Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Borussia Dortmund meldt dag na feest slecht nieuws over Haller richting PSV

Laatste update:

Sébastien Haller kan de komende tijd niet in actie komen voor Borussia Dortmund, zo maakt de club bekend. De Ivoriaan heeft last gekregen van een enkelblessure, die hem eerder dit seizoen ook al een tijd aan de kant hield. Het heenduel met PSV in de achtste finales van de Champions League komt hoe dan ook te vroeg.

De voormalig aanvalsleider van Ajax en FC Utrecht bezorgde Ivoorkust onlangs de Afrika Cup door voor de winnende treffer aan te tekenen in de finale tegen Nigeria (2-1). Haller werd donderdag bij zijn terugkomst op het sportcomplex als een held onthaald door zijn ploeggenoten met confetti, een rookmachine en Ivoriaanse vlaggen.

Gijp had vooruitziende blik: ‘Als Ajax hem niet neemt zijn ze hartstikke gek’

René van der Gijp raakte al vroeg onder de indruk van Sébastien HallerLees artikel

Haller wist op dat moment al dat hij niet geheel fit was, daar hij tegen Nigeria vlak voor tijd naar de kant werd gehaald met enkelklachten. Vrijdagochtend onderging Haller de nodige tests en daaruit is gebleken dat hij te maken heeft met een opspelende enkelblessure.

Haller liep medio december een enkelblessure op in het Bundesliga-duel met FSV Mainz 05. Het was even onzeker of Haller überhaupt deel zou kunnen nemen aan de Afrika Cup, maar hij herstelde tijdig. Nu heeft de boomlange aanvaller toch weer last van die blessure gekregen en zit hij voorlopig aan de kant.

Heel veel lijkt zijn afwezigheid voor Dortmund niet te veranderen. Niclas Füllkrug is de nummer één in de punt van de aanval, ook wanneer Haller fit is. In het 4-2-3-1-systeem van trainer Edin Terzic is er bovendien geen ruimte voor een extra pure spits in de startopstelling.

Het is momenteel nog onduidelijk of Haller er bij de return tegen PSV op 13 maart wel bij is. Dortmund neemt het de komende weken op tegen VfL Wolfsburg, TSG Hoffenheim, FC Union Berlin en Werder Bremen, voordat de return tegen PSV op het programma staat.

Dortmund kent tot dusver een wisselvallig seizoen. In de Champions League won het de ijzersterke groep met Paris Saint-Germain, AC Milan en Newcastle United, maar in de Bundesliga is de landstitel een utopie geworden.

Die Schwarzgelben moeten zich richten op plek vier, waar ze nu op staan. Het als vijfde geklasseerde RB Leipzig heeft echter slechts drie punten minder. Nummer drie VfB Stuttgart heeft drie punten meer dan Dortmund.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Drop je voorspellingen ??
Reacties

Maakt dit seizoen natuurlijk al niet het verschil. Hopelijk maakt psv er een mooie strijd van die lang spannend blijft!

16 februari 2024 om 17:57

Nee speelt volgens mij ook weinig bij Dortmund. Maar als je ziet hoe hij het deed op de Afrika club en wat voor goals hij daar scoorde kun je ook niet uitsluiten dat hij met bizar veel zelfvertrouwen terug komt. Het is in ieder geval niet nadelig dat hij er niet bij is. (Vanuit PSV en Nederlands voetbal beschouwd)

Jammer voor Haller. Is ook lastig voor hem dat je met Fullkrug eigenlijk bijna dezelfde speler al in huis hebt. Die doet het ook goed en speelt beter met Malen mee dan Haller. Denk niet dat er veel verschil tussen hun zit. Echte nummers 9, heel goed en dodelijk in de 16, target man, balletje vasthouden en verleggen, maar ook wel erg gelimiteerd als je niet vaak in de 16 komt.

Om gek van te worden als club, de spelers hebben dus geblesseerd gespeeld. Bij ons ook met Aurier. Trekken hem de laatste dag van de transferperiode aan, hij speelt geblesseerd de finale van de Afcon en nu kunnen we een maand geen beroep doen op hem, terwijl we hem voor een half jaar hebben aangetrokken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren