Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bournemouth presenteert dag na komst Aké spits van zesenhalf miljoen

Laatste update:

Lys Mousset vervolgt zijn loopbaan bij Bournemouth. The Cherries maken donderdag bekend dat de twintigjarige aanvaller een contract voor vier seizoenen heeft getekend en naar verluidt ontvangt Le Havre zesenhalf miljoen euro.

De international van Frankrijk Onder-19 had nog een driejarig contract bij de club uit de Ligue 2 en dus moest er een volwassen transfersom op tafel worden gelegd. Naast Bournemouth hadden ook Arsenal, Tottenham Hotspur, Sunderland, Sevilla, AS Monaco en CSKA Moskou naar verluidt interesse in Mousset.

De spits maakte in februari 2014 zijn debuut voor Le Havre en kwam afgelopen seizoen tot veertien doelpunten en drie assists in nog geen dertig wedstrijden voor le HAC. Bournemouth, dat woensdag al Nathan Aké op huurbasis vastlegde, omschrijft Mousset als een ‘jonge speler met veel potentie’.

Een goede aanwinst voor Bournemouth?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede aankoop als ik zie wie er achter na zaten. En ake is gewoon een top huurspeler die zeker basis zal spelen

Inderdaad mooi dat we de strijd hebben gewonnen van al die clubs, maar ik ken hem verder niet. Verder heb ik wel een goed gevoel over komend seizoen, er worden toch wel redelijke aankopen gedaan.

30 juni 2016 om 21:24

Ontbreekt nog aan een echt goede middenvelder en centrale verdediger. Nu hebben ze Ake in huis gehaald en ik denk dat Eddie Howe hem wel eens op het middenveld gaat positioneren. Centraal is hij wat te klein voor en linksachter staat Bournemouths uitblinker van vorig seizoen in de persoon van Charlie Daniels.

Ik ben benieuwd wat komend seizoen gaat brengen. Als vorig seizoen het normale niveau van Bournemouth was, dan gaat het komend seizoen gewoon weer handhaven worden. Wilson speelt hopelijk nu wel een heel seizoen en uiteraard Gradel. Afobe zal zich gaan moeten bewijzen en achterin hopen op minder blunders van Arthur haha

Bournemoith heeft toch al genoeg spitsen in wilson en die andere(ben even zn naam kwijt)

30 juni 2016 om 19:28

Glenn Murray (baas)

30 juni 2016 om 19:41

Daarnaast ook nog afobe(das de man wiens naam ik even kwijt was)

30 juni 2016 om 21:18

Grabban is er ook nog en King kan ook als spits spelen. Denk dat men de vervanger voor Wilson alvast in huis wil hebben. Slimme zet in mijn ogen, gaat Wilson in de zomer niet weg dan gaat hij in de winter of komend seizoen wel weg. Als hij niet geblesseerd geraakt was, had hij 15 goals minimaal gemaakt.

1 juli 2016 om 08:13

Zeker. Wilson begon heel erg sterk dus zal wel genoeg geinteresseerden hebben

Toppertje in wording, doodzonde dat hij naar deze club gaat. Had gewoon moeten schitteren bij een mooie club in de Ligue 1, maarja money talks...

30 juni 2016 om 21:09

Dat zeker, maar hij zal in frankrijk zeker een lager salaris verdienen...

30 juni 2016 om 20:48

Lees ik nou goed dat Marseille Mandanda voor slechts 3 miljoen gaat verkopen aan Crystal Palace? De beste keeper die er momenteel rondloopt in onze Ligue 1 verkopen voor zo'n bedrag lijkt mij het toppunt van wanbeleid.

30 juni 2016 om 21:10

Dat klopt ja, het is rond voor 3miljoen. Weer zo'n geweldige afspraak die Labrune met Mandanda heeft gemaakt als "echte gentlemen" onder elkaar.

Wanbeleid? Vertel me eens wat nieuws...

30 juni 2016 om 21:31

Wat blijft er inmiddels nog over van jullie ploeg? Nkoulou vertrekt naar Lyon, Mandanda naar Palace, Batshuayi naar Chelsea en dan heb ik het nog niet gehad over jongens als Diarra die ook nog een transfer gaat maken. Dat wordt volgend jaar weer meedoen om de plekken 10 tot en met 15, als het zo doorgaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren