Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz kiest bij PSV voor zelfde elf en gunt Babadi debuut in Eredivisie

Laatste update:

Trainer Peter Bosz heeft de opstelling bekendgemaakt voor het thuisduel van PSV met FC Utrecht van zaterdagmiddag. Hij kiest bij de start van het nieuwe Eredivisie-seizoen voor dezelfde elf namen als dinsdag, toen in de voorronde van de Champions League met 4-1 werd gewonnen van Sturm Graz. Isaac Babadi, een van de uitblinkers van dinsdag, maakt hierdoor zijn debuut in de Eredivisie. Aanwinst Malik Tillman begint op de bank bij PSV. De wedstrijd begint om 16:30 uur en is te zien op ESPN 2.

Walter Benítez staat onder de lat bij PSV en de verdediging bestaat van rechts naar links uit Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Patrick van Aanholt. Ibrahim Sangaré, die nog steeds kan vertrekken bij PSV deze zomer, wordt op het middenveld geflankeerd door Joey Veerman en Babadi. In de voorhoede moeten de voorzetten op aanvoerder Luuk de Jong komen van Johan Bakayoko (rechts) en Noa Lang (links). Naast Tillman zit onder meer Ricardo Pepi op de bank van de Johan Cruijff Schaal-winnaar.

PSV kon niet beter aan het seizoen beginnen. Nadat Feyenoord werd verslagen in de strijd om de Johan Cruijff Schaal (0-1) won de ploeg van Bosz ook van Sturm Graz in de voorronde van de Champions League (4-1). De Eindhovenaren legden deze week aanvallende middenvelder Malik Tillman vast en de middenvelder zit direct bij de wedstrijdselectie. Op zijn positie maakte Isaac Babadi de laatste weken grote indruk en hij debuteert dus in de Eredivisie. "Het kan ook zijn dat wij met twee tienen gaan spelen”, liet Bosz nog weten over de ruime bezetting op de 10-positie. De al langer geblesseerden Armando Obispo, Mauro Júnior en Fredrik Oppegård ontbreken, terwijl Anwar El Ghazi moet toekijken wegens een schorsing.

Net als PSV kampt ook FC Utrecht met enkele afwezigen. Isac Lidberg en Bart Ramselaar zijn net niet op tijd fit geraakt voor het duel in het Philips Stadion. Zij worden snel terugverwacht, terwijl het herstel van aanwinst Zidane Iqbal nog wat langer duurt. De Domstedelingen wisten, uit en thuis, al zes wedstrijden niet te winnen van PSV. FC Utrecht maakte de laatste jaren bovendien bepaald geen sterke beurt in Eindhoven: in het seizoen 1995/96 (!) werd er voor het laatst in de Eredivisie een resultaat gehaald (0-0). "Een hele goede ploeg die dit seizoen tot een van de kampioenskandidaten behoort. We zullen er moeten staan als een team morgen", weet trainer Michael Silberbauer.

Opstelling PSV: Benitez; Teze, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt; Sangaré, Babadi, Veerman; Bakayoko, De Jong, Lang.

Opstelling FC Utrecht: Barkas; Ter Avest, Van der Hoorn, Sagnan, El Karouani; Bozdogan, Jensen, Toornstra; Booth, Douvikas, Seuntjens.

PSV - FC Utrecht:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Het is babadi ook gegund. Speelde midweeks een prima pot.

Bababi verleng even zsm .

Alvast bedankt!

12 augustus 2023 om 15:57

Dat proberen ze al een paar maanden, de bal ligt bij Babadi en zijn management.

Van de week in een interview vertellen dat ze nu op moeten passen met blessures omdat ze om de paar dagen spelen. Om vervolgens dezelfde 11 weer op te stellen.

12 augustus 2023 om 15:54

Haha ik dacht precies het zelfde.

12 augustus 2023 om 16:13

Dat kennen we van Bosz. Die laat zelfs na een zware Europese verlenging 2 dagen later hetzelfde team met de tong op de grond opdraven tegen een mede kampioens kandidaat. Gewoon omdat het kan….

12 augustus 2023 om 16:22

Bij Feyenoord heb je vorig jaar kunnen zien dat constant met dezelfde 11 spelen totaal geen probleem is, mits de fysieke staf hun zaakjes op orde heeft

12 augustus 2023 om 16:17

Liever dinsdag spelers rust gunnen dan vandaag, moet daar geen probleem worden met een aantal wijzigingen.

12 augustus 2023 om 17:11

Vandaag tegen Utrecht ook niet. Hebben al 26 jaar niet gewonnen in Eindhoven.

12 augustus 2023 om 17:16

Tegen Utrecht staan we niet met 4-1 voor…

12 augustus 2023 om 16:19

Tsja, nu neem je die uitspraak te letterlijk, denk ik. Hij zal bedoelen dat er niet wekenlang met dezelfde 11 gespeeld kan worden. Maar nu nog wel.

12 augustus 2023 om 16:28

Ze hebben nu nog niet zoveel wedstrijden gespeeld dus de belasting kunnen ze nu nog wel aan. Bovendien kan op deze wijze zijn basiself nog meer op elkaar ingespeeld raken. Ik snap het wel. Bovendien wil je ook goed starten in de competitie en niet gelijk achter de feiten aan lopen. En Utrecht is een te lastige tegenstander om maar even tegen te rouleren. Misschien als ze na rust een royale voorsprong hebben kunnen ze spelers sparen.

Dat die trainer van Utrecht nog geen Nederlands praat. Anders gewend van Denen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren