Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cambuur krijgt loon naar werken en drukt Go Ahead dieper in de zorgen

Laatste update:

SC Cambuur heeft Go Ahead Eagles in een lastig parket gebracht. De Leeuwarders boekten voor het eerst in de clubhistorie vier zeges op rij in Eredivisieverband en houden daarmee een heel klein beetje hoop op de play-offs om Europees voetbal, al lijkt die hoop ijdel. De gasten uit Deventer zagen door de late 1-0 van invaller Sebastian Steblecki weer een beetje hoop op rechtstreeks ehandhaving vervliegen. De achterstand op de veilige vijftiende plek is nu vijf punten.

/

In de wetenschap dat vrijwel alle belangrijke concurrenten in de strijd tegen degradatie dit weekeinde één of meer punten behaalden, leek Go Ahead Eagles zich niet te kunnen verschuilen. De debuterende interim-coach Dennis Demmers koos echter wel voor die tactiek, maar dat pakte niet erg goed uit. Cambuur had in de eerste helft een fors overwicht en kreeg tal van kansen om dat uit te drukken in de score. Enkel omdat scherpte ontbrak, stond de 0-0 stand ook bij rust nog op het scorebord.

Dé kans om de score te openen was voor Mikhail Rosheuvel. Na een vlot lopende aanval via Ogbeche Bartholomew en Furdjel Narsingh kreeg de aanvaller de bal op een presenteerblaadje, maar voor een vrijwel leeg doel slaagde hij erin om het leer op de op doellijn geposteerde Bart Vriends te mikken. Doelman Mickey van der Hart kwam daarmee niet voor het eerst met de schrik vrij.

/

Aan dat spelbeeld veranderde ook na de pauze weinig. Go Ahead groef zich in en hoopte op een snelle counter, terwijl Cambuur naar hartenlust het spel dicteerde en kansen kreeg. Zo mikte Rosheuvel net voorlangs en had Van der Hart opnieuw geluk bij een mogelijkheid voor Sander van de Streek. De middenvelder leek op weg naar de 1-0, maar zag zijn inzet van richting veranderd worden. Daardoor verdween de bal naast het doel van de reeds geklopte goalie van de bezoekers.

De thuisploeg bleef echter stug volhouden en werd zeven minuten voor het verstrijken van de reguliere speeltijd rijkelijk beloond. Juist op het moment dat Go Ahead iets meer uit de schulp wilde kruipen, sloeg invaller Steblecki toe. De Pool kreeg de bal voor zijn voeten na een voorzet van Wout Droste, kapte een tegenstander uit en schoof door de benen van Van der Hart binnen. Die klap kwamen de bezoekers uit Deventer niet te boven.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Terechte nederlaag, had niks anders verwacht dan dit, denk dat ze zelfs de nacompetitie verliezen, niet dat dit met de derby heeft te maken, maar t team heeft totaal geen kwaliteit

5 april 2015 om 19:02

Maar het kwam natuurlijk allemaal door foeke booy

5 april 2015 om 19:34

Dat weet ik niet, ik ben het niet met de aankopen eens, maar ik heb dr niks over te zeggen

Zo jammer, vind GAE altijd een fris leuk voetballend 11tal, maar begrijp niet dat mensen het centrale duo achterin geweldig vinden??? Bart vriens is een waggeleend met een deodorantprobleem pfffff

5 april 2015 om 18:51

hahah ja daar heb je gelijk in. en de backs zijn sowieso van Jupiler nivo. Enige linie die eredivisiewaardig is, is een middenveld met Duits Turuc Overgoor

5 april 2015 om 21:53

Weet niet of Duits erediviewaardig is, als Go ahead degradeert is dat al de derde keer dat hij naar de eerste divisie degradeert. Als hij echt eredivisiewaardig was dan zou hij toch eens naar clubs met meer niveau moeten gaan.

Volkomen terecht verloren vandaag. Sinds de winterstop is het voetbal echt dramatisch aan onze kant. De spelers lijken niet te beseffen dat ze in degradatienood zitten en het is dan ook geen team. Vandaag lijken ze ook weer bang om fouten te maken en daardoor schieten ze de bal maar zo ver mogelijk weg. Ze kunnen echt geen fatsoenlijke aanval opzetten via de zijkanten en lijken te gokken op het fysieke spel van Kolder. Je kan natuurlijk een keer verliezen, maar de manier waarop we constant verliezen baart me toch zorgen. Vandaag mocht je gewoon blij zijn dat het nog zo lang 0-0 bleef en helaas hebben ze dit Weer niet kunnen vasthouden. Nacompetitie lijkt me dan ook het hoogst haalbare en hopelijk kunnen we toch nog in de eredivisie blijven

5 april 2015 om 19:30

Off: ik heb gehoord dat Marnix Kolder mee gaat trainen vij topklasse ploeg HHC. Weet jij wat hier waar van is? En heeft hij een aflopend contract?

5 april 2015 om 19:59

Of hij mee gaat trainen bij HHC weet ik niet. Kolder heeft wel een aflopend contract maar ze gaan waarschijnlijk nog wel in gesprek over een extra jaar. Mij lijkt het beste om uit elkaar te gaan want je ziet wel dat zijn niveau achteruit gaat. Het lijkt mij dat hij nog wel van waarde kan zijn in de middenmoot van de Jupiler league, maar wellicht kiest hij wel voor een hoofdklasser en het opbouwen van een maatschappelijke carrière. Het zou dus zomaar kunnen

5 april 2015 om 21:46

Oké. Kolder is natuurlijk ook al op leeftijd, en hij zou nog prima een aantal jaren meekunnen in de Topklasse.

Ik kan niet anders zeggen dan een verdiende overwinning. Go Ahead kon geen grote kansen creëeren en veel te weinig balbezit. Ik hoop wel dat ze erin blijven, alleen al omdat ze ons hebben geholpen met de promotie naar de Eredivisie. Het aantal meegereisde supporters was vandaag laag, maar vind het een leuke club.

ikhoop ook dat gae er in blijft,pec zwolle heeft ze nog de helpende hand toegestoken door 6 punten te geven maar ik zie het een beetje somber in voor gae

Echt balen dit! Wordt sowieso na competitie, dan alles geven! Als ze dat winnen is het natuurlijk weer een groot feest in Deventer... maar ongelooflijk wat geeft eagles het weer makkelijk weg in de laatste minuten weer een fout van Mickey van der Hart.. begrijp me niet verkeerd want cambuur speelde gewoon goed hoor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren