Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brobbey weet welke spits hij moet aftroeven om contract bij United te verdienen

Laatste update:

De blessure van Anthony Martial zal Manchester United er niet toe bewegen om in de winter nog een spits aan te trekken. Omdat de Fransman in de zomer uit zijn contract loopt - en de club geenszins van plan is deze te verlengen - zal Manchester United in de zomer wél op zoek gaan naar een nieuwe spits. Laurie Whitwell van the Athletic noemt twee concrete namen die hoog op het lijstje staan: Brian Brobbey en Ivan Toney.

Martial zal door een liesblessure in ieder geval de komende tien weken uit de roulatie liggen. Waar Engelse media eerder speculeerden over een tijdelijke vervanger, smoort Whitwell dat nu in de kiem.

De naam van Eric Maxim Choupo-Moting viel veelvuldig in de tabloids, maar Manchester United kan zich vanwege de financiële reglementen simpelweg geen grote transfersom permitteren, schrijft de journalist.

"In de zomer zal Manchester United kijken naar nieuwe versterkingen centraal voorin", schrijft Whitwell. "Dan kunnen zij het door het vertrek van Martial vrijgekomen 240.000 pond aan weeksalaris elders investeren."

Manchester United ondernam volgens Florian Plettenberg van Sky Sport ook wel degelijk concrete pogingen om Brobbey deze maand over te nemen. "Het was de afgelopen dagen absoluut een idee van Erik ten Hag om hem deze winter aan te trekken. Het was alleen niet mogelijk, Ajax gaf geen groen licht."

Brobbey zou niet de enige Nederlandse spits zijn met wie the Red Devils om tafel ging. "Het management van Joshua Zirkzee en Manchester United hebben gesproken", vertelt de Duitse transferjournalist.

"Manchester United wilde hem deze winter al kopen, maar Bologna heeft duidelijk gemaakt dat hij in januari niet te koop is. In de zomer kan hij wel vertrekken door een transferclausule van zo'n veertig miljoen euro."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker Zirkzee halen voor 40 miljoen en Brobs mooi bij Ajax laten zitten A.u.b. Wil wel graag dat nog een jaartje vol op Brobbey door gebouwd wordt in een wat evenwichtiger elftal volgend jaar.

25 januari 2024 om 23:49

Ah joh Inke, we kopen hem toch terug zodra hij niet speelt.

Als Brobbey slim is, wacht hij nog een poos en bouwt hij z'n carriere gestaag op. Nu naar United en je kunt de klok erop gelijkzetten dat hij snel weer weinig aan spelen toe gaat komen. Hij ontwikkelt zich nu goed, maar die is echt nog niet klaar voor een club als United. Die kan na Ajax beter eerst naar een club als Dortmund gaan. De PL is echt lastig voor een spits.

Brobby heeft nog 3,5 jaar contract en zal 1,5 jaar zeker moeten blijven en ontwikkelen iedere andere uitkomst kan alleen na 80+ miljoen. Volgend jaar schiet hij Ajax in z’n eentje naar de landstitel!

Het lijkt mij sterk dat ze weer voor een jonge talentvolle spits gaan, hebben net Hojlund voor een 70m aangetrokken. Kan je nu beter voor een spits van een jaar of 28/29 gaan die in zijn Prime zit zodat Hojlund wat meer tijd krijgt om zich te ontwikkelen.

Transfersom voor Choupo -mouting is een probleem, maar voor Brobbey niet... Ik kan me niet voorstellen dat Brobbey minder oplevert dan Choupo Mouting.... Brobbey zal toch wel minimaal 30miljoen moeten gaan kosten, als Ajax wacht meer. Brobbey blijft een jong talent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren