Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea mondeling akkoord over middenvelder van 27,5 miljoen euro

Laatste update:

Chelsea heeft een mondeling akkoord bereikt met Stade Rennes over de transfer van Lesley Ugochukwu, meldt The Athletic. De negentienjarige middenvelder moet voor 27,5 miljoen euro overkomen uit Frankrijk en gaat een langdurig contract tekenen in Londen. Er wordt bij the Blues nog overlegd of de Fransman uitgeleend zal worden aan RC Strasbourg, waar Chelsea-eigenaar Todd Boehly ook de baas is.

Met de aanstaande komst van Ugochukwu lijkt Chelsea een mogelijk alternatief voor Moisés Caicedo gevonden te hebben. Een bod ter waarde van 93 miljoen euro op de Ecuadoraan werd door Brighton & Hove Albion resoluut van tafel geveegd, waardoor die transfer nog verre van zeker is. Nu schakelt de nummer twaalf van afgelopen Premier League-seizoen dus door, al is het door zijn mogelijke verhuur aan Strasbourg de vraag of Ugochukwu echt wordt gezien als Caicedo-alternatief.

Chelsea is nog steeds druk op zoek naar versterkingen op het middenveld, daar Mateo Kovacic, Mason Mount, Ruben Loftus-Cheek en N'Golo Kanté de club allen verlieten. Naast Ugochukwu mengde Chelsea zich daarom ook, net als Liverpool, in de strijd om Roméo Lavia. De negentienjarige Belg maakte vorig seizoen grote indruk bij het gedegradeerde Southampton, wat beloond werd met interesse van de Engelse top.

Namens Rennes speelde Ugochukwu afgelopen seizoen 35 wedstrijden, waarin hij goed was voor een assist. Onzeker is dus nog of de Fransman gehaald wordt om het eerste elftal te versterken, of dat hij direct weer verhuurd wordt aan het Strasbourg van Boehly. Met de komst van landgenoot Christopher Nkunku, Nicolas Jackson, Diego Moreira en Ângelo Gabriel zou Ugochukwu de vijfde versterking zijn voor de West-Londenaren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze naam zegt me helemaal niks, lijkt me met zijn leeftijd ook geen speler die er direct kan staan. Heb sowieso liever dat er geen spelers bij komen, maar als ze dan toch een defensieve middenvelder willen kijk dan bijv. naar een Lobotka. Hele goede speler en met zijn leeftijd brengt hij ook de nodige ervaring op het middenveld.

29 juli 2023 om 15:50

Anguissa?

Die Caicedo gaat toch ook gewoon een moeilijke klus worden als Brighton zo hoog in de boom blijft hangen voor hem. Als 93 miljoen al resoluut van tafel wordt geveegd zegt dat wel genoeg denk ik. Dat is die kerel echt niet waard hoor. Vond 80 miljoen al aan de hoge kant.

29 juli 2023 om 16:29

Deze speler zou bij Brighton hoog op de lijst staan om Caicedo te vervangen. Hij heeft soortgelijke statistieken en heeft hetzelfde profiel als Caicedo. Wat mij betreft moet Chelsea echter afwegen of ze deze jongen willen halen en hem dan volgend seizoen of het seizoen daarna pas kunnen gebruiken of dat je toch meteen voor Caicedo wil gaan.

Ik vind de vraagprijs van Brighton te hoog, maar wat mij betreft is hij het wel waard. Het belangrijkst vind ik dat Chelsea zich niet laat verleiden om Colwill in de deal te betrekken.

30 juli 2023 om 09:22

Ben het vaak niet eens met zulke hoger transfersommen maar Caicedo is dat zeker wel waard als jebhet vergelijkt met andere spelers. Kan het niveau van de PL met gemak aan, 1 van de betere van het afgelopen seizoen. Kan nog jaren mee en gaat op dit tempo alleen maar in waarde stijgen. Ze hebben een nieuwe Kante nodig en dit is de enige die ik kan bedenken

Rennes, ook wel een club dat maar talenten blijft produceren. Dembele, Camavinga, en Tel om maar de bekendste op dit moment op te noemen. Vrij onderschatte club.

29 juli 2023 om 15:53

Heel dat Frankrijk barst van het talent. Monaco levert ook vaak,Lyon. Zij het qua opleiding, zij het qua goede scouting. Monaco; Badiashile Tchouameni laatste jaren bijv, Lyon Gusto Mendy, en straks ook die Barcola

29 juli 2023 om 16:06

Komt Mbappe niet van de jeugd van Monaco?

29 juli 2023 om 16:21

Ben gewoon de allergrootste vergeten inderdaad haha, inderdaad en dan heb je ook nog Mbappe, van Monaco

29 juli 2023 om 16:58

Frankrijk is de talentenfabriek van Europa. Qua scouting en opleiden. Als je ziet hoeveel spelers er via Frankrijk bij topcompetities terecht zijn gekomen dan ben je morgen nog niet klaar. Ik begrijp ook niet dat een Ajax/PSV/Feyenoord niet scouten in Frankrijk. Geweldige talenten die daar vandaan komen dan zou je toch denken van ik ga daar een kijkje nemen.

29 juli 2023 om 17:08

De clubs waar die spelers opgeleid worden doen financieel niet veel onder voor de Eredivisie clubs, dus dat is lastig scouten.

Chelsea is weer bezig. Het gelijk uitlenen aan strasbourg is wel echt een vorm van competitie vervalsing. Strasbourg zou natuurlijk nooit zo’n jongen kunnen betalen of huren als ze niet dezelfde eigenaar hadden dan chelsea.

29 juli 2023 om 16:02

En Psg had ook geen mbappe en messi kunnen halen zonder rijke eigenaar, wat een onzin..

29 juli 2023 om 16:50

Als je het verschil niet snapt tussen je eigen vergelijking, maak hem dan ook gewoon niet.

29 juli 2023 om 16:14

Lijkt me dat die gewoon bij het eerste komt gezien het weinige aan centrale middenvelders we hebben

29 juli 2023 om 16:34

Precies! Stuur maar gewoon naar ons Anrhem!

Chelsea moet toch met afstand de lelijkste club van Europa zijn. Chelsea is de definitie van een koopploeg. Zij hebben een groot aandeel bij het afnemen van de schoonheid en puurheid dat dit spelletje ooit had. Het begon bij die Rus en nu hetzelfde liedje met de Amerikaan. Dit is zo één van die clubs waar ik me afvraag hoe je daar nu fan van kan zijn?!

29 juli 2023 om 17:30

Dit neemt wel absurde vormen aan ja. Dit zou alweer de 21e versterking zijn sinds die Amerikaan overnaam een dik jaar terug. Moet toch ook wel lastig zijn voor de fans. Elke wedstrijd voor ze naar het stadion gaan moeten ze weer aan het studeren om de namen van hun eigen spelers te kennen Nee maar serieus, lijkt me nagenoeg onmogelijk om binding te voelen met zo'n selectie. Misschien op termijn weer.

29 juli 2023 om 17:41

@Real8madrid, voor mij persoonlijk is de binding met de club inderdaad niet meer wat het geweest is. De spelers waar je wat voor voelt zijn weg of worden weggejaagd door de eigenaren, de managers die neergezet zijn (op permanente basis) vind ik totaal niet passen bij wat Chelsea was, de binding die de spelers met de club hebben is compleet verdwenen. De club is zijn identiteit al een tijdje kwijt, eigenlijk sinds de club gestolen is van Abramovich

29 juli 2023 om 18:14

Ik vind het ook absurd hoeveel goede jeugdspelers er weggejaagd worden. Spelers als Mount, Abraham, Tomori, RLC etc zijn allemaal wellicht geen toppers maar zijn spelers die je allemaal prima in je selectie kan hebben. Spelers van dat niveau voor de breedte, concurrerend met 11 basisspelers van een iets hoger niveau lijkt me gewoon ideaal. Uiteraard gaan er soms spelers weg en moet je dan vervangers halen maar nu lijkt het alsof alle jeugdspelers de deur uitgewerkt worden om dan andere spelers van min of meer dezelfde kwaliteit terug te halen, spelers waar de fans geen binding mee hebben maar ook spelers die oprecht niets om de club geven. Ik kan er niet aan uit.

29 juli 2023 om 18:19

Ik vind Chelsea wel een interessante club - ik ben geen supporter maar hun aanpak is best uniek. Hele snelle doorlooptijd van spelers en trainers, keiharde prestatiecultuur. Geen sentimentaliteit over jongens van de club, “jobs for the boys”, etc.

Het maakt de club idd niet erg sympathiek, maar in een voetbalwereld waar slechte prestaties worden toegedekt met hol gewauwel over visie, herkenbaarheid, processen en lange termijn plannen is het best verfrissend.

29 juli 2023 om 18:28

@real8madrid, daar heb je dan ook helemaal gelijk in. De "eigen" jonge jongens hebben heel cynisch gezien het "pure profit" keurmerk aan hun oren hangen waardoor de club ze geheel schadeloos kan verkopen. Bij bijvoorbeeld Havertz of Koulibaly moesten er nog stukjes transfersom door betaald worden aan Leverkusen en Napoli. Dat hoeft bij een jongen als Gallagher niet.

Het is te belachelijk voor woorden. Je noemt nu ook een aantal spelers zoals Abraham en Tomori. Helaas wilden zij niet de concurrentiestrijd aan gaan en daarom wilde zij vertrekken. Zij vonden dat ze geen eerlijke kans hadden gekregen, wellicht kun je dat wel zeggen in het geval van Abraham.

Wat er nu echter gebeurt is dat Mason Mount gewoon geen nieuw contract voorgeschoteld krijgt, wordt er enorm gelogen over hoe de club te werk gaat en hebben ze hem met succes naar de uitgang gejaagd. Datzelfde proberen ze nu te doen met Connor Gallagher en met Trevoh Chalobah.. Het is wat mij betreft op het ziekelijke af.

29 juli 2023 om 18:30

@hangover96, je kunt je echter afvragen of de visie van degene die deze beslissingen maken gericht is op het financiele - of op het sportieve gewin. In dit geval denk ik namelijk niet dat je kun zeggen dat een Chalobah of Gallagher van de hand doen (spelers waar Pochettino over gezegd heeft dat hij ze er graag bij wil houden voor het aankomende seizoen) gericht is op sportief succes behalen.

29 juli 2023 om 18:42

Chelsea is zo’n club die rare dingen doet die geen mens snapt, maar wel werken. Ze verkopen de jonge Lukaku, De Bruyne en Salah, kopen een stel random vervangers en winnen direct de Premier League. United en Arsenal proberen al jaren met zorgvuldig opbouwen iets te winnen, en Chelsea scheurt ze met hun chaos-beleid over de linkerbaan voorbij en wint binnen een jaar met Tuchel gewoon even de Champions League, om vervolgens weer ten onder te gaan in totale wanorde. Dat soort dingen maken de club gewoon interessant.

Het is ondenkbaar dat bij Chelsea spelers als Sergi Roberto, Anthony Martial of Joe Gomez nog steeds rond zouden lopen zoals ze bij Barcelona, United en Liverpool doen, dat heeft ook wel wat.

Anyway, er is ruimte voor een club als Chelsea. Laat die tientallen andere clubs maar sympathiek beleid hebben, je hebt toch een paar van dat soort chaotische clubs nodig voor de variatie.

29 juli 2023 om 18:57

@Hangover96, daarom noemen we Chelsea ook wel liefkozend ‘Chaos FC’.. Het was een chaos en het was gekkenwerk, maar wel onze chaos en ons gekkenwerk. Het is een emotionele achtbaan, nooit een 6’je maar constant op 180km/u van een 9 naar een 3 sjezen.

Maar door het verlies van binding met de club kan ik zelfs dat niet echt meer zeggen. Ja natuurlijk ga ik iedere wedstrijd zitten kijken en ga ik zoveel mogelijk wedstrijden ook echt heen, maar het voelt nu wel meer alsof je supporter bent van het shirt dan van de club en de mensen waar je vroeger verliefd op geworden bent.

Er is voor mijn gevoel echt een enorm verschil tussen de club van voor begin 2022 en waar de club nu in veranderd is. Als neutrale toeschouwer denk ik dat dat een nuance verschil is, voor de supporters voelt het aan als een verschil tussen dag en nacht.

29 juli 2023 om 22:34

Joh hoe denk je dat de gemiddelde Barcelona fan zich voelt? De selectie is een duiventil, het transferbeleid hangt aan elkaar van de grillen en de financiële trucages van welke politicus er nu weer het voorzitterschap heeft gewonnen, tenminste tot het volgende schandaal. Er komt geen einde aan de lijken die uit de kast vallen, de trainers (die ook komen en gaan) gooien er ook nog wat random spelers in of uit waar ze vroeger mee geknikkerd hebben, qua Europees voetbal is het een serie van pijnlijke uitschakelingen…het shirt is uiteindelijk het enige wat er aan houvast is.

En temidden van alle chaos win je toch zomaar een landstitel, en daar kan je alle criticasters mee stil krijgen. Voetbal is toch mooi, man?

29 juli 2023 om 18:35

Stel je niet aan zeg. Alsof Chelsea de enige club is die alleen maar draait om geld.

29 juli 2023 om 19:57

Minder netto transfer uitgaven dan Arsenal de afgelopen 5 en 10 jaar. Wat zul je daar een hekel aan hebben

@voetbalzone kunnen jullie misschien een concept maken over de jeugdopleiding/scouting in Frankrijk. Want ik heb het gevoel dat het nog steeds te weinig word belicht hoeveel talent etc daar vandaar komt. Frankrijk is de talentenfabriek van Europa!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren