Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Club op 1.200 kilometer afstand van Nijmegen wenst NEC succes in bekerfinale

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Motherwell FC, dat NEC succes wenst in de bekerfinale.

De Schotse club laat donderdag op sociale media weten dat het NEC succes wenst richting de finale van de TOTO KNVB Beker van aanstaande zondag. De Nijmegenaren nemen het daarin op tegen Feyenoord. "Heel veel succes jongens!", valt er te lezen op X.

De vriendschap tussen NEC en Motherwell stamt uit 2013, toen de Engelse spits Michael Higdon de overstap maakte naar Nederland. Fans van de Schotse club planden een reis om hun lieveling bij NEC te zien spelen, waarna ze in contact raakten met de harde kern van de Nijmeegse club.

In de jaren daarna hebben beide clubs verschillende keren vriendschappelijk tegen elkaar gespeeld. Zes jaar geleden, toen Motherwell de bekerfinale speelde, waren veel fans van NEC bij dat duel aanwezig. Vorig jaar vierden beide supportersgroepen het tienjarig jubileum.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En zo kan het dus ook💪💪

18 april 2024 om 15:12

Toch opmerkelijk dat de diverse transfers die in het verleden tussen Amsterdam en Rotterdam plaatsvonden, nooit tot een hechte vriendschap hebben geleid.

18 april 2024 om 19:04

Had na die transfer van Charisteas inderdaad wel verwacht dat de F-Side hun oude cultheld eens zou bekijken in de Kuip. Gemiste kans

Michael Higdon inderdaad. Absolute cultheld. Meneer was de traagste spits die ik ooit heb gezien bij NEC, draaicirkel van een vrachtwagen en de fitheid van een rokende en drinkende gemiddelde Engelse man. Maar hij had wel een enorm voetbalgogme. Enorm belangrijk met zijn duelkracht en doorkoppen en vasthouden van ballen. In 34 wedstrijden 14 goals gemaakt en 7 keer aangever geweest bij een degraderend NEC. Het blijft een knappe prestatie. Als je hem zag lopen gaf je hem geen stuiver.

18 april 2024 om 13:59

Haha nou ik ken er nog 1, Johnny van Beukering. Hoewel die bij Go Ahead nog trager was.

18 april 2024 om 14:52

Dit doet me ook gelijk aan Collins John denken. Heel wat dikkertjes in de spits gehad!

18 april 2024 om 15:54

Bjorn vleminkx nog zo'n voorbeeld

18 april 2024 om 18:17

Geloof me, al die namen waren absolute atleten tov Higdon.

18 april 2024 om 19:05

Ik herinnerde me hem als een enorme flop, maar dat zijn geen gekke statistieken al met al. Een beetje een Bulykin type qua het uiterlijk niet kunnen plaatsen bij zijn rol als goalgetter haha

Nie overdrijven nou hé, het is maar 780km ver ;-)

Deze beker leeft zó erg in ons stadske hè, velen hebben geen flauw idee. Ondertussen al 3 verschillende liedjes gemaakt om onze jongens aan te moedigen, na de 0-3 tegen de ..... zelfs een huldiging voor t stadion

Leuk voor NEC een keer een finale, maar ze zijn volkomen kansloos in de Kuip tegen Feyenoord. Typisch voor Cilissen zijn carrière en persoonlijkheid om in deze wedstrijd een grote blunder te gaan maken, let maar op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren