Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

City-sterren vrezen komst Guardiola: 'We verwachten veranderingen'

Laatste update:

Heel veel spelers zouden maar wat graag wil onder trainer Josep Guardiola spelen, maar bij Manchester City kijken een aantal sterren huiverig uit naar de komst van de Spanjaard. Volgens Pablo Zabaleta vinden niet alle spelers in de selectie het prettig dat ze nog niet weten of ze wel in de plannen van de succesvolle manager voor komen.

/

In de wandelgangen zijn er veel geruchten over mogelijke transfers voor City. “We verwachten een aantal veranderingen en het is ook normaal dat die er gaan komen”, zegt de verdediger in gesprek met de Daily Mirror. “We hebben er alleen totaal geen invloed op en zullen moeten wachten tot het eind van het seizoen, om te kijken wat de nieuwe manager gaat veranderen.”

Dat City de trainerswissel in zo’n cruciale fase van het seizoen aankondigt, begrijpt Zabaleta nog wel. “Er waren zoveel geruchten de voorbije weken... Aan ons nu de taak om het seizoen zo goed mogelijk te eindigen. We staan weliswaar zes punten achter op Leicester City, maar in deze competitie mag je niet opgeven. Ook komt de Champions League er straks weer aan.”

Denk je dat Josep Guardiola veel gaat veranderen bij Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zullen ook zeker veranderingen moeten komen. Zowel beide links als rechtsbacks komen tekort voor de top. Waar Zabaleta eerst nog goed was. Is hij sinds zijn blessures ook niet heel bijzonder. Op het middenveld worden we door 90% van de ploegen overlopen. En voorin worden hoge ballen voorgegeven aan Aguero en Sterling. Ben daarom ook erg benieuwd wat er gaat gebeuren in de zomer.

7 februari 2016 om 21:50

Wie zouden ze nog moeten halen van backs dan? Ik vind de wereldtop backs zoiezo schaars

7 februari 2016 om 22:05

Vers en jong bloed. Nu zitten ze met oudere spelers, die helaas door de mand vallen.

7 februari 2016 om 22:10

Ricardo Rodriquez , Alaba en Marcelo vind ik fantastische linksbacks. Op rechts is het allemaal wat schaarser. Maar ik weet zeker dat Pep daar wel een oplossing voor verziend. Wellicht een 3-5-2 formatie?

7 februari 2016 om 22:24

Ik gok dat Guardiola Bernat zal meenemen.

7 februari 2016 om 23:07

Tete of is dat niet realistisch ?

7 februari 2016 om 23:50

Ik denk dat het een te grote stap zou zijn voor tete, dan krijg je zo een gevalletje van ginkel

8 februari 2016 om 10:18

Ik denk dat hij Gaya oppikt bij Valencia en het zou mij niet verbazen als hij Jesus Navas op de rechtsback posteert alla Dani Alves.

8 februari 2016 om 10:55

Oh oh oh.
De wereldtop rechtsbacks zijn schaars.
Een beetje gevoel voor Nederlandse taal laat wel zien dat men dan niet Stijn Schaars bedoeld...

8 februari 2016 om 11:00

oh oh oh, een klein beetje gevoel voor humor, en je ziet wel in dat die dudes een slechts een grap maken...

7 februari 2016 om 22:32

Zabaleta mag absoluut niet weg en ik begrijp ook niet dat je hem noemt.

Op het middenveld werden we overlopen omdat Fernando niet speelde. Touré kan/wil het al heel lang niet meer belopen.

City moet eindelijk eens gaan presteren in de CL en daar moet Pep voor zorgen. Wat Pep met Bayern heeft gedaan daar ben ik geen fan van want met Heynckes werd er mooier voetbal gespeeld maar bij City is dat momenteel toch niet het geval.

Toen Liverpool en City samen voor de titel gingen speelden die twee teams zo'n mooi en dominant voetbal, dat mag Pep van mij wel terug brengen.

7 februari 2016 om 23:28

Nou niet per se mooier voetbal maar de amusementswaarde was gewoon hoger, nu hebben ze 80% balbezit en tikken ze haast iedereen scheel maar dat is geen reet aan om naar te kijken behalve als je messi suarez en neymar hebt.

8 februari 2016 om 08:42

Vond heyckness zijn voetbal ook mooier hoor. Wat jij al zegt. Dat eindeloze getik is misschien wel effectief, maar geen reet aan om naar te kijken. Iedereen zijn eigen mening natuurlijk.

Zabaleta hoeft zich geen zorgen te maken. Guardiola kennende maakt ie van hem zijn belangrijkste middenvelder.. maar ik kijk al uit naar de veranderingen bij City, ze hebben toppers rondlopen, waarvan sommige niet presteren naar wat ze kunnen

Zabaleta zelf moet geen schrik hebben want hij is beter dan Sagna maar dat Yaya Touré aan het schijten in zijn broek is begrijp ik zeker. De spelers die kwaliteit hebben mogen blijven, het restafval moet weg. Simpel toch?

7 februari 2016 om 23:12

Och, wanneer je een bod van 40 miljoen per jaar naast je hebt liggen heb je toch niet al te veel reden om in je broek te schijten.

8 februari 2016 om 14:23

Dus Yaya Toure heeft geen kwaliteit? Het klopt dat hij niet aan zijn beste seizoen toe is maar geen kkwaliteit? Jij volgt het voetbal.... 1 jaar ofzo?

Dat er veranderingen zullen plaatsvinden is iets wat zeker is. Zowel het middenveld als de backs komen op het moment tekort, en zijn allemaal al aardig op leeftijd. Ben overigens erg benieuwd naar het aanvalsduo Silva-Aguero-De Bruyne-Sterling onder Guardiola.

8 februari 2016 om 10:21

Denk dat er 2 echte flank spelers naast Aguero zullen spelen. En dat David Silva en De Bruyne op het middenveld komen. De Bruyne in de rol van Muller en Silva in de rol van Thiago(als hij niet mee komt met Pep).

Als ik Guardiola was zou ik Zabaleta, Clichy, Sagna, Fernando, Yaya (gaat sowieso weg), Nasri, Demichelis, Kolarov, zou ik allen wegdoen. Dit zou het ideale team zijn en meest realistiche voor Guardiola :

Joe Hart
K.Walker
Kompany
J.Stones
Alaba
Fernandinho
Pogba
De Bruyne
D.Silva
Sterling
Aguero
7 februari 2016 om 22:01

Alaba, Pogba, Stones en Walker, (walker vind ik zelf nogal apart in het rijtje maar oke) Wat denk je dat die allemaal zouden kosten? Met de eerste drie namen zit je sowieso al boven de 175mil? & dan ben ik nog mild denk ik..

7 februari 2016 om 23:33

Ik zou bellerin liever hebben als guardiola zijnde dan walker, bellerin is jonger en een soort dani alves

8 februari 2016 om 12:19

Leuke opstelling maar Zabaleta is een sterke persoonlojkheid en kan je goed in de groep gebruiken. Clichy is home grown waardoor ik hem niet zo snel weh zie gaan. Alaba en Pogba zijn ijzersterke spelers, maar ik denk niet dat Bayern Alaba laat haan en Pogba zie ik eerder naar spanje vertrekken.
Ik zie een compleet nieuwe verdediging met aanvallemde impulsen, een tiki taka middenveld en een aanvalslinie met constante dreiging.

Hart
Jesus Navas
Stones
Laporte
Gaya
Thiago
Fernandinho
Silva
De Bruyne
Sterling
Aguero

Ik denk dat er voornamelijk een vervanger voor Touré nodig is, alsmede een linksback. Wellicht Rodriquez van Wolfsburg en Pogba, mocht dat haalbaar zijn. De voorste vier staan wel goed, wellicht kan er iets in de breedte bijkomen. Overigens is dat wel weer het voordeel wat een Guardiola heeft met zijn naam. Als hij komt mag er waarschijnlijk enorm veel geìnvesteerd worden, puur om het hem naar zijn zin te stellen. Terwijl je wellicht juist benieuwd bent wat hij met de huidige selectie zou doen, zoals Pellegrini dit seizoen.

De helft mag weg bij city. Zabaleta, demichellis, sagna, kolarov, nasri, Tourè, Hart, clichy allemaal mogen weg. Komen gewoon tekort voor City

7 februari 2016 om 22:35

Hart en Zabaleta spelen wekelijks nog goed, zij zitten er wel nog op hun plek. Sagna is verdedigend erg sterk, maar laat aanvallend steken liggen. Wel een handige speler om achter de hand te hebben. Over de rest ben ik het wel eens hoor, mogen van mij allemaal de deur uit.

7 februari 2016 om 23:25

Huntelaar? Voor de rest alles goed?

7 februari 2016 om 22:37

Jij bent gek.

Spelers die van mij weg mogen:

Wright
Caballero

Sagna
Demichelis
Mangala
Clichy

Touré
Delph
Nasri
Navas

Bony


Waarvan echt weg moeten:

Demichelis
Clichy
Touré


Terwijl ik hoop dat (terug)gehaald worden:

Denayer
Ricardo Rodriguez of Coentrao
Moutinho of André Gomes
Huntelaar of Griezmann

7 februari 2016 om 22:55

Wat heb jij gedronken gozer, Bony weg en Huntelaar halen. Heb je coentrao zien spelen dit seizoen? Word in Frankrijk elke wedstrijd kapot gespeeld!

Mangala, Bony en Touré kun je gewoon houden voor komend seizoen hoor!

7 februari 2016 om 22:58

Hahaha gelukkig voor de "City fans" ben jij geen TD

7 februari 2016 om 23:26

Ik zou janmaat en willems halen voor de backpositie en kijken of he guardado kan overhalen

7 februari 2016 om 23:57

Zou Sagna en Mangala toch wel bij de club willen houden, handige spelers om achter de hand te hebben. Ik snap waarom je Huntelaar wilt hebben bij city, maar dan heb ik toch liever Bony, die zich al bewezen heeft in de PL. Ik hoop dat city verder jongere spelers haalt, de gemmidelde leeftijd op het middeveld/verdediging ligt toch wat aan de hoge kant.

8 februari 2016 om 00:25

Heb Coentrao gezien, bij Monaco en Portugal. En hij speelt heerlijk.

En ik maak duidelijk een lijstje van spelers die echt weg moeten terwijl die grote lijst weg mag. Touré zou misschien nog wel kunnen blijven, maar moet dan wel een soort Pirlo-rol krijgen. Dus geen defensieve taken, en het hele elftal om hem heen gebouwd. En daar bedank ik voor.

Bony mag best blijven maar is geen echte spits, hij staat meer op tien terwijl de rechts- en linksvoor er over heen komen. Huntelaar zou het geweldig doen in de Premier League denk ik.

8 februari 2016 om 00:45

Jij blijft Huntelaar nog naar de PL praten als hij lang en breed gestopt is.

8 februari 2016 om 13:09

Klopt want zo goed is hij inderdaad

7 februari 2016 om 22:40

Hart en Zaba zijn enorme goede spelers. Die komen zeker niet tekort voor City. Ook voor de sfeer en de vechtersmentaliteit die City nodig heeft zijn het goede spelers.

Zal er niet raar van opkijken als hij een paar Spaanse spelers vanuit Munchen meeneemt. Iig Thiago heb ik zo het gevoel en misschien wel Martinez ook. Denk inderdaad ook dat Bernat mee mag.

7 februari 2016 om 23:35

Thiago betekent exit de Bruyne.

7 februari 2016 om 23:59

De Bruyne word echt niet eruit gespeeld hoor. Is zeer belangrijk voor M.city op het moment.

8 februari 2016 om 07:05

Met het spel van guariola zal dat ene niet ten koste gaan van het ander. Thiago speelt naast de cvm, de bruyne achter de spits of vanaf rechts.

8 februari 2016 om 11:50

Die kunnen prima naast elkaar spelen hoor. Kijk maar hoe Thiago en Muller samen spelen op het middenveld. De Bruyne die dicht tegen de spits aan zal spelen en dan zal Thiago doen wat hij nu ook doet. Het enige wat ze missen is een type Xabi Alonso of Busquets.

8 februari 2016 om 14:25

Hahaha, exit De Bruyne. Is nog geen 1 april he.

Hahahahah als je op deze stelling nee reageert ben je echt niet helemaal 100%. Tuurlijk gaat hij dingen veranderen dat doet pep altijd. City speelt namelijk helemaal niet het voetbal a là guardiola.

Tuurlijk word het een en ander veranderd. Verdediging is niet om aan te zien, Sterling laat ook niet zien waar hij voor gehaald is. Oftewel. Bezem erdoorheen en opnieuw City naar de top brengen

Alleen t feit dat Pablo zabaleta zoiets denkt.. Zegt voldoende hoe de mentaliteit binnen de ploeg is voor een aantal spelers! Waardoor de ploeg geen goede resultaten haalt! Bang zijn om op de bank te belanden.. Vecht voor je plek totdat je een basisplek hebt!! Met bang zijn kom je nergens!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren