Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bondscoachschap duurt maar even: ‘De terugvlucht is al geboekt’

Laatste update:
/

PEC Zwolle maakte zaterdagavond bekend dat hoofd jeugdopleidingen Rini Coolen eind augustus en begin september op de bank zal zitten bij Aruba, om het nationale team te coachen in het tweeluik met Saint Vincent en de Grenadines. PEC heeft een samenwerkingsverband met de Arubaanse nationale bond en zo kwamen de Antillianen uit bij Coolen. Die wil Aruba graag naar ronde vier helpen.

“Toen ze snel een bondscoach nodig hadden, dachten ze aan mij”, legt Coolen uit aan de NOS. Hij wordt voor het eerst bondscoach en al is het maar op interim-basis, dan nog is het een mooie uitdaging voor Coolen. Het blijft echter wel bij het kortstondige avontuur tegen Saint Vincent, verzekert hij. PEC blijft de broodheer en daar keert Coolen gewoon weer bij terug.

“Die wedstrijden zijn op 4 en 9 september. Daarna keer ik terug naar PEC, de terugvlucht is al geboekt”, aldus de ex-trainer van onder meer FC Twente en Adelaide United. Aruba bereikte in de WK-kwalificatie nog niet eerder de vierde ronde, die bestaat uit een zware groepsfase. Coolen weet dat het ook nu pittig zal worden, maar hij schat de kansen in op fifty-fifty. “Mochten we ons plaatsen voor die groepsfase, praten we wellicht verder.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie spelen er voor aruba?

2 augustus 2015 om 00:34

Ik heb het net opgezocht en er zijn alleen maar spelers van Nederlandse amateursclubs of spelers uit de Arubaanse competitie dus een laag niveau.

2 augustus 2015 om 00:49

Kan Aruba niet hetzelfde doen als Curaçao? Of hebben ze hier te weinig spelers voor met de Nederlandse nationaliteit?

2 augustus 2015 om 01:25

Curacao veel hoger nivo dan aruba. Ook spelers in ere divisie.

2 augustus 2015 om 01:09

De enige die ik snel kan bedenken is een speler van N.e.c. waarvan ik de naam ben vergeten en erixon danso

2 augustus 2015 om 01:40

Breinburg

2 augustus 2015 om 08:28

Ze hebben ook nog 2 spelers uit de jeugdopleiding van sparta, maar die spelen nu ook voor amateurclubs.

2 augustus 2015 om 08:29

En iemand uit de jeugd van ado, die nu amateur is.

2 augustus 2015 om 08:30

En ene Ronnie Nouwen, die heeft een aantal seizoenen voor Excelsior gespeeld.

2 augustus 2015 om 11:13

Er zijn nu ook 2 nieuwe talenten bij. 2 broertjes, Lex en Luuk de Werd. De oudste, Luuk, is 17 en Lex is bijna 16, maar allebei van hoog potentieel, voor Arubaanse begrippen. Ze zijn allebei afkomstig uit Nederland en speelden voor de Amateurclub WSC Waalwijk, voordat ze voor Aruba zijn begonnen te spelen en verhuisd zijn naar Aruba. Luuk speelde met de A1 op landelijk niveau en Lex ook op landelijk niveau met de B1. Allebei zijn eerder gescout en hebben voor de KNVB gespeeld. Misschien een kans voor de Nederlandse clubs om deze spelers te bekijken? Exotische spelers doen het meestal toch vrij goed in Nederland, als we kijken naar alleen al spelers uit Curacao en Suriname. Het is verder wel jammer dat Aruba geen geweldig land is om op te voetballen, sinds er vrij weinig grasvelden zijn en de jeugd dus vooral op straat, het srrand en kunstgras moet voetballen.

2 augustus 2015 om 17:53

Spelen ze landelijk in Aruba? Dat is nog kleiner dan Texel. Daar komen ook heel veel grote voetballers vandaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren