Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Champions League-ticket steeds verder weg voor Cillessen en Valencia

Laatste update:

Valencia heeft donderdagavond een dure nederlaag in LaLiga geleden. De ploeg van trainer Albert Celades ging onderuit bij degradatiekandidaat Eibar: 1-0. Een eigen doelpunt van Geoffrey Kondogbia in het begin van de wedstrijd gaf de doorslag in Baskenland. Door de nederlaag heeft Valencia nu een achterstand van zeven punten op de vierde plaats, de laagste positie die rechtgeeft op deelname aan de komende editie van de Champions League, van Sevilla.

De intenties van Eibar werden al snel na het beginsignaal duidelijk: het team van José Luis Mendilibar verzond hoge ballen richting het doelgebied van Jasper Cillessen en hoopte dat de bal een keer goed zou vallen. Dat gebeurde ook na iets meer dan een kwartier spelen. Na een corner van Pedro León vanaf rechts werkte Kondogbia de bal ongelukkig in zijn eigen doel en achter de verbouwereerde Cillessen: 1-0.

Valencia nam in het restant van het eerste bedrijf in het Estadio Municipal de Ipurua het heft in handen en zocht de helft van Eibar op. De Basken deden er in verdedigend opzicht aan alles aan om het spel van los Che te ontregelen, maar zetten ondertussen ook Cillessen aan het werk via Fabián Orellana. Een goed schot van de Chileen was een prooi voor de Nederlander. Het team van Celades kreeg zelf kansen via José Luis Gaya en Ferrán Torres, maar zonder resultaat.

In de tweede helft ging het spel over en weer en was het diverse keren aan Cillessen te danken dat Valencia in de wedstrijd bleef. Na een uur spelen haalde de Nederlander een inzet van Cote uit de kruising en acht minuten voor het einde van de reguliere speeltokd vond ook Sergi Enrich de doelman op zijn weg. De bezoekers konden de nederlaag echter niet voorkomen, ondanks zes minuten blessuretijd. Schoten van Alessandro Florenzi en Denis Cheryshev ontbeerden precisie.

Eliaquim Mangala pakte vlak voor tijd zijn tweede gele kaart. Valencia wacht zodoende nog steeds sinds 7 december, toen bij stadsgenoot Levante werd gewonnen, op een uitzege in LaLiga. Valencia is nog wel volop in de race om een toegangsbewijs voor de Europa League. Zondag staat de streekderby bij Villarreal, dat twee punten meer heeft, op het programma: een zege op el Submarino Amarillo zou goed nieuws voor de Europese aspiraties en het zelfvertrouwen zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, Valencia laat hier toch een kans liggen om te klimmen op de ladder tegen het laag geklasseerde Eibar. Dit Eibar heeft zich “zo goed als” wel vrij gespeeld om niet te degraderen (tuurlijk zijn er nog 7 speelrondes en kan er van alles gebeuren) en de zorgen enorm groot gemaakt bij de onderste 3 (Mallorca, Leganes en Espanyol). Zonde Los Che, heel erg zonde

Mooizo, dit team verdiend het totaal niet om in de CL te spelen met dat anti voetbal, niet om aan te zien. Heb je zoveel kwaliteit in je team en dan nog presteer je niet

25 juni 2020 om 22:21

Akkoord, aan de andere kant is er een grotere kans dat Getafe CL haalt. Niet bepaald beter qua voetbal :D Hoop nog steeds op Sociedad maar die zijn slecht uit de blokken geschoten.

25 juni 2020 om 22:44

Ik denk eerlijk gezegd dat de huidige top 4 blijft zoals die momenteel is. Misschien wisselen alleen Atleti en Sevilla nog onderling van plek. Hoop dat sociedad en villareal de europa league in gaan.

25 juni 2020 om 23:03

Een leuk weetje over Getafe. Getafe kreeg laatst een penalty tegen, en volgens de coach van Getafe werd die penalty enkel gegeven omdat het (overdreven) geschreeuw van de liggende tegenstander de scheidsrechter zou hebben overtuigd. Als er publiek was geweest dan zou dus volgens die coach (Bordelas) nooit een penalty zijn gegeven aangezien de scheids dan het gejammer van de speler in kwestie niet zou hebben gehoord. Dat noemen ze tegenwoordig karma (Ja het zit nog diep). Maar om er wat dieper op in te gaan. Getafe gaat geen Cl halen. Al die wedstrijden die kort na elkaar moeten worden gespeeld zijn slopend voor de Madrilenen. Het valt ook op dat er nauwelijks wordt gerouleerd. Logisch dan dat de vermoeidheid inhakt. Daarom gaan ze ook geen Cl halen, en met een beetje geluk ook geen El.Over Valencia kan je weer uren praten, maar het is altijd hetzelfde. Een jaar doen ze het goed, en het jaar erna bundelen ze weer ergens in de middenmoot. Echt onbegrijpelijk als je naar de selectie kijkt. Een Guedes heeft bv. Veertig miljoen gekost. Welke subtopper betaalt dat soort bedragen?

26 juni 2020 om 00:27

Valencia heeft het dit seizoen natuurlijk ook aan zichzelf te danken met die achterlijke beslissingen in Singapore omtrent Marcelino, Alemany en Longoria. Het team was volledig samengesteld naar de wens en tactiek van Marcelino, die word vervolgens ontslagen en dan halen ze een nagenoeg onervaren coach die tevens ook nog eens compleet ander voetbal zou willen spelen, maar dat zat er met alle blessures, zware speelschema, ongenoegen binnen de selectie omtrent de gang van zaken tot zoverre nog niet echt in. Het enige positieve dit seizoen zijn de thuiswedstrijden tegen Chelsea, Real Madrid en Barcelona waarin de potentie van deze selectie deels naar boven kwam en ze zichzelf vooral tegen Chelsea zwaar te kort deden..... Wat betreft de 40 miljoen voor Guedes, ik blijf van mening dat ze voor dat geld Oyarzabal hadden moeten halen. Blijft toch ook apart om te zien dat ''grote'' aankopen niet altijd weten te overtuigen bij Valencia, denk aan bijv. Negredo, Guedes, Enzo Perez, Abedenour, Joaquin(nooit zijn niveau gehaald). Blijft na de top 3 wel het team wat over het algemeen het meeste uitgeeft en presteert daar de laatste jaren gewoon te weinig naar. Bordalas zou overigens de perfecte coach zijn voor deze selectie, zelfde tactiek als Marcelino alleen dan met nog meer druk op de tegenstander.

Gooi dat hele management team buiten en die Maleisiër mag de club onmiddellijk verkopen. Zo'n slechte beslissingen genomen dat het wel lijkt of ze het express doen. Die Celades is totaal onbekwaam om dit team te leiden. Met dit talent hadden ze al lang vast in de top 4 moeten staan naast de grote 2 en Atletico Madrid maar het zal zelfs geen Europa league worden dit seizoen. Dramatische toestanden en een grote schande voor een prachtclub als los Ché

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren