Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cambuur zet recordaankoop uit selectie: ‘Ruzie met Henk de Jong’

Laatste update:

SC Cambuur heeft Silvester van der Water teruggezet naar de beloftenploeg, zo maakt de club vrijdagochtend bekend. Dat heeft alles te maken met de relatie die de buitenspeler heeft met zijn trainer, Henk de Jong.

"De 27-jarige vleugelaanvaller is na een verschil van inzicht met hoofdtrainer Henk de Jong voorlopig teruggezet naar het Onder 21-team van SC Cambuur. In de winterse transferperiode gaan beide partijen op zoek naar een oplossing", schrijven de Leeuwarders op hun website.

Omrop Fryslân schrijft dat er een ruzie heeft plaatsgevonden tussen Van der Water en De Jong. Volgens het Friese medium zouden de twee eerder ook al gebotst hebben, aan het begin van vorig seizoen. De Jong legde destijds vanwege gezondheidsredenen zijn taken als hoofdtrainer neer.

Chiel Dekker, zaakwaarnemer van de linkspoot, werd gevraagd naar de stand van zaken, maar wilde weinig kwijt over zijn cliënt. Wel liet hij weten dat 'deze situatie geen winnaars kent'.

Van der Water lijkt zijn laatste wedstrijd voor Cambuur dus al gespeeld te hebben, daar hij komende winter mag vertrekken. Zondag moet de aanvaller voor het eerst vanaf de zijlijn toekijken, als de degradant het opneemt tegen FC Groningen.

De flankspeler speelt sinds medio 2022 voor Cambuur, dat hem destijds overnam van het Amerikaanse Orlando City. Naar verluidt maakten de Friezen een bedrag van 700.000 euro over naar de MLS-ploeg, waarmee Van der Water de duurste Cambuur-aankoop ooit werd.

Een volledig gelukkig huwelijk werd het nooit tussen de voormalig Heraclied en Cambuur. In totaal speelde Van der Water 33 wedstrijden voor de club, waarin hij 5 keer scoorde en 3 assists afleverde. Daarnaast degradeerde de club in die periode uit de Eredivisie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je ruzie met Henk de Jong hebt/krijgt. Heb je het toch echt zelf gedaan denk ik.

27 oktober 2023 om 15:23

Was er met deze jongen niet al eens eerder wat aan de hand, dat hij een vertrek wilde forceren bij Heracles? Zal geen makkelijke jongen zijn denk ik.

27 oktober 2023 om 17:14

Klopt had toen wedstrijd af gezegd via app.
Wou toen ook weg na 1 goede wedstrijd

Van der Water is ook wel terug welkom bij Almere.

27 oktober 2023 om 12:16

Vind het ook echt een speler voor Almere, qua naam dan. Silvester. Net zoals Jamairo of Milano.

27 oktober 2023 om 12:34

Cityboy namen bedoel je.

27 oktober 2023 om 18:45

Ik zou m'n kat zo noemen en niet m'n zoon, maar dat terzijde. Vd water heb je niks aan, amper rendement 14 in en dozijn voetballer. Hier mist cambuur niks aan.

Hij heeft inderdaad niet gebracht wat van hem verwacht werd. Ik vond het echt een goede speler bij Heracles, maar dat niveau heeft hij nooit aangetikt bij Cambuur. Zou het frustratie zijn die eruit gekomen is en dat hij daarin te ver ging?
Misschien is het dan beter om afscheid te nemen. We zullen in elk geval je geweldige goal tegen PSV niet vergeten.

27 oktober 2023 om 12:21

Hoe zie jij de toekomst van Cambuur? Ik had er meer van verwacht en gehoopt onder Ultee. Denk je dat ze op den duur weer naar de eredivisie kunnen promoveren? Vind het namelijk een mooiere club dan met alle respect Almere City en Excelsior.

27 oktober 2023 om 13:12

Ik had er ook meer van verwacht, maar ik denk dat Cambuur op den duur wel weer in de eredivisie terecht komt, maar dat zal wel minimaal 3 seizoenen duren. Hoop dat het nieuwe stadion een impuls kan geven.

Daar mis je niet veel aan. Rendementloze draver

27 oktober 2023 om 12:44

8 wedstrijden gestart, 3 goals 2 assist. Niet heel slecht toch?

27 oktober 2023 om 13:50

Naja als je ziet hoeveel kansen hij mist en slechte voorzetten hij geeft

27 oktober 2023 om 19:20

Inderdaad te vaak onzichtbaar. Als hij zijn wedstrijd heeft kan hij leuke dingen laten zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren