 22:31

In de topwedstrijden brengt hij vaak wel wat gevraagd wordt in dit soort wedstrijden en zijn ervaring helpt daarbij, daar gaat het minder om goed voetbal spelen en dan komt hij meer in zijn kracht in de duels, felheid, afvallende balletjes. Daarom tegen de kleintjes nutteloos. Daar heb je gewoon voetbal nodig op elke plek.

17 april 2023 om 22:31

Natuurlijk moet Klaassen niet altijd spelen. Als Klaassen zich erin speelt weet je dat het voetbal ruk is. Vorig jaar stond ie er naast tot februari en toevallig werd er toen daadwerkelijk gevoetbald.
Taylor is in alles beter dan Klaassen. Op roodheid na dan.

17 april 2023 om 22:11

Berghuis kan niet op 8. Berghuis op 10 dan en Klaassen eruit. Klaassen is ook minder dan Taylor dus. Alleen in topwedstrijden heb je meer aan Klaassen dan Taylor vooralsnog.

17 april 2023 om 22:20

Heb je vorig seizoen met je ogen dicht gekeken wanneer Ten Hag Berghuis op 8 zette?

17 april 2023 om 22:32

Nee, want toen speelde hij op 10. Alvarez 6, Gravenberch 8, Berghuis 10. Volgens mij heb jij met je ogen dicht gekeken. Klaassen was regelmatig invaller.

17 april 2023 om 23:06

Berghuis heeft ook een tijdje zeer verdienstelijk op 8 gespeeld hoor. Gravenberch was toen geblesseerd/ Corona. Kan me die periode herinneren waarin onder andere Vitesse 5-0 in de beker en Twente 5-0 in de competitie gewonnen werd met Berghuis op 8.

17 april 2023 om 23:10

Berghuis heeft gewoon een tijdjd op 8 gespeeld hoor, op de positie van Gravenberch als een soort halve linksmid. Niet heel lang maar heeft er wel gespeeld

17 april 2023 om 23:25

Niet in de wedstrijden waar hij geweldig was. Die speelde hij namelijk op 10 (in de CL alle wedstrijden). 2e seizoenshelft vaker op 8 en dat kan hij gewoon veel minder. Daar mist hij verdedigende kwaliteiten en inhoud voor.

17 april 2023 om 23:32

Toch mist hij de verdedigende kwaliteiten en fysiek voor de 8. Legt voor die positie ook teveel risico in zijn spel. Is echt een aanvallende speler die niet box to box kan spelen, maar dus wel op 10 met zijn techniek, passing en inzicht. Tegen matige tegenstanders kom je er mee weg en met goede voetballers in de verdediging, maar Berghuis op 8 tegen serieuze tegenstanders is echt vragen om problemen. Zeker met een matig opbouwende verdediging en dan word je weggecounterd. Op 8 moet je toch alles wel ten minste voldoende kunnen, goed omschakelen en bewust zijn van je verdedigende én aanvallende taken.

17 april 2023 om 22:12

EXTREEM opportunitisch, hoeveel rendement heeft die jongen gehad in Ajax I? Heb de cijfers niet paraat, maar voor mn gevoel bijzonder weinig. Die gaat om een KKD wedstrijd he, onthoud dat vooral

17 april 2023 om 22:24

Hoeveel minuten heeft hij gemaakt bij 1? Overigens ben je ook afhankelijk van anderen en had hij al een stuk meer assists kunnen hebben. Nauwelijks kansen in de basis gehad. Zijn schot lijkt nu dus ook in orde, dat ook laten zien bij 1 want hij kan het dus wel. Je kwaliteiten veranderen niet als je bij 1 speelt, alleen de kwaliteit van de tegenstander en ik acht de kwaliteiten beter van Conceicao dan menig Eredivisie linksback. Laat hem een aantal keer starten en dan kunnen we echt oordelen. Ben ervan overtuigd dat dit een hele goede speler kan worden.

18 april 2023 om 06:27

Rendement in hoeveel wedstrijden. Die jongen mag af en toe om de paar weken invallen. Wat wil je dan doen? Gevaar stichten voorin is voor mij ook rendement aangezien anderen dat niet doen.

17 april 2023 om 22:13

Berghuis niet meer terug naar middenveld aub. Rechtsbuiten of bank.

17 april 2023 om 22:21

@ibi123
Conceicao moet gewoon lekker in jong blijven voetballen. Dit is gewoon een blinde buitenspeler die heel af en toe met een blinde voorzet een assist geeft. Als deze man altijd basis speelt bij Ajax dan zijn we nog verder gezakt dan we nu al staan. Prima speler tegen jeugdspelertjes maar niet goed genoeg voor Ajax 1

17 april 2023 om 22:27

Zeker niet blind, dat bewees zijn assist tegen Emmen en ook vandaag liet hij zien over inzicht te beschikken ook al lijkt dat soms niet zo. Hij is te goed voor Jong Ajax, dus dan is speelminuten in 1 logisch. Hij heeft 2/3 keer in de basis gestaan bij 1 en nooit achter elkaar. Tijd dat deze jongen eens een serieuze kans krijgt in plaats van 15x 10 of 20 minuten.

17 april 2023 om 22:36

Oh gut, hij heeft een bal over twee meter tegen Emmen goed gegeven 👏🏻. Je ziet gewoon heel vaak bij hem dat hij te druistig is en het overzicht mist. Plus ook nog eens de controle over zijn voorzet, dat heeft hij totaal niet. En in die paar wedstrijden die hij basis startte kon je dit overduidelijk zien. Het gaat hem niet worden met deze speler. Ja sporadisch een leuke dribbel en een assist of goal. Dat is prima, maar niet voor basis Ajax.

17 april 2023 om 22:42

Daar gaat het niet om. Een blinde voetballer had een individuele actie gemaakt, maar hij ziet Tadic komen en geeft hem met gevoel mee. Je ziet soms dat hij te druistig is ja, maar hij heeft ook momenten waar hij zijn inzicht laat zien. Voorzet moet beter, maar zijn pass is prima. Hij startte in de basis tegen Feyenoord wat ontzettend moeilijk is ineens en een keer op linksbuiten waar hij niet kan spelen. Lekker snel oordelen. Ik ben ervan overtuigd dat dit een hele goede speler voor ons kan worden. Serieuze kansen geven in plaats van die korte invalbeurtjes. Hij speelt sporadisch, dus dan heb je ook sporadisch een goal of assist. Je moet zijn potentie eruit halen of verwacht je dat elke jeugdspeler gelijk een topper is met perfect rendement? Investeren in potentie.

18 april 2023 om 06:28

Hij doet wat bergwijn niet doet. Acties maken en naar voren willen. Conceicao zorgt altijd voor meer vuur voorin. Dat kan je van anderen niet zeggen

17 april 2023 om 22:52

Idd Taylor is echt net goed genoeg voor Excelsior

18 april 2023 om 10:22

Jij kan ook overdrijven zeg. Zelfs als je Taylor slecht vindt zie je nog dat hij minstens de beste speler zou zijn bij een subtopper in de Eredivisie.

Nou nog een goal in het eerste, zit veel potentie in en een heerlijke voetballer om naar te kijken maar je ziet duidelijk dat hij tegen die eerste goal aan hikt.

17 april 2023 om 22:05

Heeft gewoon de 1-3 gemaakt uit bij Rangers in het eerste.

Wanneer gaat Heitinga nou eens beginnen met Concecao in de basis?
Hij speelde na de winterstop een hele goede reeks (terwijl hij altijd goed was maar nooit de kans kreeg), en speelde tegen Feyenoord 1x een drama wedstrijd zoals ieder ander Ajacied, maar Concecao wordt gewisseld en mag sindsdien alleen nog maar minuutjes maken.

17 april 2023 om 22:13

Slaat nergens op inderdaad. En dan is het makkelijk om naar zijn rendement te wijzen wanneer hij heel vaak maar 20/15/10 minuten speelt. Had al best wat assists op zijn naam kunnen hebben in 1 en blijkt nu toch te kunnen schieten. Heerlijke goals. Ben ervan overtuigd dat als hij veel kansen krijgt hij ook rendement gaat halen in het 1e.

Lekker potje hoor. Prachtige goals.

Zo voelt het dus om buitenspelers te hebben die hun man opzoeken en beide kanten op kunnen. Veel te lang geleden dat ik dat heb gezien.

Verder zijn Misehouy en Vos twee spelers die zoveel flair en frisse energie kunnen toevoegen aan het saaie, levenloze Ajax 1. Wederom een jaar waarin Jong leuker is om te zien. Begint te wennen. Heerlijke combinaties gezien. Verdedigen is van latere zorg.

17 april 2023 om 22:36

Misehouy speelde uitstekend en liet zien over creativiteit te beschikken. Vos vond ik toch wel tegenvallen vandaag. Stond te diep als 6, weinig balcontacten, weinig in de bal komen en weinig ballen vooruit. Te passief op die positie. Indrukwekkend fysiek, goede techniek en goed schot. Alleen zie geen spelverdeler in hem op 6, meer een box to box.

17 april 2023 om 22:42

Ja, maar ik vind hem net niet atletisch genoeg als box-to-box. Gravenberch had dat meer, en die viel ook al erg tegen.
Denk dat Vos het verst kan komen als pure controleur, misschien in een dubbele 6 ook wel (maar hij is geen Frenkie). Maar die gaat sowieso doorbreken binnenkort.

17 april 2023 om 22:46

Gravenberch had een beetje een slappe instelling en Vos lijkt fysiek sterker dan hem. Gravenberch was beter aan de bal. Ik vond Vos zijn rush in de vorige wedstrijd indrukwekkend en vind hem juist wel atletisch (snelheid en kracht). Vind je niet dat hij te weinig initiatief neemt als 6 in het aanbieden, vooruit spelen? Daar moet hij echt nog in groeien wil hij op de 6 spelen en daarom zie ik hem meer als een 8 (daar heeft hij ook de kwaliteiten voor). Dat hij gaat doorbreken is wel vrij zeker ja.

17 april 2023 om 22:47

Gravenberch viel tegen? Heb je vorig jaar wel voetbal gekeken? Ajax speelde met Gravenberch als gangmaker een foutloze voorronde CL. Vergelijk dat eens met dit jaar en je ziet wat je oa bij Ajax mist

17 april 2023 om 22:50

Hij was vooral heel wisselvallig. Hele hoge pieken, maar verre van consistent.

17 april 2023 om 22:55

Prachtige rush inderdaad ja. Maar alsnog zie ik hem als 6. Vind hem sterk in de duels en hij heeft een mooie lange pass. Hij kan er uiteraard in groeien maar ik vind hem goed in die rol. Alleen de strakke, lage passing kan beter.

@Adthee Zeker heb ik gekeken, jij waarschijnlijk niet. Hij was alleen tegen Sporting goed. Tegen Dortmund was ie de minste en Besiktas was ook niet goed. Het team draaide goed en toch viel ie gewoon tegen. En zo erg wordt ie ook niet gemist. Dat zijn vooral de verdedigers die weg zijn.

Hopelijk een voorbode voor zondag en dat Ajax dan ook de hele wedstrijd op voorsprong staat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren