Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Boodschap voor Koeman: ‘Ik hoop stiekem nog op het EK, hij mag me altijd bellen’

Laatste update:

Jasper Cillessen vervulde zaterdagavond een hoofdrol bij NEC door PSV met zijn ploeg de eerste Eredivisie-nederlaag van het seizoen te bezorgen. De Nijmegenaren wonnen met 3-1, mede dankzij een gestopte strafschop van Cillessen, die het Nederlands elftal nog niet uit het hoofd heeft gezet.

PSV keek al tegen een 3-1 achterstand aan, toen De Jong een uitgelezen kans kreeg om de spanning terug te brengen. De spits mocht tien minuten voor tijd aanleggen vanaf elf meter, maar faalde doordat Cillessen de goede hoek koos.

"Dit is de derde penalty die Luuk de Jong tegen mij neemt. Die andere twee gingen erin, dus dan denk je niet van: die ga ik even pakken", vertelt Cillessen tegenover de NOS.

“Maar het is lekker dat het zo uitpakt. Ik bleef lang wachten omdat Luuk die beweging maakt. Daar werd ik twee jaar geleden door verrast, maar gelukkig schoot hij nu iets minder scherp dan tegen Dortmund.”

NEC mag zich opmaken voor een bekerfinale tegen Feyenoord en wist in competitieverband vier van de laatste vijf wedstrijden te winnen. Daarmee neemt de ploeg van trainer Rogier Meijer in ieder geval voor even de vijfde plaats over van Ajax, dat zondagmiddag nog in actie komt tegen PEC Zwolle.

"Het betekent dat we op de goede weg zijn met NEC en voor mij persoonlijk dat ik op de goede weg ben om terug te komen naar het niveau dat ik kan halen”, geeft Cillessen aan. De 34-jarige sluitpost durft niet te zeggen of hij met zijn recente optredens op de deur van Oranje klopt. Cillessen keepte zijn laatste interland in maart 2023 en zat sindsdien niet meer bij de selectie.

“Of ik op de deur klop moet je aan de bondscoach vragen, maar ik hoop nog stiekem dat ik mee mag naar het EK. Zolang ik mijn handschoenen aan heb wil ik voor Oranje uitkomen en mogen ze me altijd bellen. Ik weet dat de situatie dusdanig veranderd is dat ik niet meer bij de vaste groep hoor, maar ik moet zorgen dat ik mijn niveau haal. Dan is het aan de bondscoach en de keeperstrainer om te bepalen of ik goed genoeg ben en of ze me meenemen", aldus Cillessen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je een baby krijgt weet ik uit ervaring dat je een tijdje op een roze wolk leeft. Fijn voor Jasper dat hij dat zelfde gevoel krijgt na een gestopte strafschop. Daarnaast heeft hij natuurlijk gezien dat Wijnaldum ook opgeroepen is dus zeker slim om een lijntje naar Koeman uit te gooien.

31 maart 2024 om 10:03

Haha in ieder geval iemand die nog slechter in interviews is dan Cillessen, dus dat zou geen reden moeten zijn voor een gemiste oproep.

31 maart 2024 om 11:03

Als Bizot al opgeroepen wordt….

Je hebt Verbruggen en Flekken. Daarnaast Bijlow die nooit fit is. Als 3e of 4e keeper kun je iedereen wel meenemen. Dus Cillessen ook wel. Waarom niet?

31 maart 2024 om 13:36

Bizot’s team staat 3e in de Ligue 1 en hij doet het heel goed daar. Wat nou als Bizot zelfs wordt opgeroepen?

Zodra Bijlow fit is, staat hij op goal. Cilessen kan pas mee als Koeman 5 keepers meeneemt.

31 maart 2024 om 14:42

En wat heeft bijlow (het eeuwige keeperstalent) nou precies meer bewezen dan flekken?

31 maart 2024 om 14:46

Cillessens team staat 6e in de eredivisie en speelt de bekerfinale en doet het heel goed daar. Wat nou als Cillessen wordt opgeroepen?

Bijlow is nooit fit. Daar kan geen enkel team of coach op bouwen.

ik zou eerder Noppert oproepen dan Cillesen..

31 maart 2024 om 10:16

Maar goed dat jij geen bondscoach bent dan.. noppert is nooit oranje waardig geweest

31 maart 2024 om 10:32

Dat is hij wel geweest. Toevallig ook nog in de tijd dat hij werd opgeroepen

31 maart 2024 om 10:51

Hij is idd nooit oranje waardig geweest. Maar dat is Cillessen ook al niet meer sinds 2014

31 maart 2024 om 12:33

Als je dit zegt vanaf 2014 ben je gewoon weer iemand die iedereen na aan het praten is nadat vd Vaart hem vorig jaar nog even moest bashen. Het is inderdaad geen wereldkeeper ala Neuer of Courtois, maar in de afgelopen jaren was hij echt wel de beste die we hadden. Daarnaast keepte hij gewoon bij Barcelona (inderdaad als 2e keeper) en Valencia. Bij Valencia heeft hij veel gekeept en ook goed gekeept, tot hij begon te kwakkelen met blessures.
Maar volgens mij doet Bijlow dat al heel zijn carriere, en wordt die jongen gezien als onze nummer 1.

Rare interview gaf hij gister, ik snap de blijdschap en emotie. Alleen gedraag je man.

Op basis van zijn vorm van de laatste maanden begrijp ik zijn hoop . Helaas voor Jasper dat hij niet kan tippen aan de opgenomen keepers.

31 maart 2024 om 10:09

Cillessen verkeerd echt niet in mindere vorm dan de andere keepers... Alleen dat interview van gister zegt genoeg, Jasper is gewoon een beetje contactgestoord. Als 1e keeper heb je daar weinig last van, maar die status heeft hij helaas niet meer. Om hem dan in je groep te hebben als nr 3 lijkt me voor de groepsdynamiek niet ideaal. Puur op basis van vorm en kwaliteiten hoort hij er wel bij nu Bijlow afwezig is. Die Cillessen haat is dan ook wat zielig, het is gewoon nog steeds een zeer degelijke keeper.

31 maart 2024 om 12:35

Ik vraag me echt af of hij nou zo'n vervelende derde keeper is.. Nog nooit heb ik een teamgenoot slecht over hem horen praten op vd Vaart na. Nou heb ik het sowieso niet zo op vd Vaart, en vind ik dat die vent alleen maar iets positiefs kan zeggen als het over Ajax gaat.

Denk dat we toch allemaal het er wel over eens zijn dat we hier (behoudens een bootlading blessures bij andere keepers) niet meer aan moeten beginnen toch? De beste man was al nooit een exceptionele keeper en is ondertussen ook al 34. (En het lijkt er ook nog op dat hij bij collega's irritatie opwekt)

31 maart 2024 om 10:22

“Collega’s” als in dikkertjedap Van der Vaart die volgens mij maar 2(!) interlands met Cillessen gespeeld heeft en popi-jopi Sneijder die hem belachelijk maakte omdat hij tijdens het toernooi af en toe met zijn ouders optrok? Iemand moet mij echt eens gaan uitleggen waarom de meningen van die twee die echt zelden iets zinnigs over voetbal te zeggen hebben hier worden aangenomen als bijna wetenschappelijk bewezen feiten.Verder al vaker gezegd maar iedereen die in serieuze competitieve teams (d.w.z. niet-vriendenteams) heeft gespeeld weet dat je in een selectie wel eens mensen hebt die elkaar totaal niet liggen maar wel samen kunnen presteren. Daarom ben ik altijd ook een beetje terughoudend om van de buitenkant te oordelen over groepsprocessen want dat zijn nog wel eens merkwaardige en ingewikkelde fenomenen. Zo zijn er bij NEC ook zat collega’s geweest die het heel goed met Cillessen konden vinden zoals een Dost, Tannane en Schone. Maar dat wordt altijd weggelaten.

Ik begrijp deze keeper wel, met al z'n ervaring op hoog niveau, maar dat is verleden tijd, ofschoon een keeper natuurlijk een half mensenleven lang mee kan, maar dat verschilt per persoon.
Alleen als er veel keepersproblemen/blessure's zijn, kan het misschien zijn, dat hij in aanmerking komt.
Met alle respect, Jasper Cillissen is momenteel plan B, hooguit.

31 maart 2024 om 10:02

Eens. De drie die er nu staan hebben het wel verdiend, daarna zou je kunnen denken aan de B-garnituur Bijlow, cillessen en olij.

Hij zou van mij wel mee mogen als 3e keeper. Verbruggen 1 Flekken 2 en de derde keeper maakt in principe niet zoveel uit. Ik zie het al helemaal voor mij de kwartfinale tegen Engeland ofzo en na verlenging penaltyâ´s. En dat Koeman dan Cilessen brengt als penaltykiller.

Hij had de kans, tot na zijn interview en zijn ware aard weer naar boven kwam!

Ik zou als ik Koeman was toch één ervaren keeper meenemen naar het EK. En Cillessen doet niet onder voor Flekken, Verbruggen en Bizot, maar heeft wel veel meer ervaring in de nationale en internationale top en op eindtoernooien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren