Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Borst ziet interview na Feyenoord - AZ: ‘Komt werkelijk geen zinnig woord uit’

Laatste update:

Hugo Borst heeft met stijgende verbazing naar het interview van Marcus Pedersen gekeken na Feyenoord - AZ (2-1). De rechtsback kroonde zich zaterdagavond tot man van de wedstrijd door in de laatste minuut de winnende treffer tegen de touwen te jagen. Toen hij zich niet veel later voor de camera van ESPN meldde, kwam er volgens Borst 'geen zinnig woord uit'.

Pedersen werd na afloop van de topper onder meer gevraagd naar de titelkansen. Feyenoord heeft door de zege een gat geslagen van vijf punten naar de Alkmaarders. "Ik denk dat veel mensen geloven dat we kampioen kunnen worden, maar het seizoen duurt natuurlijk nog lang", aldus de Noor. "We moeten het per wedstrijd bekijken en de focus op onszelf houden. We zullen zien waar we eindigen. Natuurlijk praten we erover. Je moet altijd geloven. We pushen elkaar op de training en willen allemaal er echt voor vechten om misschien kampioen te worden."

Het interview van Pedersen zorgde in de studio bij de Eretribune voor een verontwaardigde reactie bij Borst. "Ik ben echt bekaf na dit interview", aldus de analist verveeld. "Het is gewoon uitputtend. Hij is een Noors fjord. Ergens in het midden drijf je en je bent verloren. Er komt werkelijk geen zinnig woord uit. Wees nou gewoon blij. Hij gaat ons vertellen dat hij hoopt de komende weken punten te pakken met Feyenoord. Daar moet je het dan mee doen."

Jan Joost van Gangelen is van mening dat de hand enigszins in eigen boezem moet worden gestoken, daar ESPN Pedersen zelf heeft aangevraagd. "Ik zou ze graag mediatraining willen geven", gaat Borst verder. "Juist de andere kant op. Niet met de uitgesproken spelers, die laat je met rust." Tafelgenoot Kenneth Perez zegt ook niet vaak te worden verrast tijdens de interviews. "Jullie staan vaak met dezelfde spelers. Jullie weten ongeveer wie leuke sprekers zijn. Maar daardoor krijg je wel vaak dezelfde verhalen", vult de Deen aan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is er bij borst wel is een zinnig woord uitgekomen?

19 februari 2023 om 09:13

Is het iemand opgevallen dat Perez en Borst geen woord met elkaar wisselen? Perez had gezworen nooit meer met hem aan tafel te zitten, maar nu negeren ze elkaar gewoon volkomen. Het lult maar langs elkaar heen

19 februari 2023 om 10:28

En ze vullen elkaar nog wel zo mooi aan qua ph-waarde. Stel dat ze met elkaar gaan praten, dan wordt het nog veel zuurder

19 februari 2023 om 17:39

En wanneer een speler zich wel uitspreekt wordt hij afgebrand door de heren aan tafel. Ze zoeken gewoon werk..

19 februari 2023 om 09:19

Mee eens, altijd al een irritante en kinderachtige man gevonden. Altijd maar een tegendraadse mening hebben om relevant te blijven.

19 februari 2023 om 09:36

Elke uitzending dat Borst op tv is, is er eentje teveel. Wat een ouwe zeur. Je moet een emmer naast de bank zetten, voor het geval je van die man moet kotsen.

19 februari 2023 om 12:56

Een jaar of twintig geleden, vond ik hem nog wel leuk, maar ik erger mij de laatste jaren mateloos aan deze man, bij studio voetbal heeft hij sinds kort ook weer een soort van hoekje,
Ik zag een tijdje geleden een stukje terug waar Hugo Borst, Bert van Marwijk verbaal aanviel en hem uit maakte voor leugenaar, schandalig was dat. Wat mij betreft mag Hugo Borst permanent van de buis af.

19 februari 2023 om 17:41

Dat interview met v Marwijk over dat hij jokt is destijds ook breed uitgemeten en zelfs recent heeft Borst daar nogmaals excuses voor aangeboden.

19 februari 2023 om 09:42

Komt er bij hem dan wel iets zinnigs uit. Wat een flapDROL...

19 februari 2023 om 09:59

Ik zou zeggen beste Hugo dit is wie ik ben. Ik ben een rustige introverte jongen, succes er mee

19 februari 2023 om 12:13

Weinig

die Borst lul altijd uit zijn nek dus hij kan het weten

Ben het volledig eens met Borst.
Hij zegt eigenlijk helemaal niks.

Matig

19 februari 2023 om 08:38

Goed gezien Prem, nu zelf nog dat zelfinzicht krijgen bij je eigen comments. Je praat veel, maar zegt niets. Waar je wel goed in bent is open deuren in trappen.

19 februari 2023 om 08:39

Nog steeds een beter interview dan hoe AZ speelde gisteren. Laffe ploeg

19 februari 2023 om 08:46

Haha dat uitgerekend ons orakel Prem hier wat van vindt is ronduit hilarisch. Past goed bij je sketch Prem!

19 februari 2023 om 10:00

Prem_93
Net als bij jou dus niks zeggend.

19 februari 2023 om 10:10

Ja ja daar gaan we weer. Mensen zijn het ergens niet mee eens en gaan direct op de man spelen.

19 februari 2023 om 10:17

Nee hoor, je zal best een aardige kerel zijn, je bijdrages zijn alleen waardeloos en nietszeggend. Zo, heb ik alleen de bal gespeeld. Fijne zondag!

19 februari 2023 om 10:29

Haha lekker ironisch prem. Je bent het wel eens met borst die het op de man speelt

19 februari 2023 om 10:48

Dat is standaard hier op VZ, die hebben zelf waarschijnlijk geen spiegeltje thuis.

Heb gisteravond met stijgende verbazing naar het optreden van Hugo Borst gekeken tijdens De Eretribune. De journalist was wederom verkoren om in de studio van het programma onzin te spuien. Tijdens de show van ESPN nam Borst regelmatig het woord, maar kwam er vervolgens ‘geen zinnig woord uit’

Ik snap Hugo maar ik heb menig interview gezien waar echt 0,0 gezegd wordt. Behalve tadic. We need to pak schaal.

19 februari 2023 om 10:02

Heb jij trouwens het verschil gezien tussen Alireza en Tadic. Even lang in Nederland allen de enen praat wel Nederlands de ander gebroken Engels. Wat een verschil

19 februari 2023 om 17:44

Denk dat er bij Ajax ook veel meer internationaal wordt gesproken dan bij NEC, AZ en Feyenoord. Desondanks is Tadic gewoon prima te verstaan.

Hahaha ik kon enigszins wel lachen om dat moment. Ik bedoel: Wat verwacht je als je een Noor gaat interviewen? Haaland is nog 1 van de uitgesproken types hahaha. Daarnaast zei Slot het al: Het is een introverte jongen die in de kleedkamer echt wel zijn blijdschap toont.

PS: Van mij mag die vaker scoren, dan kan de camera weer op z’n vriendin richten, goei-eh-dag zeg😂

19 februari 2023 om 13:29

Gast was ook super nerveus, zou me er niet druk om maken.
Zijn eerst voetballers en dan pas al het andere..

Dat die verschrikkelijke Borst nog een podium krijgt is natuurlijk al schandalig. Deze man heeft nog nooit iets zinnigs over voetbal gezegd. Is altijd tegendraads. Dat mag natuurlijk, maar kom dan wel met iets wat hout snijdt. Hij zit bij enorm hoog in de irritatie, helaas is dat mijn eigen 'probleem'.

Analisten zijn echt een stel jankberen bij elkaar zeg. De club die bovenaan staat krijgt altijd onevenredig veel gezeik over zich heen over voornamelijk randzaken.Hugo vind ik persoonlijk maar een zielig hoopje mens met zijn cynische act, volledig over de datum en dus extra zuur

19 februari 2023 om 10:43

We weten nou eindelijk hoe doet voelt haha. In 2017 was er de gunfactor. Nu is er een raar narratief over scheidsrechters en een zeurende slot dat echt heel snel oud wordt.

Jullie hebben dit zowat elk jaar. Voelt vast lekker om na al dit jaren een keer geen eerste te staan. Heb je ook minder gezeur

19 februari 2023 om 11:23

@88
Maar ik bepaal zelf wat ik serieus neem ik topics.
Als ik van die gecreëerde accounts zie die helemaal los gaan op Feyenoord e/o Slot, haal ik mijn schouders op. Niet iedereen houdt van mijn club, prima.

Ik denk dat het betekent dat je meedoet.

19 februari 2023 om 11:46

Haha Feye ik snap je gevoel helemaal, het sentiment is nu een stuk anders. Doe mij maar iedere speelronde gezeik en de eerste plek, het gemiep went wel en is ook wel weer lekker om te lezen hoor haha. De grootste horde is voor jullie genomen, ik zie geen moment meer dat dit fout kan gaan.

Borst vindt dat er geen zinnige woord uit zn mond komt en wilt hem media training geven. Hahaha. Zelfde alsof Borst zou zeggen "ik ga Groningen trainen om ze te behoeden tegen degradatie"
Het gaat dan alleen maar achteruit.
Wat een zure man. Ik heb het interview niet gezien, maar als hij het geen heeft gezegd wat in de tekst staat dan is dat toch vrij normaal en niks geks?
Ik heb de combinatie Borst en voetbal sws nooit gesnapt, want volgens mij heeft hij toch helemaal niks met voetbal te maken toch? Alleen dat ie een Sparta fan is. Of heb ik het verkeerd?

19 februari 2023 om 11:39

Nou ja, hij is al een eeuwigheid journalist, schrijver, interviewer en tv personality in voetbalprogrammas en dergelijke. Los van dat ik ook geen fan ben van zijn "brand" is hij geen nobody ofzo. Je hoeft geen voetballer te zijn om er wat van te vinden.

Heeft Hugo het over zichzelf dat er geen zinnig woord uitkwam.

Hij is totaal niet geschikt om daar aan tafel te zitten. Roept heel veel onzin en is alleen bij de les als het over Sparta gaat of er een oud Spartaan ter sprake komt.

Meest tenenkrommende moment was dat hij tijdens de uitzending iets ging opzoeken op zijn telefoon over Mario Been.

Ik denk dat Hugo er even uit moet, lekker op vakantie.

Zag een stukje met Pedersen op Studio Sport, niets geks. Wat moet je zeggen:? Parijs is nog ver.

Hugo was vorige week bij Studio Voetbal heel raar bezig, vreemde column over de aardbeving en Fortuna en een foute opmerking naar Affelay toe.

19 februari 2023 om 09:16

Hugo kampt met depressies is bekend, hij leek gisteren niet echt in een lekkere fase te zitten. Jammer, want ik vind hem over het algemeen altijd wel leuk om naar te luisteren. Zijn programma over vaders en zonen van jaren terug was ook echt goed.

19 februari 2023 om 09:21

zeker, de Coolsingel bleef leeg is een prachtboek, hij heef thele mooie dingen gedaan en vind hem bij langs de lijn op de radio ook heel leuk en grappig. Maar dat van vorige week vond ikvolledig misplaatst en als hij dit doet is ook niet grappig. Depressie, hou op schei uit. Daarom, lborst moet er even lekker uit.fietsen in Drenthe of wandelen op de Veluwe.

19 februari 2023 om 09:21

Ik vind hem als analist een verschrikkelijke zeikstraal maar zijn eigen items zijn wel in mijn ogen bijna altijd goed. Zonde dat hij dan aan tafel aanschuift, hij lijkt er zelf ook niet gelukkiger van te worden. Oh en willempie, zo luchtig over depressie doen laat je een beetje dommig lijken.

19 februari 2023 om 09:27

@JK-Ajax Nee, dat is niet wat ik bedoel ben bekend met het fenomeen, de depressie. Een serieuze zaak. Als hij een echte zware depressie heeft dan zit hij er niet en geloof nooit dat dat de reden is voor zijn vreemde reacties. Ken het wel buiten de vrolijke jongen maar ondertussen.. Niet goed in zijn vel kan natuurlijk.

19 februari 2023 om 10:44

Depressiviteit is een veelkopppig monster. Wat voor de een geldt, hoeft voor iemand anders niet te gelden.

19 februari 2023 om 09:20

Die opmerking richting Affelay was inderdaad heel raar. Sowieso vind ik Hugo een rare snuiter

Is dit het artikel wat ik als eerste te zien krijg vandaag VZ? Echt waar? Kansloos. Gewoon een introverte jongen, niets mis mee.

Tsja niet iedereen is extrovert en een kei in interviews. Pedersen is een introverte jongen die dan ook nog eens hele slechte vragen krijgt die je ook met Ja of Nee kan beantwoorden. Dan krijg je dus een slecht gesprek.

En ik word doodmoe van deze "Analist". Altijd negatief en altijd lekker dingen zeggen waarop gereageerd word.

Komt er bij hem dan wel iets zinnigs uit, wat een flapDROL...

We zijn niet allemaal een woordkustenaar zoals die Jules D. wannabee..

Heb je je column van vorig week al teruggezien? Nee, daar kwam veel zinnigs uit, wat een complete aanfluiting. Verdiep je eens in andere culturen en dan zul je begrijpen dat vele Noren moeite hebben met de Engelse taal en van nature niet erg uitgesproken zijn. Dat kun je ook gewoon respecteren, want dit is onwetendheid en makkelijk scoren.

Ja, is de opmerking van dit droevige figuur het hoofdartikel na de belangrijke overwinning gisteren? Lekker bezig VZ. Het is inderdaad een nietszeggend interview, je moet ook lekker spelers interviewen die iets te melden hebben, boeiend.

Lekker boeien, een timide voetballer die niet heel goed is met woorden. Hij heeft gesproken met zijn voeten. Het is een voetballer. Ga je een hartchirurg na een geslaagde operatie bekritiseren omdat hij zich in je naam vergist. Of dat de koffie in het ziekenhuis niet te zuipen is. Dit is de ziekte van sommige journalisten die als enige talent hebben dat ze mensen met wel talent kleineren.

Hoe is het zover gekomen dat deze man ooit podium heeft gekregen? Heeft helemaal geen verstand van voetbal en reageert alleen maar op randzaken

Moet een voetballer daar staan om een mooi interview te geven of om een wedstrijd tewinnen.
In de studio raskallen ze alle onzin bijelkaar

Nabeschouwingen op interviews met voetballers, heel interessant. Wat pas echt droevig is: het duo Henry Schut en Hugo Borst bij Langs de Lijn. Je zal maar ergens onderweg zijn en de radio aan hebben, ergerlijk, humorloos. Neem begin van het seizoen. Henri: “hugo, we moeten zo even overschakelen naar Engeland, Erik staat achter”. Hugo: “hahaha, is dat zo?” “Is ie al ontslagen?”

Vervelende gozer. Pedersen is een voetballer geen orator. Denk dat Pedersen en niemand bij Feyenoord er wakker van ligt. Borst is ook al heel lang meer. Ik word überhaupt gek van al dat negatieve altijd. Alles is slecht. Iedereen moet zich schamen. Elke speler kan er niks van. Het trekt zich voor van die programma’s naar dit forum en meer ook. Altijd die negativiteit, kan ik slecht tegen zeg. Feyenoord knappe eerste en volkomen verdiend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren