Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Carlos Forbs op weg naar de uitgang: Ajax is in vergevorderde onderhandelingen

Laatste update:

Carlos Forbs is dicht bij een akkoord met Nottingham Forest, zo verzekert Fabrizio Romano dinsdagavond. De buitenspeler van Ajax voert ‘vergevorderde gesprekken’ over een tijdelijke transfer naar de Premier League-club.

Er wordt momenteel nog volop onderhandeld, maar uit de berichtgeving van Romano valt op te maken dat een overstap dichtbij is. Forbs keert normaal gesproken aan het einde van het seizoen terug naar Ajax.

Nottingham Forest is niet alleen overtuigd van Forbs, want ook Giovanni Reyna staat hoog op de verlanglijst. Laatstgenoemde staat momenteel onder contract bij Borussia Dortmund.

Volgens Voetbal International volgen, naast Burnley, nog enkele niet nader genoemde clubs de situatie rondom Forbs met de nodige interesse. Ajax liet al eerder weten in ieder geval bereid zijn om te luisteren naar aanbiedingen voor de Portugese linksbuiten, die tot medio 2028 vastligt in de Johan Cruijff ArenA.

Ajax legde vorig jaar zomer 14 miljoen euro neer voor de van Manchester City afkomstige Forbs. Dat bedrag kan door diverse bonussen nog verder oplopen. Het Nederlandse avontuur is voorlopig echter geen succes, daar Forbs voornamelijk als invaller wordt gebruikt.

Forbs tekende voor vijf jaar in Amsterdam, maar is onder interim-trainer John van ‘t Schip niet langer basisspeler. Op rechtsbuiten krijgt Steven Berghuis de voorkeur, terwijl op de linkervleugel aanvoerder Steven Bergwijn eerste keus is.

De Portugees jeugdinternational kwam tot dusver tot 25 officiële duels, waarvan dus het merendeel als invaller.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

5 jarig contract he, ongelofelijk.

23 januari 2024 om 21:05

Logisch toch zie je z'n leeftijd ?

23 januari 2024 om 21:08

Kelvin de Lang kun je ook niet serieus meer nemen. Eerst hard maken voor zijn komst, en dan na een half jaar hem verhuren

23 januari 2024 om 21:23

Felixforte. Grappig, ik doe 1 zoekopdracht op Google en lees het eerste artikel direct een interview met hem dat hij juist niet bij de transfer van Forbs betrokken was en Mislintat al in een vergoverd stadium met City was toen de Lang nog bij City zat.

23 januari 2024 om 21:34

@FelixForte Fake news. Hij had niks met deze transfer van doen

24 januari 2024 om 00:27

Maar als de Lang bij City zat is de link met Ajax toch ook snel gelegd? Ze hebben hem nota bene van City overgenomen..

Overigens vind ik Forbs helemaal geen slechte speler. Zou hem iig niet te snel weg doen. Die jongen heeft nog geen 3 wedstrijden als linksbuiten mogen spelen, staat er nog goed op in Engeland en ligt nog 5 jaar vast. Ook heeft Ajax geen enkele back-up rondlopen voor de vleugel.

24 januari 2024 om 11:36

Forbs lijkt mij een prima speler voor een ploeg die het achterin dichthoud, de tegenstander laat komen en dan met een pijlsnelle counter de tegenstander probeert pijn te doen. Alleen als Ajax dat probeert dan begint het publiek al na 2 minuten te fluiten.

Het is simpelweg geen speler die bij de filosofie van Ajax past. Verder denk ik wel dat hij kwaliteiten heeft.

23 januari 2024 om 21:26

Die lange contracten kun je twee kanten op draaien.
Toen Mislintat de afgelopen zomer voor hoge bedragen spelers wist te verkopen lag dit volgens de Telegraaf aan Overmars en de lange veelal 5 jarige contracten die hij had uitgedeeld.

Bij miskopen heb je die lange contracten natuurlijk liever niet.

Maar het kan niet zo zijn dat we iemand afrekenen op het geven van lange contacten en tegelijkertijd iemand anders de hemel in prijzen om de lange contracten (en ook die van zijn miskopen zoals Daramy).

23 januari 2024 om 21:33

Dit was het begin van het seizoen gewoon onze beste speler. Best een talent, heeft veel snelheid, kan een man binnen en buitenom uitspelen, heeft een oké schot, en heeft ook nog redelijk overzicht waar veel van dit type speler blinde dravers zijn.

Sindsdien is het wat minder. Deels valt dat te verwachten met zo'n jonge speler, en deels ligt dat ook bij de trainers die hem sinds Bergwijn en Bergwijn beiden terug zijn hem werkelijk nul speeltijd en vertrouwen geven.

Maar hij heeft best al laten zien wat te kunnen, volgens mij ook een Engelse homegrown status. Die jongen levert je normaliter wanneer je hem de kans geeft je in de toekomst wel redelijke winst op.

23 januari 2024 om 23:24

'Wat minder' kom op die vent presteert toch al lange tijd gewoon niks.
Dat 0 speeltijd van allemaal ook wel mee. In elke europa league wedstrijd heeft hij serieuze speelminuten gekregen in de eredivisie valt hij ook zo nu en dan in voor op z'n minst 20 min. Eind vorig kalender jaar had hij in de 3 laatste wedstrijden nog 2 basisplaatsen, tegen de Grieken en hercules. Toen liet hij ook niks zien en dat was nog tegen hele matige tegenstanders.
Ik zeg niet dat het niks met hem gaat worden, maar je doet haast alsof het raar is dat hij gepasseerd word. Bergwijn en berghuis halen echt wel betere cijfers en is dus volkomen logisch dat zij boven hem worden verkozen. Minder spelen betekend sowieso ook niet dat hij geen 0 kans krijgt, ze hebben ook gewoon trainingen om indruk te maken

23 januari 2024 om 23:49

Hij loopt alles bij elkaar een g/a per 180 minuten. Dat is voor zo'n jonge speler die net debuteert op het hoogste niveau helemaal niet zo slecht hoor. Het moet zeker stabieler en algemeen nog wat beter. Maar wat verwacht je nou bij zo'n jongen van 19?

24 januari 2024 om 06:37

Jij begint je stuk dat hij onze beste speler was, wat natuurlijk lulkoek was, en daarna zeg je wat verwacht je van zo’n jonge speler? Hij kan er natuurlijk niks aan doen, maar voor dat geld verwacht je een speler die er meteen staat. We hadden met Godts al een groot talent op linksbuiten

24 januari 2024 om 07:57

Grappig, vind dit dus een prima voorbeeld van een blinde (wilde) draver. Rent lekker met zijn hoofd omlaag.

Geen paniek! Wij hebben Banel!!

Effe zonder gekheid, waarom zou je dit doen? Wie ga je opstellen als je voorin iemand geblesseerd raakt ?

23 januari 2024 om 21:10

Godts, Van Axel Dongen, Akpom, Banel?

Prima om Forbs te verhuren. Zou mooi zijn als hij meer gaat spelen. Ik ben geen fan van Forbs, maar als jongeling starten in een elftal dat compleet uit balans is, is ook erg lastig.

23 januari 2024 om 21:22

Maar gaat hij daar meer spelen? Als je ziet hoe moeilijk aanvallers die de hele eredivisie aan snot spelen het hebben. Hoe gaat een jongen die het in de eredivisie niet eens lukt het daar dan doen? Misschien leuke speler voor op het eind voor de counter vanwege zijn snelheid. Forrest zal hem toch gewoon vooral willen huren om te zien of ze op lange termijn wat in hem zien en hem dan willen overnemen?

23 januari 2024 om 21:23

Godts en Van Axel Dongen zijn geblesseerd en blessuregevoelig, Akpom is geen flankspeler en Banel is niet verder dan Forbs, althans dat heeft hij nog niet laten zien.

Forbs is de 3e buitenspeler op dit moment, Ajax moet hem niet verhuren tenzij ze iemand anders op het oog hebben. Maar dan moeten ze voor een verkoop van Forbs gaan.

Raar verhaal dit.

23 januari 2024 om 21:27

Van die 4 is alleen Godts een serieuze optie

23 januari 2024 om 21:33

Godts en Dongen zijn gewoon fit, Godts traint gewoon mee en speelde oefenwedstrijden bij onder 18 mee om weer ritme op te doen. Daarnaast is Forbs ook gewoon een jeugdspeler.

23 januari 2024 om 22:10

Vedette houding? Volgens mij vergis je je in Berghuis en Bergwijn. Bergwijn geeft dit seizoen namelijk gewoon 110%. Over Forbs ben ik het gedeeltelijk eens. Als hij meer oplevert dan we voor hem hebben betaald mag die gaan.

23 januari 2024 om 23:32

@fcvoetbal23, ik ben fan van, van Axel Dongen maar de realiteit is dat hij afgelopen 3,5 seizoen in totaal zo'n 2000 minuten heeft gespeeld en dat ligt niet aan een gebrek aan talent. Daar kan je echt niet op rekenen/bouwen. Dat hij nu fit is, is fijn maar de vraag is hoelang. Ben al blij als die jongen 3 wedstrijden achter elkaar in Jong Ajax kan spelen

23 januari 2024 om 21:11

Dit doe je alleen als je iets achter de hand hebt, heb je dit niet dan is het inderdaad een raar verhaal.

23 januari 2024 om 21:35

@burwatti want jeugdspeler Forbs is zoveel beter?

23 januari 2024 om 21:37

Ik zou het ook niet doen. Forbs voldoet nog niet, maar is toch de beste optie.

23 januari 2024 om 21:40

@burwatti Wat heb je nou aan Forbes, hij kan alleen maar rennen en genoeg alternatieve

23 januari 2024 om 21:42

Geen idee hoe ze Forbs inschalen wanneer Godts en Van Axel Dongen volledig wedstrijd fit zijn.
Als ze die boven hem plaatsen heeft het niet veel zin om hem er bij te houden.

24 januari 2024 om 00:46

Ik denk dat ze een punt willen maken dat Bergwijn niet te koop is deze winter. Of zo... Want ik weet het anders niet meer! 😅

24 januari 2024 om 02:30

Ajax is waarschijnlijk vast bezig met een ander type aanvaller. Forbs is leuk maar totaal geen speler die Ajax de kampioenschap gaat bezorgen of goals in de CL. Daar komt hij echt kwaliteit tekort voor. Ik zou wel iemand als Kluivert enorm toejuichen die zou perfect passen bij dit Ajax. Iemand die balvast is en goede voorzetten kan geven op Brobbey. Ook op de nr 10 positie kan je hem kwijt. Die Ijslander op 10 doet het wel goed, alleen mist ook net die extra power om de top te halen. Het is een mindere versie van Eriksen. Ik zie liever iemand met power en snelheid daar. Kluivert is ook sterk in het meeverdedigen, dus dat helpt ook zeker.

Voor een halfjaartje verhuren? Dan kan je hem er net zo goed bij houden en meer laten spelen zou je zeggen, nu lever je alleen maar in

23 januari 2024 om 21:05

Tenzij je hem vlieguren wilt geven en deze zomer wilt stoppen met het koesteren van Bergwijn (en berghuis)

Wat een rare transfer. Je moet nu hopen op een verplichte optie tot koop.

Indien er een goede optie tot koop bij zit, doen

Ja je hebt toch weinig aan hem, maar een vertrek van tijdelijk aard zit ik ook niet echt op te wachten. Dan komt ie zo weer terug met misschien nog minder ervaring op het veld. Verkopen tegen elk aannemelijk bod zou ik zeggen, mocht er animo zijn.

Willen die gasten Bergwijn niet overkopen? Ik zie liever een jonge gozer als Forbs de kans krijgen, als dat die Bergwijn blijft aanploeteren, met zijn misplaatste 'vedette' houding...

23 januari 2024 om 21:09

Mwah Bergwijn is niet slecht laatste weken hoor. Je ziet hem vaak hard werken en mee terug sprinten en heeft flink wat G/A

23 januari 2024 om 21:25

Al scoort Bergwijn elke week kan die het nog niet goed doen, dezelfde mensen zaten te schreeuwen dat Brobbey maar moest banken ipv Akpom, 2 maanden later is Brobbey veruit de belangrijkste.. Als je serieus vind dat Forbs boven Bergwijn moet staan dan heb je er weinig kijk op ondanks dat Bergwijn zeker meer moet laten zien

23 januari 2024 om 21:44

Jullie kunnen toch niet met droge ogen beweren dat het een goede speler is? Uiteraard is Forbs niet beter dan Bergwijn. Wel is het zo dat we richting een nieuw team moeten gaan bouwen. Forbs kan hier in mijn optiek zeker in groeien en waarde op het veld creëren.

Laat ik mijn reactie dan uitbreiden naar Bergwijn en Berghuis die ik liever niet meer zie.

Bergwijn kan natuurlijk niets aan zijn transfersom doen, maar gezien zijn kosten moet dit de absolute vedette en leider van het elftal zijn. Evenals de beste speler van de Eredivisie. Dat is hij bij lange na niet.

Formatteren/aanpassen van mijn reactie is wat lastig in de app.

23 januari 2024 om 21:53

Spelers die moeten groeien hebben we al meer dan genoeg, op dit moment is Bergwijn gewoon beter dan Forbs dus ik zie niet de urgentie om Dorbs basis te zetten ipv Bergwijn.. Volgend seizoen is Bergwijn misschien weg en dan zal je toch weer ervaring moeten gaan halen, dus moet Forbs nog steeds genoegen nemen met wissel staan, grotendeels omdat ik denk dat hij geen speler is die zich heel prettig voelt in de kleine ruimte.. Ik zou persoonlijk elke Mislintat aankoop zsm de deur uit doen op Ramaj na, dat kan wel een goede keeper worden misschien maar de rest is gewoon drama

23 januari 2024 om 21:26

Noem eens wat voorbeelden van die misplaatste vedette houding?

Ik zie hem hard werken en een penalty aan Brobbey gunnen.

Waarom noem je Berghuis dan niet na zijn interview van deze week?

Ik denk dat ik het antwoord wel weet.

23 januari 2024 om 21:41

Ik noem er nu natuurlijk maar 1, vooral gezien zijn aankoopprijs. Berghuis had je hier ook kunnen plaatsen met zijn schandalige interview.

Maar wat is het antwoord dan?

Waar slaat dit in godsnaam op? Gaan we dan met Martha en Banel verder?

23 januari 2024 om 22:26

Godts is bijna weer fit. Daarin investeren en eventueel een versterking (een daadwerkelijke versterking)? Amourricho teveel problemen met fitheid denk ik. Maar die 2 doen niet onder voor Forbs, zeker in een speelstijl als die van Ajax.

Het bestuur van Ajax is gek als ze hem wegdoen en dan ook nog is alleen een huurdeal. Als club zijnde heb je al tekort aan aanvallers laat staan als er alweer éã©n vertrekt. Bergwijn en Berghuis zijn al wisselvallig. Laat staan dat je straks daarachter alleen Banel en Martha hebt die KKD niveau zijn. Daarnaast heb je dus totaal geen geduld als club zijnde als je een 19-jarige kerel niet langer de kans geeft. Zeker omdat dit pas zijn eerste jaar als profvoetballer op het hoogste niveau is. Zou heel gãªnant zijn als je hem zo laat gaan...



23 januari 2024 om 21:07

Ja en zo kan hij alleen maar dieper door de mand vallen dat hij er helemaal niets van kan. Bank zitten kan hij prima, dan kan je hem inderdaad beter nog even een half jaar houden

23 januari 2024 om 21:14

Ten eerste heb je Banel, Godts en Van Axel Dongen erachter en is Forbs niet beter.

Ten tweede is het gênant een speler die nu niets toevoegt geen vlieguren te laten maken. En als er een optie tot koop bij zit, prima.

Ten derde denk ik dat Ajax financiële ruimte aan het maken is om nog een aankoop in de winter te doen.

23 januari 2024 om 21:25

Niet beter? Ik heb hem betere dingen zien doen dan die buitenste 2 die je opnoemt. EN dat op rechts waar hij helemaal niet hoort te staan. En je gaat niet veel ruimte krijgen met een speler van 19 verhuren. Die verdient echt niet zoveel als andere selectie spelers. Deze jongen heeft nog geen fatsoenlijke kans op links gehad en mensen duwen hem al naar de uitgang. Bergwijn loopt al anderhalf jaar aan te modderen op links en die mag lekker blijven.

23 januari 2024 om 21:28

Forbs is een speler die ruimte nodig heeft, zijn 1ste aanname is belabberd, heeft geen actie in de kleine ruimte, als de bal in de buurt komt is hij zenuwachtig, past gewoon niet bij Ajax maar meer bij een counterploeg.. Die goal tegen Ludogorets is hoe je Forbs moet gebruiken, hopen dat hij 60 meter kan hardlopen want hij is bloedsnel maar dan houdt het ook wel op

23 januari 2024 om 21:28

Forbs is zeker wel beter dan Banel. Van Axel Dongen is alleen maar geblesseerd en Godts is momenteel ook nog geblesseerd. Dus nee die opties zijn zeker allemaal niet beter en zelfs een risico. Daarnaast voegt Forbs zeker wel wat toe. Afgelopen week nog met die assist bij de 4-1 door middel van zijn snelheid. Zeker als invaller gewoon heel handig. En als laatste je gaat die kerel verhuren. Denk je echt dat er veel financiã«le ruimte is om een aankoop te doen...

23 januari 2024 om 21:28

Godts en Van Axel Dongen zijn geblesseerd en blessuregevoelig dus daar kun je niet op bouwen. Banel heeft nog niet laten zien meer toe te voegen dan Forbs.

23 januari 2024 om 21:31

Ik betwijfel of hij in de premier League vlieguren gaat maken, terwijl hij nog niet eens klaar is voor de Eredivisie

23 januari 2024 om 21:34

Lekker zeg concecau is al verhuurd en nu weer een rechtsbuiten die net gekocht is verhuren. Benieuwd of we die 2 volgend jaar nog terug zien.

Wauw oké uitverkoop bij ajax??? Hato ook maar verkopen dan haha. Dag forbs.

23 januari 2024 om 21:07

Verwacht nu zeker nog een inkomende buitenspeler in de laatste week huur of koop. Ben benieuwd

Verhuren? Wat schiet je daar mee op? Tenzij ze dik betalen voor een huursom maar dan moet dat echt 3 miljoen zijn of zo.

23 januari 2024 om 21:34

Hem een half jaar op de bank laten zitten schiet ook niet op toch.
Dan kun je hem maar beter verhuren als hij daar meer kans heeft op speeltijd

23 januari 2024 om 23:37

De concurrentie bij Forest is anders ook niet mis op de flanken.

24 januari 2024 om 02:05

Zeker een punt, en ook nog vooral op links waar hij het beste uit de voeten kan

Net zoals Tahirovic werd deze gozer, na Max 3 leuke potjes, opeens super erg gehyped. Beide in enorm verval geraakt. Al was Tahirovic nooit daar waar sommige hem wel toedichtte. Forbs Was wel razendsnel. Helaas was dat ook het enige. Succes. Voor hem wel fijn terug in eigen land.

23 januari 2024 om 22:29

Vond het ook grappig toen, al die positieve verhalen over die 2. Bijna niemand die het met mij eens was dat ze tekort kwamen voor Ajax/niet bij Ajax passen (vooral Tahirovic werd de hemel ingeprezen op het begin).

Hopen datie een half jaartje lekker speelt en dan gauw naar de uitgang ermee. Was wel regelmatig de uitblinker bij Ajax toen ze onderaan stonden...

Enerzijds goed, hopelijk krijgt hij veel speeltijd en ontwikkelt hij zich. Maar er blijft zo wel weinig over en volgens mij komt juiste die 3e plek steeds meer in zicht. In tegenstelling tot velen zag ik echt wel potentie in hem. Ben benieuwd wat hiervoor in de plek komt.

Prima als het huur is zonder optie tot koop. Kan Forbs even wat ervaring opdoen op het hoogste niveau, wat meer vertrouwen terugkrijgen en hopelijk lekker in vorm komen en heb je hopelijk zodra Bergwijn vertrekt een prima vervanger al onder contract. En mocht je het toch niet in hem zien heeft hij zich hopelijk al een beetje in de kijker kunnen spelen in de PL.

23 januari 2024 om 21:15

Tja, denk je echt dat hij daar gaat spelen? Ik kan het me echt niet voorstellen

23 januari 2024 om 21:20

Geen idee Feliix, waarom zou je een speler huren als je hem niet wil laten spelen? Hij staat er goed op in de PL dankzij zijn tijd bij Man City 2, West Ham had ook interesse afgelopen zomer. Misschien zitten ze bij Forest krap in de buitenspelers?

23 januari 2024 om 21:35

Goedkope tijdelijke (back-up) oplossing misschien, ik weet het ook niet. Ken de selectie van Forest niet zo goed maar puur kijkend naar wat hij tot nu toe bij Ajax heeft laten zien kan ik het me niet voorstellen

23 januari 2024 om 21:49

Hij heeft een heel groot wapen en dat is zijn snelheid.
Daarmee kan hij natuurlijk wel iets toe voegen aan een club die degradatie voetbal spelen.
Hij heeft ruimte nodig, die ligt bij Ajax vooral achter de eigen verdedeging, bij een club die zelf achteruit loopt en op de counter gaat spelen kan dit best eens goed uit pakken.

Als ze zich willen handhaven door flink de beuk er in te gooien en met hard spel punten binnen willen halen dan krijgen we Forbs als IKEA pakket terug en hebben ze niets aan hem.

Als je er 15 mil voor kunt vangen zeker doen. Maar ik vind dit wel een speler met talent. Vond hem in veel wedstrijden erg gevaarlijk en als zijn teamgenoten voorin wat scherper waren geweest had hij een handvol meer assists gehad. Zou hem alleen bij een top bod laten gaan.

Prima, denk dat hij best een talentvolle speler zal zijn maar vooral goed past in een team waar je veel ruimte krijgt en hem kan gebruiken met zijn snelheid om te counteren. Bij Ajax zijn de ruimtes vaak klein en past ook niet bij Ajax daardoor. Hoop wel dat er een optie tot koop bij zit. Komt Ajax hopelijk toch nog goed af van de aankopen van Mislintat. Eerst Mikautadze in ieder geval tijdelijk, Forbs nu waarschijnlijk en hopelijk komen daar in de zomer o.a. namen als Avila, Sosa en Tahirovic bij. Van den Boomen, Ramaj en Akpom zie ik wel toegevoegde waarde in, Mannsverk ook nog wel maar die heeft echt vrijwel niks gespeeld tot nu toe door blessureleed en over Sutalo en Gaaei twijfel ik nog. Dat is nog een beetje 50/50, al heb ik bij Sutalo wel zoiets van dat je hem moet verkopen als er in de zomer een goed bod komt.

23 januari 2024 om 21:17

Te twijfelt over Gaaei maar wil Sosa weg hebben? Die heeft beter gespeeld dan Gaaei.
En Sutalo moet je niet over twijfelen. Als die een fatsoenlijk elftal om zich heen heeft zal je zien waarom hij Kroatisch international is.

23 januari 2024 om 22:15

Dat international zijn zegt toch ook niet zo veel.
Nederland heeft nu top verdedigers maar in 2014 werden we derde op het WK met Blind, Martins Indi, Vlaar, de Vrij, Clasie en Kuijt in de verdedeging. En tussendoor hebben ook Verhaegh, Janmaat en de Guzman een basis plaatsen gehad in de verdedeging. De Vrij was toen natuurlijk nog lang niet de speler die hij later geworden is, maar van die lijst is hij samen met Blind de enige die als verdediger een toegevoegde waarde zou zijn geweest.

Ik sluit niet uit dat Sutalo het alsnog heel goed gaat doen. Maar het kan net zo goed zijn dat het bij Kroatie lekker voetballen is met Modrić, Kovačić en Brozović voor je en Gvardiol naast je.

Het is ook niet zo dat hij nu een topper op de bank houdt, volgens mij speelt hij in plaats van Vida die nu 128 is of zo. Het zelfde voor Sosa, die heeft minder vast een basis plaats en zijn voornaamse concurent is Barisic van Rangers, toch ook niet direct een wereld topper.

Wat is dit voor onzin dan? Wat heb je aan een tijdelijk vertrek?? Nu hebben we op Bergwijn na geen enkele buitenspeler meer. En dat is al niet een topper bij ons. Wat gaat Ajax nu doen dan? Weer een stel middelmatige Jeugdspelers bij de 1e selectie halen?

Dit zal alleen zijn om salaris kosten te drukken anders snap ik het niet. Zeker niet om zo iemand te verhuren zonder optie tot koop. Aan de andere kant als deze jongen het daar een half jaar goed doet kan je zo van een Engelse club die 14 miljoen weer vragen en je verlies compleet beperken. Zie het toch niet in deze jongen dan maar zo proberen om je aankoopbedrag er weer uit te halen.

Ongelooflijk wat dom. Wie heb je dan nog over voor de vleugels? Hou Forbs erbij en spreek vertrouwen uit. Bergwijn kostte 30 miljoen en levert echt helemaal niks..

Chapeau Ajax als je Forbs verhuurt, not!!!!!

Wanbeleid van het hoogste niveau, geen geld ontvangen dus geen vervanger mogelijk en het alternatief is een Martha/banel die te kort komen bij Jong Ajax, Van Axel Dongen die geblesseerd raakt bij windkracht 3 en Godts die talentvol is maar een lichtgewicht.

23 januari 2024 om 21:36

Forbs is toch net zo goed een lichtgewicht?
Ik zie zelf liever Godts

23 januari 2024 om 22:30

Godts is vergeleken met Forbs een verademing.

Echt heel dom.. maar aanvoerder Bergwijn moet namelijk altijd spelen en heeft echt geweldige wedstrijden achter zijn naam staan........

Wat ik hoorde en begrijp is het echt alleen huur zonder optie tot koop. Nottingham mist veel spelers door de Afrika Cup. Ook hebben ze een aantal geblesseerde. Forbs moet met Hudson-Odoi gaan strijden voor de linksbuiten positie. Hudson-Odoi is namelijk ook geen hoogvlieger. En als hij geblesseerd raakt hebben ze niemand achter de hand voor die positie. Alleen begrijp het niet van Ajax zijnde. Godts en Axel van Dongen zijn nog geblesseerd en zie ze aankomende weken nog niet terug. Banel is in mijn ogen nog niet zover als Forbs is. Als Forbs meer vertrouwen krijgt en minuten zie ik hem echt wel gaan opbloeien! Dat geldt trouwens voor zijn landgenoot Conceicao, ben benieuwd wat Ajax daarmee van plan is in de zomer.

Dit was toch het 3e wereldwonder met geweldige statistieken in de C'tjes?

23 januari 2024 om 22:27

Zijn geweldige statistieken kwamen van de Youth Premier League. Dat is geen C'tjes, maar zo'n beetje de sterkste jeugd competitie ter wereld. Misschien kun je volgende keer beter eerst je research doen voordat je wat doms roept.

23 januari 2024 om 23:25

Nikszeggende statistieken dus...zoals meerdere mensen toen ook al tegen de Ajax supporters zeiden..maar nee het was ow zo'n geweldige competitie van bizar hoog nivo.

Jammer, zie het nog wel in hem zitten. Een jongen die ruimte nodig heeft. Wat schiet je nu met een huurdeal op? Banel en Martha zijn echt nog 5 klassen minder dan Forbs.. Als dit zo is dan moet er wel.cht een kwaliteitsinjectie aankomen anders begrijp ik de deal echt niet

Ik zie liever Forbs in de basis op de flanken dan Bergwijn of Berghuis. En met zijn snelheid heeft hij een extra wapen. Ajax kan hem dit seizoen nog goed gebruiken denk ik.

23 januari 2024 om 22:31

Serieus? Berghuis en Bergwijn spelen de laatste tijd juist weer prima met rendement. Juist als invaller kan Forbs van waarde zijn met vermoeide tegenstanders.

23 januari 2024 om 22:44

De spelers die Bergwijn voorbij is gekomen zijn op 1 hand te tellen..

24 januari 2024 om 00:17

Laatste wedstrijden is hij een stuk dreigender en geeft ook ineens assists.

Hoop dat er toch echt een optie tot koop bij zit. Past ook goed bij Nottingham die op de counter spelen, waar hij totaal niet bij Ajax past waar je veel in de kleine ruimtes speelt.

In welke wereld denkt Forest dat Forbs wat kan toevoegen op Premier League-niveau? Ongelooflijk zeg.

Typische voetballer waar je over paar jaar niets meer van hoort.
Op de bank bij Notthingham Forest en dan ergens in league two eindigen.

Het heeft geen nut dat ze Henderson hebben gehaald als ze andere potentieel sterke spelers direct weer laten gaan. Dit Ajax zal alsnog weer achteruitgaan en voorlopig niet terugkomen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren