Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Clasie en ik moesten inderdaad weg bij Feyenoord'

Laatste update:

Daryl Janmaat en Jordy Clasie zijn nu belangrijke en bepalende spelers bij Feyenoord, maar dat was in het verleden wel anders. In de jeugdopleiding moest zowel Janmaat als Clasie weg. Janmaat keerde via ADO Den Haag en sc Heerenveen terug in De Kuip, Clasie mocht na het vertrek van Henk van Stee uit de jeugdopleiding alsnog blijven.

/

“Jordy en ik moesten inderdaad weg”, legt Janmaat uit aan het Algemeen Dagblad. “Maar blijkbaar zegt dat helemaal niets. Wij zijn misschien wel voorbeelden. Je kop niet laten hangen en doorvechten, dat kan de deur naar de top weer openen.” Beide spelers zijn nu opgenomen in de WK-selectie van Louis van Gaal.

Ooit miste Janmaat een EK als jeugdinternational. “Ik weet nog dat ik destijds dacht: Dit was misschien wel mijn enige kans op een groot toernooi”, aldus Janmaat. Het liep dus anders: hij stevent af op een basisplaats op het WK in Brazilië.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaan beide de goede kant op, maar ze zijn nog lang niet van het niveau dat je in de basis elf van oranje wil hebben.

12 juni 2014 om 09:23

Lekker negatief weer. Leg je er nou eens bij neer dat we niets beters hebben. We zouden allemaal willen dat ons elftal alleen uit Ronaldo's, Messi's, Pepe's, Robbens, Di Maria's etc. bestond.

12 juni 2014 om 09:35

Zou toch wel graag een doelman hebben ook

12 juni 2014 om 09:40

@ Zu3n

Nee ze zijn absoluut nog niet oranje 1 waardig. Worden wekelijks nog regelmatig door simpele spelers in de eredivisie te kijk gezet. Het mag niet vaak genoeg gezegd worden dat het helemaal nergens op slaat dat er zo veel Feyenoorders zijn geselecteerd die nog nooit een groepsduel hebben gespeeld in het Europese voetbal.

Het is wel een Wk waarin de beste spelers horen te spelen, Loui heeft alleen maar spelers geselecteerd uit de eredivisie die uit zijn hand eten gewoon belachelijk. ( Johan Derksen )

12 juni 2014 om 09:42

ik had Urby meegenomen voor LB en VDW voor RB maar die is geblesseerd. De Guzzman en Clasie zie ik wel als gelijk waardig, misschien De Guzzman iets beter. Over welke beste vervanger van Clasie heb jij het dan?

12 juni 2014 om 09:59

Blijven de Ajax supporters steeds zeuren over zo veel Feyenoorders? Begin jij het zelf niet triest te vinden? Janmaat, de Vrij en Indi hebben de hele kwalificatie gespeeld en waren dus onderdeel van het team dat zich gekwalificeerd heeft! En nu op het WK moeten ze gepasseerd worden? Zo veel Feyenoorders spelen er niet in de basis behalve de drie genoemde. Clasie is er bij omdat Strootman en Schaars geblesseerd zijn afgehaakt dus een andere is er niet leg je er bij neer! En Kongolo kan op beide positie dus het is logisch dat je iemand mee neemt die ook linker centrale verdediger kan spelen! Verder zijn er geen Feyenoorders dus je kan wel blijven huilen dat er meer mensen met een Feyenoord achtergrond er staan, maar op dit moment is het gewoon 100
De spelers in het buitenland hebben gewoon een belachelijk laag niveau aangetoond, en daar wil jij liever mee ten onder gaan? Ik ga dan liever ten onder met talenten dan met afgedankte spelers als Heitinga!

12 juni 2014 om 10:03

Als Janmaat niet Oranje waardig is VD Wiel dat ook niet. Het verschil is echt niet reusachtig groot tussen die 2. Nu is de vraag wie is dan wel oranje waardig? NL is geen top voetballand. Daarvoor heb je toch wel wat meer nodig dan 1x kampioen van Europa.

Als subtoppers kan je best aankomen met 3 toppers en daaromheen spelers die deze 3 willen dienen.

Van Gaal weet echt wel wat hij doet. Hij weet dat we toch geen wereldkampioen worden, maar ziet wel de toekomst. Met deze jongens kan hij een team smeden dat om de 3 toppers gaat draaien.

12 juni 2014 om 10:06

@observatie

Het is maar goed dat je er tussen haakjes Johan Derksen bij zet inderdaad. Heb je ook nog een eigen kundige mening of kun je alleen maar met die klapvee goeroe meepraten? Derksen voert een persoonlijke hetze tegen Louis en zal daarom niets goeds zeggen over wat Van Gaal ook maar doet. Van Gaal heeft een heel duidelijke lijn uitgezet toen hij 2 jaar geleden begon: spelers selecteren die veel spelen bij hun club, het liefst in een topcompetitie, die aantoonbaar in vorm zijn. Lijkt me helder. Daarnaast heeft hij een opdracht meegekregen van de KNVB: doorselecteren en zorgen dat er een jong team staat dat de komende 8 jaar mee kan en potten kan gaan breken. Lijkt me ook helder. Als je die 2 zaken combineert kom je tot het team dat er nu staat.

12 juni 2014 om 10:14

Helemaal eens observatie!

Edit: niets ten nadele van de clubcoach Van Gaal hoor, maar de bondscoach is niet geweldig.
Daarbij is het zonde dat deze man zo'n enorm ego heeft.

Tegen Cruijff, tegen vedettes, tegen journalisten en tegen algemene meningen. Ja dan krijg je deze geselecteerde troep. (uitzonderingen daargelaten)

12 juni 2014 om 10:54

@ San90

Ja ik heb Ajax in mijn hart, maar als het om het WK gaat ben ik gewoon fan van Oranje en interessert me niet welke spelers er in staan als ze maar duidelijk beter zijn dan de rest.

Loui heeft altijd gewerkt met jonge gasten die hij heel veel vertrouwen geeft, daar is op zich niks mis mee maar hij is gewoon nu echt doorgeslagen. Een Heitinga of een Van Dijk naast een Vlaar was veel veiliger geweest. De Vrij is een prima speler maar toch niet voor het Oranje niveau. Het niveau moet je proberen zo hoog mogelijk te houden dat is nu niet het geval.

Buttner, Van Der Wiel, Van Dijk, Heitinga, Gudelje, Propper, Douglas, Viergever, Van Rhijn, emanuelson doen allemaal niks onder voor spelers als De Vrij en Bmi, Verheagh en Clasie.

Het is gewoon raar dat niemand van deze gasten zich heeft mogen bewijzen tijdens de voorselectie.

Dan kunnen jullie Feyenoord supporters kosten wat het kost deze spelers verdedigen het blijft gewoon raar. Het niveau had gewoon hoger kunnen liggen.

12 juni 2014 om 11:07

Jij praat echt raar, bitter meenemen? Die geen hele seizoen speelt. Van rhijn die nog dramatischer is dan van peppen. Als je zegt dat de vrij thuis moet blijven, zeg dan ook meteen dat Veltman bij jong Ajax hoort te voetballen. Van der wiel zou sws wel mee gaan als hij niet was geblesseerd. Kom met goeie dingen dan alleen maar te zeggen van ze hebben geen Europese wedstrijden in hun benen.

12 juni 2014 om 11:12

@ sdg030

Idd Johan Derksen zegt voor ongeveer 90 % onzin maar hierin moet ik hem toch gelijk geven. Ik denk niet dat Veltman, De Vrij, Bmi, Clasie, Janmaat, Kongolo een grote mond durven te hebben tegen Van Gaal.

Hij had wat meer echte klootzakjes op kunnen roepen dan was er een balans geweest nu kiest hij duidelijk voor de makkelijk weg.

12 juni 2014 om 11:17

Heb jij Verheagh wel eens zien spelen ? Jij gaat mij niet vertellen dat een Van Rhijn niet minstens zo goed is als Paul Verheagh.

Van Rhijn heeft anders dit jaar met gemak in 3 wedstrijden die geroemde Feyenoord aanval weten te stoppen. Dus zo slecht kan die nooit zijn.

En ik geef je gelijk Veltman hoort er ook nog niet tussen dat is toekomstmuziek net als De Vrij.

12 juni 2014 om 11:25

Observatie) helemaal met jou eens.Mensen moeten rieeel blijven en moeten toch concluderen dat de verdediging niet van top niveau is en niet om aan te zien is, geen 1 verdediger die er met de kop en schouders boven uit steekt

12 juni 2014 om 11:25

@observatie

Ik schrijf nooit meerdere alinea's en ben er ook niet goed in maar voelde het branden en tintelen aan mijn vingertoppen en kon het niet verkroppen, laat staan laten.

Laat ik voorop stellen dat ik zelf ook niet objectief ben en er gekleurd naar kijk maar Ik word zo schijtziek van mensen zoals jij die al die Feyenoorders maar zit af te zeiken. Louis is 1 van de beste trainer ter wereld en 1 van de beste die Nederland ooit gehad heeft en dan nog schijnen mensen het 'beter' te zien of te weten, denk eerder die laatste overigens. Wie denk je dan niet dat je bent? 'vraag ik me dan af..

Natuurlijk worden de spelers die je aanhaalt in de eredivisie weleens voorbij gelopen maar dat vind ik normaal als je het in de juiste context weet te zetten. Iedere verdediger in een redelijke team (want dat vind ik Feyenoord, een team dat uit een dal heeft moeten kruipen met talenten en toevalstreffers als spitsen) wordt weleens voorbij gelopen, in welke competitie dan ook. Zet Ramos maar neer op de plek van de Vrij bij Feyenoord een aantal wedstrijden en hij wordt ook een aantal keren voorbij gelopen. Zet Ramos neer bij Athletic Bilbao en hij maakt 100 meer fouten dan dat hij nu doet bij Real. Puur omdat verdedigen voorin begint en met zijn allen uitgevoerd moet worden. Als de druk maar groot genoeg wordt achterin barst het weleens vroeg of laat. Hoe goed je ook bent..

Al dat gezeik over mensen die het beter schijnen te weten over bondscoaches ben ik spuugzat aan t geraken. Ik kom al 10 jaar op deze site en het is nog niet anders. Ik snap ook wel dat er steeds meer nieuwe kinders de grens van 14 of 15 passeren maar dan nog.

Een goed voorbeeld van de afgelopen jaren is onze Dirki Kuijt. Een man die gebasht wordt voor het leven sinds dat die voor het eerst werd opgeroepen in 2004 voor kwalificaties ter voorbereiding voor het WK van 2006. Inmiddels gaat die zijn 5de grote eindronde tegemoet en zal die, mits hij nog 2 interlands/invalbeurten te pakken kan krijgen, gewoon het rijtje in gaan van spelers die 100 interlands of meer hebben gespeeld voor oranje- en geselecteerd zijn door verschillende bondscoaches. (edwin van der Sar – 130, Frank de Boer – 112, Giovanni van Bronckhorst – 106, Philip Cocu – 101, Rafael van der Vaart – 109) gingen hem voor.

Wat een puike prestatie zou dat zijn zeg Dirk, Ik feliciteer je er alvast mee of je het nou wel haalt of niet!

10 jaar later als ik hier nog altijd zal zijn om onzin te lezen (soms vermaak ik me er wel mee) zullen we het nog altijd beter blijven weten dan de vakmannen (bondscoach(es) die er voor zijn aangesteld!

12 juni 2014 om 11:41

Rechterf, onzin wat je nu allemaal uitkraamt, verdediging is gewoon niet van het niveau nederlands elftal waardig, kun je mij anders vertellen waarom het wel Nederlands elftal waardig is??hebben ze ervaring?wAt hebben ze bereikt? Wat hebben ze gewonnen? Prijzen? Rieeel blijven die hele verdediging is onwaardig , geen beest die er tussen zit

12 juni 2014 om 12:10

@ rechtserf

Het is gewoon een gemiste kans van Loui om niet te kiezen voor kracht, ervaring en lengte. Hij wil Jong, kneedbaar en leergierig. Vergeet niet dat ook dit Wk zijn enige manier is om revanche te nemen op het niet kwalificeren van WK 2002. Er is gewoon niemand die hem kan beïnvloeden in zijn keuzes en dat vind ik eng.

Je bent pas een grote bondscoach als je ook hulp accepteert van andere heren in het vak. Maar genoeg geluld over de selectie we moeten het nu hier mee doen en laten we hopen dat elke speler 110 % geeft dan zouden we zo maar kunnen winnen van dit Spanje.

12 juni 2014 om 12:11

@sdg030

Ik geef geen mening, ik som de feiten op. Dat is iets anders en, in tegenstelling tot Derksen, wel onderbouwd.

12 juni 2014 om 12:17

Ovservatie

Ik zou graag jouw lijstje zien van goede, ervaren, onomstreden verdedigers die op dit WK naar jouw mening wel zouden thuishoren. Nogmaals: onomstreden. Dat wil zeggen dat ze dus wekelijks bij hun club spelen, daar wekelijks aantonen bij de wereldtop te horen, die niet te traag zijn, die nooit fouten maken en die het NL team bewezen op sleeptouw kunnen nemen.

12 juni 2014 om 12:51

Sorry hoor
maar deze jongens hebben bijna alle groepswedstrijden gespeeld in de kwalificatie naar dit toernooi toe. En dat is ze glansrijk gelukt. Dussss
Nu ga jij zeggen ja maar het waren makkelijke tegenstanders. Ja dat klopt maar andere hebben groepswedstrijden gespeeld in de CL en misschien is dat zwaarder maar dat was te zien want dat is ze niet gelukt. Dussss
Dit is het beste wat voorradig is en hier gaan we het mee doen.
Dit zijn de mannen die geselecteerd zijn door mensen die er verstand van hebben en die dat ook bewezen hebben.

12 juni 2014 om 13:13

@tony1:

noem jij er dan een paar die dat wel hebben? Die hebben we iet de beste moeten spelen en dat zijn deze gewoon.

12 juni 2014 om 14:11


@observatie
Van Dijck beter dan De Vrij? Laat me niet lachen, een speler die het leuk doet in de Schotse competitie meer niet. En dan viergever en gudelj? Je doet niet eens je best om je Feyenoord afgunst te verbergen.

12 juni 2014 om 15:03

Het is ook duidelijk te merken dat Ajax erg diep in je hart zit! Zonder dat ik jou ken kon ik lezen dat jij voor Ajax bent, raar he?

Buttner speelt nooit en daar heb je Daley Blind al voor op de linksback positie! Als backup heb je Kongolo. Kongolo is er bij omdat hij ook als linker centrale verdediger kan spelen. Anders moest je speciaal een linksback en een extra verdediger meenemen en nu is er juist ruimte voor extra middenvelders of aanvallers! Van der Wiel heeft zich zelf geblesseerd afgemeld! Van Dijk heeft in de eredivisie aangetoond niet beter te zijn dan de jongens die er nu zijn. In Schotland is het niveau nog lager en jij praat steeds over dat spelers in een hoog niveau moeten spelen en dan wil je iemand van het jupilaire niveau meenemen? Heitinga heeft laten zien het niveau niet aan te kunnen. Het is ook niet gek dat alleen een degradatie club hem wilde! Gudelje zou dan voor de Jong of Fer mee moeten, maar beide zijn duidelijk beter en spelen (zoals jij het zo mooi vindt) op een hoger niveau! Propper??? Met alle respect, maar als Vilhena en Klassen niet mee gaan dan is Propper wel de laatste die kans maakt! Ook die speelt net zo hoog als de Feyenoorders die jij afkraakt en Feyenoord is zelfs hoger geëindigd en jij wilde geen Feyenoorders, maar wel spelers die lager zijn geëindigd dan Feyenoord? Wauw.... Douglas daar kan ik mij nog in vinden. Die had wel mee gekund inplaats van Veltman! Viergever speelt ook lager dan de rest van de verdedigers en is nou niet echt iemand die zo erg opvalt. Hij heeft niet voor niks geen 2e kans gekregen van, van Gaal. Van Rhijn stapelde fout na fout dit seizoen! Verheagh heeft verdedigend meer indruk gemaakt en is verdedigend gewoon een stuk volwassener! Emanuelson vind ik ook raar die had er zeker bij gemoeten!

Conclusie: Jij spreekt jezelf heel erg tegen. Jij gebruikt argumenten dat Feyenoorders niet mee moeten omdat ze niet een hoog niveau laten zien, maar noemt 4 spelers die aantoonbaar slechter zijn en zelfs lager zijn geëindigd dan Feyenoord!

Dus niks anders dan een hater!

12 juni 2014 om 15:13

@eerlijk010

Je kan je nickname beter veranderen in: Gekleurd010.

Als deze verdedigers Veltman, Bruma en Rekik hadden geheten was de wereld te klein voor je...

Zielig als je zo beredeneerd.
Probeer gewoon ten alle tijden eerlijk en neutraal te kijken aub...

12 juni 2014 om 22:58

Eerlijk?Emanuelson acmilan,van dijk celticvan Rijn Ajax Douglas'heitinga veel ervaring, allemaal spelers die op een hogere niveau spelen en in sterkere competitie,s , en dan moeten we over die verdediging van Feyenoord praten, geen ervaring , geen internationale topwedsrijden, 3x rechtstreeks de wedstrijden tegen Ajax verloren?? Zeg het maar? Geen kampioen , overtuig mij maar is?het gaat mij puur om de ervaring, mieren voor de leeuwen gooien is dit

13 juni 2014 om 09:57

@tony1

Amen

13 juni 2014 om 10:08

@ tony1 Ajax en Feyenoord spelen in de zelfde competitie hoor. De schotse competitie is niet beter dan de Eredivisie. Emanuelson zou op de plaats van Blind komen. Van Dijk zou ik ook meenemen. Van Rhijn is slechter dan Janmaat de afgelopen 2 seizoenen. Douglas heb ik niet gevolgd en kan ik dus niets over zeggen. Heitinga is over zijn top heen. Je kan gewoon duidelijk zien dat je een hekel hebt aan Feyenoord en dan kom je met domme argumenten. Van Persie is toch ook geen kampioen geworden moeten we die ook maar thuis laten?

12 juni 2014 om 09:24

janmaat maak ik me niet zo druk om. vd wiel in goede doen is nog wel beter, maar das niet zo veel.
Clasie in de basis zou toch wel een lastig verhaal worden.

12 juni 2014 om 09:27

Hoezo is dat een lastig verhaal? Aub niet overdrijven dat De Guzman zoveel beter is. Sommige worden altijd gek als iemand in de PL speelt. Clasie wordt zelfs gelinkt met Spurs, Fiorentina en Man Utd..dat is toch andere koek dan Villareal of Swansea.

12 juni 2014 om 09:31

ik zeg niet dat de guzman zo veel beter is.
T is gewoon een matig bezette plek in dit elftal.
Net als BMI bijvoorbeeld (in ieder geval wel zoals hij de laatste maanden speelt)

12 juni 2014 om 09:32

Tjsa, gelinkt, gelinkt... wat zegt dat nou? Dat zijn maar geruchtjes die de wereld in worden geholpen. Het telt pas echt als je wordt gekocht door zo'n club en daar ook een basisplaats verovert.

12 juni 2014 om 09:42

Precies gelukkig staat er volgende EK een compleet andere verdediging. Ik gok dat Hiddink wel gewoon de beste spelers zal gaan selecteren. Van Der Wiel is natuurlijk nog
3 niveaus hoger dan Janmaat en die zal ook nog zijn plek kan terugwinnen.

12 juni 2014 om 09:50

Hij begon bij mallorca de guzman op het moment dat hij daar heen ging deden ze gewoon vaak mee om en plek in europa.

Villareal was ook vaak een ploeg in die tijd die bovenin mee draaide dus was ook helemaal geen verkeerde keus.

En swansea die is na het promoveren gewoon een ploeg geworden die mee doet om europese plaatsen.

Dus zo slecht vind ik het allemaal nog niet en bij swansea is hij zelfs 1 van de betere spelers dan lijk het mijn dat je het toch gewoon goed doet of zie ik het verkeerd..?

12 juni 2014 om 09:51

Ik snap de kritiek niet op BMI eerlijk gezegd, bij Feyenoord was het af en toe dramatisch maar bij Oranje doet hij het uitstekend.

Clasie zou met 2 vingers in de neus een basisplaats veroveren bij Swansea..

12 juni 2014 om 09:53

Toen De Guzman naar Villarreal ging, was dat een beter team dan Spurs en Fiorentina, ook qua aanzien. Toen had het een rampseizoen.

12 juni 2014 om 10:10

3 niveaus hoger zelfs. Het gaat jou echt meer om Ajax vs Feyenoord dan oranje he? Ga anders in een Ajax shirt met Blind en Cillessen op je rug oranje juichen! Hiddink zal deze selectie van 80 behouden. Welke verdedigers moeten er zogenaamd bij komen dan? Veltman en Denswil als duo zeker?!

12 juni 2014 om 11:07

Ja Van Der Wiel heeft al een compleet Wk tot aan de finale op zijn naam staan.
Heeft al ruim 34 wedstrijden gespeeld in de Champions League.
Heeft al meer dan 5 prijzen op zijn naam staan.

Dus ja Van Der Wiel is nog niveau of 3 hoger dan Janmaat. En hij had die plek van Janmaat met gemak heroverd.

Buiten dat is Janmaat maar een klein jaartje jonger dus zon carriere word nu al heel lastig te evenaren.

12 juni 2014 om 15:08

Van der Wiel is beter, maar je praat nu alsof hij het nievau Marcelo, Alves is! Mooi dat van der Wiel zogenaamd zo goed is, maar waarom wilde de meeste supporters hem weg hebben voor van Rhijn? Nu hij een basisplaats heeft verovert na de blessure van Jallet is elke Ajax supporter enthousiast!

Dus nee, van der Wiel is niet 3 niveaus hoger wel beter. Als het zo duidelijk is dat VdW zoveel beter is, waarom twijfelde veel mensen tussen hem en Janmaat? Elke kenner kon niet meteen zeggen dat VdW moest spelen. Als je een discussie begint tussen Depay en Robben dan weet je dat 100% voor Robben kiest. Tussen Janmaat en VdW was het 45 om 55 dus zo veel beter zal VdW dus niet zijn!

12 juni 2014 om 09:26

Janmaat vind ik zeker wel van het juiste niveau.
Clasie is denk ik nog net niet goed genoeg om zijn stempel te drukken tijdens het WK, maar hij zal naar mijn mening ook zeker niet te slecht zijn om mee te kunnen doen.
Het is jammer dat hij niet de gehele kwalificatieperiode gespeeld heeft, anders had hij al wat meer zijn stempel kunnen drukken.

12 juni 2014 om 09:28

Wie wil je dan op die plaatsen zette nu. Verhaegh?

12 juni 2014 om 09:36

Nu kan je helaas weinig anders, daar is het al te laat voor

12 juni 2014 om 10:04

Wat kon je daarvoor doen? Vd Wiel meenemen met een blessure of die superbetrouwbare Van Rhijn, die in de jeugd altijd won met verstoppertje spelen?

12 juni 2014 om 10:45

Waar slaat dat op kx22?

Tuurlijk heeft Nederland enorm veel pech met het wegvallen van Van der Vaart, Strootman en Van der Wiel. Dat is voor ieder land moeilijk op te vangen. Net als een Stekelenburg die wat pech heeft gekend (al wordt je op de goal wel goed opgevangen)

Maar er zijn zoveel spelers zoals Anita, Emanuelson, Heitinga, Pieters, Van Dijk, Elia, Klaassen en ga zo maar door.
Ook allemaal jongens die veel gespeeld hebben, exceptionele kwaliteiten hebben, ervaring hebben of perfect in dat belachelijke systeem passen (klaassen).

Je had een veeeeeel betere / sterkere selectie samen kunnen stellen

12 juni 2014 om 13:11

Anita, speelt niet veel en is zeker geen uitblinker
Emanuelson het zelfde.
Heitinga ahahahaha.. Dieman die al 2 jaar echt een drama is?
Pietsers, had e rbij gekund maar alleen in een 4-3-3.
Vn Dijk die jonge is 12x gescout en niet goed genoeg. Hoe wet iedereen hier in NL dat hij zo goed is? PSV en Ajax hadden ook van der Hoorn boven hem op de lijst staan. En die i zelfs nietgoed genoeg.
Elia, wat heeft hij laten zien? En is niet beter dan Lens en Depay.
Klaassen? Want die is beter dan een Wijnaldum of Snijeder? Nee dat is hij niet dus ook terecht.

Dit is gewoon onze sterkste selectie op dit moment. We hebben betere lichtingen gehad, maar ook mindere. Maar beter dan deze zijn er niet,

12 juni 2014 om 09:33

Totaal niets aan toe te voegen crisje!
Al vind ik Janmaat wel een goede back, nog niet een topper, maar wel een goede.

Clasie is leuk materiaal voor een club als feyenoord, net als bmi, de vrij etc. Maar net als Johan Derksen denk ik niet dat die jongens zoals de vrij het niveau van een Engelse middenmoot als Newcastle aan kunnen.

Alleen de echte toppers van de eredivisie kunnen niveaus aan van europese (sub)toppers zoals Spurs of nog hoger. Dat niveau hebben zij (met alle respect) niet.

Spurs, PSG of weet ik veel welke club, zie ik hun niet redden, net als de "kenners"

12 juni 2014 om 09:46

Ik ben zo erg benieuwd waar De Vrij en Clasie buiten Feyenoord denken een basisplaats te kunnen veroveren. Als ik hun was zou ik mooi paar jaar verlengen bij Feyenoord en proberen weer eens een prijs te pakken voor Feyenoord ( Eeuwige roem ) als je bij de selectie hoort die naar 16 jaar weer een titel weet te winnen.

12 juni 2014 om 10:18

Er komt steeds een foutmelding VZ, ik kan niet reageren op de reactie van observatie!

12 juni 2014 om 10:19

Oké, lekker volwassen allemaal. Ik ben door mensen als jij zo blij dat er een WK selectie bestaat uit 16 oud Feyenoorders en maar 3 of 4 met een Ajax achtergrond! Het zou mij niks verbazen dat jij een traantje hebt weggepinkt toen je hoorde dat er zo weinig Ajax spelers er bij zaten! En buiten Feyenoord heeft de Vrij een basisplaats in oranje....
Ik wil jou volgend seizoen horen wanneer de Vrij een transfer maakt eb gaat spelen. En ook bij Clasie is er genoeg interesse!

12 juni 2014 om 11:01

@ San 90

Er zijn gewoon 6 spelers bij met een flink Ajax verleden dus jou aantal klopt niet.
Maar daar gaat het niet om,als de feyenoord selectie of de psv selectie het beste is dan is het meer dan terecht dat ze worden opgesteld. Maar in dit geval is dat absoluut niet.

12 juni 2014 om 12:39

Dat moet blijken na een transfer.

Adriaanse vond Jaap Stam maar een blind paard. Stam was al 24 toen hij bij PSV kwam.

12 juni 2014 om 12:53

Dan blijkt dat de Ajax opleiding de laatste jaren faalt! Anders hadden er wel meer Ajacieden in gestaan. Zij leiden op de dit moment alleen maar buitenlandse talenten op. Dus ipv boos te zijn op van Gaal kan je beter boos zijn op je eigen clubje

12 juni 2014 om 13:01

Dan zegt het meer over de spelers van Ajax. Als Ajax dan zo gied is waarom leveren hun dan niks? Feyenoord is sinds 2008 goed bezig met de jeugd en nu zie je de vooruitgang. Rome is niet in 1 dag gebouwd. Het niveau in oranje Is idd niet hoog ook achterin niet, maar Ajax heeft van Rhijn, Veltman en Denswil die beduidend minder zijn. Dus als wij het van de Ajax defensie moesten hebben was de kans op tegen doelpunten al meer dan 80

12 juni 2014 om 15:00

@ mv010

Ajax pakt 4 titels op rij met minimaal 7 spelers uit de eigen jeugdopleiding en jij noemt dat falen. Ik weet niet welk woordenboek jij hebt gelezen maar dat klopt niet. Omdat Ajax nu een keer geen hofleverancier is betekend het niet dat ze falen.

12 juni 2014 om 15:23

@mv010

@san90

Ten eerste wat heeft dat allemaal met Oranje en/of Janmaat te maken?
Ten tweede: De Ajax opleiding faalt juist niet.
Ze winnen alles, elk jaar stromen er veel grote talenten door en het netwerk concentreert zich (in tegenstelling tot sommige mindere ploegen) niet alleen op de eigen regio of land. Door ook oog te hebben voor talent in Belgie, Scandinavie en andere landen ben je juist goed bezig.

Of willen jullie zeggen dat je als club zijnde op moet leiden voor je land?
Grootst mogelijke onzin ever! Met zo'n beperkte kijk wordt je geen kampioen.

En dat feyenoord nu spelers in het eerste heeft zitten komt alleen maar omdat ze niet kunnen besturen Anders had er nog steeds oneindig gespendeert geworden vermoed ik
Ja feyenoord heeft veel spelers van het huidige team opgeleid, maar ik leid liever een paar toppers op met gerichte aankopen, dan 11 middelmaatjes.
Er is sinds Van Persie niemand geweest die het bij een topclub gered heeft, niet eens subtop. Na Van Persie (lees Bergkamp) heeft alleen de guzman leuke dingen laten zien bij een Engelse promovendus. tsja.

Dit is trouwens niet lullig bedoelt of wat dan ook. Maar het is alleen een opsomming en beargumentatie, waarmee ik wil laten zien wat voor onzinnigheden jullie uitspreken...

Edit: daarbij heeft onafhankelijk Zwitsers onderzoek bewezen dat de "falende" opleiding van Ajax de beste opleiding ter wereld is.... En ze produceren ook nog eens verreweg de meeste profvoetballers.
Jullie onzin zal dan dus ook wel met een korreltje zout genomen mogen worden en als "niet-neutraal" mogen worden bestempeld.
Probeer gewoon eens eerlijk en reeel te kijken man. Dit slaat toch nergens op wat jullie nu doen?

12 juni 2014 om 18:03

Observatie en mokum het is geen jeugd als je alleen maar spelers haalt van 16-18. Dat is jeugd van een ander, max 3 spelers zijn echt jeugd bij ajax.

Maar goed jullie kijken door een gekleurde bril allebei en zijn inmiddels niet serieus te nemen. Alles wat ajax draait is top niveau maar feyenoord natuurlijk niks.

Jullie zijn kampioen geworden door 1 man en dat is De Boer. Niks meer niks minder.

13 juni 2014 om 10:11

@dekuipfeyenoord

hahahaha max 3? grapjas....

Vermeer
Van der Hart
Denswil
Van Rhijn
Veltman
Ligeon
Riedewald
Daley Blind
Davey Klaassen
Lukoki
De Sa
De Kamps
Castillion
Becker
Acolatse
Peter Leeuwenburgh
Bas Kuipers
Kenny Tete

Dat zijn enkele namen die me zomaar even te binnen schieten die allemaal al voor hun 13e bij Ajax zaten en afgelopen seizoen allemaal bij de wedstrijdselectie zaten. Ik vergeet er ongetwijfeld nog een aantal.

Dus lul asjeblieft niet zo stom als je de feiten niet kent.
Alleen makkelijk scoren als je gelijk hebt popiejopie...
Nu kom je een beetje lullig over

12 juni 2014 om 09:44

Ach..niet vh niveau. Dat niveau halrn we op de meeste posities al jaren lang niet. Alla je dat vergelijkt met het 11tal uit '98...

Beter hebben we niet en je moet maar denken dat deze , nog vrij jonge kerels alleen maarc beter kunnen worden de aankomende jaren..

12 juni 2014 om 10:32

Janmaat zeker wel. Hij moet gewoon een transfer naar het buitenland maken en zich doorontwikkelen. Dan kan hij een absolute topper worden.

12 juni 2014 om 11:12

Clasie niet, maar ik vind janmaat gewoon een goede rechtsback

12 juni 2014 om 12:43

goed in 2010 en 2012 hadden we daar van der wiel en van Bommel.
Janmaat is op dit moment zeker van het niveau dat van der wiel toen had. Alleen Clasie is nog niet zo ver als van Bommel toen we kunnen ook dramatiseren met zijn allen he

Beste spelers uit de selectie van Feyenoord op dit moment

12 juni 2014 om 09:25

Op Pellé na lijkt mij?

12 juni 2014 om 09:29

En immers misschien :$

12 juni 2014 om 09:30

Immers is wel giga belangrijk voor Feyenoord

12 juni 2014 om 09:38

Ik vind immers echt feyenoord onwaardig, echt niet goed ofzo

12 juni 2014 om 09:48

Niet goed, wel zeer belangrijk.

Hard work beats talent if talent doesn't work hard......

Deze jongens hebben allemaal talent. Wat ze onderscheid is denk ik dat ze dit combineren met hard werken.

Sommige spelers beginnen zich pas heel laat te ontwikkelen, ook is het goed voor als je bij meerdere clubs heb gespeeld, dan weet je ook meteen hoe het er daar aan toe gaat.

Eigenlijk iedereen die nu in het Nederlands Elftal speelt was nooit echt een groot talent behalve Kongolo die was beter dan Rekik en Ake..clasie en die andere jongens hebben gewoon gebikkeld. En staan morgen met ze vier ''matige'' ( in de jeugd)talenten gewoon in de basis.

Waarom staat dit er nou weer? Gister ook al dit interview.

Het is allebei niet veel soeps net als de hele eredivisie dus daarom lijkt het nog wat. !5 jaar geleden zouden deze spelers niet eens bij Feyenoord gespeeld hebben omdat ze te slecht zijn en laat staan in het Nederlands elftal.

12 juni 2014 om 11:39

5 jaar geleden stond Feyenoord er een stuk beroerder voor dan nu dus dit slaat echt helemaal nergens op. Deze jongens kunnen allebei makkelijk de stap naar een sterkere competitie aan hoor. Maar goed, we gaan het merken. Janmaat waarschijnlijk naar Napoli en ik hoop dat er voor Clasie ook nog een mooie club komt. Anders volgend jaar.

janmaat naar napoli en clasie naar fiorentina ??

De selectie is bekend. Dus daar zullen we het mee moeten doen. De mensen,die niet geselecteerde spelers willen zien zou ik wilen aanraden om hun Fifa spel te gaan spelen. Dan kunnen ze zelf hun droomwedsrijden gaan spelen.

12 juni 2014 om 10:40

Beste verwende nederlanders, altijd dat gezeur op van gaal en de spelers, van gaal is een van de beste trainers ter wereld, we mogen hem hiervoor dankbaar zijn dat ie de zware klus op zich durfde te nemen, kijk eens naar zijn cv zijn er heel weinig die eraan kunnen tippen, we hebben het over de spelers, die jongens van Feyenoord gaan gewoon naar een topclub na de zomer dus baseer je mening als spelers spelende in een Mickey Mouse competitie aan. De meesten van jullie zijn zo negatief en depressief dat jullie jezelf het best van een brug af kunnen pleuren ipv blij te zijn dat het mooiste toernooi dat 1 X in de vier jaar word gehouden te mogen aanschouwen, waarbij onze jongens hun stinkende best doen om ons te vermaken, bah schaam jezelf en laat een snor groeien.

Ik ben het deels met je eens. Mijns inziens moet je meer een team hebben dan enkel de beste spelers. Zie 2 jaar geleden: geen team, wel de

Allemaal leuke reacties enzo...maar van gaal is de bondscoach beslist en heeft besloten..gaan we puur op europese ervaring kijken dan had Ryan Donk ook Bram Nuytinck meegemoeten...Donk ( Europa league met AZ, Champions league met Club brugge en ook europa league met Brugge en speelde europees met die turkse club, en nuytinck( europees met NEC, en 2x kampioen en Champions league met Rsc Anderlecht)

Mooi om te lezen. Ik ken iemand die met Janmaat voetbalde bij Feyenoord en zei dat hij de slechtste van het team was, maar altijd 100% gaf. Zie het resultaat .... Van deze mentaliteit kunnen nog veel mensen leren.

Hoop dat ze bij Feyenoord blijven anders zou je ze allebei voor minstens 20 miljoen moeten verkopen. Maar ze voegen echt wat toe aan Feyenoord.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren